PARINTELE ADRIAN FAGETEANU (video): “DIVIDE ET IMPERA E SISTEMUL DIAVOLULUI SI AL SLUGILOR LUI… Sa se parasca unii pe altii, sa se vanda unii pe altii. Acest sistem il aplica ei peste tot”. SI DESPRE ANTIHRIST, LEPADARE, PRIGOANA

30-09-2013 Sublinieri

***

– Credeţi că acum sunt nişte zile în care trebuie să luăm atitudine sau să aşteptăm, să avem răbdare?

– Când aţi spus atitudine, probabil vă gândiţi ce înseamnă atitudine, nu?

– Păi părintele … a spus că acum sunt zile în care nu mai putem decât să ne rugăm şi să nu tăcem, deci să mărturisim adevărul.

– Nici aici nu ne potrivim cu părintele …. Maica Domnului a spus tot timpul adevărul, da? Dar când pe unele lucruri nu le putea spune, le păstra în inima ei. Deci vor fi şi vremuri din astea când tăcerea va fi mai de folos decât vorba. Să vă dau vreo două exemple, dacă vreţi. Când Mântuitorul a spus că Mă vor prigoni, Mă vor omorî şi voi Mă veţi părăsi, Petru a şi spus: „Dacă toţi te vor părăsi, eu nu!” Ce era mai bine: să spună aceasta sau să tacă?

– Să tacă.

– Dacă vreţi, vă pot da zeci şi zeci de exemple din Scriptură că era mai bine să tacă decât să spună. Când a fost discuţia între Dumnezeu şi diavol despre Iov, diavolul a spus: „Sigur că el ţine la Tine pentru că şi Tu îi faci toate pe voie! Ia lasă-l pe mâna mea!” Şi atunci Dumnezeu zice: Uite îl las, numai să nu te atingi de sufletul lui! Şi de care parte de suflet? De conştiinţă. Pentru că de secole, secole, secole, toate legile lumii, în constituţiile lor, respectau liberul arbitru, conştiinţa liberă, absolută! Acum Europa nu mai dă voie la aşa ceva.

Vacile care au fost acum injectate, sau, cum se cheamă, inoculate…

– Da, şi le-au pus un cip la ureche.

– Aşa. Nu mai fac ce făceau înainte, ci numai ce sunt dirijate. Acum trebuie să dea lapte cele din Anglia, cele din Franţa, din alte părţi. Deci, dacă un creştin acceptă acest lucru, nu mai are liberul arbitru și conştiinţa liberă.  Ei au făcut liste pentru a forma un partid la alegeri, şi-au dat adresele ca şi când securiştii n-ar şti adresele lor, ca să le aibă mai proaspete. Nu sunt de părerea acelora care spun că avem poruncă acum, prin cei care cad în transă, să murim. [n.r. – o maică de la Recea ce cade în transă şi cheamă la lupta politică făţişă, similar cu maica Veronica de la Vladimireşti – Păr. Adrian]. Nu. Mântuitorul a spus altfel: Dacă veţi fi prigoniţi într-o cetate, puteţi să mergeţi în alta, că nu se va termina numărul cetăţilor…” Eu zic că, în loc de cetate, putem spune acum localităţilor.

atunci când antihristul va întrece orice măsură în tortură, în nedreptăţi, în fărădelegi, atunci Dumnezeu va interveni și va scurta domnia lui. Nimeni nu ştie cât va dura totul, dar lucrul ăsta e adevărat şi îl ştie toată lumea care a citit Scriptura, că Dumnezeu va scurta domnia lui atunci când ei vor trece măsura nedreptăţilor şi a torturilor și a fărădelegilor. Ei au putere mare în ce priveşte tehnica, vor face minuni, proiecţii pe cer, apariţii, năluciri [n.r. – vezi proiectul Blue Beam] şi dacă vor confisca averile tuturor „fundamentaliştilor” vor avea de unde da daruri și la cei ce urasc pe creştini și la cine le cere. Deci ei propovăduiesc acum că vor fi fericiţi, abia aşteaptă Banca Mondială să le dea tot ce vor, să aibă de toate, şi, dacă totuşi renunţă la conștiință, la liberul arbitru, atunci renunţă la tot.

– Şi atunci or să vină şi cu pecetea, nu? Pe mână sau pe frunte.

– Da.

– Şi ce-o să facem, părinte, atunci? Cum o să ne mai salvăm? O să luăm niște pământ la ţară și o vacă şi fugim la ţară? Ce-o să facem atunci?

– Nimeni nu poate să vă dea nicio soluţie. Se zvoneşte lucrul ăsta, că unii aşa au încercat, chiar de-acuma, să-şi cumpere undeva, cine n-are, nişte pământ şi să aibă o ocupaţie, măcar pentru hrana lui. Nu cred că asta e soluţia cea mai bună, dar asta poate să încerce oricine. Părinţii, că aţi vorbit de duhovnici mari, şi părintele Noica a spus la cei care l-au întrebat, nu faptul că iei carnetul, sau cum îi spune…

– Buletinul cu cip.

– …buletinul, este lepădare, ci numai atunci când într-adevăr renunţi la conştiinţa ta! Aşa cum a spus și Dumnezeu diavolului: „Să te atingi de ce vrei de la Iov, afară de partea aceea din suflet pe care i-am dat-o Eu, să fie el stăpân!”

– Deci atunci să aşteptăm zilele care or să vină şi să ne rugăm.

– Da!

– Şi Dumnezeu o să ne arate o cale atunci.

– Da. Dumnezeu fiecăruia o să-i dea cuvânt şi înțelepciune că nu va putea nimeni să-i stea împotrivă. Deci nu trebuie de pe acuma cineva să spună ce să facem. Aşa, deci să ne pierdem în planuri, ce-o să facem… Da, n-are niciun rost. Toate astea, planuri, să le facă economiştii sau cine se pricepe! Şi-n Apocalipsă, şi Mântuitorul repetă, şi Sfinţii Părinţi şi Scrierile Apostolice, că vor fi vremuri mult mai grele, mai aprige decât au fost toate persecuţiile de când e lumea! Dar nu va dura mai mult decât vrea… adică dacă va întrece antihristul în măsură fărădelegile şi persecuţiile, uciderile şi toate astea, Dumnezeu va scurta domnia, tirania lui.

Totuşi ceva a reuşit antihristul: să bage frica, dezorientarea, nimeni nu ştie ce să facă. Adică unii spun: „Să văd ce se întâmplă şi pe urmă să văd ce hotărăsc”. E greşit asta! Când se ştie precis ce va urma, trebuie să te hotărăşti înainte, nu după! Or tocmai asta vrea diavolul, să nu prindă de veste, creştinii şi monahii să se pregătească de o atitudine. Ar trebui atunci o mai bună cunoaştere între monahi, o informare. Da, o informare. Pentru că tot ce se cheamă la noi informare cu aparate, radio-televiziunea este dezinformare, nu e informare! Mântuitorul a spus aşa de lămurit: Căutaţi întâi mântuirea, Împărăţia Cerurilor, celelalte se adaugă. Ştie Dumnezeu ce aveţi nevoie şi va da fiecăruia şi puterea de a rezolva celelalte probleme; dar esenţa să fie asta: Împărăţia Cerurilor, salvarea sufletelor, pentru veşnicie, nu pentru planuri din timp în timp! Nu sezon, nu modă, nu epocă, ci veşnicia!

***

Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. [Matei 10, 10-12]

– Da, aici e…. Ăsta e sistemul lui satana şi al tuturor slugilor lui. Dumnezeu este Cel Care uneşte, iar diavolul e cel care dezbină. Diavolul a emis ideea divide et impera. Deci dezbină şi vei domni, îi vei stăpâni pe ei. Ăsta e sistemul diavolului şi ăsta e sistemul celor care sunt slugile satanei. La noi în ţară, când a fost tirania comunistă, acelaşi sistem l-au folosit securiştii, care nu erau creştini, ca să-i dezbine pe creştini. În Rusia, conducerea comunistă a spus: Noi n-avem nimic împotriva Bisericii ortodoxe pravoslavnice, numai pe cea veche o vom prigoni. Şi întâi au omorât milioane, peste 100 de milioane dintre cei vechi, şi pe urmă şi pe ceilalţi. Dar întâi i-au împărţit în două, ca să se urască între ei. Să se pârască unii pe alţii, să se vândă unii pe alţii. Acest sistem îl aplică ei peste tot. De exemplu, eu am fost bătut ca să-i bag pe alţii în puşcărie, şi n-am vrut. Ei ce făceau? Cel mai mare chin a fost nu la Aiud, unde am fost eu, deşi acolo i-au omorât pe foarte mulţi, chiar pe părintele Daniil Tudor l-au omorât în bătăi şi l-au aruncat la groapa comună. Pe mine m-au bătut mai des ca pe el, dar nu m-au omorât, pentru că Dumnezeu a hotărât să mai trăiesc.

Dar la Piteşti a fost mult mai rău, pentru că acolo erau studenţii minori şi elevii. Şi acolo au pus doi din sinagoga satanei ca ei să se omoare între dânşii. De exemplu, veneau la unul, la părintele Calciu, și spuneau: „Cutare vrea să te omoare. Omoară-l tu pe el, și atunci noi te ajutăm şi te eliberăm”. Nu-i eliberau, dar puneau pe unul să-l omoare pe altul. Şi s-au omorât între ei. Acelaşi sistem îl aplică şi în alte părţi.

– Aţi spus că ei aşa lucrează, intră şi dezbină. Una dintre întrebări asta era, legată de calendarul vechi. Dacă vreți, puteți să ne spuneţi ce s-a întâmplat la noi în ţară, că se pare că exact asta au reuşit, să dezbine.

– Da, da. Ce se întâmplă? Oamenii de ştiinţă au afirmat că în felul în care s-a procedat cu calendarul suntem în întârziere. Şi întâi i-au convins pe apuseni de asta. Pe creştinii din apus. Creştinii din răsărit s-au întâlnit și au spus: ce să facem? Unii au spus: dacă savanţii au constatat asta şi cei din apus au acceptat, ţine dintre noi numai cine vrea. Ca poporul să nu se revolte împotriva conducătorilor Bisericii, rămânem cu calendarul cum a fost până acum. Românii au spus: poporul ne ascultă atât de mult, încât împotriva noastră nu se vor revolta. Şi au adoptat [noul calendar]. Dacă conducerea de stat dintr-un loc spune: cum adoptăm ceasul de iarnă şi de vară, cu asta nu se schimbă lumea. Nu? Dacă găinile vara se scoală la ora cutare şi iarna la cutare şi se ouă, nu e prăpădul lumii, nu? Deci conducerea Bisericii noastre a hotărât că nu lezăm nimic. Era bine dacă nu făcea; dar, dacă a făcut… Era bine că, de exemplu, la Athos e pe calendarul vechi, pe stil vechi. Dar când vine un preot sau un călugăr la noi, ei ştiu că el este în rânduială, numai deosebirea de stil. Asta e deosebirea, şi îl primim ca frate.

– Suntem în comuniune cu ei [cu athonitii, n.n.], da. Ne tot acuză că sunt canoane, că nu-ştiu-ce…

– Mai rău ne acuză catolicii uniţi din Ardeal decât stiliştii.

Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci[Matei 10, 12]

Iubirea se va răci foarte mult. Mai ales acum va fi mare dezbinare pentru că unii ierarhi de-ai noştri sunt ecumenişti. Ecumenism înseamnă unirea între ortodocşi şi cei care sunt de altă părere. Unicat este cel care nu-i unit. Catapeteasma simboliza unitate, nu unire între două. La noi le place hora unirii, nu unitate. De aceea ei îl respectă şi îl admiră pe Cuza, care era francmason, care nu şi-a respectat nici soţia, nici legea, nu numai creştină, ci nici umană, care era împotriva lui Dumnezeu, ca şi francmasonii, pentru că ei au reuşit să-l aducă domnitor în ţară. De aceea şi actuala conducere i-a făcut statuie în spatele catedralei patriarhiei.

Nota noastra:

Deja putem vedea, chiar cu putere, lucrarea aceasta diversionista a slugilor satanei si a mai-marilor sau mai-mititeilor inaintemergatori ai Antihristului sau doar simpli frati prinsi in stapanirea unor duhuri de trufie si de rautate, care se indeletnicesc, in Biserica, cu semanarea de provocari, intrigi si dezbinari. Sunt tot mai multi si astazi, cand inca ne mai aflam in libertate, care – fie apartinand acoperit de structuri “speciale” si infilitrandu-se cu misiune in randul celor credinciosi, fie doar din amarnica inselare a patimilor proprii – practica sarguincios si de bunavoie, fara a fi amenintati, hartuiti sau torturati de nimeni (poate doar ademeniti de ambitii veleitare, de pofte oportuniste, bine mascate de intentii dintre cele mai laudabile) turnatoria, calomnia cea mai odioasa, intoxicarea, teroarea psihica si metodele cele mai ticaloase de lichidare morala a celor incomozi. Toate acestea dublate de cele mai perverse mijloace de “camuflaj” duhovnicesc prin imitatii fatarnice ale unor forme si maniere ortodoxe, spre castigarea increderii celor naivi, sau prin strategii de autovictimizare, de tipul… transformarii principiului hotul striga hotii in cel nou: (neo)tortionarul striga: tortionarii, pentru o completa confuzionare a celor mai slabi de minte si de inger… Fiindca, da, insii de acest tip au structura si “vocatie” de tortionar: reci la inima si lipsiti de scrupule, mitomani, perfect cinici si capabili sa calce peste cadavre de “frati”, schingiundu-i si lichidandu-i moral daca nu au armele de o a face fizic. Inca! 

Asta apropo si de:

GASTILE VIRTUALE: “Cum gandesti cu propriul cap, cum vin oamenii Nasului sa te puna la punct…

Traim cu adevarat inceputul unui nou Pitesti dupa Pitesti. Cum bine spunea cineva: “Atunci se facea cu ciomagul, acum se face mai frumos, dar esenta nu e diferita”. “Omul nou” pe care comunistii se straduiau sa-l creeze in laboratoarele satanice ale inchisorilor prin cele mai abominabile si inimaginabile torturi ale reeducarii, exista deja astazi pe scara larga, ca moneda curenta, fara niciun efort. Astazi, oamenii cei mai spalati si “civilizati”, ba chiar “evlaviosi”, “nationalisti” si “ortodocsi practicanti” se reeduca singuri intru rautate si bestialitate, sub forme soft deocamdata – dar asta perfect liberi si nesiliti de nimeni, doar cel mult imbiati de recompensele noilor structuri de Securitate:

OMUL NOU, REEDUCAT FACE LEGEA ASTAZI. E delator si calomniator, lingusitor cu cei mai puternici si tiranic cu cei mai mici

TICALOSIREA GENERALA si DRAMELE TACUTE: “Omul e mai tare decât dracu’! Pe diavol nu-l vad in stare sa-si manipuleze meschin si pervers odraslele…”

Ambitiosii si oportunistii de astazi devin noii ticalosi si tortionari “cu gulere albe”. De aceea, nu e deloc de mirare…

…ce ne asteapta: LITURGHIA NEAGRA A LUI CAIN pregatita de semintele rautatii, urii si razvratirii aruncate pretutindeni acum…

Suntem asfixiati, ingretosati si dezorientati de avalansa de minciuna, manipulare si diversiune care se revarsa din toate partile, precum si de suvoaiele tot mai involburate si mai otravite de ura, de invidie, de venin, de rautate gratuitacinism si grosolanie, de neomenie, de abjectie morala, care curg tot mai nestavilit pretutindeni, sub cele mai felurite si mai incredibile masti si beneficiind de galerii tot mai numeroase si mai feroce…

Sa cerem lui Dumnezeu sa ne lumineze mintea si sa ne descopere amagirile si pe amagitori! Doamne, miluieste!

Par-Adrian-Fageteanu

Legaturi:

***

***

***


Categorii

Cipuri, acte electronice, carduri, Meditatii duhovnicesti, Parintele Adrian Fageteanu, Portile Iadului, Profetii si marturii pentru vremurile de pe urma, Reeducarea ieri, azi si maine, Talcuiri la Apocalipsa, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

32 Commentarii la “PARINTELE ADRIAN FAGETEANU (video): “DIVIDE ET IMPERA E SISTEMUL DIAVOLULUI SI AL SLUGILOR LUI… Sa se parasca unii pe altii, sa se vanda unii pe altii. Acest sistem il aplica ei peste tot”. SI DESPRE ANTIHRIST, LEPADARE, PRIGOANA

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Pingback: GASTILE VIRTUALE: “Cum gandesti cu propriul cap, cum vin oamenii Nasului sa te puna la punct… - Recomandari
 2. Cu cat discernământ ne invata Parintele sa căutăm Calea Împărătească. Aceleasi cuvinte le am mai auzit si de la un alt Părinte de la Sihăstria cand l am intrebat ce sa facem. Rugăciune si iar rugăciune,iar la momentul potrivit Dumnezeu ne va lumina cu harul Sau.Vorbaria multa este doar risipa,împrăştiere si dezbinare.
  Nu ma mai satur sa i ascult pe acesti Parinti minunati;simti parca cum iti înmoaie inima. Slava Lui Dumnezeu pentru purtarea de grija!

 3. Sfânta Evanghelie după Luca, capitolul 21:

  “19. Prin răbdarea voastră veţi dobândi sufletele voastre.
  34. Luaţi seama la voi înşivă, să nu se îngreuieze inimile voastre de mâncare şi de băutură şi de grijile vieţii, şi ziua aceea să vine peste voi fără de veste,
  36. Privegheaţi dar în toată vremea rugându-vă, ca să vă întăriţi să scăpaţi de toate acestea care au să vină şi să staţi înaintea Fiului Omului. ”

  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=21

  Doamne ajuta-ne sa iesim biruitori!

 4. Pingback: DUMNEZEU SI PLANURILE OAMENILOR. Invatam ceva din istorie? -
 5. Pingback: Mai poate fi numita Romania Gradina Maicii Domnului? “INCA NE MAI TINE DUMNEZEU, DAR PANA CAND?” - Recomandari
 6. Pingback: PARINTELE IUSTIN PARVU – Interviu inedit din 1991 despre CUMPLITELE PATIMIRI DIN INCHISORILE COMUNISTE, despre metodele satanice de anchetare, reeducare, delatiune si dezbinare si CUM LUCREAZA PROVOCATORII ODIOSI -
 7. Pingback: Doamna GALINA RADULEANU in “Familia ortodoxa” (II): “Dumnezeu ne vorbeste, realmente!, numai ca nu-L auzim, dar ne vorbeste! VANEAZA LA MAXIMUM PUTINELE CLIPE LIBERE PENTRU A TE INTERIORIZA!” -
 8. Pingback: VALERIU GAFENCU, SFANTUL INCHISORILOR – 62 de ani de la nasterea in vesnicie a noului MARE MUCENIC FILOCALIC de la Targu Ocna -
 9. Pingback: FERICITUL PARINTE PETRONIU TANASE, marele duhovnic al Prodromului athonit (22 februarie – 3 ani de la adormirea intru Domnul) despre NUMARUL 666 -
 10. Pingback: IUDA. “Vai, cat de mult rau fac… acei oameni nelegiuiti care vand pe ai lor si care tradeaza dragostea, prietenia, fratietatea…” -
 11. Pingback: TRADAREA LUI IUDA PRIN SARUT FATARNIC si formele posibile de NECREDINCIOSIE din partea noastra: “Dar si noi insine oare nu Il tradam adesea pe Hristos?“. FIDELITATEA MARTURISITOARE – CONDITIA MANTUIRII -
 12. Pingback: Sambata Mare: NADEJDEA CARE IZVORASTE DIN MORMANTUL TOTALEI DESCUMPANIRI. Pilda curajului si devotiunii femeilor mironosite si a Sfantului Iosif din Arimateea. CE NE RAMANE CAND RAUL PARE SA TRIUMFE, cand este dezlantuita prigoana “portilor iadului&
 13. Pingback: SFANTUL IGNATIE BRIANCIANINOV despre SEMNELE SI MINUNILE ANTIHRISTULUI. “Antihrist va fi primit foarte grabnic, fara chibzuinta; in insasi intocmirea duhului omenesc va aparea CEREREA, CHEMAREA lui Antihrist” -
 14. Pingback: DUHUL DESERTACIUNII SI PECETEA INTERIOARA. Pecetluirea in duh, impartasirea cu antihrist si “apostazia tainica a inimii” prin vietuirea statornica in pacat si modul de viata lumesc: “PECETEA CRESTINILOR ESTE DUHUL SFANT. TREBUIE SA NE IN
 15. Pingback: CRESTINII DE AZI – APARATORI AI TIRANILOR si lepadatori sau chiar ucigasi ai celor slabi si ai celor nedreptatiti? CINE II MAI CERCETEAZA SI II MAI APARA PE CEI SLABI SI PE CEI CAZUTI IN DIZGRATIA CELOR PUTERNICI? - Recomandari
 16. Pingback: PARINTELE ADRIAN FAGETEANU (†27 septembrie 2011) [audio, inedit]: “Eu mandrie, tu mandrie, dragoste un` sa mai fie? SA NU OSANDIM PE NIMENI!”. Plus: “Sa va rugati cu rugaciunea… românului!”. Care e aceea? -
 17. Doamne ajuta !

  Nu mai stiu care-i formula corecta duhovniceste la Sfinta Liturghie: “pentru unirea tuturor” sau “pentru unitatea credintei” ? Ce-au spus Sfintii Parinti pe vremuri ? Una e corecta, alta e ecumenista, si nu-mi prea mai dau seama…

 18. @ Iulian:

  Nu e niciuna dintre acestea ecumenista (decat daca cineva ii da aceasta conotatie, in mod personal, daca o gandeste astfel) si nu sunt in una in locul alteia, ci sunt doua ectenii din momente diferite ale Sfintei Liturghii:

  Pentru pacea a toată lumea, † pentru bună starea sfintelor lui Dumnezeu Biserici † şi pentru unirea tuturor, Domnului să ne rugăm †

  Unirea credinţei şi împărtăşirea Sfântului Duh cerând, pe noi înşine şi unii pe alţii şi toată viaţa noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.

  Intr-adevar, mai nou, unii parinti spun: “unitatea credintei” in loc de “unirea credintei”, dar sensul trebuie sa ramana acelasi, referitor la intarirea unitatii (am prefera chiar “unimea”) in Duh a celor de aceeasi credinta.

 19. Pingback: SFINTII TREI IERARHI, INVATATORII ADEVARATEI TEOLOGII: “Sa invatam cu totii sa iubim si ne aparam Biserica. S-o protejam de atacurile celor ce voiesc s-o distruga! Ce bine ar fi daca am simti dragostea, dorul si ravna Sfintilor Trei Ierarhi pentru a
 20. Pingback: MECANISMELE MANIPULARII ROMANIEI. Cum este practicat astazi RAZBOIUL NEVAZUT impotriva mintilor noastre | Cuvântul Ortodox
 21. Pingback: Comunicat al Arhiepiscopiei Iasilor despre MONAHUL TEODOT | Cuvântul Ortodox
 22. Pingback: PARINTELE ADRIAN (inedit, audio) despre MARILE STRAMTORARI ALE VREMURILOR DIN URMA si caracteristica timpului antihristic: “EPOCA HAOSULUI SI A DEZNADEJDII, CAND NU MAI POTI DESLUSI ADEVARUL DE DEZINFORMARE” | Cuvântul Ortodox
 23. Luminat de Duhul Sfant, cuvantul pr. Adrian Fageteanu poate fi ca un far calauzitor in aceste vremuri tulburi. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa urmam pilda vietii acestui intelept marturisitor.

 24. Pingback: Doamna GALINA RADULEANU in “Familia ortodoxa” (II): “Dumnezeu ne vorbeste, realmente!, numai ca nu-L auzim, dar ne vorbeste! VANEAZA LA MAXIMUM PUTINELE CLIPE LIBERE PENTRU A TE INTERIORIZA!” | Cuvântul Ortodox
 25. Pingback: Badia TRAIAN TRIFAN – un marturisitor pana la sfarsit ( † 12 Aprilie 1990) sau NOBLETEA SI DEMNITATEA CRESTINISMULUI INTEGRAL IN FATA PROVOCARILOR SI PERVERSITATILOR MORALE ALE COMUNISTILOR. Pilda actuala de intelepciune | Cuvântul Ortodox
 26. Pingback: Sfantul Tihon din Zadonsk despre RAZBOIUL CRESTINILOR IMPOTRIVA FRATILOR LOR: “O, in ce stare de plans a ajuns crestinatatea: sa se chinuiasca si sa se manance unul pe altul! ODINIOARA CRESTINII SE AJUTAU UNUL PE ALTUL, DAR ASTAZI SE ALUNGA SI SE ST
 27. Pingback: LA POMENIREA PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (24 septembrie). Slujba parastasului si predica parintelui Mihail Stanciu (Audio)/ RUGACIUNEA PENTRU LUME A PARINTELUI ADRIAN: “Surpă grabnic, Doam­ne al puterilor, uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi ne
 28. Pingback: LA POMENIREA PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (27 septembrie). Slujba parastasului si predica parintelui MIHAIL STANCIU (audio)/ RUGACIUNEA PENTRU LUME A PARINTELUI ADRIAN: “Surpă grabnic, Doam­ne al puterilor, uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi ne
 29. Pingback: LA POMENIREA PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (27 septembrie). Slujba parastasului si predica parintelui MIHAIL STANCIU (audio)/ RUGACIUNEA PENTRU LUME A PARINTELUI ADRIAN | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate