MITROPOLITUL cipriot NEOFIT: “Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, NEPREGATITI. Tot ce vedeti este LUCRAREA ANTIHRISTILOR ca sa pregateasca prin frica si teroare, HAOSUL, care va da nastere, mai intai, unui GUVERN MONDIAL si apoi Antihristului”

18-08-2020 Sublinieri

De la vălul de față la mască și de la mască la botniță (3.8.2020)

Predica Mitropolitului de Morfu, IPS Neofit, luni, 3 august 2020, la Sfânta Liturghie, Biserica Sfântului Gheorghe din Alona (Cipru):

„Ani binecuvantati, intru inviere si sfintire!

Dupa cum vedeti, dragii mei, frati si surori, traim vremuri apocaliptice si critice. Simtim de multa vreme acest lucru dar acum, aceasta atmosfera apocaliptica este atat de evidenta, incat numai cei ce au probleme cu vederea, nu o pot percepe. Vorbim desigur despre vederea duhovniceasca. Oamenii sfintiti ai lui Dumnezeu ne-au avertizat deja de multe decenii ca vor veni zile grele, ca vremea lui “hai-hui” se va termina la un moment dat, epoca coruptiei moralei si a comportamentului uman va avea consecinte grave. Desigur, insasi Evanghelia, insusi Apostolul Pavel, ne spun care sunt semnele prin care vom intelege aceste consecinte grave. Spune (Sf. Ap. Pavel) in primul capitol din prima epistola catre Romani: Atunci cand barbatii devin ca femeile si femeile devin ca barbatii, atunci vor incepe vremurile de pe urma. Dar cine mai asculta aceste cuvinte, cine le crede?

Pana anul trecut cand le spuneam, multi radeau de noi, cipriotii credeau mai degraba in falsa siguranta a banilor lor, a pseudo-sanatatii trupului fara insa a se gandi la sfintirea sufletului. Dar fara un suflet sfintit, trupul nostru nu este decat un cadavru umblator. Asadar, sa nu investim atata energie pentru sanatatea trupului, luand atatea si atatea masuri de siguranta pentru corpul nostru, uitand insa ca acest trup traieste pentru ca inlauntrul nostru avem un suflet si stiti foarte bine cine poate sa ia sufletul nostru oricand doreste aceasta. Nu cand doreste Mitropolitul de Morfou sau oricare dintre voi, ci atunci cand vrea Dumnezeu, Stapanul celor vii si al celor morti. Asadar, noi apartinem Altcuiva. Atunci cand ne rugam ce spunem?  Care este primul cuvant pe care il spunem Dumnezeului Treimic? Ii spunem: Doamne, Iisuse Hristoase, miluieste-ma! Evreii spuneau: Doamne al parintilor nostri, Dumnezeul lui Avraam, al lui Isaac si al lui Iacob. Care este asadar primul cuvant? Doamne! Ce inseamna Domn? Este Acela Caruia Ii apartine Universul, Caruia Ii apartin toti oamenii, Creatorul Lumii! Se pare ca noi am uitat asta.

Din pacate, tehnologia, in loc sa conduca la slujirea oamenilor, a dus la schimbarea lor in rau, mai ales a oamenilor de stiinta. Si, astfel, s-au imputinat oamenii de stiinta credinciosi si smeriti. Acum, cand a venit epidemia unui coronavirus, oamenii nostri de stiinta nu stiu cum sa ne indrume. Unul ne zice sa punem masca, altul zice sa nu purtam deoarece aceasta aduna microbii si, in loc sa protejeze, dimpotriva dauneaza sistemului respirator.

Vin unii si imi zic: “Ne-au transfomat in niste mascarici”; altcineva imi spune: “Si ce sa fac, parinte, eu, care nu am credinta ta, nu am credinta parintelui Sava Achileos? Pe cine sa cred in cele din urma?” Asa ca omul simplu oscileaza intre frica, putina credinta si credinta. Dar cand te afli intru credinta, nici putina credinta nu vei avea, nici frica. Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, nepregatiti.

Este ca si cum ar fi intrat profesorul in clasa in care suntem elevi si ne-a zis: “Copii, inchideti cartile, astazi vom da test“. “Dar nu ne-am pregatit!” “Pai atatia ani, ce ati facut?” Nu cumva viata este o pregatire continua? Trebuie sa ma imbolnavesc ca sa ma pregatesc? Si nu ma pregatesc pentru viata de 100 sau 80 de ani, ci pentru Viata Vesnica, acolo unde nu mai mor. (…) Noi ne dorim o viata care, pana la urma, se termina in mormant. Nu vi se pare surprinzator ca pana si pe noi, cei care venim la Biserica, ne-a cuprins atata teama? (…) Vi se spune sa purtati mastile ca sa va paziti de coronavirusul care pleaca si de cel care vine. Pentru ca acum vine altul, mai dur, si alte examene, de la scoala primara la gimnaziu.

Puneti-va toti masti, deveniti mascati. (…) Dar ce inseamna masca? Deschideti un vocabular, este un cuvant din Latina. (…) Purtam masca in perioada carnavalului, de asemenea, o poarta hotii si cei ce se ocupa cu vrajitoria si cu orgiile. Dar unde o pun? La ochi. Pentru ca oglinda sufletului sunt ochii. Asadar, masca nu se pune nici la gura, nici la nas, ci se pune la ochi. Cat de putin educata este Organizatia Mondiala a Sanatatii, ca o masca ce se pune la ochi au coborat-o la gura si la nas? Dar asta cum ar fi trebuit sa se cheme? Asta este botnita, ce puneti acum, dragilor, este botnita, daca vrem sa vorbim in limba noastra. Botnita stiti cui se pune? Boului, calului sau cainelui, ca sa nu muste. Ca sa vorbim pe limba noastra, macar sa fim greci, daca sa fim crestini ne este greu, si sa zicem lucrurilor pe nume: aceasta este botnita. Si este o botnita cu o eficacitate indoielnica, care e posibil mai mult sa adune microbi decat sa protejeze. Si v-o spun cu siguranta: cei ce au planuit-o si au impus-o sunt in afara Ciprului. Noi doar facem ascultare de acestia. Acestia sunt in marile organizatii ale lui Rockefeller si ale lui Gates, oamenii noii epoci care au facut aceste planuri din 2010 (…) ca sa controleze masele, oamenii de pe tot pamantul; canadienii si americanii au trimis un virus fabricat in laborator in China, chinezii care stiu karate, au prins virusul, l-au descifrat si l-au trimis inapoi, in forma cea mai periculoasa in America, si in toata lumea. Si acum alearga, Tanasis, sa te faci ascultator al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, un organism cu o pregatire stiintifica si avand scopuri indoielnice. Asta spun toti oamenii instruiti.

Exista si un domn Ioannidis, care este unul dintre cei mai mari epidemiologi din lume, este grec si este profesor la cea mai mare universitate din America – Stanfordcautati sa vedeti ce zice el despre virus si despre masca. Sa vedeti cat este de nociva aceasta masca pe care ne-am grabit sa o punem, fie din cauza fricii de boala, fie din cauza amenzilor – in Cipru sunt si destul de mari, tariful in Europa este de 150 EUR, la noi este 300 EUR. Noi suntem mai bogati, se pare. Ceea ce vreau sa spun este ca aceasta masura are rezultate indoielnice. Si eu vreau sa fiu sanatos, dar mai mult decat orice ma gandesc la sufletul meu, sa nu jignesc imaginea pe care mi-a dat-o Dumnezeu, sa nu blasfemiez pe Duhul Sfant pe Care Il primesc inauntrul Bisericii lui Dumnezeu, aici in biserica Sfantului Gheorghe pe care si eu si voi toti il iubim foarte, foarte, foarte mult, cel care i-a vindecat pe multi bolnavi. La acest Doctor cand vom merge? De ce venim in Biserica sa? Ca sa facem o pomenire? Asta inseamna ca ne indoim de puterea Sfantului Gheorghe si a Sfantului Duh, asta este chiar o blasfemie. Ma iertati, dar trebuie sa spun si aceste lucruri grele, de aceea m-am facut Episcop. Pe cele usoare, le spun usuraticii.

Sa stiti ca „metoda” mastii au introdus-o, fiti atenti la ce va spun, ca sa esueze. Au impus-o ca sa esueze si sa va spuna din noiembrie, de la Craciun: ne pare rau, ati pus si masca, ati stat si in carantina dar, vedeti ca lumea moare – vor muri ca mustele, asa a zis un sfant. Nu zic ca nu exista boala, exista si pe cat trece timpul devine tot mai grea si mai imprevizibila, doctorii nu stiu ce sa mai creada, fiindca nu este ceva ce cunosc, se schimba in continuu, si nu inteleg ca asta este rezultatul pacatelor noastre impotriva firii, impotriva naturii, a trupului nostru si a credintei noastre si ca cele duhovnicesti le influenteaza pe cele sufletesti si pe cele materiale, trupesti. Suntem o unitate, o armonie. Cand se tulbura una, se distrug si celelalte, cand una se vindeca, toate se armonizeaza.

Asadar, masca, care de fapt este botnita, e o metoda care trebuie sa esueze, ca sa ne spuna intr-un final ca este obligatoriu sa fim vaccinati. Si noi sa alergam, ca niste catelusi ascultatori si sa le spunem: aduceti-ne cate vaccinuri vreti, macar sa scapam! De ce sa scapam? De o boala azi, si maine ma imbolnavesc de altceva? Asa zice Biserica lui Hristos, Sfantul Gheorghe?

Pentru asta s-a luptat parintele Sava Achileos, marele alungator de demoni, omul care a fost o viata intreaga un luptator pentru patria sa si in cele din urma s-a dovedit a fi si un mare luptator impotriva pacatului, a patimilor sale. (…) Era luptator, ascet si si-a curatit sufletul cu puterea Duhului Sfant, a fost luminat de catre Hristos, s-a sfintit prin Sfanta Treime si a ajuns sa alunge demoni. Mi-a spus ieri un credincios sa vin sa ii citesc rugaciuni impotriva unui diavol arhieresc, printre cei mai dificili, pentru ca sunt ingeri care se gaseau printre cetele cele mai de sus. I-am zis: “Sunt eu Parintele Sava Achileos? Sunt eu Sfantul Iacov Tsalikis?  Sa mergi sa gasesti pe altcineva”. Si imi zice: “Pe cine sa gasesc?” “Acum cati ani a adormit pater Sava? Acum 4 ani?Au trecut 4 ani si inca cautam sa gasim un inlocuitor pentru parintele Sava. Auziti? Pe acesta de care se indoiau arhiereii si unii l-au si alungat. Si nu l-au inteles, pentru ca nu i-au inteles lupta pe care a dat-o inlauntrul sau. Pentru ca, ca sa ajunga cineva sa scoata demoni, inseamna ca mai intai i-a scos pe ai sai. Daca acum ar mai fi fost in viata, el este viu, dar in Viata Vesnica, daca ar fi fost aici cu noi ce credeti ca ar fi zis? Ce ar fi zis pater Sava Achileos cu privire la aceasta epidemie? Ascultati 4-5 omilii ale sale. (…)

Ce inseamna sfintenie, ce inseamna sa te curatesti pe tine, ce inseamna Hristos, ce inseamna Antihrist? Pentru ca tot ce vedeti este lucrarea antihristilor ca sa pregateasca prin frica si teroare, haosul care va da nastere mai intai unui guvern mondial si apoi Antihristului. Dar zice celalalt sfant al vremii noastre, Sfantul Paisie: Maica noastra se va milostivi de popor si va interveni si nu ii va lasa sa isi puna in aplicare planurile. Si pe antihristi si pe coronavirusi ii va intoarce. Are si Dumnezeu un plan, nu va temeti! Si daca in sinea voastra va este putin teama de acest virus, nu va judec. M-a pus o femeie la punct in Tolmunda, a venit si mi-a spus: “Parinte, ma bucur ca esti curajos si vorbesti, dar fiecare dupa puterea sa”. Foarte bine mi-a spus. Sa nu ne credem marturisitori si sa ii ironizam pe aceia care au dificultati in a se increde, din motive de sanatate trupeasca sau sufleteasca. Fiecare cu credinta sa.

Toti, si acestia dintre noi care ne credem marturisitori, fie ca suntem putin credinciosi, fie suntem infricosati din cauza celor pe care le tot auzim, va sfatuiesc in primul rand sa inchideti televizoarele, apoi sa gasiti zece pagini de internet de folos pe care sa le urmariti. Sa va intrebati unii pe altii: cum este acest site? Pentru ca sunt multe care contin multa mizerie si multa informatie falsa, dar sunt si acelea care reprezinta apostolatul contemporan; asadar sa va sfatuiti intre voi. Si mai ales, tineti postul Sfintei Marii. Postul alunga demonii. Sa va rugati cu rugaciunea pe care ne-a spus-o Sfantul Sofronie din Essex: “Hristoase al meu, da-mi rabdarea si credinta sfintilor!Iata, fratilor, ca a venit vremea in care avem nevoie nu doar de rabdarea obisnuita, ci de cea a sfintilor si de credinta lor.

Si azi dam examene nu doar ca persoane, ci si in fata copiilor si a nepotilor nostri, pentru ca ce vad ca facem noi azi, vor face si ei maine. Daca vad la noi curaj si credinta, asa vor fi si ei cand va veni perioada cea grea a Antihristului. Paradoxul, fratii mei, este ca toate acestea pe care le spun acum, eu, cel „atotstiutorul”, le spunea parintele Sava acum mai multi zeci de ani. De unde le stia? Chiar si despre Turcia spunea ca va arata multa fatarnicie, agresivitate si, in final, va fi distrusa si se va elibera si Constantinopolul. De unde stia toate acestea? Cine i le-a spus? Citea el oare ziare sau cauta pe internet? Nici nu exista pe vremea aceea… Citea lucrari de geostrategie? De unde stiau toate acestea si Sfantul Paisie, si Sfantul Cosma Etolianul? Sfantul Ioannis Kalaidis spunea ca mai intai va veni un razboi biologic – iata ca a venit – mai apoi o mare tulburare si o zguduire de natura geofizica pe tot pamantul, in multe popoare si tari, si mai apoi va veni China si Razboiul Mondial, iar dupa o mare pace si o mare slava a misiunii ortodoxiei in lume. Dar mai intai va veni o mare durere la toate popoarele. Asadar, vedeti in ce companie se gaseste pater Sava Achileos? In compania marilor sfinti contemporani, in compania profetilor, a dascalilor ecumenici, ceea ce lipseste atat de mult generatiei episcopilor din ziua de azi, in primul rand, si din randul preotilor. Astazi avem mare nevoie de invatatori ecumenici, de alungatori de demoni, de oameni ai curatiei, luminati si sfinti. Asa am putea sa ajutam si in cazul epidemiilor. Daca atat stiu si cei ce stau in case si epidemiologii, atata stiu, atata spun. Asta li s-a spus, asta repeta. Dar noi, ierarhii, ce le-am spus? Noi, ierarhii, i-am luminat? Le-am explicat ce se ascunde in spatele acestor evenimente importante? Din pacate, am tacut!

Acestia au planurile lor si folosesc aceasta boala ca sa isi impuna incet-incet planurile lor. Dar ei au planuri fara stirea proprietarului Care Se cheama Hristos, fara Maica ortodocsilor, a tuturor crestinilor, Nascatoarea de Dumnezeu, fara sa tina seama de puterea sfintilor. Vine acum si Sfantul Gheorghe, vine si Sfantul Sava Tamaduitorul, aceasta este puterea noastra, acestia sunt doctorii nostri. Si daca unii dintre voi nu ati inteles acesta inca, cand va veni urmatoarea boala, urmatorul cutremur si foamete, atunci vom alerga cu totii in curtea Sfantului Gheorghe si la harul vindecator al parintelui nostru Sava, Tamaduitorul. In Cipru am fi putut sa rezolvam problema epidemiei din 2-3 miscari. Prima, din martie, cand a inceput problema, sa inchidem complet granitele. (…) A doua, sa inchidem aeroporturile. Toti banii pe care ii vom face ca tara din deschiderea aeroporturilor ii vom da pe ingrijiri medicale. (…) Dar noi vrem si sanatate, si masuri de siguranta si turism, si sa mergem in vacanta in Seychelles. Le vrem pe toate si nu vom avea de nici unele.

Dar sa nu ne pierdem credinta si rabdarea noastra. Sa va rugati zilnic, asa cum v-am spus, sa postiti, sa va sfatuiti cu duhovnicul vostru cat de des, sa va impartasiti si sa faceti cum va va spune si astfel veti avea putere si luminare sa treceti prin zilele si lunile grele ce vor urma. Si in cele grele sa alergam la Maica noastra, Nascatoarea de Dumnezeu, la Sfantul Gheorghe, la Sfintii Cuviosi Parinti si Cuvioase Maicile noastre, precum este parintele Sava Tamaduitorul. (…)

Pentru rugaciunile parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi!”.

– traducere de E. P. pentru „Cuvantul ortodox” –

 

Legaturi:

“HRISTOASE AL MEU, DA-MI RABDAREA SI CREDINTA SFINTILOR!” – Predici noi ale MITROPOLITULUI cipriot NEOFIT DE MORFOU (audio, text): “Trebuie sa stiti ca EXAMENELE INCEP! Trebuie cu totii sa fim gata de mari evenimente neasteptate”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU, anuntand ca la o eventuala reizbucnire a epidemiei NU VA MAI ACCEPTA INCHIDEREA BISERICILOR, chiar si cu pretul de a face inchisoare: “Nu e normal ca fricosul, putin credinciosul, fie ca este el episcop, preot sau protopop, sa isi aduca fobia sa in mijlocul Bisericii, sa ne-o impuna si noua si sa o faca lege. Asta inseamna negarea credintei ortodoxe”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI ITI SPUNE SI MULTUMESC! Acum este epoca marturisirii si a martiriului. Acum au venit ANII RABDARII”

“ACUM ESTE VREMEA PREGATIRII! Fiti rabdatori, in asteptarea lui Hristos!” – MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou indeamna la POCAINTA, RABDARE si la… adunarea de PROVIZII PE UN AN DE ZILE, in vederea incercarilor ce vor veni. “Pentru ca NE-AU GASIT SLABI, NE-AU SERVIT ACEST VIRUS si, acum, in aceasta PANICA, vor sa creeze un GUVERN MONDIAL si sa faca o lume a ne-libertatii si a urmaririi electronice”

Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU din prima duminica de dupa inchiderea bisericilor si in Cipru: “Iata acum ocazia SA DEVENIM BISERICA DE ACASA! SA NE RUGAM IMPREUNA! De ce avem nevoie, azi si maine si in viitorul apropiat, este MINUNEA. Aceasta boala va trece, ALTA VA VENI, alte probleme MAI MARI DECAT BOALA VOR VENI, dar am impresia ca această FRICA nu va trece usor din inimile oamenilor”

MITROPOLITUL NEOFIT (Cipru) – MARTURISIRE DESCHISA de Florii despre PRIGOANA CRESTINILOR prin INCHIDEREA BISERICILOR sub motivul pandemiei, cand tocmai in ele se afla MEDICAMENTUL SALVATOR. “Asa cum au drepturi ateii, au drepturi si credinciosii. Si simt ca azi drepturile credinciosilor sunt incalcate”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU (CIPRU) a fost nevoit sa accepte INCHIDEREA BISERICILOR pentru popor in urma unui ordin prezidential. SFATURI PENTRU CREDINCIOSI IN VREME DE IZOLARE. “Daca nu ne folosim si de acest prilej pentru a ne intari duhovniceste, ne vom pedepsi singuri…. ACUM AM INTRAT IN ANII MARII RABDARI. Cea mai mare problema este FRICA si UITATUL LA TELEVIZOR fara masura. SE PARE CA EXISTA O INTENTIE din partea anumitor puteri ale dezordinii DE A SE PROVOCA PANICA”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: „Vreti sa rezistati in aceste vremuri grele care deja ne-au ajuns, in fata slabei credinte si a imputinarii sufletesti? DEVENITI MARTURISITORI!”. Apel la RUGACIUNE PENTRU CEI SLABI IN CREDINTA SI INFRICOSATI in perioada epidemiilor (VIDEO)

IPS NEOFIT, mitropolitul cipriot de Morfou – despre CORONAVIRUS: Care sunt CAUZELE REALE ALE EPIDEMIEI si ale altor CATASTROFE care vor veni si CE PUTEM FACE NOI, ORTODOCSII, pentru a diminua raul? POCAINTA SI RUGACIUNE INTENSA! “In urmatoarele luni, episcopii care nu vor putea sa stea in fata lumii, nu vor fi de trebuinta Bisericii. SPUNE-LE SA FACA PARACLISUL SFANTULUI HARALAMBIE!”

MITROPOLITUL NEOFIT: “Vreti sa va spun un Sfant care se va arata ca mare aparator impotriva acestei molime? SFANTUL NICHIFOR LEPROSUL”/ Avva Anania Koustenis: “SA LE TRANSMITI OAMENILOR SA NU SE TEAMA DE CORONAVIRUS!” (video)

NU NE LĂSA ORFANI, HRISTOASE AL MEU! – predica IPS Neofit la sarbatoarea Inaltarii Domnului: “Fara Duhul Sfant nu exista viata. Suntem doar fantome umblatoare, morti ce stau in picioare” (VIDEO, TEXT)

“DE ACUM INAINTE PROFETIILE VOR DEVENI STIRILE ZILEI… Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda“- Mitropolitul cipriot NEOFIT despre nevoia de pocainta, CATASTROFELE NATURALE care urmeaza legalizarii pacatelor impotriva firii si SEMNELE apropierii ultimului RAZBOI MONDIAL: Atacarea Iranului de catre Israel si caderea lui Erdogan

 

***

“Atunci când vedeți că vor începe lupta împotriva Sfintei Împărtășanii, să știți că Antihrist se află pe drum”. PĂRINTELE ELPIDIE VAIANAKIS: “ACUM ÎNCEPE ULTIMA PRIGOANĂ A BISERICII”. Apatia conducătorilor bisericești și indiferența creștinilor – printre armele prin care satana luptă Biserica printr-o PRIGOANĂ MUȘAMALIZATĂ

În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Mai mult decît de virus, OAMENII SUFERĂ DE PANICĂ și de IZOLAREA FĂRĂ DE VOIE. Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd altădată și ÎNCĂTUȘATĂ de către Stat. Aceștia vorbesc deschis despre PECETLUIRE și DICTATURA MONDIALĂ. Dar înțelegem noi oare?”

STAREȚUL ATHONIT PARTENIE de la Sfântul Pavel crede că “se pregătește PECETLUIREA OAMENILOR”. “Nu îi forțați pe creștini! DESCHIDEȚI BISERICILE, lăsați lumea să iasă afară, scoateți icoanele, îngenuncheați… NU VĂ ÎNȘELAȚI: NUMAI DUMNEZEU NE VA SALVA!” (video, text)

“O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAGOT ne dă o posibilă CHEIE ESHATOLOGICĂ de înțelegere a PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI

Predica ARHIMANDRITULUI ELIE din Franța despre SITUAȚIA BISERICII SUB CARANTINĂ și ÎNCHIDEREA LUI HRISTOS SUB NOI PECEȚI, ÎN TOATĂ LUMEA. “Avem nevoie de toate cele ale Bisericii ca să ne încălzim și să înfruntăm încercările care abia au început, căci ni se spune: Nimic nu va mai fi ca înainte!”

PARINTELE IRINEU DE LA PONOR: “Nu vă răzbunați, lăsaţi-i, că ACUM ESTE VREMEA LOR. O să vedeţi că Dumnezeu nu întârzie să-Şi apere creştinii… IMPORTANTĂ ESTE RĂBDAREA CREȘTINILOR ÎN ACESTE MOMENTE. Se închide o vreme biserica, apoi se va deschide. ĂSTA E DOAR ÎNCEPUTUL. O să vină Postul Crăciunului şi atunci alt val, mai mare ca acesta, are să vină” (VIDEO, TEXT)

 

***

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Declaratii sincronizate de tip PROGRAMATIC ale unor “profeti” apartinand ELITELOR NOII ORDINI (Noul Star ANDREW CUOMO si „batranii” Gordon Brown, Kissinger, Roubini): “Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!”. GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC TOTAL, continuarea masurilor de DISTANTARE SOCIALA si de SUPRIMARE A LIBERTATILOR, mare depresiune economica (si VIDEO)


Categorii

Hrana duhului / PREDICI SI CUVINTE DE FOLOS, Mitropolitul Neofit de Morfou, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “MITROPOLITUL cipriot NEOFIT: “Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, NEPREGATITI. Tot ce vedeti este LUCRAREA ANTIHRISTILOR ca sa pregateasca prin frica si teroare, HAOSUL, care va da nastere, mai intai, unui GUVERN MONDIAL si apoi Antihristului”

  1. Pingback: Protos. Hrisostom de la Putna: “DE CE NE RUȘINĂM NOI SĂ NE ÎNCHINĂM LA ICOANE, CA ȘI CUM AR AVEA COVID SAU NE ÎNCHINĂM CU MASCA PUSĂ? Vrem să se sfințească masca atingându-se de icoană? OARE CHIAR N-AM ÎNȚELES NIMIC?! Credeți că lu
  2. Pingback: CUVÂNTUL PREASFIȚITULUI MACARIE la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou: “Paradoxal este că, fiind obligați să poarte oamenii măști, MULTE MĂȘTI CAD. Fiindcă omul este o ființă socială. OMUL ESTE FĂCUT PENTRU COMUNIUNE. Noi avem n
  3. Pingback: Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU la sarbatoarea Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir: “Zic unii oameni ai lui Dumnezeu ca VINE ALTA BOALA, nu coronavirus, care va fi cu adevarat o boala grea. Deoarece AM DAT EXAMENE SI AM CAZUT, am fost puti
  4. Pingback: IPS NEOFIT DE MORFOU – indemnuri, sfaturi si talcuiri duhovnicesti pentru vremurile de incercare pe care le traim (I): “Vrem sa dobandim linistea? Sa avem mangaiere intr-o lume in care toti si toate ne infricoseaza? Doar Duhul Sfant poate face
  5. Pingback: Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foar
  6. Pingback: IROD ȘI ANTIHRIST. Puterea absolută care ucide, impunerea prin forță a răului și SCĂPAREA DIN MÂINILE SATANEI: “Salvarea de Antihrist nu vine pe orizontală” (Predică AUDIO + TEXT) | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul
  8. Pingback: Mitropolitul Neofit de Morfou despre TOTALITARISMUL „POLITICOS” în care ne aflăm. PLANUL E DE A ADUCE ORTODOCȘII ÎN RELIGIA UNICĂ MONDIALĂ A DICTATURII GLOBALE. Ierarhul cipriot sfidează segregarea pe baza certificatului de vaccinare: „Ușile
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate