CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI “GAY”. Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar…

4-06-2011 Sublinieri

… atunci cand au strigat, cine i-a auzit si cine le-a dus mai departe cuvantul?

“Îmi spunea cineva venit din ţară că s-o dus cinci demnitari de afară la Patriarh [Teoctist] şi i-au spus:

„- Noi suntem toţi sodomişti, niciunul n-avem femeie. Aşa vrem noi, aşa ne place, şi aşa să le daţi voie tuturor, ca să vă băgăm în Uniunea Europeană.”

Patriarhul le-ar fi zis:

,,- Voi faceţi ce vreţi, eu sub nici un motiv nu aprob lucrul ăsta.”

„- Dacă n-aprobi, n-o să te mai băgăm în Uniunea Europeană.”

„- Eu sunt apostolul neamului, apostolul Bisericii, sub nici un motiv nu aprob asta”.

Au zis: „ – Ei, nu-i nimica”, şi apoi s-au dus la conducătorii Parlamentului. Vezi? Sunt lucruri înfricoşat de serioase, adică clar ne declarăm împotriva lui Dumnezeu. Ce să mai zici? O venit timpurile din urmă, o venit timpurile acelea.

– Dar sunt oameni, atei, care spun:”Eu nu vreau să cred în Dumnezeu, nu cred în Dumnezeu. Ε dreptul meu, nu?” Cum vine asta?

– Cum îi asta? Na, drepturile omului. Vezi că o proorocit Sfinţii Părinţi că în timpurile astea, al optulea veac, lumea va ajunge să spună… „eu nu vreau să cred.” Dar pe ei nu i-a silit nimeni, cum a fost în timpul comuniştilor. Ei singuri se declară aşa.

– Cum poate omul să facă asta când el e creat de Dumnezeu ? Dumnezeu e izvorul vieţii lui, e totul pentru el.

– Pentru cel care crede. Cel care nu crede în Dumnezeu crede că aşa trebuie să fie, cum fac acuma ăştia, „europenii”. Dacă nu crede omul în Dumnezeu s-a terminat, orice i-ai face. Eh, să lăsăm astea, să nu iscodim noi astea, că ne dărâmăm. Aşa-i, aşa-i, că acuma-i libertate. „Libertate”.

Acuma-i o diplomaţie satanicească. Vezi, în timpurile de demult şi-o vărsat sângele atâtea sute de mii şi milioane de oameni, fiindcă credeau in Hristos. Aşa era atuncea, era idolatrie şi, dacă nu erai ca idolatrii, îţi tăiau capul. Dar conducătorii de acuma, toată răutatea aceea au luat-o cu diplomaţie. Nu-ţi mai taie capul, dar te conving sa zici ca ei, să te atragă de partea lor, ca tu singur sa lepezi adevărul şi să te întorci după dânşii. Când s-o mai pomenit sau cine ar fi prooro­cit vreodată ca neamurile astea care conduc acum omenirea – ştim că sunt oameni depărtaţi de adevăr – să dea miliarde de euro; unde? In Sfântul Munte, să se reînnoiască mănăstirile. Vezi ce diplomaţie? Astea toate vin de la Uniunea Europeană. Dar ce face Uniunea Europeană? Cele mai mari fărădelegi. Conducătorii Uniunii Europene sprijină făţiş păcatul ăsta, cu sodomia. Cică aşa trebuie: „Aşa am plăcerea eu, nu-mi trebuie femeie, dă-o încolo că-i spurcată. Eu vreau băiat, vreau bărbat”. Dar te convinge în aşa fel, e aşa un curent satanicesc, că lumea acuma mai mult iubeşte fără­delegea asta cu bărbaţii decât cu femeile. (18-11-2003).

Lumea în cel rău zace. Mântuitorul însuşi a zis: „Iată, vine stăpânitorul lumii acesteia, şi întru Mine nu află nimic”. Vezi? Stăpânitorul lumii acesteia este ispititorul. De aceea trebuie să ne osârduim să nu ne depărtăm de adevăr, că acuma conducăto­rii lumii acesteia vor ca omenirea să meargă după ideile lor. Nu mai ţin cont de păcat, şi nici oame­nii nu mai ţin cont decât numai de ceea ce ordonă conducătorii.Cum îmi spunea un părinte: „O să devină tim­pul ca noi, creştinii, să nu mai zicem: «Aşa zice Sfânta Scriptură, ş-aşa zice şi în Sfânta Evanghelie.» O să zicem: «Aşa ne ordonă Uniunea Europeană.» Acolo au ei scopul să aducă omenirea.

Dar noi să facem răbdare, că nădejdea-i la Bunul Dumnezeu, cum a hotărî Părintele ceresc. Totuşi, noi trebuie să ne osârduim. ,,Osârduiţi-vă, că s-a apropiat împărăţia Cerurilor”, ne spune Mântuitorul. Ştim. Da’ acestea trebuie să fie, căci după toate proorociile Sfinţilor Prooroci, trebuie să vină împărăţia lui Antihrist. Vezi? S-o apropiat. Si acuma, conducătorii şi ascultătorii împărăţiei lui Antihrist se osârduiesc să îngenuncheze Ortodoxia, că, dacă ar îngenunchea Ortodoxia, mai uşor ar veni împărăţia lui Antihrist. Eh!… Bunul Dumnezeu să ne fie de ajutor şi să avem nădejde la Bunul Dumnezeu. (26-12-2003)

(…)

Lumea acuma s-o amestecat, naţiuni cu alte naţiuni, şi încep oamenii a spune: „Nu-i nimic cuta­re, nu-i nimic cutare, nu-i nimic cutare”. Avorturile le fac întru nimic, fel de fel de necuraţii de mici copii… Ei, cum să se pogoare harul Sfântului Duh peste tine dacă tu, de mic copil, eşti spurcat, eşti dedat în mâinile vrăjmaşului? „Fiţi sfinţi“, zice Sfânta Scriptură, însuşi Mântuitorul. „Fiţi sfinţi”, adică fiţi curaţi, „fiţi sfinţi că Eu sfânt sunt, şi aşa puteţi veni către Mine“. Da’ dacă lumea merge după cum e moda astăzi…

Vezi, chiar conducătorii omenirii, astăzi, nu se gândesc deloc la adevăr. Ei fac propagandă titanica că aici e iadul şi aici e raiul. Nu zic asta pe faţă, dar ăsta e scopul lor. Cele mai mari păcate, strigătoare la cer, păcate de care Biserica nici să n-audă, nici cu gândul, acuma conducătorii omenirii, Uniunea Europeană le socoteşte o nimica toată. „Dreptul omului!” Ei, se poate? Cum dreptul omului? Dreptul omului, adică omul s-o dedat în braţele Satanei. Şi ce-i zice Satana, aceea vrea să facă omul: „Ei, şi, daca vreau să fac orice fărădelege, aceea o fac, că aşa îmi place mie! Nu vreau să mă căsătoresc cu o fată cu frica lui Dumnezeu, vreau să mă căsătoresc cu alt bărbat”.

Şi ceea ce nici prin gând n-o fost până acuma in omenire, acuma îţi dă voie să faci, cea mai mare fărădelege pe faţa pământului. Asta învaţă conducătorii actuali, cu Uniunea Europeană. Ei, ce aştepţi? Aştepţi mila lui Dumnezeu? O făcut Dumnezeu aşa de mare minune, Sodoma şi Gomora le-o afundat în fundul iadului, toată omenirea ştie că acolo o fost fărădelegile cele mai mari, şi acum ei zic: „Nu-i nimic, nu contează, nu-i nimica asta.” Şi lumea îi ascultă.

Vezi? E sfârşitul. Am intrat în al VIII-lea veac. Să ştii că urgiile cele mai mari încep de-acum înainte. Aşa scriu Sfinţii Prooroci, aşa scriu Sfinţii Apostoli. Aşteptăm pe Antihrist. Dar apostolii lui Antihrist ştiu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia. Cât timp va fi Ortodoxia la înălţime ei ştiu că nu poate împărăţia lui Antihrist să guvernele, să conducă, şi se osârduiesc cu fel de fel de meşteşugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana ca să conducă omenirea.

Eh!… Cât putem şi cât am auzit şi cât ne luminează Dumnezeu, să ne ţinem de adevăr. Adevărul nu-l poţi găsi nicăieri decât numai în Biserică, numai în Ortodoxie, că acolo avem sute şi mii de învăţături pe care dacă le respectăm ne ajută Dumnezeu să putem căpăta Impărăţia Cerurilor. Că aici, oricat am trăi, se isprăveşte viaţa, oricât am trăi, se sfârşesc anii. Trebuie să ne ducem dincolo, unde nu mai este sfârşit, decât veşnic fericire şi bucurie. (2003)

(din: Staretul Dionisie, Lumea în vremurile de pe urma, Editura Prodromos, 2010)

***

Atitudini ale ierarhilor BOR fata de pacatul homosexualitatii


Glasul de tunet al Mitropolitului Bartolomeu Anania avertizeaza si mustra raspicat si dincolo de mormant: “EUROPA, NU SODOMA!” (2000)

(…) Am, si avem o mare tristete. De curand Camera Deputatilor a votat abolirea articolului 200 din Codul Penal, prin care practic se legalizeaza unul din pacatele cele mai grave ale umanitatii, si de care noi in biserica ne-am ferit sa ne vorbim, pentru ca numai a pronunta cuvantul homosexualitate si homosexual, inseamna a pangari urechile curate ale credinciosilor.

N-a fost ascultat apelul Patriarhului [Teoctist n.n.] Bisericii noastre, pe care l-a facut in numele nostru al tuturor. Iar eu, in ultima vreme am primit foarte multe scrisori, din diferite parti ale tarii, scrisori, pe care le-am si pus la dispozita presei, prin care sunt implorat, ca eu impreuna cu membrii Sfantului Sinod sa facem tot ce ne sta in putinta, pentru ca sa impiedicam ducerea pana la capat a acestei blasfemii pe obrazul poporului roman, pe bunul sau simt, pe cuviinta lui, pe decenta lui, pe dorul sau de puritate… si pe obrazul Maicii Domnului. Aceste scrisori ma autorizeaza sa va vorbesc despre acest lucru, si sa ridic protestul meu si al vostru, al tuturor, impotriva acestui act nesabuit pe care l-au facut o parte din parlamentari, pe care noi, prin voturile noastre i-am trimis acolo. E de neconceput ca alesii poporului sa emita legi impotriva celor care i-au ales, si mai mult decat atat sa palmuiasca demnitatea celor care i-au ales. E de neimaginat ca o lege care priveste moralitatea, intreaga, de secole a poporului roman, sa fie votata inainte de a face un referendum, sau cel putin un sondaj de opinie, ca sa cunosti care este parerea poporului, pe care tu ai fost trimis sa-l reprezinti acolo.

Daca este vorba de libertati, noi, alegatorii suntem primii care dispunem de propia noastra libertate. De aceea de pe acest amvon, in fata Maicii Domnului, si in fata voastra, a tuturora, cei peste 300 de mii de credinciosi care v-ati adunat astazi, fac un apel catre barbatii nostri de stat, catre oamenii nostri politici sa onoreze aceasta sarbatoare la care sunt prezenti, si sa faca tot ce le sta in putinta pentru ca sa impiedice ducerea pana la capat a acestei blasfemii. (…)

(…) Dar as spune o vorba, care sa fie auzita bine: noi suntem europeni prin geografie, prin istorie, si prin vocatie. Noi suntem in Europa. Este vorba sa intram in structurile europene si suntem gata sa o facem, iar BOR si fiii ei au declarat-o sus si tare: suntem in Europa. Avem in fata o noua Europa care ni se propune, dar as vrea sa spun raspicat: Europa, nu Sodoma! Suntem europeni!

[Inaltul este aplaudat de catre credinciosi, asa cum numai la predicile Sfantului Ioan Gura de Aur se mai intampla, n.n.]

Puneti la inima, domnii mei si iubitii mei, reactia acestui popor care, de obicei, la slujbe nu aplauda.

Intoarceti-va la casele voastre cu un spor de sfintenie si de buna cuviinta, si mai cu seama cu un mare spor de curaj. Noi, ca popor roman, mai cu seama in Transilvania, n-am pierit in vremurile grele, nu vom pieri acum. Important este sa ne tinem treaza constiinta noastra crestina si romaneasca.(…)

***

Inaltul Teofan mustra, in Duminica Sfintei Cruci, nelegiuirile anti-familie din lumea contemporana (propaganda homosexualitatii, avortului, prostitutiei, educatiei “sexuale”) (2011)

(…) O naţiune care-şi fundamentează strategiile economice, sociale, educaţionale pe importanţa familiei, care descurajează divorţul şi avortul, care nu oferă gir de normalitate tendinţelor de tip homosexual, care nu legalizează prostituţia este naţiune demnă de acest nume şi cu putere lăuntrică de a supravieţui în hăţişul istoriei.

O bună parte a lumii actuale şi România împreună cu ea manifestă tot mai evident tendinţe spre subminare a familiei prin practici de felul educaţiei sexuale în şcoli, proiecte de legi privind legalizarea prostituţiei, încurajarea avortului pe toate căile, permiterea propagandei homosexuale.

În faţa unor asemenea tendinţe, Biserica, prin glasul profetic al lui Hristos, cheamă omul contemporan să se îmbrace cu puterea Crucii.

„Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să-Mi urmeze Mie” (Luca 9, 23).

*

Mitropolitul Teofan ia atitudine oficiala si arata adevarul despre pacatul homosexualitatii. PATRIARHIA TACE? (2011)

“(…) Homosexualitatea (ca și alte devieri în comportamentul sexual) nu reprezintă o orientare înnăscută, cum sugerează panoul respectiv, existând și studii ale unor specialiști care combat această idee.

Sfânta Scriptură, atât în Vechiul, cât și în Noul Testament, condamnă în mod clar și fără echivoc orice fel de comportament sexual deviant. În cartea Leviticului, Dumnezeu le spune fiilor lui IsraelSă nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune (capitolul 18, versetul 22). Iar Sfântul Apostol Pavel scrie într-una din epistolele sale: ”Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Romani 1, 26-27).

Este evident, așadar, că pentru un creștin (dar și pentru alte religii monoteiste) homosexualitatea este un păcat. Cei care au căzut într-o astfel de patimă au însă șansa de a se ridica, prin pocăință și spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor

***


Pastorale marturisitoare ale PS Sebastian Pascanu, care denunta “DEMONOCRATIA” si FANATISMUL ANTICRESTIN din U.E. (2009, 2006)

Avem de-a face cu o toleranta dusa pana la fanatism… si, cine ar fi crezut ca si toleranta isi poate avea fanaticii ei?… Multa vreme, personal am considerat ca cel mai mare rau al libertatii gresit intelese este „cultivarea” nepasarii si a indiferentismului religios. Constat insa ca „cineva” si-a pierdut cu totul rabdarea si bate din picior nemultumit de ritmul prea lent (?!) al secularizarii si descrestinarii. (…) Sau este, de fapt, aceeasi obsesie a Revolutiei Franceze care tocmai a dezbracat uniforma stalinista pentru a-si pune, de data aceasta, papionul european?

Am crezut, in decembrie ‘89, ca democratia inseamna inclusiv libertate religioasa si, pentru aceasta, am consimtit cu totii la toleranta. De aceea, consider ca avem tot dreptul acum ca, privind cum ne sunt „demonizate” reprezentarile crestine, sub pretextul unei „tolerante intolerante”, sa ne intrebam daca nu cumva avem de-a face, de fapt, cu o „demono-cratie”, iar nu cu o democratie autentica?!

Pentru ca, daca imaginile (adeseori imorale) promovate de televiziune si internet sunt tolerate, imaginile sfinte, adica icoanele, de ce sunt intolerabile? Daca marsurile stradale ale persoanelor care cer dezincriminarea pacatelor impotriva firii sunt morale, simbolurile religioase de ce sunt „imorale”? Si daca prostitutia si drogurile se cer, pana si de catre cea mai inalta institutie a Statului, dezincriminate, de ce sunt condamnate crucifixele? Ce sunt mai nocive – imaginile sfinte, ori cele imorale? Ce provoaca mai mult pervertirea firii omului si pierderea echilibrului fiintei lui – simbolurile noastre religioase, ori demonstratiile nerusinate si sfidatoare ale unor persoane care au nevoie mai degraba de doctor decat de legi speciale? Si ce afecteaza mai mult coeziunea familiei si sanatatea spirituala a unui popor – afisarea insemnelor religioase, ori dezincriminarea si liberalizarea prostitutiei si a drogurilor, fie ele si usoare? (…)

(…) Un raspuns ferm, cred, se cere si din partea noastra: Nu va jucati cu sentimentele noastre religioase! Nu va jucati cu credinta noastra! Nu va jucati cu Dumnezeul nostru! Respectati-ne pe Hristos, fara de Care, de Europa se va alege praful…

Cine vede si cine este orb, asadar? Aceasta ar trebui sa fie ultima intrebare pe care sa ne-o punem si noi astazi! Si, sa ne raspundem pretuind minunile si invatatura Mantuito­rului Hristos, pentru ca spre slava Sa si spre mantuirea noastra a fost toata lucrarea Lui. Nu „rascolind”, cartind, ori interpretand in fel si chip; nu regizand, cu rea intentie, anchete ori spectacole, ci primind adevarul lui Dumnezeu asa cum ni l-a incredintat El si l-au pastrat, cu sange de multe ori, parintii si invatatorii Bisericii. (…)

***


Pe de alta parte, am avut durerea sa auzim si ceva de cu totul alta natura, acum 2 ani:

MARSUL FAMILIEI SI SEMNELE TOT MAI PRONUNTATE DE TOTALITARISM PATRIARHAL (2009)

(…) Tot ieri, deci in ajunul paradei sodomitilor, Patriarhul Romaniei, PF Daniel Ciobotea (sau, daca doriti, Managerul institutiei B.O.R. SRL) a emis, prin Biroul sau de presa, un comunicat agresiv in care-i infiereaza cu o furie aproape necenzurata tocmai pe… organizatorii marsurilor pentru familie si normalitate! Ei bine, da, nu este o greseala, PF Daniel “se burzuluieste” la Primarul General pentru ca si-a permis sa acorde aprobare pentru manifestatii… nu homosexualilor, asa cum ne-am putea inchipui, ci asociatiilor crestine laice care fac ceea ce TREBUIA SA FACA si NU A FACUT conducerea (tot mai papista) a Bisericii Ortodoxe Romane: au marsaluit pasnic in Bucuresti cerand pastrarea unei legislatii conforme cu viziunea crestina a familiei si marturisind public dezacordul fata de propaganda si prozelitismul ideologic in favoarea teribilelor pacate contra firii. Asadar, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane nu se arata deranjat ca Primaria a aprobat marsul homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor si travestitilor, pe care ii vizeaza abia din al treilea paragraf al comunicatului, la “pe de alta parte…” si evitand, totodata, sa-i numeasca direct – pentru ca cine nu stie despre ce este vorba nici sa nu inteleaga si ca nimeni sa nu mai poata acuza Patriarhia ca s-a referit cumva la “comunitatea LGBT” si ca este, vai, homofoba si intoleranta! In schimb, PF Daniel este extrem de iritat ca exista o mana de asociatii crestine care iau atitudine si care, prin prezenta lor demna si decenta in strada spala, astfel, rusinea tacerii sale vinovate.

Prin gestul necugetat de a ataca inca o data asociatiile marturisitoare ortodoxe, negand pana si dreptul democratic al mirenilor de a se exprima civic in favoarea valorilor crestine, patriarhul nu face altceva decat sa isi descopere principala slabiciune: duhul de tiranie endemica ce il roade si il stapaneste. Acest comunicat otravit, dar revelator ne face sa intelegem, practic, ca… Imparatul e gol si ii e frica de asta. Intelegem, adica, faptul ca pe Patriarhul Bisericii noastre nu il doare ca homosexualii au toate aprobarile legale pentru a isi desfasura spurcaciunile lor, nu il doare ca U.E. finanteaza miscarile lor si ne forteaza mana sa le dam de la an la an noi si noi “drepturi”, ci il infurie faptul ca indraznesc sa existe, iata, niste asociatii pe care nu le poate controla in mod direct. Deranjeaza faptul ca exista niste asociatii ortodoxe – intemeiate si ele cu binecuvantare de la mai marii Bisericii, dar in vremea cand ortodoxia romana nu avea un Papa in frunte – formate din crestini care isi iau in serios vocatia de madulare vii si marturisitoare ale Bisericii, precum si ca aceste asociatii primesc aprobari de la Primarie pentru a-si exercita dreptul democratic la libera exprimare. Asta il doare pe Patriarhul nostru: ca ortodocsii inca se mai pot exprima in mod liber! Altfel, pot sa curga rauri de homosexuali pe strazile Bucurestiului, pot sa se exprime, in spatiul public, toate soiurile de faradelegi, dar… sa nu sufle nimeni dintre crestini! In ceea ce priveste “spiritul de rugaciune si evlavie” de pe Dealul Mitropoliei, observam ca, desi e incompatibil (dupa parerea “Biroului de Presa” din Deal) cu un mars crestinesc, este, in schimb, foarte compatibil cu transmisiile TV in direct (fariseii vor intotdeauna sa vada toata lumea cum se roaga ei), cu jumulirea la sange de bani a parohiilor subordonate – pe cap de enorias viu, dar si pe cap de mort! – si cu interzicerea scrierilor si publicatiilor ortodoxe care nu tin de monopolul trustului mediatic Basilica. Si, evident, “spiritul de rugaciune si evlavie” este perfect compatibil cu acceptarea tacita a avorturilor si a vaccinurilor ucigase (Patriarhia a semnat concordate cu Ministerul Sanatatii), a legilor pentru homosexuali, a ecumenismului masonic, a supravegherii electronice de tip “Big Brother” si a altor capete de fiara.

In finalul comunicatului avem de-a face cu acelasi triumfalism gaunos ce caracterizeaza intreaga strategie de comunicare a Patriarhiei. Zeciuiala din izma, chimen si marar este ridicata in slavi, omitandu-se ca “operele filantropice” cu care se bate in piept administratia patriarhala sunt facute nu din generozitatea intaistatorului ori a functionarilor aparatului sau managerial, ci din munca inrobitoare a oamenilor simpli, luand painea de la gura preotului cinstit si spoliind tot cel din urma banut al saracului, al vaduvei. Apoi, oare, dragostea de aproapele si rugaciunea se exprima cel mai bine in masini luxoase, in clopote exorbitante cu chipul “conducatorului iubit” si in alte astfel de “bunatati evlavioase”?

Ne putem insa intreba: pentru ce toate acestea? Stim raspunsul: pentru pacatele noastre, Domnul ne-a dat noua conducatori dupa faptele noastre. Si tot de aceea, ne-a dat noua conducator caruia ii place sa semneze documentele oficiale cu titulatura… catolica Sanctitatea Sa!

Cititi si:


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Cuvantul ierarhilor, IPS Bartolomeu Anania, IPS Teofan, LGBT.../ Casatoriile homosexuale, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Parintele Dionisie Ignat de la Colciu, PF Teoctist, Portile Iadului, PS Sebastian, Viata de familie

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

43 Commentarii la “CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI “GAY”. Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar…

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. Pingback: DUMNEZEU, BARBATUL SI FEMEIA. Devierea homosexuala ca “paradigma a caderii” -
 2. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României" - Razboi întru Cuvânt - Reco
 3. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
 4. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
 6. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: IPS IOSIF, Mitropolitul român pentru Europa Occidentala: CRESTINII IN FATA OFENSIVEI TOTALITARE A IDEOLOGIEI HOMOSEXUALITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Cuvantul IPS Teofan la Inaltarea Domnului (VIDEO) in apararea familiei crestine de pacatele contra firii: CARMUITORII VREMELNICI AI TARII SA ASCULTE DE CONSTIINTA SI DE POPOR, NU DE GLASURILE DE SIRENA DIN ALTA PARTE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: IPS PIMEN marturiseste cu putere impotriva legalizarii PACATULUI SODOMIEI (video)/ Lider politic: "Nu voi vota niciodata transformarea Romaniei în Sodoma". Acum e cercetat de CNCD/ SONDAJUL care ii face sa turbeze pe activistii anticrestini: RO
 10. Pingback: Basescu si Stolojan sustin CASATORIILE HOMOSEXUALE si RESPING definirea familiei in CONSTITUTIE/ IPS Calinic despre "dementii" care vor sa legifereze ANORMALITATEA - Război întru Cuvânt
 11. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Război întru Cuvânt
 12. Pingback: Franta: prima CONDAMNARE la inchisoare a unui OPOZANT AL CASATORIILOR HOMOSEXUALE - Război întru Cuvânt
 13. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate