Ministrul Sănătății din ISRAEL: Ne rugăm și sperăm ca „Mesia” să apară înainte de Paște. UN ALT RABIN leagă direct pandemia actuală de RECONSTRUIREA TEMPLULUI DE LA IERUSALIM, semnul final al sfârșitului lumii pentru creștini: “Niciodată nu a existat un semn universal al venirii lui Mesia, cum avem acum, cu coronavirusul. CORONA/COROANA, VIRUSUL vine să îl numească pe Hashem (Dumnezeu) drept REGE”

8-04-2020 2 minute Sublinieri

BreakingNewsIsrael:

Ministrul Sănătății din Israel: Sunt sigur că Mesia va sosi până de Paște

De David Sidman, 21 martie 2020

Într-un interviu acordat ziarului Chamal News, ministrul israelian al Sănătății, Yaakov Litzman, a fost întrebat ce face pentru a opri creșterea pandemiei coronavirusului din Israel.

Litzman a răspuns amintind poporului israelian ca trebuie  să se spele pe mâini, să asigure distanțarea socială și să nu se adune în locuri cu mai mult de 10 persoane. Ministrul a adăugat că, dacă oamenii nu se conformează, va fi problematic. El a spus de asemenea că „Dumnezeu veghează asupra noastră”.

În calitate de șef al unui partid ultraortodox, era de așteaptat sa faca referiri la Dumnezeu.

Dar, când a fost întrebat despre șansele ca Israelul să rămână sub închidere completă până la sarbatoarea Paștilor, Litzman a oferit un răspuns destul de neconvențional spunând:

Doamne ferește! Ne rugăm și sperăm ca Moshiach („Mesia”) să sosească înainte de Paște, deoarece este timpul răscumpărării noastre. Sunt sigur că „Mesia” va veni și ne va salva la fel cum ne-a mântuit Dumnezeu în timpul Exodului cand am fost eliberați. În curând ne vom elibera, iar Moshiach va veni și ne va salva pe toți.”

Nota noastră

În Israel, ministrul sănătății, oricât de surprinzător pare, conduce un partid ultra-religios (Agudat Israel) și este rabin. Astfel se explică răspunsul său, care a stârnit ceva controverse în Israel, unde majoritatea infectărilor sunt puse pe seama adunărilor religioase din sinagogi. Există estimări potrivit cărora în localitatea Bnei Barak, din suburbiile Tel Aviv-ului, locuită de ultra-ortodocși, circa 40% din populație ar fi infectată. De altfel, recent, chiar ministrul sănătății, laolaltă cu soția sa, au fost testați pozitiv cu coronavirus. 

Comunitățile de ultra-religioși din Israel au fost cele mai reticente față de regulile impuse de distanțare socială și de anulare a adunărilor publice, inclusiv cele din sinagogi, și s-au conformat cel mai greu la acestea, uneori cu „ajutorul” poliției.

În rândurile acestora există nu puțini rabini care consideră, asemenea rabinului ministru al sănătății, că timpul venirii lui „Mesia” se apropie tot mai mult. Spre exemplu, rabinul Berger al Mormântului Regelui David, consideră că

„niciodată în istoria modernă nu a existat un semn universal al venirii lui Mesia cum avem acum, cu coronavirusul. Au fost semne puternice, dar localizate. Chiar și 9-11 (atentatele) au fost doar în SUA. Au existat pandemii globale și războaie globale. Dar faptul că pandemia de acum a apărut brusc în anul în care Zohar (scriere religioasă iudaică – n.n.) ne spune că poate fi salvarea este uimitor. Iar corona/coroana, virusul vine să îl numească pe Hashem (numele, denumire pentru Dumnezeu – n.n.) drept rege”, a mai spus rabinul. 

Același rabin considera, la finalul lunii februarie, că pandemia este o repetare a plăgilor care au lovit Egiptul și un semn al vremurilor de sfârșit. Potrivit unor tradiții iudaice, venirea lui Mesia trebuie precedată de 10 plăgi.

O altă figură religioasă, rabinul Aryeh Lipo, profesor de religie, declara, la începutul lunii martie, că Dumnezeu pedepsește umanitatea cu virusul corona până când se va construi cel de al treilea templu în Țara SfântăRabinul Lipo afirma că trebuie construit un al treilea templu pentru a restaura credința evreiasca și pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19.

Minoritatea religioasă denumită „ultra-ortodoxă” din Israel este deosebit de activă și destul de influentă politic, după cum se poate vedea și din știrea de mai sus. Unii rabini din aceste comunități sunt convinși că venirea lui „Mesia” este iminentă. 

Potrivit tradiției bisericești creștine, liderul carismatic religios care îl va imita pe Hristos și care va pretinde că va salva omenirea este Antihrist, iar venirea acestuia declanșează evenimentele apocaliptice care vor preceda A Doua Venire a lui Hristos și sfârșitul lumii.

Anul acesta, Paștele evreiesc este între 8 și 16 aprilie.

 

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Declaratii sincronizate de tip PROGRAMATIC ale unor “profeti” apartinand ELITELOR NOII ORDINI (Noul Star ANDREW CUOMO si „batranii” Gordon Brown, Kissinger, Roubini): “Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!”. GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC TOTAL, continuarea masurilor de DISTANTARE SOCIALA si de SUPRIMARE A LIBERTATILOR, mare depresiune economica (si VIDEO)

MESIA IUDEILOR (ANTIHRIST), razboiul lui Gog si Magog (“Armaghedon”) si Imparatia Universala a Israelului, dupa PROFETIILE RABINICE (IUDAICE)

TALCUIRI LA APOCALIPSA. Despre Armaghedon si ereziile imparatiei de o mie de ani: MARTORII LUI IEHOVA, MESIANISMUL IUDAIC, SIONISMUL

A MURIT ARIEL SHARON. “Profetia” Rabinului Ițak Kaduri: “Mesia” (ANTIHRIST) se va arata dupa moartea lui Sharon

Presa din Israel: profetiile arata ca “MESIA” (ANTIHRISTUL) AR PUTEA VENI CURAND/ Iran PROVOACA/ Turcia se umfla-n pene/ EGIPT IN REVOLUTIE PERMANENTA

Benjamin Netanyahu LUCREAZA PENTRU VENIREA LUI… MESIA IUDAIC (Antihrist)

Papa Francisc acuzat de IDOLATRIE de fostul șef al Congregației pentru Doctrina Credinței, cardinalul Gerhard Müller. Sinodul Amazonian este considerat ca „SEMN AL VREMURILOR DE PE URMĂ” de conservatori catolici si prefigurare a „URÂCIUNII PUSTIIRII ÎN LOCUL CEL SFÂNT”

“In numele cui se fac toate astea?” PARINTELE HOLBEA ne ofera INDICIILE ESENTIALE de care aveam nevoie PENTRU A DEOSEBI si a DEMASCA DUHURILE in CRIZA CORONAVIRUSULUI. Cine ne aduce FRICA si ne infatiseaza, idealizant, IZOLAREA drept virtute? CINE E BINEFACATORUL CU SILA AL UMANITATII? (video)

“S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună… ÎMPOTRIVA DOMNULUI ȘI A UNSULUI SĂU” – Gânduri din zilele tot mai apăsătoare ale înstrăinării

“O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAGOT ne dă o posibilă CHEIE ESHATOLOGICĂ de înțelegere a PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI

MESAJ CRUCIAL AL PREASFINȚITULUI MACARIE PENTRU TRECEREA ”EXAMENULUI” PANDEMIEI DE CORONAVIRUS: “Atunci când va înceta Liturghia, va înceta și istoria acestei lumi și va veni sfârșitul. LITURGHIA ȚINE ROMÂNIA! Liturghia ține Scandinavia! LITURGHIA ȚINE ÎNTREAGA LUME!”. SĂ ÎNMULȚIM RUGĂCIUNEA! Recomandări de rugăciuni pentru izbăvirea de boală și pentru aceste vremuri de încercare (VIDEO, TEXT, AUDIO)

PARINTELE MILEA DE LA BUZAU – Cuvant cu putere in Duminica Sfintei Cruci, la ultima Liturghie cu credinciosi din perioada PANDEMIEI: “CÂND VA ÎNCETA LITURGHIA VA ÎNCETA ROMÂNIA! Dragii mei, sunt vremurile din urmă. NE CEARTĂ DUMNEZEU” (VIDEO, TEXT)

PARINTELE ARSENIE BOCA si CELE SAPTE SURLE (III). Despre sfarsitul lumii, Antihrist si A Doua Venire: “SFANTA LITURGHIE MAI TINE LUMEA”

Parintele Serafim Rose: SEMNELE SFARSITULUI LUMII (III). Antihrist, Templul din Ierusalim, dezumanizarea, globalizarea… RISCUL ABORDARII GRESITE A SEMNELOR APOCALIPTICE

Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: “Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!” (video)

Parintele grec ELPIDIE: “Va cer sa va rugati toti impreuna, sa faceti un lant al rugaciunii… Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi”

PARINTELE ELPIDIE despre formele CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RELIGIA UNICA si PREGATIREA DUHOVNICEASCA (Omilia din 27.03.2013 – video)

CUVANT DESPRE ANTIHRIST al Sfantului Ioan Damaschin

PROFETIA DESPRE ANTIHRIST SI SFARSITUL LUMII a Sfantului Ipolit, episcopul Romei

Sfantul Prooroc Daniil: CELE 70 DE SAPTAMANI, ANTIHRIST si SFARSITUL VEACURILOR. “Toti cei faradelege nu vor pricepe, ci numai cei intelepti vor intelege”


Categorii

1. DIVERSE, Israel, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

29 Commentarii la “Ministrul Sănătății din ISRAEL: Ne rugăm și sperăm ca „Mesia” să apară înainte de Paște. UN ALT RABIN leagă direct pandemia actuală de RECONSTRUIREA TEMPLULUI DE LA IERUSALIM, semnul final al sfârșitului lumii pentru creștini: “Niciodată nu a existat un semn universal al venirii lui Mesia, cum avem acum, cu coronavirusul. CORONA/COROANA, VIRUSUL vine să îl numească pe Hashem (Dumnezeu) drept REGE”

 1. O prietena, cu mult simt critic, inteligenta si deloc genul care sa fie de acord cu “mainstream-ul” este convinsa ca virusul este ceea ce spune mass media si ca trebuie sa ne conformam….etc,etc. Suprinsa de atitudinea ei i-am indicat sa se uite pe statisticile de gripa si de probleme respiratorii, pe articolele de specialitate cu privire la efectele reale ale carantinei, sa compare rata mortalitatii in diverse tari si sa le contrasteze cu masurile care se iau si ce avem de pierdut de la aceste masuri (ea e cercetator, cu doctorat,etc). Spre uimirea mea si mai mare, dupa ce a citit doua articole pe care i le-am trimis mi-a spus: “nu sint convinsa deloc. Daca virusul asta chiar nu este atit de periculos atunci de ce autoritati din tari care nu au nici o treaba cu Occidentul ba chiar au interese potrivnice, gen Iran-ul sau alte state asiatice, au luat aceleasi masuri si au aceeasi atitudine?”
  Si a refuzat sa se mai uite pe orice altceva.

  Acuma, intrebarea ei este totusi foarte logica…..daca stai sa te gindesti. SIgur asta daca excluzi globalizarea si existenta unei elite globale care a inflitrat nivelele de decizie PESTE TOT in lume….Si asta nu este nici macar teoria conspiratiei. Ideea sta la baza unei teorii clasice din stiintele politice care se preda studentilor de anul 1 – teoriile gramsciene si neo-gramsciene. Pina si Noam Chomsky care este un nihilist de stinga achieseaza la aceste teorii. Si ele NU SINT TEORIA CONSPIRATIEI. Dar, cui ii mai pasa, cine mai sta se impiedice in teorii…..sau mai ales in fapte si date? Foarte putini. Din ce in ce mai putini.

  Incep sa cred ca un mod de satanizare (deci nu doar de spalare pe creier sau manipulare) este uitatul la televizor in zilele acestea. DEja s-a tracut pragul de sus al manipularii. De ce? Pentru ca o data acceptata ideea generala ca masurile care se iau sint OK si ca nu numai ca nu trebuie contestate dar trebuie impuse deja esti in domeniul negru cu arme si bagaje chiar daca cvasi-inconstient. De ce? Pentru un crestin practicant e simplu: accepti ca sa nu se mai faca LIturghia….in postul Pastelui(!!!!), crezind ca asa e bine!!! SI aici ma refer strict la nivel mental pentru ca pina la urma ca esti de acord sau nu tot nu poti sa te duci la biserica. Dar acest mental conteaza fundamental. El creaza fundatia viitoarelor actiuni si pozitionari la nivel individual pentru ce va sa vina. Aici nu e vorba ca judec, este pur si simplu o punere la punct necesara. Pentru ca numai Dumnezeu stie la ce viitoare presiuni incredibile vom fi supusi noi astia care acum vorbim asa cum vorbesc eu acum, si numai Dumenzeu stie in ce masura vom rezista … ca vorba aia, de gura sintem buni …dar sa vedem faptele.

 2. acuma pe o nota mai de sus: cam greu sa apara “Aisem” adica pe invers “mesia” ACUM de pastele lor. Ma refer sa vina la putere. Ovreiasul acela de la sanatate s-ar putea sa fie putin dezamagit. Asta pentru ca inca nu s-a ajuns la acea stare de disperare crunta care se doreste si ar mai fi si altele. Dar sintem pe drumul “cel bun”.

  Insa, apropo de ce spuneam si in alte dati cind mai scriam pe tema asta: incercarile lor de aducere a unui Antihrist s-au petrecut de multa vreme. Vremurile nu au fost coapte. Si ar fi o mare chestie daca s-ar intelege asta la diverse nivele bisericesti si de la noi si de la greci si din alte parti si s-ar veni cu o opozitie. Dar ca aceasta opozitie sa fie eficienta trebuie sa fie o cantitate critica de credinciosi care sa sprijine demersurile bisericii. Inca se mai poate face ceva, inca, zic, s-ar putea impiedica cei mai rau. SI aceasta piedica poate sa vina exclusiv numai din partea crestin-ortodoxa si numai IN BISERICI si minastiri, prin slujbe si rugaciuni mai intense ca nicioadata. CA NICIODATA! Inca nu e timpul pierdut. si de timp avem nevoie cu totii.

 3. @ Petra:

  Iti dai seama ca CEVA va fi legat de fiul pierzarii si va fi acum, fiindca DE ACEEA ne suspenda Pastile si aproape au oprit Liturghia, au imputinat harul si puterea ei pe pamant exact in aceasta perioada. Nu are cum sa nu fie o etapa importanta, chiar daca nevazuta inca public, a inscaunarii aceluia, care e iminenta.

  Opozitie… in ce fel si cine? Doar marturisire! Iar in momentul cand va incepe marturisirea, va incepe si PRIGOANA. Dar o sa fie asta si va incepe si aceea curand. Intelege c acum sunt dezlegati si li s-a lasat cam… TOATA PUTEREA pe pamant. Numai din rugaciune multa si credinta nebuneasca ne mai putem tine acum cat de cat pe linia de plutire.

 4. Inca nu e sfarsitul! Daca nu ma credeti pe mine, credetii pe duhovnicii nostri!

 5. @ eucred:

  😉 Da. Inca. Pentru majoritatea conteaza ca e sfarsitul lor. Aproape. Foarte aproape. Si ca viata va deveni mult mai nesuferita decat moartea.

 6. @admin
  Adevarat! Dar cu nadejdie in Hristos si Maica Lui! Sa nu ne lepadam! Aici e lupta!

 7. @eucred:

  Bineinteles, dar ce lupta trebuie… of!

 8. Antihristul se va naste pe pamant dintr-o femeie ticaloasa, pe care o va infatisa insa in chip mincinos ca fiind fecioara.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/profetia-despre-antihrist-si-sfarsitul-lumii-a-sfantului-ipolit-episcopul-romei/

  Scenariul originii evreiești a lui Antichrist (din tribul lui Dan) este repetat și de ortodocși, adăugându-se că, după cum Iisus a venit dintr-o fecioară, Antichrist se va naște fie dintr-o destrăbălată care se dă drept fecioară, fie dintr-o fecioară necurată. Asemenea lui Iisus, Antichristul va rămâne în anonimat până la 30 de ani, își va începe lucrarea cu predici și minuni incredibile, va intra triumfal în Ierusalim, ca Messia și va fi încoronat acolo.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Antihrist#Scenarii_ortodoxe_despre_Antihrist_de-a_lungul_istoriei

  ***

  https://www.barnhardt.biz/2020/04/05/visibility-how-to-choose-sides-madonna-ciccone-announces-she-is-partnering-with-bill-and-melinda-gates-on-vaccine-while-wearing-a-shirt-depicting-satan-on-the-cross/

  https://hnewswire.com/madonna-performs-at-eurovision-2019-as-the-antichristsatan-is-now-driving-the-cultural-bus/

  https://www.youtube.com/watch?v=y-wg6V-8Jgk

  https://www.youtube.com/watch?v=Wdt2smkTnxU

 9. Nu,nu va veni,deocamdata, mesia asteptat de evrai, din mai multe motive:
  -poporul evreu inca nu-i pregati sa-l primeasca.
  -popoarele care aceseaza Ierusalimul nu sunt date deoparte.
  -al treilea razboi nu a avut loc,si care este intii si apoi restul.Stiu,o sa spuneti ca nu-i obligatoriu,ba da.
  -ca lumea sa-l accepte ca salvator, trebue sa ajunga la disperare , si asta numai dupa un razboi cataclismic.
  -tot cea ce vedeti si ce urmeaza ,va duce la acel razboi.
  -atunci de ce au facut acest anunt?,car-i scopul ?.stiind ca n-au personaju, inca?.Razboiul psihologic dus in regiune si pe tot globul,pe care vor sa-l stapaneasca ,ca asa le-a spus lor mesia lor.

  unci de ce au facut asemenea anunt ?,care e scopul?,de vreme ce stiu ca nu-i asa?.

 10. @ Gheorghe:

  Intunericitul este deja si se pregateste. Deci ei il au si il cunosc (rabinii). Varsta e aproape. Este limpede ca o etapa cheie are loc chiar in aceste zile si de aceea trebuia arestata si bagata in groaza toata planeta si mai ales trebuie slabita puterea Focului ceresc pe pamant. Un sacrificiu ritualic pe muntele templului ar fi fost pregatit, de exemplu, pentru acum. Dar sunt lucruri pe care e greu sa ni le imaginam. Sigur ca pentru aparitia lui PUBLICA mai trebuie inca acele conditii despre care ziceti, care insa de acum incolo vor decurge destul de facil din criza mondiala declansata la o pasare de buton…

 11. Singurul loc unde faceau sacrificii era in templul din IERUSALIM.De 2000 ani(apriximativ) nu le-au mai facut.Sunt deacord cu tine ca ceva se intampla,dar totul cu voia lui Dumnezeu.Nu spun asta doar ca sa intaresc pe cineva.Innainte de toate durerile ce vor veni ,Dumnezeu,ne va lua pe noi cei slabi,si totusi cu credinta cat de mica,si apoi incepe iadul pe pamant.Pe uni i-a luat prin boli ,pe alti varsta etc.Sa spunem ca va fi prezentat lumii saptamana asta sau cealata ,cum va reactiona lumea ?,i se va inchina?.Nu ,fiindca inca e divizatia ,imparatii lumii,chiar daca ar avea acelasi stapan,sunt plini de dorinta puterii la care nu vor sa renunte.ORTODOXIA ,ASA SLABANOGITA CUM E,II INCURCA. Atunci totul se rezolva,cum ?,cum spuneam,sa nu fie.DOAMNE AJUTA!

 12. @admin,
  ce va cutremura CRESTN-ORDOXIA , va fi, nevenirea luminii la BISERICA INVIERI , la vecernia de sambata cealalta.Va fi mai mult decat moartea. Acesta va fi cu adevarat semn de la Dumnezeu sa ne pregatim ,de mai e timp ,pt.sfarsit.DOAMNEAJUTA!

 13. admin, Netanyahu a raspuns solicitarii inasprind conditiile de libera circulatie. In fiecare an, de vreo 100 de ani incoace, evreii fac oferta de Paste pe Muntele Templului, un fel de declaratie catre Dumnezeu prin care spune ca poporul este pregatit, dispus si capabil pentru jertfa de Pasti, in locul ales de Dumnezeu, locul unde odinioara se crede ca ar fi fost templul.
  Ei spera ca prin jertfa lor sa salveze umanitatea de catastrofa covid. Pana acum, speranta nu le-a fost indeplinita.

 14. Iar acea declaratie consta in incercarea de a aduce un miel drept jertfa la Muntele Templului, in speranta ca i se vor deschide portile. Pana acum, an de an, evreul cu mielul era arestat de fiecare data. Insa nu facea lucrul acesta din naivitate, ci, din contra, cu scop declarativ.

 15. Doamne, ajută.

  Sinagoga idolească de sub “Zidul Plângerii”, folosită de bătrânii căzuți ai vechiului sanhedrin din vremea Sfântului Prooroc Iezechiel, azi:
  https://www.youtube.com/watch?v=q7wfZqPbn1c

  Benjamin Netanyahu jubilează de mână cu Trump:
  https://www.youtube.com/watch?v=xJiBu79Bids

  Jared Kushner e pseudo-discret prezent peste tot:
  https://www.youtube.com/watch?v=ykfnwSV6Q_s

  Jared Kushner? => Chabad.
  https://www.youtube.com/watch?v=Zgjs_6NsGNw

  Cât mai e până la ridicarea templului?
  https://www.chabad.org/blogs/blog_cdo/aid/3895817/jewish/The-Temple-Descends-From-On-High.htm
  https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/3582746/jewish/Will-We-Use-Technology-to-Build-the-Third-Temple.htm
  “Mulți gânditori evrei spun că cel de-al treilea Templu va coborî în mod miraculos din cer, iar noi doar vom adăuga ușile.” / “Many Jewish thinkers say that the third Temple will miraculously descend from heaven, and we will just add the doors.”

  Ce zic membrii sanhedrinului:
  https://youtu.be/yApD8vMPCGw?t=551
  https://www.youtube.com/watch?v=kwp6mYwyMTY

  Trebuie să înceapă mai întâi războiul…
  Războiul a început deja. Nu prea au oamenii ochii deschiși și urechile desfundate să audă că ni s-a declarat război deschis, iar declarația acestui război împotriva oamenilor de pretutindeni a fost făcută în nenumărate feluri, de ani și ani de zile-pentru cine a cercetat și a vrut să priceapă. Aceste declarații de război împotriva mea și a ta, care citești aceste rânduri, se mai cunosc sub numele de “Agenda 21-Goals for Sustainable Development” și toate derivatele sale, adică “sustenabilitate”, adică “sunteți prea mulți și ni s-a poruncit să vă reducem numărul prin orice mijloace”. Războiul împotriva omenirii și-a pornit ultima campanie de multe zeci de ani.
  “Războiul armat” va fi doar explozia cea mai de pe urmă. Până atunci războiul, care se petrece deja tot mai întețit, va ucide foarte, foarte mulți oameni, trup, suflet…
  COVID-19 este o armă în acest război. Biologică. Și mult mai mult…
  https://www.youtube.com/watch?v=5OrHrcAugOo

  Că urmăresc să ne extermine în masă ni s-a spus de nenumărate ori în multe feluri până acum:
  https://www.youtube.com/watch?v=H6rMKAIj9f8
  https://www.youtube.com/watch?v=ro7SZ1uEBTs
  https://www.youtube.com/watch?v=pWReKAd7mYU
  https://www.youtube.com/watch?v=HD8W__iHqh4
  https://www.youtube.com/watch?v=A8-0JKFWJKE
  https://www.youtube.com/watch?v=rPLvj-GcfSU
  https://www.youtube.com/watch?v=Mv1oCp9Xevs

  Ritualic suntem sacrificați și nici nu băgam în seamă…:
  https://www.youtube.com/watch?v=ON8xq0djCRk
  https://www.youtube.com/watch?v=1EUJaS_NuAM
  https://www.youtube.com/watch?v=lWOa0oUCfVo
  https://www.youtube.com/watch?v=zrVma9kbCnM
  https://www.youtube.com/watch?v=jPmUGq25KBk
  Etc………….

  Fraților, Domnul să ne ierte și să ne fie milostiv și să ne mântuiască, când și cum știe El mai bine. Și să dăinuiască lumea asta atât cât e voia Sa și e bineplăcut Lui. Amin.

 16. Domnul toate le știe, toate le vede, toate le poate:
  https://orthochristian.com/130096.html

 17. @ Gheorghe “Sa spunem ca va fi prezentat lumii saptamana asta sau cealata ,cum va reactiona lumea ?,i se va inchina?” Sfinții Părinți spun clar că Antihrist va fi ales/încoronat abia după 3 ani jumate de la momentul apariției sale pe scena politică. Asta înseamnă că dacă ar apărea în viitorul apropiat, va trebui să să-și țină propaganda 3.5 ani până ca lumea să i se închine(că apare puțin înainte, în timpul sau după război nu contează). Să fim atenți însă(tot Sf. Părinți ne învăță) că “el” nu vine să ne prigonească ci vine ca un eliberator și chiar prieten al creștinilor(mulți asociază greșit apariția lui cu prigoana). Prigoana – cea mai cruntă care a fost de la facerea lumii – o va începe abia din momentul incoronării(după cei 3 ani și jumătate). Și – părerea mea – cred că lumea îl va aprecia pentru că el vine sa o elibereze tocmai de această dictatură care începe acum (nu știu dacă ea se va materializa până la capăt acum) dar tot de el ordonată și o va continua/amplifica la maxim după incoronare. Oricum, cei care îl vor prinde să nu uite că odată cu apariția lui vor apărea și cei doi Prooroci care îi vor călăuzi(oare Dumnezeu îi trimite pentru că arhiereii noștri s-au lepădat de noi?). Doamne ajută!

 18. @Denis
  eu nu m-am referit la secunda cand o sa apara,ci la faptul ca ,cel putin crestinii ortodocsi,care stiu cine este ,ii vor asculta predicile,oricat ar fi ele ,cu promisiuni fantastice ?.MA REFER LA CEI DE ASTAZI.Apoi cei doi prooroci apar dupa incoronarea lui,aratand celor din Ierusalim si lumii cine este de fapt,dupa care MULTI DINTRE IUDEI SE VOR INTOARCE LA ADEVARATUL MESIA.Eu sustin ca va fi intai necazuri mari,inclusiv cel de al treilea razboi mondial ,dupa care se va arata.Timpul va arata ADEVARUL.Trebuie sa trecem prin multe necazuri pana sa se arate.DOAMNE AJUTA!

 19. “Deja avem o ‘unire’, doar că toți se tem de teroriști…”
  “Noua ordine va fi fără sentimente negative, precum ura, răzbunarea… Va fi doar dragoste, apreciere, cinstire…”
  https://youtu.be/Cfrgtc8yqEc?t=81
  https://www.youtube.com/watch?v=KkNfHzEj2h8

  Agenda 21, mai clar nu putea fi… din timp încă…
  https://www.youtube.com/watch?v=kB-r7GUeClY
  Vă rog să urmăriți cu atenție 5 minute și să-mi ziceți câte din obiectivele Agenda 21 credeți că s-au executat forțat prin Operațiunea Coronavirus? …

 20. Sfântul Antonie de la Optina. Ascultați cu mare atenție, până la final…
  https://youtu.be/FVTeyTLjhNE?t=474

 21. Pingback: Alte articole interesante | Mărturie creștin-ortodoxă
 22. Admin. NU contest ba din contra . Este foarte clar. Subtierea harului inseamna ca se va intimpla ceva major in legatura cu ala care trebuie sa vina. Probabil n-a fost comentariul meu cel mai inspirat sau clar. Incercam sa spun ca numai o rugaciune intensa si o opozitie (care nu mai exista) intensa ar mai fi putut schimba ceva. Spuneam ca nu este inca prea tirziu pentru asa ceva. Pina la Pasti! Desi este clar ca armele au fost depuse de majoritatea patriarhiilor….si ca nu exista suficient de multi crediniciosi care sa se opuna….

  Sint curioasa ce se va intimpla cu lumina de Pasti….daca o sa mai vina…..

 23. Un semn al vremurilor din urmă ar fi și reconstruirea Templului lui Solomon. Dar cum să-l construiești, dacă pe acel loc este Moscheea Al-Aqsa? Știu că acum vreo 10 ani, maica Ecaterina Fermo, care a fost și în România, dar care are și o chilie în Ierusalim, scria că începând cu 1991 vedea trailere imense cărând blocuri de piatră lungi de 20 de metri și late de 10 metri, care dispăreau pe dedesubtul moscheii, în niște catacombe subterane, partea superioară a templului fiind pregătită, după părerea ei, în altă parte. Dacă e așa, mă întreb: musulmanii nu vedeau ce vedea și ea, ca să se neliniștească?
  Am urmărit și linkurile lui Lucian-Octavian Anghel, din care se vede că în 2018 evreii vorbeau în continuare de reconstruirea templului. Dar cum? Doar un eveniment foarte dur ar putea duce la dărâmarea moscheii. Iar musulmanii s-ar supăra rău, rău de tot…

  Apoi, în privința Luminii Sfinte de la Sfântul Mormânt, să așteptăm. Dar mi-am adus aminte că Părintele Ioanichie Bălan, care îi descria pe arabii ortodocși ce veneau să ia Sfânta Lumină, spunea că ei își manifestă evlavia foarte expresiv și vocal, și mai spunea Părintele Ioanichie că: „Se zice că dacă nu vin arabii să se roage, întârzie venirea Sfintei Lumini.”
  Să vedem ce va rândui Domnul anul acesta când națiile vor fi prezente doar prin delegații.

 24. Admin:da. Subscriu pentru comentariile 3 si 11.

 25. Evreii nu l-au recunoscut şi nu-l recunosc pe Iisus Hristos drept Fiul lui Dumnezeu.
  Atunci ei cui i se mai roagă, lui tangalachi?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare