Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII “infailibile” și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNGROZEȘTE, contând pe uitarea noastră? “Vrem să ne lăsăm manevraţi ca o cireadă sau încercăm să deschidem puțin ochii?”

15-07-2021 Sublinieri

„S-ar putea ca după această campanie de vaccinare mondială, să avem parte de niște tulpini cu adevărat agresive, create prin nebunia omului. Dar atunci vom putea vedea cu ochii noștri în jurul nostru murind sau vom muri chiar noi”.

Pr. Tudor Ciocan – Predică la Sf. Maslu, 12 iulie 2021, București:

„Iubiţi fraţi creştini, suntem în 2021. Anul trecut ar fi trebuit să aibă loc şi Campionatul European de Fotbal și Olimpiada [Jocurile Olimpice de la Tokyo]. Nu au avut loc din cauza “războiului” care se duce cu boala. În 1940 a fost tot așa, an olimpic. Pe atunci nu se făcea Campionatul european de fotbal, deci Olimpiada era cel mai mare eveniment mondial și urma să aibă loc [la fel ca și acum, tot] în Japonia. Apoi din cauza războiului dintre japonezi și chinezi, de fapt invadarea Chinei de către Japonia, Comitetul Olimpic l-a mutat în Finlanda și apoi, din cauza invadării Finlandei de către Rusia, a fost suspendată cu totul Olimpiada. Din cauza războiului a fost suspendată cu totul Olimpiada.

Anul ăsta, se apropie de-acuma cu pași mari Olimpiada. Deși suntem „în plin război”, se spune. Acuma fiecare să înțeleagă, dacă războiul acesta despre care se tot vorbește că-l purtăm acuma este un război, prin comparație cu războiul care a fost în ’40 şi care a dus la  amânarea Olimpiadei. Bineînțeles că cei care au acces și coordonează mass-media mondială și coordonează în general politica mondială vor să ne facă să credem că este un război pe viață și pe moarte. Dar și ei sunt prinşi în nişte chingi şi trebuie să se ţină în echilibru. În ce sens sunt “prinşi în chingi”?

Există dorința de putere şi dorința de înavuţire, care ține de omul cel vechi. Dar care este foarte puternic implementată în omul cel vechi și întreg sistemul lumii celei vechi, adică lumii căzute sub păcat, celei care poartă în adâncul ei consecințele păcatului strămoşesc. Aceste dorințe de înavuțire şi de îmbogățire și de putere sunt atât de adânc implementate încât acestea sunt fundamentale pentru lumea căzută. Cele două merg, de obicei, împreună. Uneori însă, trebuie mai degrabă să fii bogat ca să fii puternic sau să fii puternic și să mai sacrifici din bogăție. Cei care vor să conducă și care conduc actualmente lumea, au de ales și vor să fie și bogați și puternici – atotbogați şi atotputernici – și atunci ne conduc pe noi precum pe o cireadă. Dar suntem foarte mulți și noi producem de fapt bogăția acelora și, de fapt, ei sunt puternici pentru că simt că ne conduc pe noi. Pe noi, cei mulți.

Ca oamenii să nu se revolte, încă din Imperiul Roman, s-a găsit formula, ca populația să nu se revolte: pâine și circ. Circul, știți foarte bine, era în primul rând de gladiatori. Luptele acelea extraordinare pe viață și pe moarte, pe care le duceau în întreg Imperiul Roman nu numai în Colosseum. Acolo era culmea, dar erau în întreg Imperiul Roman. Şi pâinea se dădea pe gratis, grâul se asigura pe gratis de către Imperiu cetățenilor Romei. Ca să nu se revolte. Că dacă se revoltau, atunci evident că cei care conduceau Imperiul Roman ar fi căzut de la putere.

LONDON, ENGLAND – JULY 11: (Photo by GES-Sportfoto/Getty Images)

Suntem în aceeași situație. Ni se dă circul. Și acum a fost Campionatul European de Fotbal și a fost Wimbledon-ul, la tenis. Ați văzut tribunele arhipline pe marele Wembley – este un mare stadion, probabil printre cele mai importante din lume, unde trebuiau să intre 65 de mii de oameni, au intrat 80 de mii de oameni forțând barierele poliției şi [celorlalte forțe de ordine]. Fără mască. Dar… se spune „cu vaccin” – pe de o parte, că în Anglia “s-au vaccinat toți”.  Nu s-au vaccinat cu toții! Dar ni se spune pe de altă parte că vaccinul nu este deloc suficient, vaccinul care este acum, pentru “tulpina Delta”. Or, este evident că “ceea ce ne amenință acum este tulpina Delta“. Da, dar totuşi s-au înghesuit acolo oameni și nu a mai fost așa scandal și n-am văzut aici pe cei care ne spuneau nouă că o să avem sărbătorile și după sărbători o să ne plângem morții, nu i-am mai văzut protestând. Nu au mai spus nimic. De ce? Deoarece Campionatul European de fotbal este foarte mare generator de bani. E adevărat că “generarea de bani” se face în primul rând cu televizarea. Dar și spectatorii sunt foarte importanți. Olimpiada devine mai puțin importantă, dar circul trebuie să continue și înfricoşarea va trebui să continue. Și, ca atare, la Olimpiada din Japonia nu o să fie primiţi spectatori. Pentru ca noi toți, din lume, care vom vedea Jocurile Olimpice, să vedem “vai ce grav este că nu au primit şi spectatori”.

Asta se bazează, mă scuzaţi că o spun, pe uitarea noastră prostească. Uităm de la mână până la gură și avem încredere totală, absolută, în ceea ce ne învață televizorul sau internetul. Și va fi o Olimpiadă [fără public și cu o atmosferă sumbră, de pandemie] peste două-trei săptămâni și o să uităm că acum trei săptămâni Wembley-ul era plin, şi Wimbledon-ul era plin de oameni fără mască, arhiplin, strigând, urlând (și până la urmă, cei mai mulţi dintre ei dezamăgiți, pentru că erau englezi). Sau Roma – era arhiplină pe străzi… Uităm! O să uităm… “Vedeți, la Olimpiadă nu au fost spectatori”. “Vedeți ce grav este? Stați acasă! Respectați măsurile! Vaccinați-vă ca să scăpăm odată de pacostea asta – asta o să se spună!

Acum răspunsul este al fiecăruia dintre noi. Vrem să uităm şi să ne lăsăm manevraţi ca o cireadă sau încercăm să deschidem puțin ochii? Şi o să pun aceeași întrebare pe care am pus-o încă din februarie-martie 2020. În februarie 2020, la o biserică, tot într-o predică, am rugat pe fiecare dintre noi, să deschidem ochii noștri. Și să vedem cu ochii noștri și cu mintea fiecare dintre noi, ce se întâmplă în jurul nostru. Să ne numărăm noi morții noștri de covid. Şi să [analizăm] dacă ceea ce vedem noi cu ochii noștri în jurul nostru, pe cunoștințele noastre, se compară cu impactul care ni se transmite permanent la televizor și prin media. Înfricoşarea respectivă care ni se transmite, îngrozirea respectivă care ni se transmite este autentică sau nu? Dar ce nu ni se transmite? Nu ni se transmite ceva foarte clar! Spunându-ni-se tot timpul că vaccinul este singura soluție ca să ieşim din acest lucru, nu se spune despre efectele pe termen şi mediu si lung al vaccinului.

Şi acum o să vă spun din nou că nu mă voi baza pe știrile de pe net, la televizor cu atât mai puțin – că televizorul aproape tot este pro-vaccin. Pe net sunt foarte mulți acuma, care sunt anti-vaccin, care, din păcate, folosesc aceeași metodă de manipulare, chiar dacă ei cred că într-un scop bun, ca și cei care sunt pro-vaccin. Adică trag foarte tare, accentuează foarte tare pe efectele secundare și pe statistici şi alte lucruri. Şi pe îngrozirea noastră, ca să nu ne vaccinăm, pentru că “iată ce efecte secundare sunt”. Deci nu mă iau după ce-mi spune netul, după ce-mi spun anti-vacciniştii. Mă iau strict după ce văd cu ochii mei sau ce aud cu urechile mele, dar surse total de încredere. Nu de undeva,  de la „un oficial”, care spune şi care poate să fie “pro” sau “anti”.

Ştiți că fac voluntariat din 2013 și la un cămin de bătrâni care este la vreo cinci sute de metri mai încolo de această biserică. Acolo era o medie de morți, din 2013 până în 2019, de cam 5-10 de oameni pe an, dintr-un total de 80 de paturi. În anul cu Covid, bineînțeles că nu mi s-a mai dat voie să merg acolo. Am fost rugat să nu mai continuu. Până la urmă era opţiunea conducerii căminului, care aşa au considerat că e mai bine. Cu toate că oamenii sunt în vârstă și acolo orizontul de așteptare în ceea ce privește viața aceasta este foarte scurt și cred că e mai important să te împărtășești, chiar dacă rişti să mori în 2-3 ani, decât să nu te împărtășești, fiindcă vei muri în doi, trei, cinci ani, fiindcă ai peste 70-80 de ani. Dar așa s-a hotărât. Dar, până la urmă, m-au chemat, pentru că am mai vorbit cu unii, cu alții şi am reuşit să împărtășesc de vreo două-trei ori căminul de bătrâni. Mai pe toți care erau acolo, care voiau, mai puțin pe cei care explicit s-au opus. Și am întrebat unul dintre paznici câți au murit în timpul Covidului. Şi mi-a spus “4-5, părinte!”  Şi trecuse un “val mare” de Covid peste ei. Și al doilea “val mare” de Covid.

I-am mai întrebat apoi când i-am mai împărtăşit, ce mai fac, vorbeam cu fiecare parte. “Bine, părinte, gata, am trecut, a trecut Covidul, și acuma ne-am vaccinat” sau ceva în genul ăsta. Bun, mai puțin un doctor de 93 de ani care fusese echivalentul doctorului Rafila actual, adică, prin anii ’70-’80, reprezenta Organizația Mondială a Sănătății pentru boli de tipul ăsta, pandemice, pentru Europa de Sud-Est, cred. Nu ştiu dacă mai trăieşte, am vorbit cu el acum câteva luni când l-am şi împărtăşit. Şi care mi-a spus, „părinte, eu nu mă vaccinez. Pentru că vaccinul funcționează de așa natură încât el practic îţi amorsează boala într-o formă mică, diluată în tine, dar eu fiind destul de bătrân, această amorsare a bolii pentru ca să creeze anticorpi, de fapt o să îmi dea peste cap întreg organismul. Și atunci mai bine risc să mă îmbolnăvesc sau poate nu mă îmbolnăvesc și dacă mă îmbolnăvesc, s-ar putea să mă îmbolnăvesc o formă ușoară, cum s-au îmbolnăvit toți din cămin”. Au fost câțiva care s-au îmbolnăvit grav, dar şi-au revenit. V-am spus, au murit patru.

Acum două săptămâni m-a sunat o bătrânică de acolo, dar cu mintea limpede: “Părinte, când veniţi să ne împărtăşiţi?”. “Nu ştiu, vorbiţi cu conducerea. Eu vin cu drag. N-am o problemă, vin cu drag!”. “Părinte, dar să ştiţi că n-o să-i cunoaşteţi pe mulţi, că au plecat mulţi”. “Cum adică au plecat mulţi? I-au luat acasă, ca să-i ferească?” “Nu, nu, nu, au murit!” Cei mai mulți au murit! Asta vă spun, ce am auzit. Nu poate nimeni să spună că din pricina vaccinului au murit, că nu se face [legătură] de tipul ăsta cauză-efect. Deși nu înțeleg de ce din pricina covidului se moare şi se face legătura asta de tip cauză-efect, dar statistic vorbind, din ce am înțeles, în acest cămin, cei mai mulți au murit.

Acum am vorbit cu un medic în care am toată încrederea, pentru că îmi este foarte, foarte apropiat. Şi mi-a spus acest medic de medicină internă că nu a văzut niciodată mai multe efecte secundare la un vaccin decât la acesta. Nu neapărat ireversibile. Nu neapărat…  “gata, se moare”. Dar foarte multe efecte secundare! Cele mai multe în zona aceasta, pericardită, miocardită, deci în zona problemelor de inimă, de tromboze şi de asemenea, câteva neurologice. Poate se vor vindeca. Adică cele mai multe, s-au vindecat. E adevărat că niciodată nu a asistat la o campanie aşa de mare de vaccinare. Deci dacă iei raportul dintre căte efecte secundare şi câţi s-au vaccinat, dă o proporţie foarte mică. Dar cei care manipulează nu dau această proporţie la raportul cu „câţi s-au îmbolnăvit şi câţi au murit” de covid. Ne arată doar câţi au murit. „S-a depăşit numărul critic de patru milioane la nivel mondial!”. Dar suntem şapte miliarde!! Dacă s-ar fi depăşit patru milioane la nivelul României, da, ar fi fost foarte grav! „Numărul critic…” Câţi vor fi murit după vaccin? Nimeni dintre „cei mari” nu vor să spună asta. Şi oricum… „nu au murit de la vaccin”. Au murit „pentru că erau bătrâni, pentru că aveau boli conexe, DAR NU VACCINUL!”. Vaccinul este sfânt şi infailibil! (…) Asta ni se va spune sistematic.

Acum, cu „valul 4”, ni se va spune asta mai departe: „VACCINAȚI-VĂ! Sunteți responsabili de moartea celor din jur!”. NU, nu sunt responsabil de moartea celor din jur! Este o mare ispitire și o mare denaturare adevărului, așa cum a făcut diavolul și cu Adam și Eva: „Nu veţi muri, ci veți trăi veşnic şi veţi cunoaște binele și răul. Nu veți muri, ci veţi cunoaște binele și răul, deci veți trăi veşnic, cunoscând binele şi răul, fiind asemenea lui Dumnezeu”. Și așa cum a făcut diavolul cu Mântuitorul, citând din Sfânta Scriptură! Pentru ca să Îl îndepărteze de misiunea Sa! Deci nu este adevărat că dacă nu mă vaccinez as fi responsabil de moartea celor din jurul meu. De altfel, modul cum funcționează două dintre vaccinuri, pe ARN mesager, îi face pe respectivii, pe cei care se vaccinează să devină ei înşiși, într-un fel, „izvor de boală pentru cei din jur” „ca să se creeze această imunitate”. Deci s-ar putea că cel care se vaccinează să fie responsabil de răspândirea acestei boli!

De asemenea, o problemă pe care nu au pus-o sau nu au vrut să o pună cei care se ocupă de conducerea noastră, este că această boală nu a fost deloc atât de gravă pe cât se spune, asta se vede clar din câţi au făcut-o şi câți au supraviețuit. Dar în momentul în care tu vii cu un vaccin şi încerci să eradichezi, să dispară această boală, ceea ce nu se poate face, pentru că e de tipul HIV-ului și a guturaiului. E din aceeași familie a HIV-ului și a guturaiului. S-au chinuit de zeci de ani să facă vaccinul contra guturaiului şi nu au reuşit. Vaccin contra HIV-ului și nu au reuşit. Deci acțiuni de tipul ARN s-au chinuit de 20 de ani să facă şi nu au reuşit. Cei care „l-au reușit pe asta” dar… nu l-au experimentat. Ceea ce faci în momentul care încerci, şi există acest risc, nu spun că e sigur, dar în momentul care tu încerci să extirpi o astfel de tulpină și nu reuşeşti, tu de fapt, pui un fel de sită. În care cerni tulpinile respective și e o sită falsă, artificială pentru că este indusă prin vaccin și dai voie să treacă prin această sită tulpinile cele mai puternice şi cele mai vătămătoare. Pentru că te joci cu nişte lucruri pe care de fapt nu le cunoşti. Și atunci s-ar putea ca după această campanie de vaccinare mondială, să avem parte de niște tulpini cu adevărat agresive, create prin nebunia omului. Dar atunci vom putea vedea cu ochii noștri în jurul nostru murind sau vom muri chiar noi.

Am fost zilele astea de două ori, pentru că a trebuit să țin locul, la „zona zero” a luptei contra covidului, adică la Matei Balș, la terapie intensivă. De două ori am fost, (…) mi-a plăcut foarte mult atitudinea personalului medical de acolo, care nu era deloc înfricoșat. La început chiar m-au întrebatDar nu vă e frică să veniți aici?” „Nu mi-e frică în mod special pentru că sunt preot de spital, pentru că ştiu foarte bine despre ce este vorba, tocmai de la acest medic la care țin foarte, foarte mult și care mi-a explicat din martie anul trecut, februarie anul trecut, cam despre ce este vorba. Şi atunci îmi pun masca de protecție, botoșei, halat, ce vreţi dumneavoastră acolo, două rânduri de mănuși, cu ochelari vizieră pe cap, intru, citesc rugăciunile, dacă pot să împărtășesc, împărtășesc – dar aici nu aveam cum, că erau intubați. Stau un sfert de oră – douăzeci de minute și mă retrag frumos, mă dezbrac, mă spăl pe mâini, fac pașii respectivi [din protocol] şi gata! Lor nu le era frică! Dacă te uiți la televizor, este o stare indusă sistematic de frică. De ce? Pentru că prin frică suntem manipulați.

Dacă două armate ajung să se lupte, cea care este îngrozită, va pierde! Că aceea nu mai este o armată, este o masă de dezorientată de soldați. Dacă noi suntem îngroziți – și suntem îngroziți de media – pierdem. Cu cine avem războiul? Nu-mi e clar! Cu boala? Nu-mi e clar… Am avut o discuție chiar cu cineva foarte apropiat. „Da, dar ochii tăi sunt  foarte limitaţi”. E adevărat, dar totuși, așa de mare este diferența între ceea ce mi se spune și ceea ce văd, încât nu pot să spun că ochii mei sunt cei care mă mint. Mai degrabă, media mă minte! Și atunci, în momentul în care suntem îngroziți, suntem de fapt manipulabili și conduși acolo unde mai marii lumii acesteia au hotărât că vor să ne conducă. Unde vor să conducă? Îmi este clar că nu spre bine. Mi-este clar că nu spre bine pentru că am mai spus și altădată, iată cum tot la Campionatul ăsta de fotbal şi în altele, au îngenuncheat şi se îngenunchează pentru scopuri politice, tot vedem „curcubeul” pe toate părțile, ceea ce nu ne reprezintă de nici o culoare.

Vedem cum se politizează nişte evenimente sportive, cum s-a făcut şi în 1936 la Olimpiada de la Berlin, unde Hitler a vrut neapărat ca atleții arieni să-i depășească pe atleții americani, care erau negri mulți dintre ei şi  nu au reușit să-i depășească și a fost mare supărare. Așa se politizează și acum. Aceeași poziție fascistă, nazistă, pe care avea atunci în 1936 Hitler şi nu numai el, ci şi alţii – şi Mussolini și Stalin pe partea cealaltă – aceeași poziție o au acuma mai marii lumii acesteia.

Dacă ne vom lăsa înfricoșaţi de ceea ce vor ei, atunci vom avea de suportat ce au suportat oamenii din 1940, de fapt din 1930 și ceva până în 1947. Sau, la noi, până în 1989…

Dacă nu ne vom lasa manipulați şi înfricoşaţi, atunci vom putea cu adevărat să ne rugăm lui Dumnezeu să ne curățească de păcatele noastre, să ne dea grija cea bună, care este grija pentru viața veșnică și să ne ajute El, că numai El poate să schimbe cumva gândul acestor „mai marii ai lumii”, încât să nu ne ducă și pe noi și pe ei la pierzanie, ci să își vadă ei de bogăția şi de puterea lor, iar pe noi să ne lase să trăim creştineşte.

Amin!”

 

Legături:

DEZVĂLUIRI CRUCIALE (video, text): ROBERT W. MALONE (inventatorul vaccinurilor mARN) și alți savanți de prestigiu avertizează: PROTEINA SPIKE DIN VACCINURILE care conțin ARN Mesager ESTE FOARTE PERICULOASĂ, TOXICĂ. De ce mulți tineri fac MIOCARDITĂ după “imunizarea” cu Pfizer sau Moderna? CE SPUNEA Kary Mullis, INVENTATORUL TESTELOR RT-PCR despre ANTHONY FAUCI: “Nu știe nimic despre nimic, nu înțelege medicina. Tipii ăștia au o agendă personală” (VIDEO)

GEERT VANDER BOSCHE, virusolog și expert in vaccinuri belgian, ex-coordonator al programului de vaccinare Ebola: “DACĂ NU OPRIM VACCINAREA ÎN MASĂ VA FI UN DEZASTRU! Vaccinurile au scop profilactic, o spune orice manual de vaccinologie: nu inoculezi populația în timp ce este expusă unei presiuni infecțioase severe! CEL MAI DRAMATIC LUCRU AR FI CA PERSOANELE TINERE SĂ SE VACCINEZE!”

Tezele lui MICHAEL YEADON, fost vicepreședinte al PFIZER, despre propaganda generalizată despre COVID-19 și potențialul TOTALITAR al pașapoartelor de vaccinare. „Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii”/ „Avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial încoace”

TUCKER CARLSON despre efectele potențial fatale ale miocarditei dezvoltate în urma VACCINĂRII ANTI-COVID a tinerilor și lipsa de transparență a autorităților. „Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi”

Alexandra HENRION-CAUDE, genetician și specialist în ARN: „A utiliza această moleculă la indivizi sănătoși, din punctul meu de vedere, este NEBUNIE curată”. Despre VACCINUL GENIC EXPERIMENTAL și efectele secundare de termen lung: „Suntem într-un experiment total!”

„Ceea ce facem este FUNDAMENTAL DIFERIT de vaccinare”. Tehnica vaccinurilor cu ARNm era descrisă de New York Times, în 2015, drept o INGINERIE GENETICĂ ce MODIFICĂ ADN-ul. David Baltimore, premiat Nobel și pionier al noii tehnologii, despre vaccinurile Covid pe bază de ARNm: „într-o situație pandemică precum aceasta, a folosi o nouă modalitate NU ESTE O IDEE GROZAVĂ pentru că se pot ivi surprize”

EFECTE ADVERSE ALE VACCINURILOR COVID. Raport CDC (SUA): 55 decese la 3 milioane de vaccinați + alte efecte grave/ Decese și în NORVEGIA și GERMANIA, îndeosebi la populația vârstnică și bolnavă/ CEO-ul PFIZER admite: NU ȘTIE cât durează imunizarea presupusă de vaccin și dacă împiedică transmiterea virusului/ LE MONDE: EMA a autorizat vaccinurile Pfizer la presiunile Comisiei Europene. Vaccinurile în masă ale Pfizer, diferite calitativ de cele din teste!/ VACCINARE și INFECTARE în Israel, UK și Franța

***

PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL, în conferința de la Cahul, despre ARĂTĂRI ȘI MESAJE DESPRE VACCIN ȘI BOALĂ ale sfinților NECTARIE, EFREM CEL NOU și EFREM DIN ARIZONA. Episcopul Basarabiei de Sud, PS VENIAMIN – povățuiri și problematizări legate de IMPUNEREA și EFECTELE VĂZUTE ALE VACCINĂRII (video, text)

Sminteala rusă. Vaccinare anti-covid OBLIGATORIE pentru anumite categorii sociale în unele orașe și regiuni, dar și MĂNĂSTIRI. Mitropolitul Ilarion cheamă la o „MOBILIZARE GENERALĂ” la vaccinare, iar unii oficiali ai Kremlinului consideră că pandemia din Rusia este RĂZBOI BIOLOGIC

***

Părintele Tudor Ciocan – predici despre ȘANTAJUL LUMII din aceste zile cu ÎNFRICOȘĂRILE SUPRAVIEȚUIRII CU ORICE PREȚ și cu ÎNDULCIRILE CONFORTULUI și ale DESFRÂNĂRII induse: “Este O NEBUNIE ȘI O BATJOCURĂ introducerea EDUCAȚIEI SEXUALE de la fragedă pruncie până la clasele mari!” (AUDIO, TEXT)

“Suntem trataţi ca o cireadă” – Pr. Tudor Ciocan despre UNIREA RELIGIILOR intru crezul comun secularist, IMPUNEREA PURTARII MASTII ORIUNDE, abuzul statului, PRIGOANA SI LEPADAREA INDIRECTE ALE CRESTINILOR: “La un moment dat trebuie să ne hotărâm când să punem punct şi unde spunem Pe aici nu se trece!”

ÎN CINE AVEM ÎNCREDERE? “Cel care-și pune încrederea în cele din afara Bisericii, acela va fi cel mai ușor de manipulat și va cădea cel mai ușor în mrejele Antihristului” (PREDICĂ AUDIO ȘI TEXT)

Cuvânt al Părintelui Tudor Ciocan: HRISTOS CA ÎMPĂRAT AL VIEȚII NOASTRE, sobornicitatea Bisericii și MASELE MANIPULATE de către cei puternici ai lumii: “Nu putem să schimbăm cursul istoriei, dar putem să ne rugăm lui Dumnezeu să ne întărească El cum știe, ca să fim credincioși până la sfârșit”

Părintele Tudor Ciocan – Cuvânt la pomenirea SFINȚILOR MARTIRI TRANSILVĂNENI. Ambițiile papismului, însemnătatea dreptei învățături, RESTRÂNGEREA LIBERTĂȚII RELIGIOASE și SLĂBIREA CREDINȚEI în numele salvării sănătății: “Să deschidem ochii în jurul nostru. Să gândim cu mintea noastră” (AUDIO, TEXT)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

IROD ȘI ANTIHRIST. Puterea absolută care ucide, impunerea prin forță a răului și SCĂPAREA DIN MÂINILE SATANEI: “Salvarea de Antihrist nu vine pe orizontală” (Predică AUDIO + TEXT)

SĂ CONȘTIENTIZĂM MAREA MINCIUNĂ ÎN CARE SUNTEM PUȘI SĂ TRĂIM, SĂ NU O LĂSĂM SĂ INTRE ÎN SUFLETUL NOSTRU! Părintele Tudor Ciocan: “Sunt absolut convins c-o să pornească din nou un tăvălug împotriva creștinilor”

PĂRINTELE EMIL JURCAN ia atitudine față de umilirea Bisericii și terfelirea poporului de către CONDUCĂTORI și MASS-MEDIA: “Fiţi cinstiţi cu poporul. Nu faceţi din boală o afacere! Nu vă îmbogăţiţi pe marginea suferinţei omului! Nu transformaţi poporul într-o turmă urmărită de poliţie, înfricoșată la televizor”

Mitropolitul Neofit de Morfou despre NOUA ORDINE MONDIALĂ și STATUL ANTICREȘTIN în vremea “noii realități” în care am intrat de un an. COSTURILE LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ și REACȚIA LUI DUMNEZEU PRIN STIHII: “Trebuie să avem puțină răbdare. Planul lui Hristos este sa îi lase deocamdată să facă o încercare, să îi îngăduie, apoi să îi oprească fie prin evenimente geofizice, fie prin războaie”

CUVÂNT AL MITROPOLITULUI CIPRIOT NEOFIT despre DICTATURA NOII ORDINI MONDIALE, folosindu-se de “boala coronavirusului”, VACCINURILE GENETICE și ARMA PSALTIRII: “Să avem frică de Dumnezeu, iar nu fobie de boli”

“SE NUMEȘTE REEDUCARE!” – Cuvânt mărturisitor despre PAN-DEMONIA GLOBALĂ: “Satana nu mai are răbdare! Dacă vrei să robești un om, îi insufli ÎNDOIALĂ, FRICĂ, îi ataci temelia valorilor și îl DEZBINI. Te folosești de MANIPULARE și pui toate armele în lucrare. Media NE OTRĂVESC MINTEA în fiecare clipă, vor să fim înfricoșați și slabi”

“E cumplit când oameni din Biserică se vădesc robi ai logicii lumii, ai spaimei, şi devin propagandişti ai liniei „oficiale”, care nu urmăreşte decât să întărească controlul asupra individului”. VREMEA ADEVĂRULUI – continuarea interviului pentru “Familia ortodoxă” al PĂRINTELUI CIPRIAN GRĂDINARU din HULDENBERG (II)


Categorii

Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Tudor Ciocan, Razboiul nevazut, Vaccinarea obligatorie, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII “infailibile” și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNGROZEȘTE, contând pe uitarea noastră? “Vrem să ne lăsăm manevraţi ca o cireadă sau încercăm să deschidem puțin ochii?”

  1. S-a ajuns la Noua Ordine Mondiala.Vaccinul este o pacaleala.ma surprinde faptul ca oamenii se vaccineaza benevol,adica asa ii mustra constiinta.Mai grav este ca se vrea impus obligatoriu.

  2. Pingback: PĂRINTELE TUDOR CIOCAN – noi predici puternice despre vremurile pe care le trăim – MODELUL CHINEZESC, OBLIGAȚIA VACCINĂRII și exploatarea emoțională a copiilor, STATUL GLOBAL NAZIST pregătitor pentru Antihrist – și CEEA CE AVEM
  3. Pingback: “Câți vor să placă în trup, aceia vă silesc să vă taiați împrejur (…) ca să se laude ei în trupul vostru” – TÂLCURI DE ACTUALITATE în predica Pr. Tudor Ciocan la Duminica a 22-a după Rusalii: GRIJA PENTRU SĂRACI ÎN
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate