FASCISM MEDICAL IN MAREA BRITANIE (I): O mama a 6 copii, bolnava de cancer a fost eutanasiata, fara niciun acord! MII DE PACIENTI SUNT, PRACTIC, UCISI PENTRU CA… “ORICUM VOR MURI”

15-10-2012 2 minute Sublinieri

Andrea West avea 35 de ani, şase copii şi era căsătorită. Internată la o clinică, medicii au refuzat să îi dea tratament femeii bolnave de cancer, considerând că ea tot avea să moară în curând.

Andrea West fusese internată la un centru medical de îngrijire a bolnavilor, luna trecută, iniţial cu o infecţie banală. Femeia de 35 de ani, mamă a şase copii, plănuia după câteva zile să se întoarcă acasă, să îşi vadă copiii, să mănânce prăjituri şi să bea cola cu ei, să îşi vadă familia.

Dar când soţul ei a vizitat-o la centru, cu o zi înainte, a găsit-o puternic sedată. A cerut apoi personalului medical al centrului de îngrijire să o trimită pe soţia lui la spital, fiind îngrijorat de tratamentul administrat de cei de la centru. Dar a fost refuzat cu un argument năucitor de personalul centrului, care i-a spus că “oricum o să moară în ambulanţă până să ajungă la spital!...”

Femeia fusese depistată cu cancer în fază terminală, dar medicii îi spuseseră că mai are de trăit vreo 18 luni. După ce a găsit-o sedată, pe patul centrului de îngrijire, soţul ei a devenit suspicios cu privire la tratamentul pe care îl primeşte femeia. Iar când a descoperit şi o notă medicală, în care scria “A nu fi resuscitată”, nu i-a venit să creadă.

Această notă însemna ca, în cazul unei crize, femeii să nu i se aplice nicio metodă sau tratament de resuscitare, ceea ce nici ea, nici familia ei nu dorea. Din contră, femeia lupta din răsputeri cu boala ei, să mai câştige luni preţioase alături de familie şi de copiii ei, între care cel mai mare are 17 ani, iar cel mai mic, 1 an, scrie Daily Mail.

Femeia şi soţul ei ceruseră de cinci ori personalului de la centru să anuleze acea hârtie, dar acesta nu s-a sinchisit. În câteva zile după aceea, Andrea West a murit. După moartea ei, o asistentă medicală de la centru i-a spus soţului Andreei că femeia fusese inclusă în programul “Liverpool Care Pathway“, LCP, un sistem controversat, destinat să uşureze suferinţa în ultimele ore de viaţă a celor cu boli grave, fără nicio şansă de supravieţuire. Joi seara însă, când cazul a ajuns în presa britanică, cei de la clinică au negat că ar fi plasat-o pe Andrea în LCP.

Cazul femeii a reaprins dezbaterile privind tratamentele aplicate muribunzilor din Marea Britanie. Mii de pacienţi sunt plasaţi anual în acest sistem care a provocat moartea prematură a peste 100.000 de pacienţi până acum, după cum au afirmat unii medici.

LCP, care constă în sedarea puternică a pacientului şi deconectarea lui de la aparatele care îl menţin în viaţă (hrană, hidratare şi respiraţie), a stârnit controverse în Marea Britanie, în anii ’90. Dar în 2004, acesta a fost recoomandat spitalelor din Marea Britanie de către Institutul Naţional pentru Sănătate şi Excelenţă Medicală. Prin aplicarea acestui procedeu, pacientul moare după aproximativ 33 de ore.

NOTA:

Asadar nici macar nu este vorba numai de batrani (precum aflam – vezi linkul citat – acum cateva luni cand am scris prima oara despre acest program diabolic din Marea Britanie) sau de pacienti in stare terminala fara apartinator ori de aceia care si-ar fi cerut, sarmanii de ei, moartea sinucigasa… Inca o data ne intrebam daca ceea ce se experimenteaza, satanic si neo-fascist, in Marea Britanie, pe multiple fronturi, urmeaza cumva, la momentul potrivit, sa se aplice i intreaga lume, eventual incepand cu sarantocii Estului? Pentru ca, nu-i asa, oricum suntem mult prea multi pe pamant si… consumam inutil resursele pe terminate ale sarmanei Planete… Oare degeaba primim periodic, si cu o frecventa tot mai ridicata, “avertismente” din ce in ce mai apasate, de la cele mai inalte nivele mondiale, precum acesta?

Anunt alarmant al ONU. Suntem prea multi si rezervele de mancare scad: “Nivelul este critic”

Doar-doar ne-om “simti” si noi si ne-o intra in cap ca trebuie sa consimtim, pana la urma, sa ne sacrificam de dragul supravietuirii Planetei…

Prin urmare, este logic sa implementam politici de darwinism social fara scrupule, incluzand aici si politici de “austeritate” bugetara –  acolo unde se poate (in statele “marginale” de tip neo-colonii, cu precadere), focalizate cu deosebire pe cei saraci si bolnavi -, dar si de reducere drastica a nasterilor de copii si de… eliminare “din sistem”, deci de exterminare a batranilor, asistatilor social si bolnavilor, care trebuie culpabilizati, stigmatizati social, deoarece… nu mai aduc niciun folos societatii, ci doar ii cheltuiesc banii tot mai limitati. Chiar si daca au multi copii de crescut acasa, chiar si daca, fireste, Dumnezeu ar putea sa-i si vindece in mod minunat… Sau, poate, cu atat mai mult cu cat trebuie predepsiti ca au dat nastere atator copii, “in mod responsabil”, pe criza asta globala?

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Eutanasie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “FASCISM MEDICAL IN MAREA BRITANIE (I): O mama a 6 copii, bolnava de cancer a fost eutanasiata, fara niciun acord! MII DE PACIENTI SUNT, PRACTIC, UCISI PENTRU CA… “ORICUM VOR MURI”

 1. “Andrea West fusese internată la un centru medical de îngrijire a bolnavilor, luna trecută, iniţial cu o infecţie banală.”

  “Femeia fusese depistată cu cancer în fază terminală, dar medicii îi spuseseră că mai are de trăit vreo 18 luni. ”

  Aşadar cică depistată cu cancer.
  De la o infecţie banala, te trezeşti cu cancer, ca “asa zic analizele” si pt. ca asa vrea sistemul…..”medical”.

  Asta ar suna cam asa: ” tu nu auzi bre ca ai cancer!, ia mori tu oleaca!
  Adica te duci cu guturai la medic si dupa o injectie cu otrava….pocc-Ai cancer! Eutanasiere pe loc, ca sa nu suferi.

  Ps: poza articolului parca iti ‘junghie inima.

 2. Interesant. Programul lcp numai in MB? De curand o bolnava de cancer, in varsta de 80 de ani, dar care acuza dureri mari, a fost dusa la spital la sectia de oncologie a spitalului. A fost sedata cu o doza mare de morfina, incat parea in coma, perfuzii nu i se faceau, iar de mancat nu mai putea manca decat foarte putin. A fost dusa pentru o analiza la Cluj la oncologie, si cei de la Cluj s-au sesizat ca i s-a dat prea multa morfina. In final a fost readusa la spitalul de unde era pacienta si a fost luata apoi acasa pentru a muri. Doamne apara-ne!

 3. Cosmin, nu e ce crezi. O prietenă ( avea 24 de ani ) se mai plângea nouă că o dor oasele și când a ajuns la spital i s-a spus că are cancer în fază terminală iar în 2-3 luni a murit. Cum spunea cineva: Cancerul e boala secolului XXI.

 4. Din păcate, asta este una din metodele drăcești de exterminare a tuturor celor nedoriți de sistem…

 5. Pe scurt teza este că eutanasia se justifică în condiţiile în care resursele au scăzut alarmant. Privite astfel, resursele materiale nu mai aparţin naţiunilor ci populaţiei globale în general, eventual atribuite prin cote sau fracţii artmetice. Nimeni nu-şi poate imagina că unei anume naţiuni bogate îi poate fi permis să se folosească de propriile resurse după bunul plac cât timp iată, alte naţiuni sunt obligate să apeleze inclusiv la eutanasie pentru a-şi conserva resursele pe care alte naţiuni le risipesc. În baza celor spuse, se pare că binele general este limitat de aspecte politice (interese economice), limitări logistice şi lipsa autorităţii diriguitoare (persoană/instituţie învestită cu această responsabilitate), iar până la momentul unui nou “de la fiecare după posibilități, fiecăruia după necesități”, nu mai e decât un pas.. colectivizarea şi reeducare implicită, bine înţeles!

 6. Saurian
  Posibil. Dar depinde si cu ce te “trateaza” cand ajungi pe mana lor, inainte de a te trimite acasa (sa mori).

 7. pana cand acceptam ce vrea Occidentul?avorturi, eutanasieri, cipuri, vaccinuri, sare iodata, pasta de dinti cu Fluor, apa cu Fluor, cianura in cafea, cianura pe teritoriul Romaniei, sectanti, ecumenism, etc.?

 8. Am ajuns sclavii lor?! Desigur!!! În fapt suntem așa de foarte mult timp, e bine însă că pe ici pe colo, cu mila Domnului, începe să cadă solzul de pe ochii oamenilor. Dar nu numai că acceptăm ce vrea Occidentul, ci chiar ne dorim să fim parte din acest Occident cu tot cu ”valorile” sale.

  Aș crede mai degrabă că vina de neiertat a acestei mame este că a dat naștere la șase copii și nu că ar fi avut cancer. Marea Britanie este în prima linie în lupta împotriva creștinilor și politica oficială anti-nașteri este deja publică.

 9. Sarmana femeie, poate e mucenica in fata lui Dumnezeu, daca a dat nastere la 6 copii intr-o lume nebuna care lupta atat contra nasterii de prunci!

  Se pare ca tehnicile de exterminare a populatiei se testeaza nu numai in tari de mana a treia, dar si acolo unde sunt concepute, pentru a le confirma conceptele nebune. Asta am vazut si in Canada: pastile care opresc menstruatia pe cateva luni si tot felul de medicamente testate pe oamenii lor care bucurosi participau la astfel de teste.

  Sa nu uitam insa ca suntem in mainile lui Dumnezeu si medicii mai fac si ei ce pot in aceasta nebunie totala. Mama a murit anul asta dupa 4 luni in care am stiut ca are 4-5 metastaze secundare la creier. Medicii din Iasi nu au vrut sa-i faca raze, pentru ca scrie clar pe Internet ca nu se poate face nimic in acest caz. In schimb doctorii din Cluj i-au facut, la cererea ei, si dupa 2 saptamani de raze a murit la 4 zile dupa ultima raza. Prima data i-am invinuit pe acei doctori inconstienti, dar pe urma mi-am dat seama ca Dumnezeu a randuit asa, pentru ca mama atat a mai putut duce, dupa o viata destul de grea.

 10. Revoltator! Doamne fereste-ne! Si noi vrem sa fim ca Marea Britanie… Iti vine sa nu mai pui piciorul in institutiile medicale cand auzi asa ceva. Daca tot mor, mai bine mor acasa cu cei dragi si imi asum acel timp pana la trecerea din aceasta lume ca pe o binecuvantata vreme de a ma caii si de a ma impaca cu Dumnezeu si cu oamenii. Acel timp de suferinta/asteptare este ingaduit de Dumnezeu pentru ca omul sa nu plece nepregatit din lumea aceasta. Diavolul vrea sa ia omului pana si posibilitatea de a se mai intoarce la Dumnezeu, aflandu-se omul pe patul de moarte. Ingrozitor! Ce spovedanie si Impartasanie(Grijanie, cum i se mai spune in unele zone la Impartasania cea de pe urma), o doza de şoc de morfina si te-a facut “fericit”.

 11. Pingback: Romania Libera in campanie PRO-EUTANASIE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: Franta: EUTANASIA analizata pentru LEGALIZARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 13. Pingback: FASCISM MEDICAL IN MAREA BRITANIE (I): O mama a 6 copii, bolnava de cancer a fost eutanasiata, fara niciun acord! MII DE PACIENTI SUNT, PRACTIC, UCISI PENTRU CA… “ORICUM VOR MURI” | Lupul Dacic
 14. In SUA (cel putin in NY) nu este asa. Poti sa ai peste 100 de ani si ORICE diagnostic (dx) si tot nu esti obligat sa porti bratara DNR (a nu fi resuscitat). Pacientii sunt urmariti pas cu pas sa nu cada, asa incat daca cineva nu merge prea bine are un angajat care sta lange el 24/7.

 15. Pingback: Ministrul sanatatii din Lituania: EUTANASIA AR FI O SOLUTIE PENTRU SARACI - Recomandari
 16. Pingback: Vasile Astărăstoae despre LIMITAREA LIBERTATILOR INDIVIDUALE sub pretextul SANATATII PUBLICE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare