LIVIU DRAGNEA manipuleaza pe tema GAZELOR DE SIST si ameninta voalat: “SA NE UITAM MAI CU ATENTIE LA CEI CARE INSTIGA LA DEMONSTRATII”/ Actiunea anti-Chevron de la BARLAD (video)

5-04-2013 6 minute Sublinieri

barlad2

Vicepremierul Liviu Dragnea afirmă că românii “ar trebui, ca naţie”, să aibă “o altă abordare, mai pragmatică“, privind exploatarea gazelor de şist, deoarece aceasta poate contribui la reducerea facturilor, îndemnând oamenii să se uite “mai cu atenţie” la iniţiatorii protestelor pe această temă.

“Aici ar trebui, ca naţie, să avem o altfel de abordare, mult mai pragmatică. Noi ne certăm deocamdată în România, fără să ştim ce avem sub noi, dacă avem gaz în subsol sau nu avem, fără ca cineva să fie lăsat să facă prospecţiuni”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Oradea, vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea a invocat exemplul Statelor Unite ale Americii, unde se exploatează gaze de şist, afirmând că nu a auzit ca americanii să se fi opus acestor exploatări.

“Exploatarea şi comercializarea gazelor de şist au făcut ca preţul gazelor în această ţară, care – sigur – nu este aşa de importantă ca România, să scadă foarte mult. Şi n-am văzut demonstraţii în America, n-am văzut cutremure în America, n-am văzut alunecări de teren”, a afirmat Dragnea.

În ceea ce priveşte posibilitatea exploatării gazelor de şist în România, vicepremierul a spus că românii trebuie să se uite “mai cu atenţie” la cei care iniţiază protestele faţă de această intenţie.

“Totuşi, suntem în 2013, şi eu zic că trebuie să ne uităm mai cu atenţie la cei care instigă la asemenea demonstraţii, care au fost şi prin zona Bârladului, şi probabil s-au încercat şi în zona Constanţei”, a spus el.

Dragnea a afirmat că exploatarea gazelor de şist poate fi o oportunitate care să determine scăderea costurilor gazelor în ţară, lucru de care ar beneficia atât consumatorii individuali, cât şi cei industriali.

“Gazele de şist reprezintă pentru România o oportunitate pe care nici nu o bănuim, şi anume să contribuie serios la dezvoltarea industriei, a economiei, pentru că un preţ al gazelor mai mic ar putea ajuta dezvoltarea economiei. Deci, ar trebui să avem o abordare mult mai normală”, a spus Dragnea.

Întrebat despre faptul că Uniunea Europeană încurajează politicile verzi, Liviu Dragnea a spus: “Toţi iubim Uniunea Europeană, dar ar trebui întâi să ne iubim ţara”, arătând că românii subvenţionează dezvoltatorii energiei verzi în cea mai mare pondere raportat la cetăţenii celorlalte state din UE.

“Ştiţi cum e cu politicile verzi? Toţi iubim Uniunea Europeană, dar ar trebui întâi să ne iubim ţara. România este plină de sisteme din astea eoliene, asta implică şi certificate verzi. În jur de 500 de milioane de euro pe an sunt daţi pe certificatele verzi şi nu-i dă statul român, îi dăm noi, cetăţenii, consumatorii. Şi poate îmi răspundeţi dumneavoastră, dacă aţi fi acţionari la combinatul siderurgic din Galaţi şi ar trebui să daţi câteva zeci de milioane de euro pe an numai la certificatele verzi, credeţi că aţi putea ţine în funcţiune această unitate? Sau Alro Slatina sau Tulcea?…”, a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a afirmat că, dat fiind costul mare al certificatelor verzi, dar şi faptul că în energia verde nu sunt create locuri de muncă, Guvernul intenţionează să reducă la jumătate contribuţia consumatorilor la sprijinirea beneficiarilor de certificate verzi.

“Toată lumea vorbeşte de energia verde, e bine să o dezvoltăm, dar ar fi bine să ne gândim şi la noi. Deocamdată, energiile verzi au adus foarte mari avantaje pentru ţara noastră, la două – trei mori eoliene un paznic şi din când în când plasa de sârmă care este folosită la gard. Cam astea sunt marile avantaje ale energiei verzi, pe care Guvernul nu vrea să le oprească, numai că preţul certificatelor verzi în România este cel mai mare din Europa. Şi ne-am uitat şi noi la Germania, la Spania, să vedem ce se întâmplă, şi decizia noastră este să reducem la jumătate costul pe care trebuie să-l suporte fiecare cetăţean şi fiecare consumator la factura lui”, a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a făcut aceste precizări la Oradea în contextul în care aici, la fel ca la Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Vaslui şi Bârlad, au avut loc, joi seară, proteste faţă de exploatarea gazelor de şist, la care au participat câteva sute de persoane.

Shale Gas Outrage 2012

Nota noastra:

La fel ca seful sau, Ponta, Liviu Dragnea minte cu toata sinceritatea: in America AU FOST cutremure si, evident, si proteste. De fapt, miscarea impotriva gazelor de sist acolo e cea mai puternica in termenii studiilor/atitudinilor/materialelor informative, documentare etc. Unii dintre ei au facut si un site dedicat miscarii, ce poate fi consultat aici: http://shalegasoutrage.org/

Pe site exista destule poze cu miscarile de protest stradale din SUA, din care am dat si noi o mostra mai sus.

BÂRLAD: Proteste la vila primarului!

DERANJ MARE Neaprobarea manifestatiei împotriva exploatãrii gazelor de sist în municipiul Bârlad a supãrat rãu pe unii bârlãdeni, astfel cã dupã slujba de la Biserica Sf. Ilie au plecat în fata Primãriei, unde au strigat sloganuri împotriva Chevron si a alesilor locali, de pe trotuar. Politistii si jandarmii au fost prezenti si ei în numãr impresionant, poate chiar mai mare decât al protestatarilor. Din fata Primãriei, circa 150 de bârlãdeni, în special tineri, au mers în fata casei primarului Constantinescu unde a avut loc un alt protest spontan, pe trotuarul din fata casei sale. I s-au adus astfel la cunostintã nemultumirile locuitorilor orasului si faptul cã partidul din care face parte va aduce gazele de sist în Bârlad. Nu a scãpat primarul nici de “Iesi afarã, javrã ordinarã”. Manifestantii au pornit apoi spre Grãdina Publicã, unde au încercat sã blocheze drumul european, trecând pe marcajul pietonal din zona FEPA. S-au opus însã jandarmii si astfel cã protestele s-au finalizat în fata Primãriei Bârlad, de unde patru persoane au ajuns la Politia Bârlad, pentru identificare. De asemenea, protestatarii din comuna Coroiesti, au fost opriti si identificati de politie si jandarmi la iesirea din Bârlad, când plecau spre casã. Se pare cã protestul spontan nu va rãmâne “nepedepsit” de autoritãtile locale. Unii bârlãdeni au declarat cã vor initia o petitie prin care vor sã declanseze sustinerea unui referendum, strângând deja semnãturi pentru ca primarul Constantin Constantinescu sã fie demis de cãtre cei care l-au ales.

În Bârlad, centrul protestelor de pânã acum împotriva gazelor de sist si a explorãrii si exploatãrii acestora prin metoda fracturãrii hidraulice, circa 1.000 de oameni s-au strâns la orele 15.00 la Biserica Sfântul Ilie, în Piata Centralã. Acolo un sobor de preoti din Bârlad si alte comune alãturate, în frunte cu protopopul Vasile Lãiu, au efectuat o barladslujbã intitulatã “Acatistitul Sfintei Paraschiva, ocrotitoarea Moldovei”. La slujbã au luat parte reprezentantii Grupului de Initiativã al Societãtii Civile din Bârlad, deputatul bârlãdean Tudor Ciuhodaru, membrii ai CLM Bârlad (chiar si unii din PSD), precum si mai multi jurnalisti strãini din Franta si Belgia. De asemenea, si-au fãcut aparitia si mai multi cetãteni ai comunei Coroiesti, care au purtat pancarte si, îmbrãcati în costume populare romãnesti, au cerut sprijin pentru ca sã nu fie aprobatã exploatarea gazelor de sist. Dupã slujbã, protopopul Vasile Lãiu a tinut o cuvântare în care a cerut oamenilor sã se solidarizeze împotriva fractionãrii hidraulice si a exploatãrii gazelor de sist în Bârlad si în judetul Vaslui. A îndemnat oamenii sã fie civilizati si sã se îndrepte spre casã în liniste. GISC Bârlad s-a retras cu jurnalistii strãini pentru o discutie privatã.

La primar acasã: “Demisia”!

Dupã terminarea slujbei, în altã parte a orasului, mai precis în fata Primãriei Bârlad, a început un protest spontan, din cauza faptului cã primarul Constantin Constantinescu nu a acordat autorizatie pentru un miting. Oamenii au înfruntat ploaia si au afisat bannere cu “Chevron Go Home”. Ulterior, manifestantii s-au îndreptat spre casa primarului Constantin Constantinescu. El este cel care a fost împotriva acordãrii autorizatiei pe motiv cã se disturbã lucrãrile edilitare de pe anumite strãzi si deranjeazã institutiile cu gãlãgia fãcutã de manifestanti. Bârlãdenii sunt furiosi atât pe Titi Constantinescu, cât si pe Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, si pe Adrian Solomon, deputat PSD de Bârlad, pe motiv cã acestia s-au sucit cu 180 de grade fatã de primãvara anului trecut. Printre strigãtele care se puteau auzi în fata casei primarului au fost: “Demisia!”, “Titi si cu gasca lui sã sã se ducã dracului”, “Hotii, hotii”, “Trãdãtorii, trãdãtorii”, “Iesi afarã, javrã ordinarã” “Rusine, rusine”, “Du-te primare si lasã-ne”, “Solomon comunist, ne-ai vândut pe gaz de sist”, etc. Dupã jumãtate de orã, protestatarii s-au îndreptat spre Grãdina Publicã unde au încercat sã blocheze DE 581, trecând continuu pe marcajul pietonal … cam 5 minute, pentru cã au intervenit imediat jandarmii, aflati la protest si ei în numãr impresionant, poate chiar mai mare decât al celor 100 de manifestanti! Vãzând cã nu pot bloca drumul, protestatarii au plecat pe trotuare înapoi la Primãrie, unde în jurul orelor 20.00 s-a terminat protestul.

Ridicati si identificati, dar nu amendati!

Politistii bârlãdeni au ridicat apoi patru tineri din rândul protestatarilor, cei mai “vehementi” de altfel si care dãdeau tonul la sloganuri, pe care i-au dus la sediul Politiei Municipale. “Am identificat patru tineri dintre participantii la aceastã manifestare de protest, în scopul verificãrilor unor eventuale sesizãri penale sau contraventionale care ar putea sã fie fãcute de persoane fizice sau reprezentanti ai autoritãtilor. Nu s-a luat fatã de ei nicio mãsurã”, a precizat comandantul Politiei Bârlad, comisarul sef Vasile Chelaru. Mentionãm cã la manifestarea din Bârlad au asigurat desfãsurarea în limitele legale si fãrã violentã, peste 100 de jandarmi din cadrul IJJ Vaslui si politisti bârlãdeni, precum si mai multi politisti locali. Circulatia rutierã n-a fost întreruptã niciun moment, protestul spontan fiind în fata Primãriei, iar manifestantii s-au deplasat pe trotuare. Nu au avut loc incidente între fortele de ordine si manifestanti.

“Trãdãtorul”: Bârlãdenii vor referendum pentru destituirea primarului

Mai multi bârlãdeni nemultumiti de aroganta cu care sunt tratati de primar, de faptul cã acesta nu a aprobat manifestarea lor, de sucirea la 180 de grade a PSD-ului fatã de barlad3gazele de sist si exploatarea lor în zona Bârlad, de faptul cã Chevron a anuntat cã în a doua parte a anului va monta prima sondã de explorare în perimetrul Bârlad si mai ales, nemultumiti cã l-au votat tocmai pentru a fi scãpati de Chevron, si Titi Constantinescu asta le-a promis în campanie, vor acum sã cearã demiterea primarului Constantinescu. Asa cã au deschis o listã de strângere de semnãturi pentru initierea unui referendum prin care localnicii care l-au ales sã-l si demitã, pe primarul pe care ei considerã cã nu-i mai reprezintã.

 

***


Categorii

1. DIVERSE, Batalia pentru resurse, Gazele de sist, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

33 Commentarii la “LIVIU DRAGNEA manipuleaza pe tema GAZELOR DE SIST si ameninta voalat: “SA NE UITAM MAI CU ATENTIE LA CEI CARE INSTIGA LA DEMONSTRATII”/ Actiunea anti-Chevron de la BARLAD (video)

 1. DESI SE STIE CA CEA MAI PRETIOASA REZERVA NATURALA DE CARE DISPUNE OMENIREA ESTE APA, CEI CARE DORESC CU ORICE CHIP SA REDUCA PRIN ORICE MIJLOACE POPULATIA PAMANTULUI AU GASIT ACUM O METODA DIABOLIC DE “PERFECTA” DE A-SI ATINGE SCOPUL. DISTRUGAND PRIN CONTAMINARE CRIMINALA APA, EXPUNAND MASE CAT MAI MARI DE OAMENI LA INTOXICARE CU SUBSTANTE CHIMICE SI METALE GRELE EXTREM DE PERICULOASE CARE SE VOR ACUMULA IN APA FOLOSITA LA EXPLOATAREA APELOR DE SIST SI REDUCAND DRASTIC REZERVELE DE APA ALE TERREI. NU STIU DACA ACESTI CRIMINALI HRAPARETI ISI INCHIPUIE CA VOR TRAI VESNIC, CA VOR MOSTENI PAMANTUL SI CA EI AR PUTEA SCAPA DE URGIA PE CARE CU BUNA STIINTA O PREGATESC… AM SA POSTEZ MAI JOS UN LINK PENTRU UN VIDEOCLIP EXTREM DE INSTRUCTIV SI GRAITOR IN CEEA CE PRIVESTE CONSECINTELE DE O IMENSA GRAVITATE ALE EXPLOATARII GAZELOR DE SIST: http://www.youtube.com/watch?v=dEB_Wwe-uBM

  CACI NU E VORBA NUMAI DE MANIPULARE, CI DE ATENTAT PE FATA LA VIATA OAMENILOR. SI A PLANETEI PE CARE TRAIM.

 2. americanii de la Chevron trebuie scosi din tara, iar LIVIU DRAGNEA DEMIS , caci e mana in mana cu ei.

 3. Romania este vie. Tineri care stiu ce vor si care nu se inspaimanta de nimic.

  Îmbrânceli cu jandarmii la protestul din 4 aprilie la Bârlad
  http://www.youtube.com/watch?v=wFuIeTGNRwM

  Barlad – Marsul din 4 Aprilie 2013, impotriva extragerii gazelor de sist
  min: 3:35
  http://www.youtube.com/watch?v=Frbpn65PB-8

 4. astia-s politicienii romani. In loc sa ia act de ce vrea poporul, mercenarii astia penibili ne spun cum ,,e normal” sa gandim… Lasati-ma 2 min intr-o camera cu tradatorul asta!

 5. Romanii chiar demonstreaza o abordare foarte pragmatica: a-ti asigura surse de apa este ceva foarte pragmatic! Grijea pentru sanatate este cel putin la fel de pragmatica ca si grijea pentru adunat bani! Doar ca pragmatismul lui Dragnea, Ponta si a celor care-i teleghideaza prin spatiul nostru aerian, terestru si subteran se loveste de pragmatismul celui aparent mai mic, mai slab mai putin mediatizat: CETATEANUL roman de rand!
  Cuvantul “PRAGMATIC” a suferit inca de mult timp o mutatie canceroasa si trebuie privit cu maxima circumspectie! Aproape ori de cate ori este invocat “pragmatismul” este vorba defapt de ipocrizie cinism si manipulare!
  Dar sa schimbam püunctul de vedere! Avem nevoie de energie, este adevarat!
  Soarele trimite pe gratis pe fiecare parcela de teren de 600 mp de 100 de ori mai multa energie decat are nevoie gospodaria respectiva (puteti verifica). Exista “specialisti” care vor rade zicand ca nu suntem in Sahara! Nimic mai departe de adevar! Functioneaza si la Polul Nord evident in doar ziua polara. Germanii – si vreau sa spun ca nu sunt un admirator neconditionat al mentatilatii germane – au renuntat de buna voie la centralele atomice dar au inceput din timp sa amplaseze panouri fotovoltaice pe suprafete uriase, lucru care se vede cu ochiul liber de pe autostrada, nu este nici un secret. Mai concret, mai palpabil: au inlocuit capacitatea a doua centrale atomice cu celule fotovoltaice in doi ani! Credeti ca nemtii sunt prosti? Ca nu-si iubesc banii, conturile si comoditatile? Oare nemtii nu sunt pragmatici? Pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit, aceasta atitudine a germanilor arata chiar viitorul energetic!

 6. @stelian:

  Ca sa-l convertesti la ortodoxie? Sau… ce altceva ar putea dori un crestin?

 7. @ vasi:

  Va rugam sa nu mai scrieti cu litere mari!

 8. “Toţi iubim Uniunea Europeană, dar ar trebui întâi să ne iubim ţara.”

  Sa nu-i fie de deochi! E prima data cand aud si eu un politruc zicand ca isi iubeste tara inainte de a iubi uniunea.
  Mai, dragnea ,tata, noi ne iubim tara de ne doare cu cata usurinta va bateti joc de ea. Voi, alesiinostrimultpreaticalosi sunteti pragmatici cu buzunarele voastre, NOI suntem pragmatici cu viitorul tarii noastre. Pt o organizatie ca chevron nu e greu sa cumpere pe nimic cativa tradatori. Care a fost pretul vostru? Nu stiu de ce, simt ca v-ati vandut ieftin. Mult prea ieftin. Noroc ca nu traiti cat veacul, altfel ati umple pamantul de spurcaciune.

 9. Tovarase Dragnea , lasa clanta mai jos! Stim ca aveti tembeliziuni de oficiu si goarne de serviciu dar dumneata bati campii! V-ati comportat la fel ca basescu si pedeleii si nu ai nici un drept sa dai sfaturi romanilor. Explica matale cum ajunge pretul megawatului de la 19eur la producator la 60 de euro la consumator si cum va ajunge la 120 …

 10. Eu nu sunt un traitor prin excelenta, asa, ca voi. Sunt aproape sigur ca si tu crezi in convertirea lui. Eu l-as da ko pe Dragnea. Nu e crestinesc, clar ca lacrima, dar ramane totusi real. Poti sa le stergi pe amandoua, nu am vrut sa smintesc lumea, mai ales acum, iertare!

 11. @stelian:

  Dar chiar daca am aborda lucrurile dintr-o perspectiva realista, cinic-pragmatica, o astfel de actiune nu s-ar solda cu nimic bun. Eventual, cu o amenda penala, un scandal mediatic despre brutele habotnice si o eroizare a victimei agresiunii. Tocmai de aceea, uneori, puterea insceneaza sau foloseste provocatori prin care sa duca la astfel de situatii pentru a compromite o anume miscare opozitionista.

 12. Am impresia ca nu trebuie sa fii foarte traitor ca sa te straduiesti totusi sa ramai crestin si sa stii cat de cat poruncile Evangheliei si sa nu ameninti cu bataia pe cei care fac rau tarii, Bisericii etc. Unora nu le-ar ajunge nicio bomba nucleara. Mai greu e sa ne vedem si propriile tradari si propria neconvertire la Hristos.

 13. Pingback: Mircea Cosea despre semnificatia tradarilor lui Ponta: DE ACUM INAINTE NE PUTEM ASTEPTA LA ORICE. SUNTEM SI COLONIE POLITICA! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 14. Ca o ironie, biserica Sfânta Ecaterina în curtea căreia a fost făcută poza de sub titlu a fost ctitorită de chiar primarul Bîrladului. Biserica este o bijuterie, una dintre cele mai frumoase în care am intrat vreodată.

 15. nustiu ce sa zic dar mai ma uit si la locuitori din zona moldovei inclusiv vasluiul, si nunumai zona moldovei ci si restul tarii eu leas spune ciocul mic si joc de glesne deoarece in duminica orbului care se sarbatoreste din 4 in 4 ani sau dus de sau calcat in picioare ca sa voteze psd, pdl, pc pe malai, pe mici, pe bere etc, iar acum nu mai inteleg dece ne vaitam ! de pilda da chemi in vizita un prieten si acesta ati fura din casa sau se lea ga de familia ta, il mai chemi si a doua, si a tria oara si asa mai departe !? cam asta facem noi de 23 de ani incoace, cam tot pe aceiasi care au distrus si ras dupa fata pamintului tot ce inseamna economie si industrie, ca sa nu mai vorbim de sanatate, invatamint etc. in concluzie nu inteleg dece ne mai vaitam, cum neam asternut asa neam si culcat

 16. o lichea precum dragnea, care a ruinat un judet intreg, vorbesc de teleorman, unde a furat, prostit si adus in sapa de lemn pe majoritatea populatiei, dintr-un judet fruntas a reusit sa-l aduca printre primii ….de la coada , inchizind fabrici si uzine pentru a fi date la fier vechi, de unde a scos un castig baban, lasind oamenii pe drumuri saraci si usor de manipulat,victime sigure ale traficantilor de carne vie si-ai jupinilor de capsunari furind tot ce se poate fura si vinde, indepartind eventualii investitori, santajind si praduind pe cei care au indraznit sa-si faca o afacere,este inconjurat de o clica de lingai si derbedei asemeni lui ! acum vrea sa aplice pentru toata romania acelasi procedeu de saracire si indobitocire ! acest ipochimen , a carui singura obsesie este imbogatirea pe orice cale, jaful, umilirea si mintirea celorlalti, mistocareala de trei parale, face pe lupul moralist, se vrea vataf peste intreaga tara ,care cum spunea cineva este o tara bogata , s-a furat enorm si tot mai este de furat !se va afla vreodata cit isi va trage condeiul acest individ din otravirea propriului popor, din tradarea unei tari !? pentru ca un singur cuvant il defineste pe acest individ puscariabil si anume acela de… tradator de neam si tara !

 17. Pingback: Protopopul Vasile Laiu: "SE INCEARCA INROBIREA TARII SI DECIMAREA POPULATIEI" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 18. Pingback: Ilie Sebranescu: demontarea DIVERSIUNILOR PREMIERULUI PONTA pe tema GAZELOR DE SIST/ "Economia fracturarii [hidraulice] este o ECONOMIE DISTRUCTIVA" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. Pingback: "Adevaratul pret al gazelor de sist" - CARTE PE TEMA EXPLOATARII GAZELOR DE SIST - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 20. Pingback: GAZELE DE SIST. Propaganda GUVERNAMENTALA merge neabatat INAINTE cu DRAGNEA si NITA varfuri de lance. DRAGNEA MANIPULATORUL striga DEZINFORMARE! Shell crede ca "REVOLUTIA GAZELOR DE SIST" nu se va produce in afara SUA - Razboi întru Cuvânt - R
 21. Pingback: Chevron a primit AVIZE DE EXPLOATARE (!) pentru GAZELE DE SIST de la Costinesti si Vama Veche/ Corporatiile au invins si la ROSIA MONTANA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 22. Pingback: GAZELE DE SIST... bagate pe sest pe gatul romanilor (si VIDEO). EXPLORAREA - doar preludiul si pretextul EXPLOATARII. Analiza INCOME de demontare punctuala a tuturor "argumentelor" economice ale propagandei oficiale - Razboi întru Cuvânt - Rec
 23. Pingback: MINISTERUL MEDIULUI a dat AVIZELE pentru explorarea GAZELOR DE SIST din Dobrogea/ Cum vom ramane fara GAZELE din Marea Neagra si de ce guvernul Boc=Guvernul MRU=guvernul Ponta - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 24. Pingback: Gazele de sist: BULGARII AU INTERZIS FRACTURAREA HIDRAULICA DIN 2012 si acum protesteaza fata de explorarile Chevron din Dobrogea/ FRATERNIZARE BASESCU-PONTA asupra exploatarii gazelor de sist si nu numai... (video) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 25. Pingback: BARLAD VS CHEVRON: mii de oameni au PROTESTAT impotriva EXPLOATARII GAZELOR DE SIST in ciuda obstructiilor autoritatilor locale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. Pingback: BARLADUL IN PERICOL. Dezinformarea, cinismul si manipularea "GUVERNULUI CHEVRON" vs rezistenta localnicilor [VIDEO dezbaterea de la Realitatea TV] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: Proteste bulgaro-romane impotriva EXPLOATARII GAZELOR DE SIST. Corporatii cu profituri de miliarde si oamenii cu benzen in sange/ Banca Mondiala crede ca ERA MATERIILOR PRIME s-ar apropia de sfarsit - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 28. Pingback: Abuz: PREFECTURA VASLUI declara ILEGALE deciziile consiliilor locale ce au INTERZIS EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST/ Bulgaria NU renunta la moratoriul asupra exploatarii/ Chevron: cazul DEZASTRULUI din Ecuador - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 29. Pingback: Cenzura lasa. Episcopia Husilor ANCHETEAZA un PREOT CARE SE OPUNE GAZELOR DE SIST! - Recomandari
 30. Pingback: UPDATE/ Material dedicat pr. Vasile Lăiu si luptei impotriva EXPLOATARII GAZELOR DE SIST. Viata e mai mult decat o punga de bani aruncata in fata/ LOBBY GUVERNAMENTAL pentru corporatiile gazelor de sist/ VIDEO: “Subiectiv” despre gazele de si
 31. Pingback: Parintele Vasile Lăiu: EXPLORAREA SI EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST ESTE ILEGALA [audio] - Recomandari
 32. Pingback: Pr. Vasile Laiu despre INTEMEIEREA MISCARII ANTI-FRACKING. “Atunci cand viata oamenilor si creatia lui Dumnezeu sunt amenintate, slujitorii Bisericii nu pot ramane indiferenti” - Recomandari
 33. Pingback: GAZELE DE SIST: otravirea pamantului pentru o BULA SPECULATIVA? CUm a functionat LOBBYUL AMERICAN de promovare a FRACTURARII HIDRAULICE/ Iulian Iancu: rusii ar fi finantat miscarile anti-sist cu 82 mil. euro - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare