Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV

1-04-2011 1 minut Sublinieri

Vizita fostului secretar de stat american Madeleine Albright la Bucureşti a fost sponsorizată de companie farmaceutică, scopul deplasării fiind acela ca Albright să sprijine vaccinarea împotriva cancerului de col uterin, se arată într-un document Wikileaks, informează Jurnalul.

O cablogramă din 30 mai 2008 spune că vizita lui Albright la Bucureşti “a fost sponso­ri­zată de compania farmaceutică Merck“. O altă telegramă vorbeşte de eşecul campaniei de vaccinare. “Guvernul a pierdut con­trolul mesajului public, iar dezinformări (SIC! – n.n.) despre securitatea şi eficienţa vac­cinului HPV sunt predominante în presă. (…) Ro­mânia are cea mai mare rată de cancer de col uterin din Europa şi a fost ţinta Merck Sharpe and Dohme (MSD) şi GlaxoSmithKline (GSK), ca o bună locaţie pentru a dezvolta o piaţă mai mare pe plan european pentru vaccinul lor anti-HPV”.

Un alt raport, din 13 mai 2009, ara­tă că nivelul corupţiei mici din sistemul sanitar este de 500 de mi­lioane de dolari anual. După o săptămână, ministrul Să­nă­tă­ţii Ion Bazac, într-o discuţie sinceră cu însărcinatului cu afaceri ameri­can, îi spune că România este caracterizată în mod ciudat ca fiind “campionul” european la cancer, cu o rată de nouă ori mai mare decât media UE. Tot Bazac a spus că ministerul a cooperat îndeaproape cu cei doi producători de vaccin Merck, Sharpe and Dohme şi GlaxoSmithKline, pentru o strategie de educare a pu­blicului pentru promovarea accep­tă­rii vaccinului HPV.

Nota noastra:

Asa cum am vazut si in cazul OMG-urilor, acum ies la suprafata si dedesubturile afacerii stiute legate de campania de vaccinare HPV. Acum, adica, se confirma oficial ceea ce se stia si se observase inca de atunci – faptul ca exista o puternica presiune, exercitata prin lideri influenti, ca Madeleine Albright, asupra guvernului roman, de a demara campania de vaccinare precum si campania de dezinformare a opiniei publice pe acest subiect.

Apropo de dezinformare… Izbitor de relevanta remarca notei Ambasadei SUA – referitoare la asa-zisa campanie de “dezinformare” a presei despre nesiguranta acestui vaccin! Nota arata ca institutiile americane functioneaza perfect identic cu cele sovietice – care inclusiv in notele confidentiale foloseau acelasi jargon ideologic, propagandist, de infierare a dusmanilor de clasa pastrand, asadar, pana si in telegramele secrete tusa groasa de minciuna patologica.

Despre scandalul vaccinarilor HPV exista aceste materiale pe siteul nostru:

Materiale despre acest subiect de gasesc si in revista Presa Ortodoxa (acum Familia Ortodoxa), nr. semnal (articolele Dragostea dnei Albright sau despre cum se sterilizeaza poporul roman si De ce nu putem crede in Gardasil) si nr. 1 (articolele Campania de vaccinare se bazează pe o mare înşelăciune: Gardasilul nu protejează împotriva cancerului de col uterin si Premiul Nobel a fost acordat prin mită pentru a se asigura vânzarea Gardasilului şi a Cervarixului)


Categorii

1. DIVERSE, Opinii, analize, Presa, Razboiul impotriva Romaniei, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV

 1. “Nota arata ca institutiile americane functioneaza perfect identic cu cele sovietice – care inclusiv in notele confidentiale foloseau acelasi jargon ideologic, propagandist, de infierare a dusmanilor de clasa pastrand, asadar, pana si in telegramele secrete tusa groasa de minciuna patologica.”

  Foarte, foarte bine punctat. Oamenii astia nu spun adevarul nici macar in gand. Este o caracteristica tipic satanica. Ideologia lor este de esentialmente satanica.

  Mi se pare ca si intrunirea sanhedrinului in care s-a hotarat moartea Mantuitorului Iisus este o mostra de minciuna de acest tip.

  Cred ca mincinosii sunt de doua feluri: oameni mai mult sau mai putin onesti care mint ocazional, din diverse motive, cu mai mult sau mai putin succes, si mincinosii profesionisti, pentru care minciuna este un mod de a fi, de a simti si de a gandi. Minciuna este adevarul lor fundamental, din care decurge orice altceva.

  O ultima remarca: tot, sau aproape tot, ce vedem in mass media de main-streem este un spectacol al minciunii profesioniste.

 2. la nivel psihologic.. nici o personă nu doreşte să se vadă pe sine ca instrument al minciunii, al răului şi atunci vrăjmaşul ne păcăleşte cu câte o misiune care ne ajută să ne protejăm şi să obturăm glasul conştiinţei din noi. Tuşa groasă de minciună patologică este doar un mijloc de apărare şi totodată de îndoctrinare.. Dacă ar folosi în telegramele interne alt limbaj.. ar trebui să-şi asume riscul unor dezertări periodice.
  Spor şi credinţă în toate!

 3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Esec in campania asa-zisei vaccinari impotriva cancerului de col uterin.
 4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GARDASIL: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
 5. Pingback: VACCINUL IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN A TRANSFORMAT O FATA SANATOASA DE 13 ANI INTR-O LEGUMA (Marea Britanie)
 6. Pingback: Studiu VACCINURI contra CANCERULUI DE COL UTERIN: ineficiente si cu efecte secundare grave, ca DECESUL, PARALIZIILE SI SINDROMUL Guillain-baré - Razboi întru Cuvânt
 7. Pingback: Atentie, parinti: Ministerul Sanatatii ar putea relua VACCINARILE anti-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Autoritatile reiau si extind CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: Vaccinul anti-hpv RESPINS de tot mai multi americani - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)? - Recomandari
 12. Pingback: Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani - Recomandari
 13. Pingback: In atentia (i)responsabililor din Ministerul Sanatatii. Colegiul American de Pediatrie: NOI TEMERI CU PRIVIRE LA VACCINUL HPV, CARE AR PUTEA DUCE LA MENOPAUZA PREMATURA. Pediatrii americani critica LIPSA EVALUARILOR PE TERMEN LUNG in cazul VACCINURILOR GA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare