INSURGENTE CIVILE in SUA, dupa ce un afro-american a fost ucis de un politist. Se cauta incitarea unui RAZBOI RASIAL in contextul alegerilor prezidentiale?/ TUCKER CARLSON: MASSMEDIA SUFLA IN JARUL RASIAL (Video)

31-05-2020 9 minute Sublinieri

Textul interventiei lui Carlson Tucker poate fi citit pe FoxNews: Our leadership class is fanning racial flames. They’re doing nothing to calm the situation

UPDATE:

Hotnews:

Protestele din SUA: Trump nu va „activa” deocamdată trupele federale, spune consilierul său Robert O’Brien

Trump anunță că vrea să desemneze mișcarea ”Antifa” ca organizație teroristă

***

Cristian Niculescu:

UN NOU FRONT ANTI-TRUMP

Probabil că vedeți violențele din America, în urma uciderii prin imprudență a unui afroamerican de către un polițist. Acesta din urmă a fost pus sub acuzare.

Mișcarea aparent spontană și brutală din stradă, provocată de un eveniment emoțional urmărește emascularea politică a lui Trump, crearea senzației de anarhie, ocuparea președintelui cu probleme interne, deturnarea de la amestecul în Cântarea Pandemiei și detronarea lui, în final, de la Casa Albă. Și iată de ce.

Protestele continuă și mai intens, cu huliganisme, distrugeri de bunuri, incendieri și alte acte antisociale. În vâltoarea evenimentelor au apărut și 3 jurnaliști ridicați de forțele de ordine prezente pentru stabilizarea situației. Cei din stradă nu sunt numeroși dar sunt furioși și întărâtați. Pe de-o parte ex-președintele Barack Obama a turnat gaz peste foc cu declarația sa despre la moartea afroamericanului George Floyd: ”așa ceva nu poate fi normal pentru America anului 2020”.

Pe de altă parte manifestanții s-au enervat după ce Trump i-a avertizat: ”when the looting starts, the shooting starts”când începe jaful, începe și să se tragă”, adică cei care comit tâlhării vor fi împușcați.

Este o poziție dură a președintelui american care nici n-are foarte multă marjă de manevră în bătălia dublă, cea electorală cu democrații și cea globală cu promotorii și Martorii lui Covid. E suficient să privești imaginile TV ca să observi că protestatarii sunt din electoratul anti-Trump, categoria afroamericani, progresiști albi neomarxiști și imigranți hispanici (mai puțin). Adică alegătorii Partidului Democrat. Adică o categorie conformă cu măsurile lockdown, cu izolarea și cu vaccinarea. Nu acești oameni au ieșit în stradă contra restricțiilor și carantinei și pentru redeschiderea economiei americane. Pe acești oameni îi interesează mai puțin economia, fiindcă majoritatea sunt asistați social, cu joburi precare sau tineri universitari care visează că își pot petrece viața primind mereu burse.

Evenimentele din stradă au devenit violente după intervenția dură a poliției, previzibilă și disproporționată, ca fiecare dată în istoria SUA, când strada a devenit o zonă de război cu morți și răniți.

Situația din stradă are caracterul unei diversiuni masive, declanșată în urma unui fapt real și regretabil. Adversarii îl deturnează și-l țin ocupat pe Trump, care se concentra pe redeschiderea economiei și demitizarea amplitudinii așa numitei pandemii. Practic, adversarii deschid și alimentează un nou front anti-Trump și anti-politicile grupului de la Casa Albă. La un moment dat președintele preluase inițiativa: îi amenința cu justiția pe cei care au montat cazul Russiagate al generalului Flynn, îi susținea pe protestatarii contra izolării, promovase personal clorochina folosită experimental în tratamentul anti-Covid. În câteva zile OMS a suspendat folosirea clorochinei iar America antitrumpistă s-a revoltat violent după uciderea unui afroamerican.

Vă mai dau un argument pentru ce-am scris mai sus. Vă rog să observați că America antitrumpistă are voie să protesteze ignorând regulile anti-pandemie, în vreme ce America trumpistă este certată că vrea încheierea izolării și încalcă măsurile de prevenție la proteste. Niciun ziarist n-a observat lipsa măștilor sau a distanțării sociale la manifestanții ocupați să dea foc și să răstoarne mașini. Cu masca nu respiri prea bine în efortul de a provoca distrugeri.

Articol initial:

Hotnews:

SUA, protestele capătă intensitate: Sute de persoane au demonstrat vineri seara în faţa Casei Albe după moartea lui George Floyd

Protestele din Minneapolis: Decizie fără precedent – guvernatorul din Minnesota anunță că va „mobiliza în totalitate” Garda Naţională

VIDEO Jurnaliști CNN, arestați în timp ce relatau în direct despre protestele din Minneapolis / ”Țara a văzut ce se întâmplă” – a spus reporterul, după eliberare

Protestele se extind în SUA, după ce un bărbat de culoare a murit sub presiunea genunchilor unui polițist alb / Trump îi numește ”huligani” pe protestatari, în timp ce mai multe incendii sunt provocate de manifestanți

Twitter a ascuns o postare a lui Trump despre protestatari pe motiv că ”glorifică violența”

***

EVZ/ Adrian Patrusca:

Moartea lui George Floyd: Cât e tragedie și cât e ideologie?

Pe fondul insurecțiilor de stradă violente, declanșate de moartea lui George Floyd, rezultatele preliminare ale autopsiei au fost aproape ignorate de presa zisă „mainstream”.

Raportul de medicină legală a făcut parte din mandatul de arestare al polițistului Derek Michael Chauvin, cel care l-a imobilizat cu genunchiul pe gât pe Floyd.

Chauvin a fost arestat vineri fiind acuzat de omucidere de gradul trei.

Scurta mențiune a autopsiei sugerează că dosarul împotriva lui Chauvin, și poate și a celor trei colegi ai acestuia, dacă vor fi și ei inculpați până la urmă, s-ar putea să nu fie atât de simplu cum se credea.

Washington Times a titrat: „Asfixierea nu este cauza morții lui George Floyd: Autopsie”. Examinarea plângerii oficiale (mandatul de arestare) împotriva lui Chauvin include aceste fraze dintr-un paragraf despre moartea lui Floyd, la pagina 3:

„Autopsia nu a dezvăluit nici un indiciu fizic care să susțină un diagnostic de asfixie traumatică sau strangulare. Dl Floyd avea suferințe subiacente, printre care boală arterială coronariană și și boală cardiacă hipertensivă. Efectele combinate ale imobilizării de către poliție a dlui Floyd, condițiile sale de sănătate subiacente și unii intoxicanți potențiali din sângele său au contribuit probabil la moartea sa.”

Cele opt minute de înregistrare video cu telefonul, care îl arată pe Chauvin cu genunchiul pe gâtul lui Floyd, după arestarea acestuia pentru că ar fi încercat să folosească o bancnotă falsă de 20 de dolari a devenit una dintre cele mai vizionate din toate timpurile.

Aproape fără excepție, toți cei care s-au pronunțat asupra înregistrării – ziariști, experți judiciari, analiști, politicieni – au îmbrățișat concluzia că Chauvin este cu siguranță vinovat de moartea lui Floyd.

Raportul final al autopsiei, atunci când acesta va fi gata, ar putea să dovedească pripeala acestei „judecăți populare”, așa cum s-a mai întâmplat și în alte cazuri, în America, de pildă Travyion MartinMichael Brown sau Freddie Gray, când au fost administrate probe suplimentare.

Justiția americană are un principiu: „Vinovat dincolo de orice îndoială rezonabilă”. Doar pe această bază poate fi condamnat cineva.

Avocatul Benjamin Crump, care reprezintă familia Floyd, a declarat vineri la Fox News, că a vorbi despre o maladie cardiacă sau de astm nu are sens, dat fiind că Floyd mergea și respira înainte de contactul său cu poliția. El a declarat că familia intenționează să facă o autopsie separată a cadavrului.

Pe de altă parte, presa a contribuit din plin la inflamarea spiritelor, creându-i de la început lui Floyd un portret idealizat. „Uriașul cel blând” sau „Blândul Floyd”, cum l-au numit unele ziare și televiziuni nu era prea blând. Dovadă stă lungul său cazier, pe care îl vedeți mai jos și din care nu lipsesc furtul, încălcarea proprietății private, deținerea de substanțe interzise și furt agravat cu armă mortală.

Mai mult, presa la unison a decretat că a fost vorba de o „crimă rasistă”. Adică Chauvin l-a ținut imobilizat cu genunchiul pe gât pe Floyd doar pentru că cel din urmă era de culoare.

Or, este foarte posibil ca între cei doi să fi existat litigii mai vechi, dat fiind că au lucrat împreună o perioadă la același club de noapte, după cum declară patroana acestuia.

În concluzie, tragedia de luni, care a aruncat în aer America, este puternic ideologizată. Poate și pentru că anul acesta avem alegeri prezidențiale.

Doar așa se poate explica de ce, în condițiile în care guvernatorul statului Minnesota, primarul orașului Minneapolis, procurorii generali și șefii poliției sunt toți, fără excepție, Democrați, protestatarii scandează împotriva lui Trump.

***

Cotidianul/ Calin Marchievici:

Pandemie, criză, Minneapolis: încotro se îndreaptă lumea?

Moartea unui american de culoare în timp ce era reținut de polițiști a dus la revolte de proporții în Minneapolis. Guvernatorul statului Minnesota a mobilizat Garda Națională. Joi seara, protestatarii violenți au ocupat Secția 3 de poliție a orașului, i-au izgonit pe polițiști și au incendiat clădirea. Au fost jefuite zeci de magazine. Proprietarii acestor mici afaceri își păzesc avutul cu arme automate. Totul poate degenera.

”Am relatat de la multe proteste în perioada în care am activat în presă și pot spune că niciunul dintre ele (Charlottesville, Washington, Portland) nu se compară cu ce am văzut în Minneapolis”, spune jurnalistul Julio Rosas, de la Washington Examiner.

Regizorul Michael Moore toarnă gaz pe foc, salută alungarea polițiștilor și preluarea controlului în oraș de către protestatari. ”Cetățenii buni i-au alungat pe polițiștii răi. Toți polițiștii să plece acasa. Sediul poliției trebuie demolat mâine de către primărie, ca semn de căință față de America Neagră. Refaceți poliția cu oameni buni, adica oameni de culoare”, a scris Michael Moore pe Twitter.

Mai în sud, un șerif din statul Tennessee le-a trasnsmis subalternilor care ”nu au o problemă” cu arestarea lui George Floyd că pot să predea insignele și să plece din Poliție. ”Nu trebuie să mai vedem imaginile. Nu e necesar să stai cu genunchiul pe grumazul unui om vreme de nouă minute. Este necesar doar să facem ceva. Dacă porți insigna poliției și nu ai o problemă când vezi imaginile astea, atunci predă insigna”.

Președintele Trump a reacționat înaintea primarului din Minneapolis sau a guvernatorului din Minnesota. ”Mardeiașii ăștia pătează memoria lui George Floyd și nu voi lăsa să se întâmple asta. Am vorbit cu guvernatorul și i-am spus că armata va fi cu el tot timpul. La cea mai mică problema vom prelua controlul, dacă încep jafurile și împușcăturile”. ”O lipsă totală de leadership din partea primarului Stângii Radicale, Jacob Frey. Preluați controlul asupra orașului, altfel voi trimite Garda Națională să facă treaba”, a mai scris Trump pe Twitter. Ce a urmat? Twitter i-a cenzurat mesajele, argumentând că incită la violență. Asta la câteva ore după ce președintele a emis un decret pentru tragerea la răspundere a platformelor sociale care limitează libertatea de experesie.

Este an electoral, iar tema campaniei este un nou Razboi Rece, cu China. Este și criză economică și o tensiune mare provocată de izolarea la domiciliu – și în Minneapolis, și în economia ologită, și în politica ce așteaptă alegerile prezidențiale, și în presă și pe platformele sociale.

”Doream ca președintele să ia o poziție dură în fața violențelor, însă asta ar spori riscurile și ar duce la o confruntare sângeroasă. Gândiți-vă unde suntem acum ca țară: 40 de milioane de șomeri; o economie fragilizată de pandemie, care e departe de a se fi încheiat; am îndurat 10 săptămâni de izolare; mulți oameni – nu doar cei de culoare – sunt înfuriați și frustrați și speriați și abia așteaptă ceva pentru a răbufni. Iar vara e abia la început”, scrie American Conservative.

Răzmerițe precum cea din Minneapolis nu sunt ceva nou, iar statul și municipalitățile au arătat că pot să le stingă. Însă ele arată mereu că există mai multe Americi și nu toate sunt solidare precum cea de la 11 septembrie 2011. Cum s-a ajuns aici poate explica, în rândurile de mai jos, Paul Craig Roberts, 81 de ani, fost adjunct al secretarului Trezoreriei SUA în timpul președintelui Ronald Reagan.

Simt că țara mi-a fost furată

Îmi amintesc de vremurile când nu erau ambalaje antifalsificare sau pentru siguranța copiilor. Asta era înainte de multiculturalism și de politicile identitare, când încă puteam avea încredere unii în alții, iar părinții își asumau responsabilitatea copiilor, fără să sa o paseze unor companii.

Îmi aduc aminte de vremurile când nu existau venituri minime și nici taxe pentru vânzări. Statele își putea îndeplini responsabilitățile fara toate astea.

Un timbru poștal costa un cent. O casă pentru clasa de mijloc era 11.000 de dolari, iar una mai bună era 20.000 de dolari. Un milion de dolari erau o avere. Nu existau miliardari.

M-am gândit la toate astea acum, când am primit bonul de la un supermarket: o pâine de 3,89 ddolari, 12 ouă bio de 4.95 dolari, 6 hot dog de 5.49 dolari, opt roșii mici de 5.19 dolari, un pachet de spanac de 4.19 dolari, doi litri de lapte de 4.59 dolari. Când avean 5-6 ani, mama mă trimitea la brutărie cu zece cenți ca să iau pâine sau cu 11 cenți pentru un litru de lapte. Cheltuiala pentru o seară la film în doi era de 10 cenți. 24 de sticle de Coca-Cola erau un dolar. Copii căutau sticle de de Pepsi Cola pe șantiere. Atunci o sticlă returnată era 2 cenți. Cu cinci sitcle returnate puteai merge împreună cu  prietena la film.

Monedele de 10 cenți, de 25 și de 50 de cenți erau din argint. Cea de 5 cenți era de nichel, iar cea de un cent era de cupru. Roosevelt a eliminat aurul în 1933. Monedele de argint au dispărut în 1965. Ultima, cea de cupru, a dispărut in 1983. Acum vor sa scape de moneda de un cent de tot.

Mulți dintre noi am crescut ducând ziarele, ca să facem rost de bani de buzunar. În liceu, într-o vacanță de vară am lucrat într-o filatură în schimbul unu, pentru un dolar pe oră. Și a fost muncă. După taxe, banii pe o săptămână de munca erau 33 de dolari.

Când aveam cinci ani puteam veni în siguranță pe jos de la școală, 2 kilometri, fără ca părinții să fie penalizați de Serviciul pentru Siguranta Copilului pentru că m-au neglijat și m-au pus în pericol lăsându-mă singur.

La școală puteam desena avioane de luptă, nave de război, arme, toate astea fără să fim priviți ca un pericol pentru colegii de clasă și trimiși la evaluare psihiatrică. Încăierările între băieți făceau parte din procesul de creștere. Nu era chemată poliția, nu erai încătușat și dus la închisoare. Acum, copiii care se joaca de-a hoții și vardiștii sau de-a cowboy-ii și indienii și se prefac că trag cu arma ajung în arestul poliției. O bătaie între copii înseamnă acuzații și poate chiar dosar penal.

Libertatea pe care am avut-o în copilărie nu mai există decât în cele mai izolate regiuni. Când mă gândesc la asta, mă întreb dacă copiii de azi își dau seama. Trăiesc într-o lume virtuală a monitorului și nu știu cum e lumea reală. Să prinzi pește într-un râu, să te joci împreună cu ceilalți în spații de sute de metri, să organizezi meciuri între vecini. Toate astea sunt acum niște plăceri necunoscute.

Când ploua, citeam. Copiii de 12 mai ani mai citesc acum? Oare literatura SF poate să mai concureze cu jocurile video?

Îmi amintesc de vremurile în care un acord era pecetluit cu o strângere de mână. Azi, avocații îmi spun că nici contractele beton nu se mai respectă.

Am fost învățați să ne purtăm cum trebuie, ca ”să te poți privi în oglinda”. Astăzi, nu te poți privi în oglindă decât dacă ai înșelat sau ai profitat de cineva. Caracterul e de domeniul trecutului, la fel și comportamentul care azi e socotit inadecvat. Ca să se facă mai bine înțeles, un om mai în vârstă punea până pe brațul celui mai tânăr. Fă asta azi, și te vei alege cu acuzație de agresiune sexuală. Ambele mele bunici ar fi astăzi acuzate de agresiune sexuală.

Înainte era descurajat comportamentul de informator, de ciripitor. Acum acest comportament este încurajat. Auzi asta de zeci de ori la aeroport. Vecinii vor chema Protecția Copilului ca să-i pârască pe alții pentru că și-au lăsat odraslă nesupravegheată la joacă.

Îmi amintesc de vremea când afroamericanii spuneau că nu vor decât să fie tratați ca restul lumii. Asta era înainte de procentele rasiale din contractele guvernamentale de care beneficiaza doar companiile deținute de oameni de culoare. Odată ce obții niște privilegii, nu mai vrei să fii ca ceilalți.

Dacă părinții și bunicii mei ar învia acum, ar avea nevoie de un an de pregătire până sa iasă în siguranță în lume fără să fie arestați. Ar trebui să fie învățați să uite de comportamentul lor obișnuit, să uite de de expresii ce azi sunt nepermise. Le-ar fi greu să înțeleaga că acum sunt zone din oraș în care nu poți intra. Îmi amintesc cum puteam merge pe cheiurile de lângă Washington fără să pățesc nimic, când aveam 12 ani.

Proprietarii locuinței în care stau mi-au trimis ieri noile lor condiții. Sunt 89 de pagini de avertismente, definiții, explicații. Nimeni nu mai poate spune dacă ești sau nu asigurat.

Am un Jaguar de 47 de ani, fabricat în urma cu 54 de ani. Manualul de utilizare îți spune cum să folosești și să repari mașina. Un prieten mi-a arătat manualul unui Porsche vechi de doar 21 de ani. Are mai multe pagini de avertismente care să-l apere pe producător de orice decât are Jaguarul pagini legate de utilizarea mașinii. Astăzi, orice unealtă sau dispozitiv îți cumperi are mai multe pagini de avertismente decât de instrucțiuni.

Mi-a sosit o scrisoare de la asigurările medicale plină cu explicații despre asigurarea mea modestă și scumpă. Scria acolo că serviciile sunt explicate în spaniola, vietnameză, tagalog, rusă, arabă, haitiană, franceză, poloneză, portugheză, italiană, germană, japoneză, hmong, llocano, somaleză, greacă și că nu se face discriminare de sex, rasă, culoarea pielii, dizabilități, naționalitate. Era precizat și cui să te adresezi dacă te simți discriminat. Există și un număr de telefon unde să suni și să depui plângere pentru discriminare.

Eu mă simt discriminat. Însa nu e o discriminare acoperită de aceste asigurări. Simt că țara mi-a fost furată sau că eu am fost răpit și dus într-un loc necunoscut unde nu mă simt acasă.

Simt același lucru când primesc câte un apel pentru strângere de fonduri de la Georgia Tech și de Oxford University. Georgia Tech era o școală de băieți unde învățau în primul rând cei din Georgia. Facultățile de la Oxford erau împărțite în cele de fete și cele de băieți, iar marea majoritate a studenților erau britanici. Acum, în materialele care-mi sunt trimise de la Oxford și Georgia Tech apar foarte rar bărbați albi. Văd multe femei și multă diversitate rasială și mă întreb ce facultate este asta. Indiferent ca este o îmbunătățire sau nu, ele nu mai sunt școlile din amintirile mele. Școlile pe care le știam au dispărut. Acum, acolo este altceva.

Poate că așa a fost dintotdeauna, însă astăzi, daca ești mai longeviv, ajungi să asiști la moartea lumii tale. Prietenii mor și nu mai are cine să-și amintească, în timp ce tu privești cum lumea ta dispare în niște răstălmaciri care să slujească noilor agende politice”.

PROTESTE VIOLENTE IN BALTIMORE SI NEW YORK. Politia americana e acuzata de BRUTALITATE fata de populatia de culoare (Video)

Inca un “incident” politienesc in SUA (video). BARBAT NEGRU IMPUSCAT NEJUSTIFICAT CAND SE APLECA DUPA PERMISUL DE CONDUCERE

update – REVOLTE, STARE DE URGENTA SI ASEDIU in orasul Ferguson, SUA, dupa uciderea unui tanar de culoare de catre POLITIE. Se afla America in pericol de CONFLICTE INTER-RASIALE?

RAZBOIUL STATUILOR din AMERICA sau noul razboi de secesiune. “SALUBRIZAREA ISTORIEI” prin rescrierea ei dupa canoanele demente ale “corectitudinii politice” si isterizarea opiniei publice/ CORPORATIILE FINANTEAZA GRUPARI SPECIALIZATE IN “LISTE NEGRE” PE MOTIV DE “DISCURS AL URII”/ “Charlottesville poate avea semnificatia unui nou 11 Septembrie 2001…”

Actualizat cu reactia Man. Petru Voda/ CIOCNIRI SI INCIDENTE VIOLENTE LA CHARLOTTESVILLE, in timpul unor manifestatii ale SUPREMATISTILOR ALBI. Marsul rasistilor fusese provocat de decizia de inlaturare a statuii unui general sudist din Razboiul Civil/ ORGANIZATORUL MARSULUI: SIMPATIZANT AL …MISCARII LEGIONARE/ Ce este “alt-right” si ce se stie despre autorul actului terorist?/ “Charlottesville e doar începutul”

Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL?

“MAIDAN” IN AMERICA. Proteste violente impotriva lui Donald Trump in mai multe orase din SUA. George SOROS – acuzat de finantarea unei “revolutii” pentru delegitimarea presedintelui ales. VIITORUL LUI TRUMP INTRE HAOS CIVIL, ACOMODAREA CU ESTABLISHMENTUL si… ASASINAT!


Categorii

"Black Lives Matter"/ Miscarile violente de schimbare culturala, 1. DIVERSE, America, Revolte populare, revolutii, Tucker Carlson, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “INSURGENTE CIVILE in SUA, dupa ce un afro-american a fost ucis de un politist. Se cauta incitarea unui RAZBOI RASIAL in contextul alegerilor prezidentiale?/ TUCKER CARLSON: MASSMEDIA SUFLA IN JARUL RASIAL (Video)

 1. Orice om sanatos la minte trebuie sa se revolte dupa ce a vazut ce-a vazut, nu doar “America antitrumpista”. Am vazut deja o tendinta, aceea de pozitionare aberanta fata de eveniment, in functie de tabara. Daca antitrumpistii pun in mod absurd vina pe capul lui Trump, unii sustinatori ai lui Trump devin avocatii Politiei criminale! Pentru ca de incident vor sa profite antiturmpistii, unii sunt gata sa accepte abuzurile sau chiar crima, sau sa spuna ca ce-au vazut nu e adevarat!
  Trump trebuie sa condamne cu fermitate actiunea politistilor si in nici un caz sa-si ia imagistic Politia ca aliat in lupta cu “antitrumpistii” , caci fara adevarul de partea lui, va fi terminat rapid .

 2. @logos ,
  Sa fim seriosi , in lume se intampla lucruri mult mai inspaimantatoare decat o asemenea scena , incepand de la moartea prin inanitie , apoi exploatarea sexuala indiferent de varsta , sclavie s.a.m.d. . Sa nu ma intelegi gresit , nu e un lucru normal si nu poate fi tratat cu indiferenta dar de aici si pana la a transforma un delicvent ( Dumnezeu sa-l ierte ! ) intr-un “stindard” al unei lupte de clasa , cred ca abia acum e scandalos cazul !!!!
  Se intampla practic lucrurile in acelasi registru cu pseudo-pandemia covrigului : daca mor 10 mil de cancer nu sunt atat de lacrimogene precum 10 mii morti de covrig. Asa si acum, a fost omorat un negru delicvent si se scandalizeaza unii , dar aceeasi au aplaudat frenetic cand o multime de tari au fost invadate si mii de oameni , batrani , femei , copii au fost ucisi cu bestialitate. Unde o fi masura corecta?!

  Ceea ce e acum , acolo , trebuia experimentat la noi in august 2018 dar nu le-a prea iesit .
  Atunci , profesorul 6case a iesit repede sa condamne actiunea (de fapt, reactiunea ) jandarmeriei , uitand ca rolul ei e sa asigure ordinea publica…

 3. Floyd George pentru killaristi il vad ca pe un Horst Wessel pentru nazisti: un *martir* al cauzei; un caz provocat pentru indeplinirea planului de lupta contra guvernului in *merica sau a opozantilor politici in Germania-la timpul acela.
  Intotdeauna e nevoie de un casus beli (incident declansator de razboi, bazat pe emotii in masa boborului); cum au atacat nazistii postul de radio german Gleiwitz de pe granita cu Polonia;incidentul din golful Tonkin in Nam; 60.000 de morti la Timisoara 1989; presupusul atac cu sarin al lui Saddam impotriva kurzilor; unșpe septembrie douamiiunu in Noul Iorc etc etc etc

 4. @fane Confirmi ce spuneam! Apare o oroare, vrei s-o relativizezi dupa cum iti convine. Dupa ce a aparut poza cu “Guvernul Meu” la chermeza, in bataia de joc a intregii tari, au si aparut unii sa spuna ca ce atata scandal, ca sunt chestii mult mai rele(de regula cu protagonisti pesedisti). Pe omul ala l-ai si facut repede negru delincvent, in aceeasi incercare jalnica de a abate atentia de la esential. Ucidera aluia n-a fost un caz singular in SUA, daca ai apucaturi criminale si vrei sa le dai frau liber legal, atunci te faci politist si omori negri sau te bagi in armata ca sa ajungi prin tari ca Irak, Afganistan, Siria etc.
  Repet, faptul ca de asta vor sa profite dusmanii lui Trump, e cu totul si cu totul alta discutie.
  Dar si Trump poate sa profite! Are ocazia unui razboi total! Poate sa demaste intreaga lucratura legata de “pandemie”, sa arate care sunt vinovatii din cauza carora economia a fost distrsa, iar multimea va avea pe cine sa linseze! Trump nu trebuie decat sa arunce gloatei carne de globalist!

 5. @logos,
  :-))))) eu l-am facut delicvent ?!?!?! Hai ca esti tare !!! ai esenta de #rezist , cumva ?:-))) I-a descrie-mi , te rog , “scufița” asta inocenta pe care caralii au mătrăşit-o de nevinovată ce era…

  Ma rog , daca asa vrei sa privesti lucrurile , treaba matale , dar mai cauta “esenta” , anume faptul ca ceea ce se petrece acolo n-are nici in clin, nici in maneca , cu delicventul negru omorat recent sau cu vreo alta victima a vreunui alt curcan american , ci cu niste planuri abil ticluite .

 6. Pingback: AMERICA ARDE. Psihoza războiului civil rasial cuprinde SUA. Cine va beneficia de pe urma haosului?
 7. @fane Ramane cum am stabilit, atitudinea asta mizerabila, de membru de galerie, e ceea ce am si semnalat dintru inceput.Tocmai, intre tine si sectantii #rezist, nu e nici o diferenta, doar culoarea in care e vopsit tricoul. Esti gata sa ingnori, sa minimalizezi, sa-ti bati joc de realitate, dupa cum iti da tie bine. Delincvent, negru, “scufita rosie”, ce legatura au referirile astea cu O CRIMA ODIOASA A POLITIEI? Esti ca aia care-l aparau pe Dinca, spunand ca si fetele alea erau curve.
  Si in 89 a fost orchestrata o lovitura de stat. Asta nu inseamna nici ca mortii au fost niste delincventi nenorociti, nici ca lumea din strada era o adunatura de ticalosi. Una-i una si-alta-i alta.
  N-au nicio legatura crimele Politiei, rasismul cunoscut etc, cu faptul ca de revolte vor sa profite altii. Poti sa faci distinctia asta? Nu esti capabil, asta e.

 8. Cred ca traiesti intr-un glob de sticla , refuzi complet sa vezi realitatea. Nici nu e nevoie sa mergi in america pentru asta , doar deschide ochii in ro ca sa vezi conationalii tai de culoare si manifestarile lor , in proportie de 90% nelalocul lor , fara sa tina seama de locul si momentul unde se afla. Esti in stare sa constientizezi asta ? Esti in stare sa-ti imaginezi ca vin momente pentru ORICE OM NORMAL LA CAP , culmea!!, cand asemenea comportamente ale lor te pot aduce in situatii limita de raspuns ?!?! E posibil sa nu te fi confruntat niciodata cu asa ceva , dar daca traiesti in ro si nu in vreo bula ideala , imposibil sa nu cunosti fenomenul…

  Eu “ignor si minimalizez” ?! Mai bine sa se faca țânțarul , armăsar , aşa cum faci cu pompoasa expresie “CRIMA ODIOASA A POLITIEI” ?? Te sfatuiesc sa incerci sa vezi si cealalta fata a monedei , pentru ca mi se pare ca esti prea focusat pe manifestarile politiei , uitand ca , pana una-alta , ei mai trebuie sa-si faca si meseria si chiar nu au de-a face cu “scufițe roşii”…

 9. Pingback: ANTIRASISMUL CA PSEUDO-RELIGIE. Tulburătoarele scene ale PENITENȚEI PUBLICE, uneori în masă, la care se supun persoanele albe în contextul violențelor din SUA (Video)/ TUCKER CARLSON: „Gloata vrea totala înjosire a adversarilor săi”/ Activist
 10. Pingback: Cum o ia AMERICA pe urmele RUSIEI BOLȘEVICE. Comentarii, reacții și analize despre stupefianta REVOLUȚIE CULTURALĂ care a cuprins SUA/ Tucker Carlson despre Black Lives Matter și sensul revendicării ABOLIRII POLIȚIEI/ Soros, revoluționarii profes
 11. Pingback: ARHIEPISCOPUL CATOLIC VIGANO transmite un avertisment puternic către președintele Trump: în spatele violențelor sunt cei care vor să profite de DEZORDINEA SOCIALĂ. Trimiteri directe la FORȚELE MASONICE și critici dure la adresa clericilor „BISER
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare