CLIPUL VIRAL PRO-HOMOSEXUAL: Cum manipuleaza gruparile gay copiii in aplauzele mass-media

13-07-2011 3 minute Sublinieri

UPDATE: Din fericire, clipul a fost retras de pe youtube, ca urmare a unei reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor

“A Kids Reactio…”
This video is no longer available due to a copyright claim by TheColonelFrog.
Sorry about that.

Căsătoriile între persoane de acelaşi sex nu sunt un subiect prea comod pentru mulţi dintre adulţi. Un băieţel a avut însă o reacţie foarte amuzantă. Pe Internet circulă zilele acestea un filmuleţ care surprinde reacţia unui băieţel care întâlneşte pentru prima oară un cuplu de homosexuali.
După ce face teoria cuplurilor formate din soţi şi soţii, când află că stă de vorbă cu doi soţi “căsătoriţi unul cu altul”, puştiul este deopotrivă surprins şi interesat:

“Sunteţi amândoi soţi? Sunteţi căsătoriţi unul cu altul?!? E amuzant! Mereu văd soţi şi soţii, dar asta e prima dată când văd soţi şi soţi. Asta înseamnă că vă iubiţi? Sunteţi cam la fel”, a spus băieţelul puţin nedumerit. Realizând că are de a face cu ceva ce depăşeşte în oarecare măsură cunoştinţele sale de până atunci, copilul face ce ştie mai bine şi merge la joacă, invitându-i şi pe cei doi soţi să i se alăture.

Nota noastra:

Iata inca un caz tipic de viral internautic ce se raspandeste cu viteza fulgerului, dovedind din plin cat de lipsita de discernamant a devenit opinia publica globala si cat de politic corecta a fost obligata sa fie.

Ce poveste ne vinde viralul de fata? Ca un copil, nu-i asa, tabula rasa in privinta prejudecatilor sociale, are o reactie spontana in fata unui cuplu de gay. Cum ar veni, adicatelea, copilul fata cu un cuplu de sarmani perversi reactioneaza spontan. Si care e reactia, zice-se, spontana? Ca cei doi “se iubesc”. Deci, asadar si prin urmare, la gunoi cu “prejudecatile”, traiasca iubirea, adica homosexualitatea, si hai cu drepturile la casatoria gay.

Esentialul, miza, aici, este inducerea ideii ca avem o reactie SPONTANA a unui COPIL. Pentru ca asta ar insemna, tradus din film in scenariu, ca, de fapt, reactia naturala, nefortata, a omului in fata homosexualitatii, este a o recunoaste drept un lucru FIRESC, NATURAL, al “iubirii”.

Asta e filmul, asta e scenariul.

Si ar fi trebuit sa fie vizibil oricarui om dotat cu capacitatea minimala de a gandi. Pentru ca niciun om care are aceasta capacitate nu poate primi drept fireasca aceasta poveste. Nu exista copii tabula rasa, nu exista copii care sa aiba reactii spontane fata de astfel de subiecte. Ba, daca exista, atunci ei ar reactiona exact invers, ceea ce abia atunci ar insemna firesc: ar ramane blocati in fata anormalitatii si ar respinge ideea de casatorie intre doi barbati, pentru simplul motiv ca ar sti ca mami si tati sunt doua chestii diferite, heterosexuale!

Deci oricum ar fi reactia, niciodata nu ar proveni dintr-o spontaneitate care s-ar afla dincolo de normele sociale elementare, familiale, si niciodata nu s-ar manifesta dincolo de experienta concreta a vietii sale, oricat de redusa ca ani ar fi aceasta. Copilul, asadar, ar reactiona in functie de bagajul de norme si de situatii inmagazinat pana la varsta incidentului filmat.

Reactia pozitiva a copilului din filmul respectiv nu are decat o singura explicatie: copilul joaca scena pentru ca asa a fost invatat sa o faca. Fie in mod explicit, fie in mod indirect, fie reactioneaza prin prisma materialelor despre homosexualitate care circula deja prin unele scoli publice din occident, fie pentru ca asa a fost dresat de cuplul gay care il filmeaza.

Sigur insa ca nimeni “de pe net” si din mass-media romaneasca nu s-a gandit sa se revolte fata de situatia josnica in care gay-ii pun copii, indoctrinandu-i si folosindu-i drept munitie in razboaiele lor murdare si agresive. Ne gasim timp si energie sa ne revoltam si sa sarim in sus cand auzim de religie in scoli, insa cand vedem un copil victima a homosexualilor, atunci aplaudam!

Apropo de indoctrinare… Care credeti ca ar fi fost reactia mass-media daca acelasi copil, lasat in mod spontan sa creasca intr-o societate normala, intr-o scoala normala si intr-o familie normala, ar fi reactionat negativ si scarbit fata de acelasi cuplu gay? Nu care cumva am fi auzit un cor de urlatori si de revoltati care ar fi acuzat indoctrinarea copilului cu prejudecati? Ba bine ca da, nimeni nu ar fi acceptat ca reactia copilului ar fi fost spontana, toti ar fi acuzat institutia familiei, traditionalismul si crestinismul.

Vai noua!

Una peste alta, povestea viralului pro-homosexual arata iarasi capacitatea incredibila a internetului de a tampi oamenii si de a ii nauci total de cap, transmitandu-se lucruri croite cu ata din cea mai alba mai rapid decat oricand.

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “CLIPUL VIRAL PRO-HOMOSEXUAL: Cum manipuleaza gruparile gay copiii in aplauzele mass-media

 1. In mod normal, un copil cu sufletul si mintea curate (nu imi place “tabula rasa” cand e vorba de un copil) ar intreaba cine alapteaza copilul pe care il aduce barza, daca acesta are doi tatici si nici o mamica.

 2. Filmuletul este propaganda prohomosexualitate clara. Fara indoiala!
  Ce nu a precizat nimeni, este faptul ca omul reactioneaza pozitiv sau negativ la acesta perversiune in functie de educatia pe care o are. De aceea exista educatia. Nu doar pentru acumularea de cunostiinte utile, ci, mai ales, pentru formarea de inhibitii fata de ceea ce este gresit antiuman (anticrestin). La virsta aceea, copilul nu a primit, mai ales daca a avut parinti necrestini sau anticrestini, instructia necesara pentru a-i fi formate inhibitiile corecte. Un copil nu are educatia corecta necesara pentru a condamna deviatiile sexuale. Pentru el erau doi domni care voiau sa discute cu el, intr-un mod care nu-l agresa şi nu niste perversi calificati negativ normativ de catre Biserica si de catre societate.
  In plus, normalul vine si dintr-un instinct NEPERVERTIT ajuns la maturitate. Copilul nu are instincte sexuale pentru a sti firescul pe acest plan. Instinctul sexual nepervertit STIE ca este nenatural homosexualismul.
  Biserica tocmai asta face: ajuta oamenii sa se despatimeasca si sa vada ADEVARUL, fara a avea pe ochi filtrele patimilor. De aceasta este atacata atit de crunt.
  Homosexualismul este doar una din formele de atacare. Iar manipularea opiniei publice de catre slujitorii MINCIUNII este calea de capatii pe care o aplica nemernicii astia. Dar, asa cum am mai spus-o: Noi suntem de vina! Lasam sa fim condusi de catre necrestini, care fac legi necrestine, impunindu-le cu forta statului. Noi, cei normali, cei crestini (chiar formalisti) suntem mai multi. repet: NOI SUNTEM DE VINA!

 3. Autorii clipului ca sa-si asigure succesul au mizat pe curiozitatea copilului. Evident ca nu aveau cum sa dea gres in aceasta situatie. Daca in fata copilului aparea un barbat si un extrateresru, sunt sigur ca ar fi fost si mai interesat de relatia celor doi. In final un truc ieftin menit sa demontreze ca copii cei curati si fara prejudecati, pot fi folosti ca etalon in a demonstra lumii ca relatile dintre homalai sunt normale.

 4. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare