Revolutia homosexualista din SUA e abia la inceput. ACTIVISTII LGBT ISI STABILESC URMATOARELE TINTE: BISERICILE, FAMILIA, SCOALA SI COMUNITATILE CONSERVATOARE

29-06-2015 2 minute Sublinieri

lgbt

Discutiile despre vastele implicatii ale deciziei Curtii Supreme din SUA de a legaliza casatoriile homosexuale continua. Asa cum au avertizat unii conservatori americani, pentru tabara pro-LGBT, decizia Curtii Supreme este abia inceputul. Dupa batalia legislativa, urmeaza castigarea de privilegii sociale si ocuparea culturala a familiilor, scolilor si comunitatilor conservatoare.

Intr-un articol de pe The Daily Beast, intitulat LGBT Leaders: Gay Marriage Is Not Enough/ Liderii LGBT: Casatoria homosexuala nu este de ajuns, mai multi lideri ai organizatiilor homosexualiste si-au exprimat pozitia fata de decizia recenta a Curtii Supreme.

De ce spun acesti activisti ca instituirea casatoriei homosexuale nu le este de ajuns?

Unii arata ca trebuie facute progrese in privinta “drepturilor reproductive”, adica in facilitarea accesului la avort si contraceptive.

Altii spera ca rolul “comunitatilor bisexuale” in bataliile recente castigate sa fie recunoscut, precum si cel al “transsexualilor”, a caror recunoastere sociala ar trebui sa constituie o prioritate, in special in cazul femeilor transsexuale de culoare, care ar fi expuse violentei si suicidului intr-un grad semnificativ mai ridicat decat celelalte categorii. Desigur, nimeni nu isi pune intrebarea daca nu cumva aceste probleme sociale deriva chiar din statutul de transsexual si din problemele de identitate inerente, ci vina este plasata asupra inegalitatilor structurale din societate.

Prin accentul pus pe repararea greutatilor sociale intampinate de homosexuali, lesbiene, bisexuali si transsexuali, gruparile de activisti urmaresc, de fapt, transformarea acestor categorii sociale in privilegiate si castigatoare ale mecanismelor de redistributie socio-economica din SUA. Accesul la beneficii sociale si la resurse este un obiectiv pe care ONG-urile homosexuale il vor “securizat”. Dupa cum o spune un activist LGBT: “miscarea noastra este chemata, de-acum, sa isi mute focusul de la legi la resurse. Cererea de locuinte pentru sutele de mii de adolescenti LGBT care sufera pentru ca nu au casa ar fi un inceput excelent”. Ceilalti homlesi pot sa putrezeasca in continuare pe strazi, daca se incapataneaza sa fie normali sexual. 

Astfel ca noua politica nu va insemna o rezolvare sociala a diferitelor greutati cu care se confrunta diferitele grupuri sociale din America. Departe de acest lucru, ghinionistii care vor face parte din grupurile sociale care nu se afla in enumerarea L-G-B-T pur si simplu vor fi lasati in marginea societatii. Saracia si precaritatea unui negru catolic nu va fi echivalenta, in ochii statului, cu saracia unei negrese transsexuale, iar un imigrant homosexual va avea parte de un tratament mult mai bun decat un imigrant care va fi prea “straight” si crestin. 

Mai mult decat atat, activistii LGBT se vor concentra pe“accelerarea acceptarii sociale a comunitatilor homosexuale”, caci exista inca un grad ridicat de respingere a persoanelor homosexuale. 

In schimb, activistii LGBT “crestini” vor milita pentru acceptarea homosexualitatii in randul bisericilor din SUA, in special a celor crestine. “Este timpul ca bisericile nu doar sa accepte, ci sa afirme persoanele LGBTQ asa cum sunt ele”.

Pe langa schimbarea religioasa, schimbarea culturii launtrice a familiilor si scolilor este vitala pentru organizatiile homosexualiste, conform Daily Beast. “Educatia este glue-ul care tine societatea intreaga si transmite atat oportunitati cat si valori impartasite de la o generatie la alta”.

Prin urmare, scopul strategic urmator al activistilor va fi instapanirea asupra acestui proces de transmitere a valorilor, pentru a “securiza” mediile familiale, precum si cele care sunt, de regula, cunoscute sub sintagma de America profunda: oraselele rurale, localitatile conservatoare etc. 

Asadar, revolutia homosexuala abia a inceput. 

*


Categorii

1. DIVERSE, America, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Transcrieri-Redactari

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Revolutia homosexualista din SUA e abia la inceput. ACTIVISTII LGBT ISI STABILESC URMATOARELE TINTE: BISERICILE, FAMILIA, SCOALA SI COMUNITATILE CONSERVATOARE

 1. ” activistii LGBT “crestini”

  Asta e un nonsens. E ca si cum ai zice: “nazistii iubitori de evrei”.

 2. deturnarea alocatiilor de la familiile normale la cele anormale este un subiect si in UK nu numai in USA. Si de citiva ani. Chestia e ca abia dupa legitimarea casatoriilor,care s-apetrecut acum 2 ani ridicarea acestui punct este posibil.

  Chestia cu revolutia homosexuala a familiei, are parerea mea si o alta miza, pe linga distrugerea famliiei traditionale si oferirea unui pretext pentru hartuirea comunitatilor crestine. Se incurajeaza metodele in vitro de creare a copiilor copii a caror identitate si mai ales apartenenta devine din ce in ce mai discutabila. Cu alte cuvinte, copilul nascut intr-o familie normala, este automat revendicat de familie: are un tata (cind are),o mama, etc. Iar acestia au drepturi asupra lui: de educatie, de scolarizare sau in orice caz, se pot opune presiunilor nedorite facute de un sistem educational exterior. Copiii facuti in eprubeta nu mai au aceeasi apartenenta clara. Teoretic vorbind ei pot fi revendicati… de oricine. Poate chiar de laborator (sau de corporatia caruia ii apartine laboratorul). familiile homo nu fac decit sa standardizeze si sa normalizeze nasterea de copiii in acest fel, pavind drumul din punct de vedere mental (al acceptabilitatii sociale) si legal catre acea lume a lui HUxley in care copiii erau nascuti NUMAI in eprubeta si in care acestia erau automat supusi unui proces de selectie si transformare genetica.

  intimplator am asistat la un panel unde se discuta chestia asta si in general, cam ce se discuta in spatiul academic occidental, am observat, este premergator la ceea ce se intimpla in plan decizional. Bine-n-teles asta-i valabil nbumai pentru anumite aspecte.

 3. @Bibi:

  Sigur, sensul real e de “infiltrati” in interiorul confesiunilor crestine.

 4. @ Bibi

  Ai fi surpinsa?

 5. Suntem salvati.Premierul Chinei le recomanda grecilor sa nu iasa din Zona Euro …pentru stabilitate.

 6. Pingback: Urmatoarea etapa, Europa? VICEPRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE: TOATE STATELE UE AR TREBUI SA ACCEPTE CASATORIA HOMOSEXUALA/ Reprezentantii statului TEXAS – nesupunerea civica fata de decizia CURTII SUPREME?/ Lectiile Canadei sau STATUL GAYSTAPOVIST:
 7. Pingback: LA NOI SE POATE IMPUNE DICTATURA GAY? NU, PENTRU CA DEJA EXISTA: TVR, amendata de CNA pentru emisiunea dedicata cartii “FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII”. Membru al CNA: “CUM ISI PERMIT ASA CEVA?”/ Marea Britanie: copiii care vor c
 8. Pingback: IPS IOSIF (video): "Nimeni nu mai suportă numele de creştin... Să îndrăznim să ne mărturisim credința, chiar dacă vom suferi!"/ "DEMONIZAREA" SOCIALĂ, ABOLIREA DREPTURILOR ȘI A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ A CREȘTINILOR di
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare