MITROPOLIT NEOFIT de Morfou despre TOTALITARISMUL „POLITICOS” în care ne aflăm. PLANUL E DE A ADUCE ORTODOCȘII ÎN RELIGIA UNICĂ MONDIALĂ A DICTATURII GLOBALE. Ierarhul cipriot sfidează segregarea pe baza certificatului de vaccinare: „Ușile Bisericii rămân deschise pentru toți. Pentru noi Sfântul Botez este singurul certificat”

1-05-2021 3 minute Sublinieri

Orthodox Ethos:

Mitropolitul Neofit: Paști 2021: deschis pentru toți ca de obicei (despre schimbarea datei de prăznuire a învierii)

Traducere în română după varianta în engleză realizată de Christiana Fidirikkos

“Fie ca slujirea noastră să fie binecuvântată, deși autoritățile acestei lumi îngreunează lucrurile cu aceste măsuri pe care le impun națiunii noastre și nu numai, pentru că nu vor ca națiunea noastră să fie întărită de Învierea lui Hristos.

De ce?

Pentru că cine trăiește Învierea poate, de asemenea, protesta! Oamenii Noii Ordini Mondiale sunt înspăimântați de aceasta. După cum se pare, acești oameni vor ca ortodocșii să sărbătorească Paștile nu în a treia zi, atunci când se cuvine. Căci de aceea se numește Sfânta Duminică în Evanghelie (Părintele Mitropolit Neofit se referă la programul inițial de slujire a slujbei Învierii convenit cu autoritățile laice, fixată sâmbătă. Între timp, pare că slujba ar fi fost programată la termenul normal – n.n.).

Duminică este ziua Învierii lui Hristos, și în această zi ar trebui să sărbătorim. Așa cum ați auzit de atâtea ori (loc neclar – n.n.). Acesta este „certificatul” nostru! Așa cum Hristos l-a înviat pe Lazăr, El ne va învia pe noi și nimeni nu va rămâne în mormânt. Sufletul nostru este viață veșnică, aceasta este perspectiva noastră, atâta timp cât o dorim, Dumnezeu o vrea și El (pentru noi).

Aceștia sunt oameni răi, de alte credințe, masoni, sataniști, sioniștii fanatici (nu toți iudeii), care vor să provoace confuzie mai cu seamă legat de sărbătorile ortodocșilor. De ce anume ortodocșilor? Pentru că ortodoxia este Singura și Adevărata Biserică, Trupul divino-uman al lui Hristos. (…)

Vor să schimbe legea Bisericii Ortodoxe. E un plan, ca, încet, încet, să fie un singur Paști cu catolicii și cu iudeii, pentru a aduce pe cei ortodocși în religia unică mondială înainte de Dictatura Globală! Când am spus prima oară aceasta, am fost numit conspiraționist. Dar acum, încet, încet, planurile lor sunt la vedere și trebuie date în vileag.

Care este agenda lor?

Folosesc această boală, care există și pe care o trăim cu toții, fiind rezultatul păcatelor noastre, al tuturor popoarelor și națiunilor. Sperie oamenii cu măști, cu măști duble, triple, de asemenea cu vaccinuri care nu au fost adecvat testate. 

Mulți oameni de știință vorbesc despre vaccinuri modificate genetic, ce înseamnă asta? Copiii vor fi injectați, fetele injectate vor deveni sterile și nou născuții se vor naște cu tot felul de defecte, dizabilități fizice, afecțiuni respiratorii, sindrom Down, anemie și multe altele.

Aceasta o spun mari medici, cum ar fi, îndeosebi, un binecunoscut medic care a luat premiul Nobel pentru cercetările sale despre SIDA.

Nu vor permite ca vocile noastre să se audă, și de fiecare dată când vor auzi acestea pe video pe Youtube le vor da jos (chiar video-ul cu acest cuvânt a fost șters de pe Youtube – n.n.). Trebuie să înțelegem că trăim în timpuri totalitare, pe care le inițiază într-un mod „politicos”. 

Ei spun despre copiii voștri că trebuie să se vaccineze pentru a participa la școală, astfel că ce vor face părinții? Părinții au o problemă. Și ca să apelezi la serviciile medicale ai nevoie de vaccin cu certificat și cu ținerea evidenței odată la fiecare șase luni. Iar dacă aceste schimbări (genetice?) se vor reflecta în fertilizare, știți ce înseamnă aceasta? Înseamnă că nepoții și strănepoții noștri vor fi împovărați cu toate aceste boli. Cei în vârstă vor avea multe efecte secundare. Am o datorie de a vă transmite gândurile mele, iar alegerea vă aparține. (…)

Ușile Bisericii vor rămâne deschise pentru toți. Bărbați și femei, bolnavi și sănătoși. Biserica este un spital, pentru suflet și trup. Câți nu au venit la Biserică bolnavi sufletește și trupește și s-au făcut sănătoși? (…)

Trăim și lucrăm pentru viață veșnică, tineri și bătrâni, sănătoși și bolnavi, vaccinați și nevaccinați, cu mască sau fără. Ne împărtășim cu Sfântul Trup și Sfântul Sânge al lui Hristos, primim Duhul Sfânt pentru iertarea păcatelor și pentru viață veșnică.

Sunt întrebat: nu se îmbolnăvește lumea la Biserică?

Ba da, dar ce spune preotul când vine momentul împărtășirii? „Cu frică de Dumnezeu, cu credință și cu dragoste să vă apropiați”. Cine se cuminecă cu frică de Dumnezeu, cu credință și cu dragoste de ortodoxie, primește Duh Sfânt și niciun fel de boală, chiar dacă cel de lângă el ar avea lepră. 

Când ne e teamă de boli, teamă de oameni, nu vom scăpa de ce ne e frică, fie că vom fi înăuntrul bisericii, fie afară. Înțelegeți ce este frica de Dumnezeu? Avem nevoie doar de frica lui Dumnezeu și orice altă temere pe care o avem despre cum și când vom părăsi această viață depinde de Dumnezeu. (…)

Vreau să fiți politicoși și să nu faceți precum fac polițiștii. Chiar dacă statul ne cere să avem cel mult 50 de oameni care sunt în biserică, vaccinați și cu certificat, pentru noi Sfântul Botez este singurul certificat. Nu ne cereți să fim doar 40 sau 50 de oameni. Evanghelia ne spune că e pentru câți se poate – fie ei puțini sau mulți. 

Ce slujbă frumoasă am avut azi, parcă am fi fost Patriarhia. 🙂

Vă rog, cu bună inimă să spuneți și celor din alte parohii, procesiunea de Prohodul Domnului va avea loc în jurul bisericii, nu pe străzi, pentru a nu provoca. Dacă vine cineva cu mască, poate să o facă, dar dacă vreți să sărutați icoanele, o faceți fără mască, și asemenea și dacă vreți anafura, sărutând mâna preotului.

Preotul care dă anafura fără frică de a se îmbolnăvi este un biruitor în Hristos. Mesajul meu este să nu fiți mai provocatori sau mai puțin ortodocși decât ați fost în anii trecuți”.

Mitropolitul Neofit de Morfou despre NOUA ORDINE MONDIALĂ și STATUL ANTICREȘTIN în vremea “noii realități” în care am intrat de un an. COSTURILE LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ și REACȚIA LUI DUMNEZEU PRIN STIHII: “Trebuie să avem puțină răbdare. Planul lui Hristos este sa îi lase deocamdată să facă o încercare, să îi îngăduie, apoi să îi oprească fie prin evenimente geofizice, fie prin războaie”

MITROPOLITUL NEOFIT: “Acesta este inceputul unei demonocratii pe care unii si-o doresc”. REACTIA FATA DE AMENZILE DATE DE POLITIA CIPRIOTA PREOTILOR SI CREDINCIOSILOR CARE AU VENIT LA SFANTA LITURGHIE: “Este chiar un pacat greu care se va intoarce impotriva statului nostru”

MITROPOLITUL DE MORFOU (Cipru), REFUZAND SA INCHIDA USILE BISERICILOR din eparhia sa PENTRU CREDINCIOSI, dupa noua “carantina”: “Asa zice Evanghelia: NOI AVEM OBLIGATIA SA ASCULTAM MAI INTAI DE HRISTOS! Imi asum raspunderea pentru voi toti, care urmati Legea Evangheliei”

Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foarte grele pentru umanitate. Sa facem lucruri concrete, sa nu fim doar vorbe si predici”

MITROPOLITUL NEOFIT indeamna la organizarea in parohii a unor LANTURI DE CITIRE A PSALTIRII ca paza in fata marilor incercari: “Parintii nostri ne-au invatat ca in asemenea clipe SA FACEM MULTE LITURGHII! IN FIECARE ZI! ASA INFRUNTAU MOARTEA, EPIDEMIILE, RAZBOAIELE, CUTREMURELE. Ei nu incuiau bisericile, ca acum! Bisericile erau deschise chiar si noaptea! Si lumea citea Psaltirea in biserici!”

MITROPOLITUL cipriot NEOFIT: “Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, NEPREGATITI. Tot ce vedeti este LUCRAREA ANTIHRISTILOR ca sa pregateasca prin frica si teroare, HAOSUL, care va da nastere, mai intai, unui GUVERN MONDIAL si apoi Antihristului”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU, anuntand ca la o eventuala reizbucnire a epidemiei NU VA MAI ACCEPTA INCHIDEREA BISERICILOR, chiar si cu pretul de a face inchisoare: “Nu e normal ca fricosul, putin credinciosul, fie ca este el episcop, preot sau protopop, sa isi aduca fobia sa in mijlocul Bisericii, sa ne-o impuna si noua si sa o faca lege. Asta inseamna negarea credintei ortodoxe”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI ITI SPUNE SI MULTUMESC! Acum este epoca marturisirii si a martiriului. Acum au venit ANII RABDARII”

Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU din prima duminica de dupa inchiderea bisericilor si in Cipru: “Iata acum ocazia SA DEVENIM BISERICA DE ACASA! SA NE RUGAM IMPREUNA! De ce avem nevoie, azi si maine si in viitorul apropiat, este MINUNEA. Aceasta boala va trece, ALTA VA VENI, alte probleme MAI MARI DECAT BOALA VOR VENI, dar am impresia ca această FRICA nu va trece usor din inimile oamenilor”

Nou cuvant de incurajare si limpezire al MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU in mijlocul PANDEMIEI COVID-19: “Problema noastra este FRICA! Toate acestea se intampla ca sa nu avem Pasti cu pace noi, ortodocsii, CA SA NU AVEM INVIERE! ASTA E CE II ARDE… Acum a venit momentul in care va da examen credinta noastra!”


Categorii

IPS Neofit de Morfou, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “MITROPOLIT NEOFIT de Morfou despre TOTALITARISMUL „POLITICOS” în care ne aflăm. PLANUL E DE A ADUCE ORTODOCȘII ÎN RELIGIA UNICĂ MONDIALĂ A DICTATURII GLOBALE. Ierarhul cipriot sfidează segregarea pe baza certificatului de vaccinare: „Ușile Bisericii rămân deschise pentru toți. Pentru noi Sfântul Botez este singurul certificat”

  1. Pingback: Avocatul Poporului: dreptul la o viață normală NU POATE FI CONDIȚIONAT de vaccin/ De ce acceptarea discriminării între vaccinați și nevaccinați duce nu doar la un nou REGIM APARTHEID, ci și la ANULAREA DREPTURILOR OMULUI și la consimțământ v
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare