Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea libertății individuale

11-02-2016 7 minute Sublinieri
Captura de pe The Spectator

Captura de pe The Spectator

Melanie Phillips este o publicista britanica de origine evreiasca ce scrie pentru Times, Jerusalem Post, Jewish Chronicle si altele.  Fosta adepta a ideologiei de stanga, Melanie Phillips s-a reorientat catre o viziune social-conservatoare. Redam, mai jos, un articol recent al autoarei, pe tema efectelor negative ale teoriei genului aplicate in scoli, aparut, in original, in The Spectator. Tema este impunerea pe scara tot mai larga, in scolile publice din Marea Britanie si SUA, a ideologiei transgender sau transsexualiste. Indoctrinarea in scoli nu este insa de ajuns – guvernul Marii Britanii are ambitii mai mari: criminalizarea oricarei atitudini de negare/contestare a ideii ca genul este fluid si tine de libera alegere a individului.

Remarcam faptul ca spatiul public de la noi este formatat in asa fel de gruparile LGBT si aliatii lor din mass-media ”strategica”, incat indoctrinarea este asociata exclusiv orei de religie sau, de ce nu, continuturilor invatamantului clasic. Propaganda pentru homosexualitate si ideologia transgender, bagate cu forta, in ciuda evidentelor stiintifice si firesti, pe gatul elevilor, sunt, insa, asociate unei gandiri deschise si moderne. De asemenea, din spatiul public autohton lipsesc cu desavarsire aspecte problematice ca cele semnalate in prezentul articol…

Melanie Phillips

Este periculos și greșit să se spună tuturor copiilor că sunt „de gen schimbător”
Ceea ce a început ca o încăierare năucitoare pe malul sălbatic al culturii victimizării s-a transformat acum în ceva mai amenințător

Melanie Phillips

Odată, „binar” era un termen matematic. Acum este o insultă echivalentă cu „rasist”, „sexist” sau „homofob”, care va fi folosit drept armă în războaiele noastre culturale. Inamicul pe acest câmp de luptă special este oricine susține că există bărbați și femei și că diferența dintre ei este una fundamentală.

Această distincție „binară” este acceptată ca un dat de marea majoritate a rasei umane. Nu contează. În prezent este clasificată ca formă de bigotism. Ți se pare cu totul bizar? Râzi pe seama ta! Aceasta devine rapid o normă executorie, copiii și tinerii fiind în mod special vizați de schimbarea de atitudine.

Mulți nu au știut dacă e de râs sau de plâns când ideologul feminist Germaine Greer a fost atacată de alți progresiști pentru că susținea că bărbații transgeni care au devenit femei după tratament medical erau încă bărbați. Ceea ce a început ca o încăierare năucitoare pe malul sălbatic al culturii victimizării s-a transformat acum în ceva mai amenințător.

Comitetul parlamentar privind femeile și egalitatea a realizat un raport care susține că transsexualii sunt lăsați de izbeliște. Problema nu este doar dacă aceste persoane își schimbă cu adevărat sexul. Crima comisă de societate, conform acestei optici, este de a mai insista să se primească dovezi obiective că o astfel de modificare a sexului se justifică. Potrivit comitetului, oamenii ar trebui să fie în măsură să-și schimbe sexul oricând doresc doar prin completarea unui simplu formular. În loc să ceară dovezi de tratament de schimbare de sex, Marea Britanie ar trebui să adopte modelul „declarației pe proprie răspundere” ce este acum folosit în Irlanda, Malta, Argentina și Danemarca. Pentru a-l parafraza pe Descartes, „cred că sunt bărbat/femeie/fără sex, deci exist.”

Președintele comitetului, conservatoarea [in sens de apartenenta la Partidul Conservator – n.n.] Maria Miller, spune ca nu este nevoie să existe o rubrică pentru gen pe pașapoarte, permise de conducere sau alte documente oficiale, deoarece genul este irelevant. „Ar trebui să se caute modalități de a se reduce discuțiile despre gen”, spune ea. Dar tocmai cei ca ea si ca ceilalți membri ai comitetului au adus acest subiect pe prima pagină.

În 2004, Parlamentul a adoptat Legea recunoașterii genului; în 2010, Legea egalității apără schimbarea de sex; în 2011, guvernul a publicat planul său de acțiune privind „promovarea egalității pentru transsexuali”.

NHS (Serviciul Național de Sănătate) are un Grup național de referință medicală pentru servicii dedicate identității de gen. Consiliul Național de Poliție are un „ghid național de politici pentru transsexuali”. În noiembrie anul trecut, Departamentul pentru educație a arborat steagul transgender pentru a marca Ziua Memoriei Transgen.

Pe scurt, clasa politică este obsedată de problemele de gen. Sunt convins că și tu pățești la fel. Cu siguranță puteți înșira diferențele dintre transsexual, intersexual, pansexual, asexual, neutru de gen și liber de gen (genderqueer), nu-i așa? Haideți, țineți pasul! Doar suntem acum toți fluizi referitor la gen, nu?

Nu, genul nu este fluid. Ce este fluid, cu toate acestea, este limba.

Noțiunea că sexul poate fi deconstruit în conformitate cu ideologia a început în 1970, când (în mod ironic, având în vedere poziționarea feministei Germaine Greer pe acest subiect) a fost promovată de către feministele pentru care genul nu era un fapt biologic, ci un construct social. Dar nu este așa. Genul rezultă dintr-o relație complexă între sexul biologic și comportamentul asociat acestuia. Iar natura și obișnuința nu sunt ușor de separat. Unii nefericiți simt că sunt captivi într-un gen care nu li se potrivește. Chirurgia poate sau nu să rezolve această confuzie. Mulți dintre cei care-și schimbă sexul nu se simt confortabil după aceasta; în mod tragic, unii chiar se sinucid.

Cu toate acestea, astfel de oameni sunt disperați să facă această schimbare. Aceasta deoarece pentru persoanele transsexuale problema nu este, cu siguranță, irelevantă, ci este de o importanță crucială. Cu toate acestea, Miller și comitetul ei i-ar priva de capacitatea de a-și prezenta noua lor identitate sexuală pe pașapoarte sau pe alte documente oficiale.

Nu este aceasta, prin chiar logica susținută de Miller, o cruzime față de acești oameni? Dar, desigur, nu logica este cea căutată într-un astfel de demers. Politica de gen ține cont doar de sentimente subiective. Ea nu are nimic de a face cu corectitudinea sau cu egalitatea. Aceasta întruchipează în schimb un egalitarism extrem care susține că orice diferență reprezintă o formă de prejudecată.

Dacă oamenii doresc să se identifice cu unul dintre genuri sau cu niciunul, nimeni nu are voie să nege un astfel de drept. Realitatea obiectivă se destramă sub supremația dorinței subiective. Cei care ridică obiecții sunt osândiți ca lipsiți de inimă.

De fapt, chiar fluiditatea genului creează victime.

Profesorul Paul McHugh este fostul psihiatru-șef al spitalului Johns Hopkins din Statele Unite ale Americii. În anii 1960, acesta a fost un pionier al chirurgiei de schimbare de sex, dar, ulterior a abandonat-o din cauza problemelor create în urma ei. Cei mai mulți băieți și fete care vor schimbare de sex au problemele psihosociale și presupun că un astfel de tratament le va rezolva acele probleme, a scris McHugh.

„Este trist că majoritatea acestor tineri nu găsește terapeuți care doresc să-i evalueze și să-i ghideze în moduri care să le permită să-și rezolve conflictele interne și să acționeze asupra cauzelor reale. În schimb, ei și familiile lor găsesc numai „consilieri de gen”, care le susțin presupunerile greșite legate de sexualitatea lor.”

În două state din SUA, un medic care se uită la istoria psihologică a unui tânăr „transsexualizat” în căutarea unei probleme rezolvabile riscă să-și piardă licența de practicare a medicinei.

În conformitate cu o astfel de suprimare a libertății medicale, comisia Miller dorește, de asemenea,  să desființeze „abordarea medicinistă” a dr. McHugh. Deputații susțin că o astfel de abordare „patologizează identitățile trans” și „contravine demnității și autonomiei personale” a persoanelor transgen. Ei au luat la cunoștință că un sondaj britanic a relevat că aproximativ jumătate din tinerii și o treime din adulții transsexuali au spus că au încercat să se sinucidă. Comitetul nu consideră că acest lucru se datorează cel mai probabil conflictului mental de nesuportat privind identitatea lor sexuală. În schimb, dă vina pe „transfobie” pentru a-i fi adus în acest grad de disperare.

Astfel, Miller și colegii ei realizează două lucruri: ignoră cu cruzime condiția tragică a unor astfel de nefericiți și pun bazele unui mecanism constrângător mandatat de stat.

Ținta lor principală vor fi, desigur, copiii, ale căror minți tinere pot fi atât de ușor de manipulate. Problemele trans și de gen, spune comitetul, ar trebui să fie predate în școli ca parte a educației personale, sociale și de sănătate.

Putem cu ușurință prezice ce se va întâmpla. Fluiditatea genului va fi promovată în mod activ ca fiind doar o altă alegere privind stilul de viață. Sub masca lăudabilă a reducerii numărului de copii transgender agresați, restul clasei va fi hărțuită să accepte noua normă – că sexul este schimbător, iar orice diferențiere valorică pe bază de comportament sau atitudine este considerat ceva bigot și, deci, interzis.

Intenția este de a descompune imaginea pe care copiii o au despre sexul lor și, de asemenea, de a șterge din mintea lor orice noțiune de norme de gen. În școlile americane, festivalul din noiembrie trecut de sărbătorire a Lunii de sensibilizare Transgender a reprezentat o astfel de îndoctrinare. Copiilor li s-au înmânat „insigne cu pronume”, fiecare fiind îndemnat sa-și aleagă pronumele care crede că i se potrivește cel mai bine, sau chiar să hotărască dacă nu li se potrivește niciunul.

Brighton College, una dintre școlile particulare de elită din Marea Britanie, a abolit distincțiile dintre uniformele băieților și cele ale fetițelor. Toți pot acum alege între a purta o jachetă, pantaloni și cravată sau fustă și sacou bolero. Decanul școlii, Richard Cairns, spune că vrea doar să-i vadă pe elevii săi transsexuali fericiți. Dar a invita băieții să poarte fuste este o frivolitate periculoasă. Promovarea fluidității genului este de natură să-i tulbure pe copii sau să-i pună în dificultate. În cazul în care o fată preferă să se cațere în copac mai degrabă decât să se joace cu păpușile, sau unui băiat îi place baletul, aceștia vor ajunge să se întrebe dacă nu cumva asta face să nu mai fie fată și, respectiv, băiat.

Mai rău încă, perioade pe care de obicei copii le depășesc fără ca ele să lase urmări, vor ajunge – pentru a utiliza expresia sforăitoare a comitetului Miller – să se patologizeze. Potrivit profesorului McHugh, copiii pre-puberi care încep să imite sexul opus sunt tratați greșit de doctori cu hormoni pentru întârzierea pubertății pentru a face o eventuală intervenție chirurgicală ulterioară de schimbare de sex mai puțin dificilă – chiar dacă astfel de medicamente împiedică creșterea copiilor și riscă să provoace sterilitate. Tocmai acestea sunt medicamentele pe care comitetul Miller vrea ca clinica Tavistock specializată pe probleme de gen să le prescrie copiilor cât mai de timpuriu.

Acești parlamentari transformă confuzia de gen dintr-o problemă de sănătate într-o declarație politică care urmează să fie pusă în aplicare. Desigur, doresc, de asemenea, să transforme negarea sau punerea sub semnul întrebării a fluidității genului într-o infracțiune de ură (hate crime). Desigur, orice persoană care atacă sau amenință altă persoană pe criterii de sex ar trebui să fie urmărită penal. Dar comitetul dorește ca „ațâțarea urii” împotriva persoanelor transgen să devină o crimă – ceea ce ar include a considera insultă dacă spui că aparțin genului pe care ei îl reneagă.

Comisia juridică nu a susținut această poziție, observând că „incriminarea ar putea inhiba, de asemenea, discuțiile despre problemele legate de handicap, probleme ale transsexualilor și atitudinile sociale cu privire la acestea.”

Te pomenești! Comitetul Miller vrea

formare obligatorie la nivel național privind lupta împotriva infracțiunilor de ură transsexuală pentru ofițerii de poliție și promovarea unui sistem de raportare a acestora de către cetățeni”.

Dumnezeu să ne ajute! Caroline Dinenage, secretar de stat la Ministerul Justiției, a fost de acord cu jumătate de gură cu această propunere sinistră și a mărturisit că guvernul „deschide noi drumuri”.

Într-adevăr, se poate spune că Occidentul deschide noi drumuri. De la divorț și familie monoparentală la căsătorie gay, ceea ce a fost odată considerat ca reprezentând situații dezavantajoase sau doar excepții a fost transformat într-un drept al omului. În acest proces, compasiunea s-a transformat în opresiune.

Comitetul Miller scrie despre unul dintre martorii săi care au vorbit despre planul acțiune al guvernului privind „promovarea egalității pentru transsexuali”:

„Christie Elan-Cane ne-a spus că planul a fost, din punctul per [sic] de vedere, al unei persoane asexuale, „doar plan și nici o acțiune, pentru că nimic concret nu a rezultat.”

Da, și eu am crezut că este vorba de o eroare de tastare; dar nu, o notă de subsol ne spune:

„Christie Elan-Cane ne-a cerut să folosească pronumele non-gen „per”.”

O astfel de cedare față de această deturnare a limbajului, manevră tipică a sistemelor politice totalitare, vă spune mai mult decât orice altceva ce ni se pregătește.

Existența genului nu poate fi cu adevărat amenințată, pentru că este ancorată într-o realitate imuabilă. Ne așteaptă, însă, la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea libertății individuale. Iar așa-numiții politicieni conservatori flutură steagul roșu al revoluției.

Melanie Phillips a fost în redacția The Guardian timp de 16 de ani, trei dintre ei ca editor de știri. Ea este acum editorialist la Times.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de s.m.

transgender_no_entry tgsymbol_bldg-250

*

*


Categorii

1. Slider, Cultura desfraului, Homosexualitate, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea libertății individuale

  1. Pingback: VENERAREA LUI DAVID BOWIE. Care este sensul idolatrizarii si “canonizarii” vedetelor industriei muzicale? | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: TRANSSEXUALISMUL APLICAT COPIILOR ESTE ABUZ – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. “IDEOLOGIA GENDER FACE RAU COPIILOR” | Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: EXPERIMENTUL SOCIAL AL “INFRACTIUNILOR MOTIVATE DE URA” DIN MAREA BRITANIE. Culpabilizarea majoritatii si alimentarea conflictelor sociale prin INVENTAREA de infractiuni mtovate de RASISM, BIGOTISM sau HOMOFOBIE | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: INTERSECTIA DINTRE TEORIA GENULUI, FASCISM SI CAPITALISM sau NOUA ORDINE MONDIALA. Interviu cu psihologul Yann Carriere (Video). Despre impunerea prin metode totalitare a OMULUI NOU, “eliberat” de separarea sexelor, CONTROLUL SOCIAL prin HAOS
  5. Pingback: TAVALUGUL ANTIHRISTIC de reinstaurare a comunismului cultural total, de redefinire a familiei, de rasturnare a normalitatii si de reeducare fortata a oamenilor: NOILE FORME SI CULMI ALE DEMENTEI, INTOLERANTEI si TOTALITARISMULUI IDEOLOGIILOR “GENULU
  6. Pingback: PROIECTUL DE LEGE PODEMOS care ar putea transforma SPANIA intr-un LAGAR GAY DE CONCENTRARE/ Cenzura dementa a FACEBOOK depaseste orice limite. Contul de FACEBOOK al paginii REFERENDUM PENTRU ROMÂNIA - avertizat pentru postarea privind LEGEA PODEMOS
  7. Pingback: NEBUNIA PROPAGANDEI SCHIMBĂRII GENULUI, catastrofa pretextelor și FORMELE DIABOLICE DE REFUZ AL LUI DUMNEZEU de către SOCIETATEA OCCIDENTALĂ (FOST) CREȘTINĂ. Predica părintelui Florin Stan la Pilda celor chemați la cină (AUDIO): “Ca să fac
  8. Pingback: TRANS-TIRANIA. Intr-o lume TRANSGENDER, identificarea BIOLOGICA a femeii si a barbatului este ILEGALA. Se intampla deja in unele tari occidentale
  9. Pingback: CUM AJUNGE CREȘTINISMUL ÎN AFARA LEGII. Marea Britanie: medicul care a refuzat să spună „doamnă” unui TRANSGENDER a pierdut procesul/ California: rezoluție care incrimnează „GRUPURILE RELIGIOASE” care ar cauza stigmatizarea homosexualilor
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare