Bine ati venit in inchisoarea economica UE! ARBEIT MACHT FREI

10-12-2011 Sublinieri

Acordul european incheiat ieri, in urma unui summit considerat “crucial” pentru “noua ordine” insitutionala a Europei, a stabilit cadrul constrangator fiscal-bugetar (numit “guvernanta fiscala) al viitorului stat european si a intarit guvernanta economica“. [..]. Deocamdata, acordul actual mai pastreaza, inca, vagi pretentii de inter-guvernamentalitate, adica e ca si cum statele nationale se pun de acord, cu de la ele putere, pentru a “coopera“. Cel mai probabil, acest nou acord “isi va arata lipsurile” in scurta vreme. Absenta Marii Britanii, joaca aici un rol de pretext ideal pentru a subrezi si mai mult “consolidarea” europeana de etapa. Vom auzi aceeasi poezie: “pietele” reactioneaza, initial, pozitiv, dupa care se vor relua titlurile alarmiste, va mai aparea Soros sa zica cum sta treaba, agentiile de rating incep sa se joace cu alfabetul… Si, intr-un final, vom avea un nou summit “istoric”, in care se va adopta integral planul eurocratilor, cand Europa federala nu va mai fi efectul cuplului Germania-Franta, ci instaurarea completa a statului supranational european, dupa o intreaga sceneta care ar fi fost demna de comedia bufa daca nu s-ar baza pe o tragedie: saracirea extrema si umilirea populatiei.

Pentru ca al doilea lucru important la acest summit, trecut cu vederea din cauza zgomotelor de fundal, este oficializarea deplasarii costurilor dinspre state si banci catre populatie (vezi la punctul 15, primul paragraf, cum se afirma ca bancile nu vor mai participa la costurile datoriilor publice). Datoriile – efect al matrapalzacurilor facute de guvernanti in alianta cu bancile centrale si bancile private, rostogolite pana acum de la banci la state si invers, pentru a capata dimensiuni si mai mari – vor fi azvarlite asupra populatiei, ceea ce se va traduce prin conditii sociale tot mai constrangatoare, prin celebra, de acum, “austeritate(adica, cresterea taxelor si impozitelor, in paralel cu taierea cheltuielilor sociale). Principalul imperativ al acestor politici ar putea fi sintetizat dupa inscriptia de la Auschwitz: ARBEIT MACHT FREI. Munca te face liber, draga noule cetatean al Europei! Daca vi se pare exagerat, ganditi-va la discursul mainstream al eurocratilor sau bancarilor nostri nationali: pana acum am consumat, de acum trebuie sa muncim mai mult (ca sa producem mai mult). Spus la noi in tara, suna sinistru si cinic. Deci, romani lenesi care sunteti voi, mars la munca (citeste: munca de sclavi, fara bani, fara drepturi)! Nu conteaza ca e lipsit de logica economica – nu productia in sine conteaza, ci … cererea, spun manualele de incepatori. Conteaza ca ni se repeta la nesfarsit litania necesitatii istorice de a schimba modelul de economie, de parca istoria poate schimba legile economice fundamentale. Dar, iata cum ajungem sa re-traim comunismul sub forma capitalismului neoliberal. In timpul comunismului, existau cincinalele si necesitatea productiei la hectar. Acum, vor exista “programele” guvernarii economice si necesitatea “ajustarilor”, pentru a produce mai mult. Diferenta va fi ca eurocratii nu se joaca – ei chiar ne vor obliga sa muncim ca sclavii. Treaba “nemteasca”, nu altceva...

Evident ca aceste lucruri ne vor apasa cel mai dur pe noi, romanii, pentru ca suntem [cei mai] saraci si lipsiti de protectie politica.

Cateva lucruri si despre “vizionarismul” basescian:

Zice presedintele Basescu cum ca intentia lui de a modifica legea fundamentala – Constitutia – pentru a introduce un deficit bugetar mic a fost acum vazut ca o solutie demna de generalizat la tot spatiul european. Cum ar veni, presedintele nostru, vizionar si profetic ca si Sebastian Lazaroiu, prin politicile sale de “austeritate”, care vor deveni, din punctuale si temporare (chipurile), sistematice prin astfel de reguli constitutionale, pretinde ca aceasta politica e originala, nationala.

Care e realitatea? Realitatea este ca, asa cum am aratat de mai multe ori, Romania a fost poligonul de incercare (al Comisiei Trilaterale si al Bilderberg) […] a “austeritatii” inainte ca ea sa fie transformata in politica europeana. Prin slugile lor de la BNR, aceste organisme masonice au facut, asadar, asa cum deja se stia de acum 1 an, o ”simpla” repetitie a unei agende malthusiene (de reducere / exterminare lenta a populatiei). Traian Basescu este doar un satrap local, meschin, ingust si cinic, care a gasit in acest plan euro-masonic o buna oportunitate pentru a-si consolida stapanirea despotica interna. La asta se reduce tot ”vizionarismul” sau mult laudat: la adoptarea unei agende externe (cu putere de diktat) la virgula, fara rest si cu un sadic exces de zel, agenda aplicata cu titlu de test anticipatoriu la noi in tara. Si testul, odata facut, nu se va opri. Experimentul social al “austeritatii” se va transforma, de-acum inainte, in organizare sistematica a societatii.

Mai zice presedintele Basescu ca Romania, dependenta fiind de UE, a avut neaparata nevoie de a face parte din acest acord pentru a participa la procesele europene de decizie. Cum ar veni, trebuie sa facem parte din clubul care face istoria.

Care e realitatea? Prin ”proces istoric” se intelege un fel de evolutie istorica determinista, necesara, un fel de ”voie a lui Dumnezeu” care este, in ultima instanta, voia Marelui Arhitect Anonim. Si, ni se spune, cum sa te opui istoriei si, mai ales, actantilor sai privilegiati? Nu este, mai degraba, un privilegiu pe care il avem sa facem parte din ”clubul” acestor alesi ai Marelui Arhitect? (a se observa ca in textul Acordului european fiscal de astazi se precizeaza ca obiectivul este ”o arhitectura consolidata”… – se observa ca au o inclinatie certa catre metaforele “zidariei” acesti lideri europeni). Nu, nu este. Precum vedem deja sau vom vedea foarte curand pe propria noastra piele, este  “numai” o sclavie de secolul XXI.

In realitate, nu exista un proces istoric total obiectiv, ci agenda pusa la lucru a unor stapanitori ai pamantului. Exista un program anume, un obiectiv, care consta in edificarea guvernului economic european ca etapa intermediara catre Statele Unite ale Europei. Sunt, pur si simplu, etape institutionale urmarite cu perseverenta, asa cum a fost de la inceputurile Uniunii Europene. Acest program, aceasta agenda, nu au legatura nici cu ”piata”, nici cu ”istoria”, in acest sens ”vizionar”. Ci au legatura cu o conspiratie europeana care prinde contur in istorie. Deci, cel mult, asistam la o self-fulfilling prophecy.

Cat priveste cat de mult avem nevoie de a fi racordati la acest ”proces istoric”, asta o arata deja consecintele pe care le traim deja. ”Anexa bananiera” a UE, piata de desfacere pentru produsele lor si pentru bancile europene, suntem necesari euro-masonilor la fel de mult pe cat eram necesari Imperiului Otoman. Dupa ce am slabit dupa veacuri de rezistenta armata in fata Inaltei Porti, turcii au peferat, cand eram slabi, sa ne tina sub un regim de suzeranitate. Pe scurt, decat sa ne ocupe si sa ne transforme in pasalac, au preferat sa ne jefuiasca prin taxe si impozite sub forma domniilor fanariote. A fost insa de-ajuns sa ne secatuiasca satele si sa ne vlaguiasca pe plan intern. Cam asa si acum: prefera sa ne tina ca piata de desfacere si teren de experimentare, sub forma unui regim de suzeranitate, fara sa ne ocupe direct, fiindca nu e profitabil si nu asta e regula jocului acum. Nu e necesar.

Ca suntem sub un regim de suzeranitate este deja oficializat. Nu doar prin dominatia economica, ci acum si prin regula bugetara de a trimite bugetul national, INAINTE de a fi votat in Parlament, catre Comisia Europeana. Votarea bugetului de parlamentul national este o regula minimala, de baza, a democratiei reprezentative. Daca bugetul e controlat de o instanta externa, inseamna ca nu mai suntem suverani si nici o democratie reala – ci suntem o simpla colonie a unui imperiu. Acum, a imperiului european.

In fine, bataia de joc fata de tarile sarace obligate la imprumuturi pentru a-si plati… imprumuturile, cum suntem noi, este si obligarea tarilor non-euro sa participe la finantarea FMI cu 50 miliarde euro. Adica este foarte posibil ca si noi, romanii, sa participam cu miliarde de euro la finantarea FMI, din rezerva BNR! E culmea absurdului, dar e adevarat: sa donezi bani tocmai creditorului la care esti deja dator vandut… Si asta in conditiile in care FMI ne-a dat doar 12 miliarde de euro, pana acum, din acordul incheiat cu el! Practic, asta inseamna ca noi aveam acesti bani la BNR, deja, si ca acordul era inutil.

Ceea ce este tragic e ca foarte putini inteleg faptul ca reprezentantii actualei puteri sunt pur si simplu partenerii eurocratilor. Multi dintre opozanti (din partide sau presa) se bulucesc orbeste sa critice exclusiv discursul presedintelui Basescu, neintelegand ca exact idolii lor, europenii, sunt cei care il tin in brate si care ii alimenteaza puterea. Ca miza de acum nici macar nu e Basescu, ci edificarea unei inchisori a natiunilor, cu gardieni locali. Si, din pacate…

…va urma (abia de acum incolo).

Cititi si:

***

***

Pentru invataturi si profetii ale Bisericii despre aparitia antihristului, vezi:


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Opinii, Portile Iadului, Uniunea Europeana (UE), Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

38 Commentarii la “Bine ati venit in inchisoarea economica UE! ARBEIT MACHT FREI

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Pentru a intelege mai bine ceea ce s-a decis ieri, legat de jugul in care am intrat de acum la UE si FMI, dar si pentru a intelege aiureala totala a opozitiei din Romaniei (care nu carteste catusi de putin in fata dictaturii eurocratice) vezi:

  http://inregistrari.antena3.ro/view-09_Dec-2011-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu_-27.html
  (cu atentie la ceea ce sugereaza Razvan Dumitrescu si, surprinzator, Mugur Ciuvica)

 2. Foarte bun articolul dar trebuie sa luam in seama si prostia fara margini a populatiei care nu mai stia ce sa faca, in anii trecuti, sa ia credite de la cat mai multe banci..eu URLAM ca prostul la toti prietenii sa nu semneze contractele alea dubioase cu bancile dar…radeau de mine ca nu inteleg cum o sa se dezvolte economia si cum o sa luam noi 3-4000 de euro pe luna etc…acum au de platit pana la varsta de 70 de ani dupa care in sfarsit vor putea si ei sa se ” bucure de viata si sa plece in vacante ”
  Problema e ca acum toti romanii platesc pentru prostia unora (eu nu, am parasit tara la timp )
  O alta problema o reprezinta Banca Nationala care a dat voie bancilor din Romania sa faca acest carnagiu economic (cu buletinul)in anii trecuti
  Si pe langa toate astea mai vine si BOR-ul si se imprumuta la aceleasi banci ca sa construiasca Catedrala Neamului…parca Dumnezeu ne-a interzis camataria! iar acum biserica tine cu camatarii? Pentru mine bancile au devenit sunt niste camatari autorizati de stat.
  Iar in legatura cu UE…care e surpriza? oare nu era logic ca uniunea va functiona ca o uniune, si din punct de vedere economic, pana la urma? SUA nu a ajuns o federatie pana la urma?
  Nimic nu e nou sub soare …URSS …Imperiul Otoman… Imperiul roman…doar ca acum nu te mai iau cu forta ..te fac sa ii doresti, iar razboiul e mai mult economic

 3. Bun articolul! Poate corectati,totsi ,greseala din titlu: ARBEICHT macht frei. Altminteri n-ar fi rau daca tocmai semnatarii “acordului” ar fi primii care sa puna in practica sloganul, eventual intr-o mina de aur la Rosia Montana. Cu tarnacopul, evident, nu cu cianuri. Garantat s-ar rezolva criza!

 4. @ DDS:

  Si pe langa toate astea mai vine si BOR-ul si se imprumuta la aceleasi banci ca sa construiasca Catedrala Neamului…

  Macar la asta am vazut ca au renuntat, recent. Au zis ca au banii destui de la credinciosi.

 5. Pingback: Care e "singura decizie adevarata" A SUMMIT-ULUI EUROPEAN?
 6. Mie mi se pare că domnul Băsescu a intrat un pic în panică, înţelegând că nu va mai putea “câştiga” alegerile prin prosteala publică cu care ne-a oobişnuit. Ajungând în această dilemă şi-a semeţit privirea şi a căutat un nou model politic care să înlocuiască pe cel al “preşedintelui jucător”. Şi în acest sens, din toată scena politică internaţională şi raporturile ei politice de profundă complexitate si-a ales modelul ideal. Politicianul care a rămas la putere în ţara lui de 3 ani cu o popularitate de doar 6% (da.. şase), care s-a eschivat de la debarcare în numeroase rânduri, care şi-a păstrat funcţia de lider al partidului său în timp ce a aplicat reforme de-a dreptul spectaculoase, a căror eficienţă a fost pe deplin recunoscută de comunitatea internaţională etc etc.. da domnilor, vorbesc despre Emil Boc (a.k.a Indestructibilul).

  În acest sens, d-l Băsescu a abandonat linia sa intransigentă de politică externă, urmând modelul patentat(?) de profesorul Emil Boc, făcându-se preş de intrare şi hârtie de uz igienic, pentru stăpânii de la Europa. Fără nici o crâcnire ori reţinere/clipire, domnul Băsescu a renunţat la suveranitatea pentru care bunicii noştri au vărsat sânge, dar care este astăzi, iată un model naţional revolut, cedând cu de la sine putere tot ce i s-a cerut şi ce nu i s-a cerut.

  Pentru conduita sa generoasă, Europa care şi prin acest acord de politică fiscală comună se angajează să păzească cu străşnicie deficitul bugetar naţional, progresul economic, securitatea energetică, politica agricolă, exigenţele de mediu etc etc, a hotărât totuşi să facă o concesie minusculă, cu consecinţe infime pentru binele european, anume să cedeze “boc-ului de ocazie” această cârpă folosită – a naţiei române, cu care d.B să-şi şteargă pantofii, ignorându-i drepturile elementare. Este de altfel singura liberalitate(jr) pe care Europa i-o putea acorda, însemnând prin aceasta că s-a cedat bunul de cea mai mică valoare de care putea dispune, bun care orcum se afla, temporar, în posesia noului partener, operaţiune juridică ce nu conduce la diminuarea patrimoniului european. Totodată, UE s-a simţit obligată să respingă energic solicitarea domnului Băsescu de a legifera o interdicţie pe teritoriul româniei, pentru comercializarea en gros a creioanelor de desen HB cu formă hexagonală, care lasă o urmă vizibilă pe degetul mijlociu în condiţii de uz intens, pe considerentul că intră în conflict flagrant cu principiile europene din domeniul concurenţei..

  Cred că în cel mai scurt timp, vom începe să auzim din partea UE, din ce în ce mai des laude adresate stăpânului local pentru virtuţile sale administrative, o ridicare a mecanismului de verificare pe justiţie, raporturi de observatie electorală imaculate, perpetuarea în funcţii a boc-ilor de grad secund din aparatul guvernamental etc. În principiu, cred că vom realiza cât de curând că o ducem extraordinar de bine, dar deh.. trebuie să renunţăm la pesimism şi să nu mai punem frustrările şi complexele şi răul mereu înainte. Iertaţi-mă! Doamne, ajută!

 7. Pingback: DINU GIURESCU, istoric si academician: ADEVARUL INTREG DESPRE DISTRUGEREA ROMANIEI - "Ce-am avut si ce-am distrus" (VIDEO integral "Punctul de intalnire")
 8. http://www.realitatea.net/premierul-italian-germania-va-fi-convinsa-sa-accepte-obligatiuni-comune-la-nivelul-zonei_894437.html

  Premierul italian Mario Monti a declarat că Germania şi alte state din zona euro “vor fi convinse”, în final, că emiterea de obligaţiuni comune la nivelul zonei euro ar fi un bun instrument de combatere a crizei datoriilor de stat, transmite Reuters, citat de Mediafax.

  “Cred că avem suficiente argumente pentru a-i convinge pe germani”, a afirmat duminică Monti, într-un interviu pentru Euronews.

  Oficialul a adăugat că Germania ar trebui să înţeleagă că “este mai bine să emitem obligaţiuni comune ca acţiune intenţionată şi raţională, decât ca măsură de urgenţă, într-un fel forţată, prin achiziţia de către Banca Centrală Europeană a obligaţiunilor ţărilor aflate în dificultate”.

 9. Pingback: "Asta e... Europa Unita": reduceri ale cheltuielilor publice, reduceri de salarii si pensii, delegarea de suveranitate
 10. Pingback: LIPSA DE MILA, "principiul" declarat al "reformei" lui Basescu! De ce este ANTI-UMAN dar si... anti-capitalist sa delegi ATRIBUTIILE SOCIALE CATRE PRIVAT
 11. sa ne argentinam

 12. Pingback: Cum va fi 2012? (I) ANUL DECISIV IN VEDEREA ATINGERII PLANURILOR ANTIHRISTICE? - Razboi întru Cuvânt
 13. Pingback: CU CE A DERANJAT STARETUL EFREM PE STAPANII LUMII? (II) “Eu sunt impotriva Europei! Ma rog din tot sufletul sa nu intrati niciodata in UE!” (VIDEO)
 14. Pingback: Stratfor: 2012 va fi ANUL UNUI NOU INCEPUT SI AL REDEFINIRII ORDINII INTERNATIONALE - Razboi întru Cuvânt
 15. Pingback: “Previziuni” eurasiatice pentru 2012: TURCIA VA INCEPE RAZBOIUL IN VARA, UNIUNEA EUROPEANA VA FI AL PATRULEA REICH, APARITIA BLOCULUI TARILOR ORTODOXE - Razboi întru Cuvânt
 16. Pingback: Revoltele poporului intre UTOPIILE DEMOCRATIEI TOTALE si SCHIMBARII DIN TEMELII a clasei politice si a sistemului - Razboi întru Cuvânt
 17. Pingback: Emisiunea “Vestea cea buna: FALIMENTUL ECONOMIEI MONDIALE”, cu pr. Cezar Axinte si prof. Mihail Chircor (Radio Dobrogea) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 18. Pingback: DOCTRINA SOCULUI: documentar VIDEO. De ce SOCIALISMUL si NEOLIBERALISMUL sunt doua fete ale aceleiasi FILOSOFII MASONICE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. Pingback: Eurocratii pregatesc o NOUA ORDINE EUROPEANA. Soros tine aproape - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 20. Pingback: Romania inconjurata de flacari nematerialnice… deocamdata. CONSTIENTIZAM PE CE LUME TRAIM? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 21. Pingback: CONSPIRATIA EURO, cea mai ampla din istorie? Cum au ajuns STATELE UNITE ALE EUROPEI “SINGURA ALTERNATIVA” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 22. Pingback: “CINE VA MURI PENTRU UNIUNEA EUROPEANA?” Si despre tradare, agenda eurocratilor si mitul tehnocratului iluminat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 23. Pingback: Summitul de la Bruxelles: ACORD surpriza in privinta datoriilor si primii pasi concreti catre STATELE UNITE ALE EUROPEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 24. Pingback: Nu NATIONALISMUL conduce la razboi, ci ambitia de a crea un IMPERIU EUROPEAN si dorinta de UNIFICARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 25. Pingback: Merkel face presiuni pentru NOU TRATAT EUROPEAN. Inca un motiv pentru care ROMANIA NU TREBUIE SA MISTE-N FRONT… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. Pingback: Bulgaria amana ADOPTAREA MONEDEI EURO din cauza COSTURILOR. Traian Basescu REITEREAZA PRIORITATEA anti-nationala a ADERARII LA ZONA EURO IN 2015! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: Barroso: UE TREBUIE SA SE TRANSFORME INTR-O FEDERATIE/ Curtea Constitutionala a Germaniei DA VERDE PACTULUI FISCAL SI MES - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 28. Pingback: Presedintele Cehiei, VACLAV KLAUS RESPINGE CATEGORIC FEDERALIZAREA EUROPEANA. UE seamana cu URSS. Adoptarea Euro ar fi o prostie” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 29. Pingback: INALTA POARTA U.E. si PASALACUL ROMANIA. Mecanismele ocupatiei pasnice, prin cozi de topor. MIZELE FEDERALIZARII “GERMANE” si ASASINAREA DEMOCRATIEI. Momentul crucial despre care nu se vorbeste! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate