EXTREM DE GRAV: Liberalii introduc in Constitutie interzicerea discriminarii pe baza de “ORIENTARE SEXUALA”, facand CULPABILA orice forma de opozitie fata de HOMOSEXUALITATE si facand facila LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY! “Cadou” de GAYFEST de la Crin Antonescu si Tudor Chiuariu!

4-06-2013 5 minute Sublinieri

Remus Cernea exulta!

In plus, se introduce termenul de REGIUNE si se respinge CONSULTAREA POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII

Parlamentarii Comisiei de modificare a Constituţiei au acceptat astăzi un amendament conform căruia sunt interzise discriminările pe criterii de vârstă sau orientare sexuală, anunță Agerpres.

Propunerea i-a aparţinut vicepreşedintelui Comisiei, senatorul PNL Tudor Chiuariu. Ca urmare, pe viitor, articolul 4 din Constituție ar urma să sune astfel: “România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi. Este interzisă orice discriminare bazată pe sex, culoare, naţionalitate, origine etnică sau socială, trăsături genetice, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, proprietate, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală”.

Tudor Chiuariu a argumentat că nicio persoană nu trebuie să fie discriminată în nicio împrejurare pe criterii sexuale. “Şi aici nu e vorba numai de homosexuali, ci şi de heterosexuali care pot fi, la rândul lor, discriminaţi pe baza orientării sexuale. Acest articol nu dă naştere unor drepturi”, a explicat senatorul PNL.

Deputatul Remus Cernea, care a stârnit un uriaş scandal după ce a propus legalizarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex, a salutat marţi adoptarea, la proiectul noii Constituţii, a unui amendament care interzice discriminarea bazată pe orientarea sexuală, el explicând că legile actuale care conţin restricţii cu privire la minorităţile sexuale ar urma să devină caduce şi neconstituţionale.

“Salut decizia Comisiei de a vota covârşitor în favoarea acestui amendament care ar înlătura, după votarea Constituţiei în plen şi referendumul de validare, ar interzice orice fel de formă de discriminare bazătă pe orientarea sexuuală. Acest lucru ar fi un uriaş pas înainte pentru România, pentru democraţia din România, pentru respectarea drepturilor omului. Acele legi restrictive cu privire la minorităţile sexuale ar urma să devină caduce şi să fie uşor declarate ca fiind neconstituţionale”, a declarat Remus Cernea.

Liderul Partidului Verde a notat că , în condiţiile adoptării acestui amendament, o lege precum cea pe care a propus-o el ar avea o bază constituţională mult mai mare, chiar şi în cazul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Remus Cernea a precizat că articolul 277 din actualul Cod Civil, care interzice astfel de uniuni, va putea fi uşor declarat neconstituţional.

Remus Cernea, ales deputa pe listele USL, a provocat un uriaş scandal după ce a anunţat în luna aprilie că intenţionează să propună legalizarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex. PC a anunţat că nu e de acord cu iniţiativa şi că vrea să organizeze chiar şi un “marş al tăcerii” pentru a o combate. Deasemenea, PSD s-a delimitat de această iniţiativă, anunţând luni prin vocea purtătorului de cuvânt Cătălin Ivan că partidul nu a fost consultat de Remus Cernea.

Amendamentul împotriva discriminării, depus de Chiuariu

Reamintim că, astăzi, Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat un amendament propus de senatorul PNL Tudor Chiuariu la la articolul 4, alineatul 2, conform căruia şi pentru vârsta sau orientarea sexuală sunt interzise discriminările din Legea fundamentală: „”România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi. Orice discriminare bazată pe sex, culoare, origine etnică sau socială, trăsătură genetică, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală este interzisă”.

În vechea sa formă, alineatul prevede că “România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială”.

Comisia parlamentara pentru modificarea Constitutiei, condusa de liderul PNL Crin Antonescu, are marti de la ora 10.00 cea de-a doua zi de lucrari. Parlamentarii iau in discutie propunerile pentru amendarea legii fundamentale.

ora 12:05 Comisia a luat o pauza de doua ore.

ora 12:00 Amendamentele care fac referirea la limba oficiala a fost amanat pentru o sedinta ulterioara. De precizat este ca UDMR a cerut amanarea dezbaterii pe aceste articole. UDMR are un amendament la acest capitol care prevede: In unitatile administrativ-teritoriale unde o minoritate nationala are o pondere semnificativa, limba acelei minoritati poate fi recunoscuta ca limba regionala, prin lege organica”.

ora 11:57 Amendamentul care prevedea ca ziua nationala a Romaniei sa fie pe 10 mai a fost respins.

ora 11:50 Parlamentarii au introdus in viitoarea Constitutie folosirea stemei pe drapelul Romaniei cu 13 voturi pentru si un vor impotriva

Amendament admis: Art.12.- (1) Drapelul Romaniei este tricolor, avand pe fondul galben stema tarii; culorile sunt asezate vertical, in ordinea urmatoare incepand de la lance: albastru, galben, rosu. (Deputat PSD Gheorghe Emacu)

[…]Ora 10:59 Amendamentul lui Chiuariu privind interzicerea discriminarii bazata pe sex a fost adoptat cu 18 voturi pentru si 2 abtineri.

ora 10:40 Dezbatere pe amendamentul lui Tudor Chiuariu privind interzicerea discriminarii bazata pe sex.

Articolul 4 aliniatul 2 “Orice discriminare bazata pe sex, culoare, origine etnica sau sociala, trasatura genetica, limba, credinta sau religie, opinii politice sau de alta natura, apartenenta la o minoritate nationala, proprietate, nastere, dizabilitati, varsta sau orientare sexuala este interzisa.(Initiator: Tudor Chiuariu )

Toni Grebla: Orientarea sexuala nu este definitiva. Este inutil sa treci in Constitutie asa ceva. Poporul roman este tolerant, dar nu cred ca trebuie sa treci in legea fundametala pentru ca se intelege ca astfel vom aproba casatoriile intre toate sexele

Ciprian Nica, PSD: Credem ca articolul care este in Constitutie este destul de acoperitor, este suficient si permite tuturor sa se manifeste.

Reprezentantul Forumului Constitutional: Cheia acestui articol este cuvantul discriminare.

Crin Antonescu: Acest articol care este unul protector si pentru heterosexuali pentru ca problema se poate pune si invers, nu acum, nu aici dar pe viitor. Sa clarificam acest articol domnul Chiuariu ca nu permite casatoria intre orice fel de sexe

Tudor Chiuariu: Nu face referire la asta acest articol, are rolul de protectie, nici o persoana sa nu fie discriminata pe orice criterii in orice imprejurare. Nu e vorba numai de homosexuali ci si despre heterosexuali care pot fi discrimnati, care se pot afla intr-o anumita circumstanta. Acest articol nu da nastere unor drepturi cum ar fi legalizarea casatorie intre aceleasi sexe

Reprezentantul Avocatului Poporului: Acesta amendament asa cum spunea domnul Chiuariu ofera o protectie si din punctul nostru de vedere este binevenit

ora 10:31 Parlamentarii au adoptat un amendament care introduce termenul de regiune in Constitutie. Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase, judete si regiuni”, este amendamentul admis, propus de deputatul PSD Florin Iordache.

Totodata, a fost respins un amendament prin care se propunea ca regionalizarea sa fie facuta prin consultarea populatiei. Amendamentul a picat la vot. Amendament admis cu 18 voturi pentru si o abtinere.

Art.3.- (3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase, judete si regiuni. In conditiile legii, unele orase sunt declarate municipii

Ora 10:24 Amendament respins: “Hotararile in problemele importante nu trebuie luate de o singura persoana. Ele trebuie discutate de mai multe persoane pentru a se ajunge la o solutie corecta si a se evita un esec sau ca o persoana sa aranjeze o afacere cu alta. ( Initator Sen.M.R.Ungureanu)

Amendament respins Art.2.- (3) Rezultatul unui referendum valabil este obligatoriu sub aspect juridic pentru toate autoritatile publice.

Amendament respins: Modificarea frontierelor poate fi admisa pentru inlatuzrarea efectelor Pactului Ribbentropp-Molotov, fiind in concordanta cu Acordurile de la Helsinki.(Initiator Dep.Iane Ovidiu)

ora 10:10 Au inceput dezbaterile comisiei.

Context:
Comisia de revizuire a Constitutiei va lucra trei zile pe saptamana, intre orele 10,00 si 18,00, cu o pauza de pranz. In prima sedinta, desfasurata miercuri, 29 mai, membrii Comisiei au discutat primul articol al Constitutiei, respingind amendamentele care prevedeau schimbarea formei de guvernamant a statului roman in republica parlamentara, amendamente formulate de PC, PP-DD, UDMR si minoritati.

Tot in prima sedinta, Comisia a respins si propunerea UDMR de eliminare din articolul 1 al Legii fundamentale a sintagmei ”stat national”. Deputatul UDMR Marton Arpad a formulat la lucrarile comisiei amendamentul care prevedea eliminarea sintagmei de stat national din Constitutie, insa propunerea a fost respinsa, fiind 20 de voturi ”impotriva” si un vot favorabil, potrivit Agerpres.

Nota noastra:

Mai mult decat orice o imensa prostie pare ca ar fi explicatia fundamentala pentru apararea amendamentului adus de Chiuariu de catre retorul prim al Parlamentului, onor domnia sa Crin Antonescu. Esential aici nu este pe cine crezi ca protejezi de discriminare intr-un viitor nedefinit ci ca introduci in Constitutie un termen care dinamiteaza definirea relatiilor intime: orientarea sexuala.

Este un termen cheie care legitimeaza homosexualitatea la nivel Constitutional! Asadar, va fi un argument si inca foarte puternic pentru platforma LGBT a drepturilor gay, care va putea, pe baza acestui articol, daca va fi adoptat pana la capat, revendica recunoasterea constitutionala

Introducerea unui astfel de amendament va face imposibila, practic, promovarea unei legislatii care sa restranga propaganda homosexuala din scoli. De asemenea, deschide usa unor incriminari juridice ale discursului conservator si nu numai, al oricarei atitudini de respingere morala a ahomosexualitatii.

Dar un astfel de amendament poate servi si la revendicari pozitive, nu doar pentru anularea oricarei posibilitati de combatere a agendei LGBT: de vreme ce scrie in Constitutie ca e interzisa ORICE DISCRIMINARE pe baza de ORIENTARE SEXUALA, ce argumente vor avea legiutorii sa respinga parteneriatele civile si adoptia de copii de catre cuplurile homosexuale? 

In Rep. Moldova s-a dus o adevarata batalie pentru acest termen, dar era legata de o LEGE, nicidecum de o regula constitutionala, pentru ca toti stiau ca acel termen – orientare sexualaodata introdus in legislatie, deschide usa tuturor redefinirilor juridice prevazute in agenda LGBT…

De aceasta data BOR trebuie sa se pronunte CATEGORIC si explicit fata de un asemenea amendament. 

crin ponta

Legaturi:

*

 
 


Categorii

1. DIVERSE, Destramare teritoriala? (Regionalizare, autonomie), Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

42 Commentarii la “EXTREM DE GRAV: Liberalii introduc in Constitutie interzicerea discriminarii pe baza de “ORIENTARE SEXUALA”, facand CULPABILA orice forma de opozitie fata de HOMOSEXUALITATE si facand facila LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY! “Cadou” de GAYFEST de la Crin Antonescu si Tudor Chiuariu!

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. În cazul în care mai era prin ţară vreun român care spera în sinea lui la o conjunctură favorabilă adoptării unei legi împotriva propagandei homosexuale, măcar cea asupra copiilor, iată că poate să-i pună definitiv cruce acelei speranţe naive. Implicaţiile acestui amendament sunt enorme! Crin a rezolvat-o din 3 cuvinte!

 2. Pingback: HOMOCRATIA INVADEAZA ROMANIA?/ "ACCEPT" organizeaza iarasi GAYFEST si MARSUL DIVERSITATII. Sau PARADA UNEI DIVERSIUNI AMERICANE?/ Casatoria homosexuala din UK: LIDERUL ANGLICANILOR considera ca tema nu tine de credinta! - Razboi întru Cuvânt -
 3. Indivizii astia parca nu pot gandi concret atunci cand propun, intr-o veselie, diferite modificari de termeni. Adica, daca fiecare din “inteligentii” care decid soarta altora ar avea imaginatia sa “se vada” in casa cu o nora cu mustati si barba sau un ginere cu sani, bunic/a prin “insamnatare artificiala”, poate ar lua-o mai usor cu “teoria”! Sau copiii lor sunt deja prea mari ca sa mai poata fi influentati de propaganda?

 4. Asta cu adopţiile şi cu propaganda homosexuală în şcoli este prima care mi-a venit în minte, dar putem merge cu gândul mai departe către orice: spaţii publice cu destinaţie specială, emisie televiziune publică, subvenţii pentru ONG, etc.
  Chiuariu greşeşte când spune că articolul nu dă naştere unor drepturi, pentru că acest articol este baza revendicărilor oricărui drept al majorităţii. Practic, avem reglementată constituţional o nouă categorie socială, pentru care va trebui să se construiască un regim juridic. Drepturile minorităţilor sexuale sunt deja reglementate în alte state, deci vom fi martorii unui transplant legislativ.

  Bref, homosexualitatea a reprezentat o conduită ilegală şi deci era interzisă. În momentul în care reglementezi egalitatea în drepturi, acorzi respectivei minorităţi toate drepturile majorităţii, căci altfel nu mai e egalitate. Tot ceea ce până acum era interzis, de acum înainte este permis cu excepţia cazului în care legea dispune astfel. De pildă, adopţia copiilor de către homosexuali nu este interzisă de nici o lege, iar din interpretarea normei constituţionale se înţelege că este permisă. Nu este definit termenul de discriminare, deci nu ştim exact dacă se reduce la ceva sau are în vedere ansamblul drepturilor reglementate. Chiar dacă ar exista o astfel de excepţie, să spunem interdicţia căsătoriilor homosexuale, nu cumva este copilăresc de previzibil că e neconstituţională.

  Repet, implicaţiile sunt enorme căci nivelul constituţional priveşte toate drepturile individuale reglementate! Una este să nu îţi fie negat un drept al majorităţii pentru că eşti homosexual şi cu totul altceva este dreptul unui individ de a solicita drepturi corelative calităţii sale de homosexual! Asta înseamnă amendamentul adoptat, în lipsa unor prevederi exprese, deşi Chiuariu se preface că nu pricepe.

  Practic din acest moment, din punct de vedere legislativ (de ordin constituţional), România nu mai este stat creştin!

 5. Admin si utzu,
  Multumim pentru explicatii.
  Este revoltator cu cata nonsalanta acesti dregatori trateaza subiectul !!!

 6. Modificarea in Constitutie care prevede interzicerea discriminarii pe baza orientarii sexuale este esentiala pentru adoptarea ulterioara a unor legi ce vor permite casatoria intre homosexuali, adoptiile de catre ei, s.a.m.d. oricate argumente ar aduce d-l Chiuariu, cum ca n-ar fi chiar asa. Argumentele lui si ale celor care adopta aceeasi pozitie, nu sunt decat ondulari serpesti prin care vor sa prosteasca lumea, numai sa apara lucrul asta in constitutie. Mai departe cutia Pandorei fiind deschsa vom asista la demolarea natiei romane intr-un stil mult mai violent decat s-a facut pana acuma. Mare dreptate a avut Sorin Dumitrescu cand a spus ca pe vremea comunistilor demolarile se faceau cu buldozarele, iar acum cu homosexualtii.

 7. Da.. păi sunt culmea oamenii ăştia cu discriminarea lor şi cu articolul lor “de protecţie”. Protecţie că ce? Există răspundere civilă delictuală, există contencios administrativ, există inclusiv răspundere penală în cazul abuzului în serviciu (în funcţie de context) sau pentru purtare abuzivă(250C.p.), ce rost are protecţia asta? Este discriminarea un delict de ordin constituţional? Hai să vedem dincolo de propagandă, la ce anume exact se referă această abatere şi ce anume combatem noi acum la nivel constituţional.

  Păi să punctăm mai întâi că deşi este vorba despre o presupusă conduită individuală, prin reglementarea ei la nivel constituţional, incriminăm în fapt o atitudine colectivă. Nu cumva cineva şi-a învăţat lecţiile din incriminarea antisemitismului? Păi dacă e colectivă.. păi să-i spunem aşa, să nu ne mai ascundem după deget. Căci dacă este să privim gravitatea fiecărui caz de discriminare în parte, putem lejer ajunge la concluzia că un prost care urlă noaptea în casa scării este, dpdv al normelor sociale încălcate, cu mult mai periculos decât un becali care refuză să angajeze la clubul lui privat un jucător homosexual.

  De ce atunci, nu amendăm constituţia să spună expres că e interzis urlatul noaptea pe stradă? OAre nu este evident cât de artificială este adoptarea unui asemenea amendament, mai ales în România? De asta nu mai putem noi? Sigur nu e ultra redundantă această reglementare? Dar oare nu mai bine punem în Constituţie că se desfiinţează Parlamentul dacă nu se organizează referendumul solicitat de cetăţeni în 60 de zile de la depunerea semnăturilor? Nu ar fi mai interesant aşa?

  Am mai scris într-o parte că după mintea mea, motivul pentru care nu merge nimic în ţara asta este tocmai perpetuarea traumei totalitare şi spectrul continuu al abuzului de stat. Pică de minune această reglementare, un instrument în plus de a ţine populaţia în corzi..

 8. Acesti teroristi politici sunt mai rai decat fanariotii, decat turcii, tatarii hunii la un loc! Nu au nici un pic de respect pentru neam, pentru ce au facut inaintasii lor, pentru alegatori si cetateni, nu au nici un pic de respect chiar pentru ei insisi si nici un fel de frica de Dumnezeu. Vor trebui inlaturati cat mai rapid, pentru binele copiilor si nepotilor nostri!
  Turcii au inceput, Franta freamata.

 9. @ Calinfile:

  Inlaturati ca sa vina apoi cine? Inca nu ne dezmeticim?!

 10. Singura solutie este ca la referendumul legat de Constitutie toate aberatiile (homosexualitate,regiuni,etc) sa fie respinse de romanii responsabili.

 11. http://www.ziuanews.ro/politica/interzicerea-discriminarii-bazate-pe-orientarea-sexuala-salutata-de-cernea-94889

  Liderul Partidului Verde a notat că, în condiţiile adoptării acestui amendament, o lege precum cea pe care a propus-o el ar avea o bază constituţională mult mai mare, chiar şi în cazul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Remus Cernea a precizat că articolul 277 din actualul Cod Civil, care interzice astfel de uniuni, va putea fi uşor declarat neconstituţional.

  Actualizat si in postare…

 12. Pingback: Patriarhia reactioneaza la amendamentul pro-homosexualitate si cere ADOPTAREA DEFINITIEI CASATORIEI TRADITIONALE IN CONSTITUTIE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 13. Se pare ca in comisie au fost 2 voturi impotriva amendamentului lui Chiuariu (si 18 pentru). Daca aflati cine, numele lor merita facute cunoscute.

 14. Patriarhia si ierarhii Bisericii,inclusiv patriarhul,ar trebui sa convinga politicienii de gravitatea acestui amendament ( se pot inspira si din raspunsurile date pe acest site ),iar daca nu se poate,pentru ca acesti politicieni romani cu siguranta executa cu viclenie ordine venite pe filiera americana si europeana,ca si in Republica Moldova si oriunde in lume…atunci ar trebui sa apara in mass-media si sa-i roage pe crestini sa vina la vot si sa voteze impotriva constitutiei, daca tin la viitorul copiilor lor si al tarii,si aici dar si in vesnicie ( catedrala mintuirii neamului chiar ca nu ar mai avea nici un sens a fi construita )

  Crin Antonescu: Acest articol care este unul protector si pentru heterosexuali pentru ca problema se poate pune si invers, nu acum, nu aici dar pe viitor.

  Aceste vorbe ar trebui sa dea fiori reci,este ca un santaj,parca ar spune…voi cei cu familiile si cu viata sexuala normala stiti ca o sa fiti persecutati,nu acum,nu aici,dar pe viitor…asa ca mai bine sa votati acest amendament ca sa sa fiti protejati mai tirziu,cita viclenie.

  PS. Aproape ca nici nu mai este nevoie de al treilea razboi mondial si de antihrist,lucrurile merg virtos inainte si fara acestia.

 15. Au americanii o vorba:Nu conteaza ce voteaza alegatorii( oricum la ei nu conteaza ),ci conteaza cine numara voturile.

  Daca s-a ajuns si in Romania la o asa americanizare sau west-europenizare,e posibil ca si in urma unui vot majoritar impotriva constitutiei,aceasta sa treca totusi…dupa ” numararea ” voturilor.

  Cum partide romanesti probabil ca nu sint in parlament,nu ar mai ramine decit ca societatea civila crestina,sau pro-familie sa trimita reprezentanti in sectiile de votare si sa faca o numaratoare paralela,desi nu stiu daca au atitia voluntari sau sint acceptate politic sa supervizeze alegerile.Si sondajele de opinie pot fi comandate politic si masluite…oricum,Dumnezeu cu mila,stim doar in ce vremuri traim.

 16. Deh, bătălia este mare! Dar tare mi-e că totul nu este decât un circ regizat, iar constituţia + divizarea pe regiuni se va face în ultimă instanţp cum vor ei de la început, dar vezi Doamne, românii au deliberat şi au votat pentru.
  Numai Biserica cred eu ar putea face ceva eficient împotrivă, utilizând puterea sa de comunicare (predică) cu credincioşii şi terminând odată cu prostia conform căreia Biserica nu face politică. Dacă Biserica rămâne retrasă din politică, atunci e clar şi logic că politica o fac de-alde Crin A sau E Constantinescu, care se dau credincioşi sau de-alde Iliescu, care susţin că sunt liber-cugetători, dar îşi mai fac cruce din când în când, ca să-i vadă prostimea. Deci tb dată deşteptarea şi pe sus prin Sf Sinod,iar răspunsul din Patriarhie la stimulul lui T Chiuariu, deşi în mod evident de lăudat, este anemic şi subdimensionat. Altminteri s-ar putea ca trezirea să fie prea târzie!

 17. Asta e ceva asemanator cu “penitenta” lui Dan Şova de la Muzel Holocaustului…

  Acum PNL-ul vrea sa remedieze situatia in care a fost de catre Puiu Hasotii, aratand “penitenta” fata de comisarii Înaltei Porţi.

  Pe lângă faptul că urcă şi coboara pragul pentru cvorum după propriile interese, să umble la constituţie fără să consulţi populaţia este destul un lucru extrem de grav.

 18. EI, intunecatii Ue, stiu din experienta si din istorie ca pentru o astfel de patima Dumnezeu va parasi acel popor crestin si se va putea usor instaura imparatia satanica.
  Multi din ei au cunostinte vaste, din toate domeniile, inclusiv ..biblice, pe alocuri si ..ortodoxe (la nivel informal). Cunosc acele cazuri biblice prin care Domnul isi retragea harul si binecuvantarea peste poporul ales Israel, si usor, usor, cu intelepciune demonica, fac asocieri, comparatii si .programari pt. repetarea scenariilor biblice.
  EI stiu ca fara plecarea harului divin nu pot face nimic si ca astfel de patimi, inradacinate in popor ,prin legislatie, vor obtine toata puterea..pe pamant.
  EI nu sunt ..ignoranti la factorul religios, in speta cel crestin, la noi, romanii. Cine crede altfel, se inseala. Cunosc mult mai multe decat noi, informal. Multi dintre EI fac parte din organizatii oculte, altii au doar un crez tipic materialist, iar altii dintre EI, isi doresc o anumita forma sociala care sa corespunda pornirilor lor patimase. Cand se aduna, au acelasi crez – Stapanirea cu orice pret.
  Unii dintre EI, mai “spiritualizati” se ostenesc sa determine provocarea profetiilor. Acestia au in fata ochilor “stapanul” care le va da “cunoastere rationala nelimitata”, “forta”, “putere”.

  Lucrurile merg pe ..fagasul lor..la urma urmei..toti isi asteapta “stapanul”.Si credem si noi ca …e pe vine..

 19. Pingback: Istoricul Petre Turlea: REGIONALIZAREA - INCEPUTUL DISOLUTIEI STATULUI NATIONAL UNITAR. "Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 20. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
 21. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
 22. “Atât Pilat, cât şi dregătorii de astăzi, bieţi trecători prin diferite funcţii, ar trebui să ştie că Dumnezeu nu poate fi negociat; că dreptatea, credinţa şi viaţa sunt valori ce nu pot fi date „la schimb”, pentru că au egală doar veşnicia, iar aceea nu poate fi răscumpărată decât prin puterea de a zice da-ului DA şi nu-ului NU, fie şi cu plata unui preţ pe măsură.”

  “Am ajuns să trăim astăzi, aşadar, vremuri în care numele lui Dumnezeu este considerat inutil, periculos şi păgubos, căci numai aşa se poate explica fuga multora de El şi de prezenţa Sa nu doar în preconizata Constituţie a ţării, dar şi în viaţa şi activitatea lor de zi cu zi. Jură aleşii noştri credinţă ţării în numele Domnului la primirea funcţiilor, pentru ca apoi să fugă de El, după cum bate „vântul european”!… Unde vom ajunge, dragii mei, fără Dumnezeu?… Până când vom lua modele pe oportunistul Pilat, pe iresponsabilul rege Irod, pe viclenii Anna şi Caiafa şi pe trădătorul de Iuda − vinovaţi cu toţii de moartea nedreaptă a Domnului? Cât de mult ne vom negocia credinţa, adaptându-o cu slugărnicie indicaţiilor străine, care au proclamat de mult „nivelarea”, sub masca perfidei „egalităţi de şanse”, şi corectitudinea politică în schimbul Adevărului şi Vieţii (In. 14, 6)?…”
  http://www.episcopiaslatinei.ro/2013/04/29/hristos-si-pilat-scisoare-pastorala-la-invierea-domnului-2013/

 23. nu va mai speriati degeaba: http://www.gandul.info/politica/noua-constitutie-a-romaniei-casatoriile-gay-au-fost-interzise-prin-constitutie-ce-este-familia-10929908 În cadrul Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis adoptarea unui amendament propus de parlamentari de la PNL prin care “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Prin adoptarea acestui amendament, practic, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise.

 24. Crestinii care nu vor sa apara asa ceva in constitutie ar trebui sa-si manifeste verbal opozitia (chiar si in scris, eventual pe paginile politicienilor, daca acestea exista) atentionand ca daca acest articol, referitor la asa-zisa nediscrimnare a homosexualilor, nu va fi retras din proiectul noii Constitutii, isi vor retrage voturile pentru politicienii USL la Europarlamentare, si mai ales, isi vor retrage votul pentru Crin Antonescu la prezidentiale, sa vedem daca le vor conveni acestor politicieni sa piarda atatea voturi… Astia nu reactioneaza decat atunci daca le sunt amenintate pozitiile si privilegiile…

 25. Pingback: Familia si Biserica in Constitutie: RASTURNARI DE SITUATIE sau CAPCANE? Crin Antonescu pare ca s-a trezit din somn: A TRECUT amendamentul ce consfinteste CASATORIA NUMAI INTRE BARBAT SI FEMEIE si doreste stipularea in preambul a ROLULUI BISERICII - Razboi
 26. Pingback: Rasturnarea... rasturnarii: REACTIE ANTI-FAMILIE SI ANTI-BISERICA. Premierul Ponta NU VREA amendamentul familiei in CONSTITUTIE. Lobby-ul homosexual si ANTI-CLERICALII au trecut pe FOC AUTOMAT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: Coalitia pentru Familie: peste 70 de ONG-uri cer amendament PRO-FAMILIE in Constitutie si eliminarea amendamentului referitor la discriminarea pe baza de "ORIENTARE SEXUALA" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 28. Pingback: Definirea explicita a familiei in Constitutie inseamna ”CANALIZAREA URII” pentru seful CNCD. ROMANIA, SANTAJATA CU RAPORTUL DE TARA AL SUA SI CU "FAMILIILE POLITICE EUROPENE"/ Plagiatorul Ponta nu vrea sa facem COPY-PASTE dupa UNGARIA CONSER
 29. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României" - Razboi întru Cuvânt - Reco
 30. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
 31. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 32. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicer
 33. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
 34. Pingback: Comisia de revizuire a Constitutie A RESPINS AMENDAMENTUL CHIUARIU AL DISCRIMINARII PE BAZA ORIENTARII SEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 35. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 36. Pingback: REGIONALIZAREA: Kelemen Hunor ameninta cu PROTESTE STRADALE, Ponta primeste "EXPERTIZA GERMANA". Care-i interesul Germaniei in chestiune? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare