REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA/ FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre Intoleranta si discriminare impotriva crestinilor in Uniunea Europeana (Stiri familie si sanatate 5-18 ianuarie 2011)

18-01-2011 20 minute Sublinieri

Nota:

ESTE CLAR CA S-A DAT DEJA COMANDA PENTRU REIZBUCNIREA “NEBUNIEI” SI A PROSTIRII OFICIALE A POPULATIEI de catre OMS si MS, cu sau fara Streinu-Cercel iesit la rampa, pentru a mai realiza inca un EXPERIMENT SOCIAL AL PANICII SI CONTROLULUI si pentru a mai da inca un “tun” din banii care… nu prea mai exista ai Sanatatii, sacrificand adevaratele urgente, ca sa se vanda iarasi, cu cinism vaccinurile nocive ale marilor companii farmaceutice, cu comisioanele de rigoare pentru intermediarii romani…

Dar, daca situatia se repeta chiar si dupa campania-fiasco de anul trecut, cand s-au si dat in vileag si demonstrat toate malversatiunile ucigase ale acestei mega-afaceri globale, teama ca ne este ca, de aceasta data, odata cu agravarea “crizei” provocate de mai-marii lumii, si cu inmultirea semnelor ingrijoratoare de tulburari sociale grave, razboaie, foamete, etc. – s-ar putea urmari chiar si ceva mai mult. Ceva pentru care “testul” din 2009-2010 sa fi fost numai… “faza-pilot” pentru “reglarea” instrumentelor si ajustarea proiectului…

Ceea ce este nou acum este faptul ca se da impresia de o gravitate sau o forta mult mai mare a virusului (chiar daca ni se spune ca nu a suferit inca mutatie), fiindca, spre deosebire de 2009-2010, acum se raporteaza rapid si mortile celor abia imbolnaviti de gripa “noua”, pe cand atunci primele cazuri de morti declarati de A H1N1 aparusera foarte tarziu dupa izbuncirea “pandemiei”. Atunci aceasta desfasurare “usoara”, cu vindecare simpla si fara probleme, facea ca si panica dorita sa se instaleze mult mai greu, in ciuda excesului de zel mediatic. Acum se pare ca “s-a invatat” din “greseala” de strategie si nu se mai repeta acelasi scenariu, ci oamenii sunt speriati direct cu lanturi de morti aproape subite de la o banala raceala (aparenta)…

In Marea Britanie se raporteaza deja peste 100 de morti, desi acolo s-a facut anul trecut si vaccinarea fara mari probleme. Si, iarasi ciudatenie, cum de este tocmai UK izolata de restul Occidentului, de restul Europei, de restul lumii, in plina globalizare galopanta si totala?! Si cum de “virusul” a sarit apoi, top-top, drept in tarile din Est, terenul obisnuit al tuturor marilor teste sociale europene (in afara de UK), cu efecte, chipurile, la fel de letale?

Foarte probabil, ca si anul trecut, cam orice imbolnavire de pneumonie mai grava sau de gripa obisnuita va fi trecuta (acolo unde medicii sunt obedienti ordinelor ticaloase) drept “gripa porcina”, iar orice moarte din aceasta cauza (poate si o moarte putin “ajutata”, fiindca orice este posibil la acesti oameni fara scrupule si fara Dumnezeu, mai ales intr-o perioada in care se urmareste si reducerea populatiei!) va fi intens mediatizata. Anul trecut s-a inceput cu cazul Tecuceanu – dovedit o farsa sinistra mai tarziu (prea tarziu!), acum se incepe cu cazul unui profesor universitar reputat de la Iasi si cu al unor tinere, dintre care o femeie gravida si pruncul ei, asadar numai “puncte strategice”…

A se vedea trimiterile noastre de la finalul “calupului” legat de “gripa porcina”, spre a rezista presiunilor spre alarmare falsa, care ar putea sa ne impinga (pe noi sau pe altii din apropierea noastra) spre decizia gresita si primejdioasa a vaccinarii, inclusiv cu vaccinul “sezonier” gripal, care, sa nu uitam, in acest “sezon” contine si vaccinul pentru A H1 N1!

Deja au si inceput sa se auda “sirenele” media care cheama lumea la vaccinare, chiar si cand nici macar Ministerul nu spune asta!

Conform raportarilor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, in Romania, numarul de infectii respiratorii acute si gripe se incadreaza in prezent in limite normale. Este vorba de cazuri sporadice, care nu s-au acumulat in focare epidemice. Pana la data de 18 ianuarie, au fost confirmate in toata tara 16 cazuri de gripa, din care 13 cazuri cu tulpina A/H1N1, doua cazuri cu tulpina de tip B si un caz cu tulpina A/H3N2, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un comunicat remis MedLive.ro.

Citeste intregul articol si comenteaza pe MedLive.ro.

Ministerul Sanatatii recomanda persoanelor care prezinta simptome precum febra, rinoree, tuse, dureri de cap, dureri musculare si/articulare sa se prezinte la medicul de familie pentru consult si tratament adecvat.

Atentie: administrarea antibioticelor nu are eficienta asupra infectiei gripale; se recomanda evitarea administrarii oricarui tip de antibiotic inainte de prezentarea la medic.

UPDATE:

 • Realitatea.net:

Gripa porcină revine în Europa de Est

Autorităţile din Serbia au anunţat, marţi, primul deces cauzat de gripă, chiar la porţile României, în Banatul Sârbesc. Alte trei persoane se află în stare critică. (…)

Săptămâna trecută, o persoană infectată cu virusul H1N1 a decedat în Muntenegru, unde au fost înregistrate alte şapte persoane contaminate, în timp ce în Albania, cel puţin 17 persoane au fost infectate cu H1N1, anunţă Agerpres.

În Croaţia, unde trei persoane şi-au pierdut deja viaţa din cauza gripei A/H1N1/, virusul a fost identificat la circa 300 de persoane. Şi, în Bosnia, două persoane au murit, iar în jur de 20 care prezentau simptome ale îmbolnăvirii cu această gripă virală au fost spitalizate săptămâna trecută la Sarajevo, Tuzla şi Banja Luk.

Numărul cazurilor de gripă porcină este în creştere şi în opt regiuni ruse, printre care Moscova.

Trei victime s-au înregistrat şi în România, în ultimele trei zile. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani din Iaşi, o femeie de 29 de ani din Târgu Frumos şi o tânără însărcinată în luna a şaptea, în vârstă de 23 de ani, din Ploieşti.

Încă o persoană a murit de gripă nouă la Iaşi

O ieşeancă a murit de gripă nouă. Femeia avea 29 de ani şi suferea de mai multe boli cronice.

Tânără din Târgu Frumos  a fost internată la Spitalul din Iaşi, de vineri, la terapie intensivă. Femeia suferea de boli cronice şi insuficienţă respiratorie acută. Analizele au confirmat că femeia era infectată cu virsul AH1N1. Este a doua persoană care a murit  de gripă nouă la Iaşi.

Un bătrân de 61 de ani care a fost diagnosticat cu gripă porcină la Iaşi şi care, potrivit medicilor, ar fi contractat boala în Egipt, a decedat în noaptea de duminică spre luni.

Gripa porcină se extinde: Femeia gravidă infectată cu virusul AH1N1 la Ploieşti a murit

Gripa porcină mai face o victimă. Tânăra de 23 de ani internată la Maternitatea Ploieşti, fiind gravidă în luna a şaptea şi diagnosticată cu gripă porcină a doua zi, a murit, anunţă Observatorul de Prahova. Chiar dacă imediat după aflarea diagnosticului, medicii i-au făcut tinerei cezariană, bebeluşul nu a supravieţuit. Tânăra, însărcinată în şase luni, a mers la spital să se trateze pentru răceală. Numai că în urma analizelor s-a confirmat că are gripa nouă. Ca să salveze bebeluşul, medicii i-au făcut cezariană, însă copilul a murit.

Încă o persoană a murit de gripă nouă la Iaşi

Solista trupei britanice Broadcast a murit după ce s-a infectat cu virusul gripei porcine

 

Leac pentru gripa aviară si porcina: cocoşul modificat genetic

 • EvZ:

Primul deces cauzat de gripa nouă în 2011

Gripa nouă revine şi mai stă câţiva ani

EVOLUŢIE POST-PANDEMIE. A/H1N1 a revenit agresiv în Europa, în timp ce în America de Nord e aproape inexistent. Imprevizibilul virus pandemic va circula şi în anii următori.

Virusul gripei pandemice a ucis deja peste 100 de britanici în acest sezon, iar duminică noapte a făcut şi prima victimă în România: un profesor de arhitectură de 60 de ani, din Iaşi. Din peste 4.500 de infecţii cu virus gripal detectate în prima săptămână din acest an în ţările Uniunii Europene (UE), circa 70% au fost cu virus pandemic A/H1N1.

Perioada postpandemică decretată de Organizaţia Mondială a Sănătaţii (OMS) nu exclude revenirea virusului gripei porcine mulţi ani de acum încolo, victimele principale fiind tinerii, copiii şi persoanele cu boli cronice.

Experţii estimează că sezonul gripal 2010-2011 va fi diferit în ţările Europei şi atipic în ţările nordice, unde rata de vaccinare a fost mai mare anul trecut, numărul îmbolnăvirilor va fi mai mic, iar în cele cu rată mică, virusul va fi mai agresiv.

Spre deosebire de anul trecut, când virusul pandemic a fost dominant în toată lumea, acum în statele din America de Nord este predominant virusul gripal de sezon A/H3N2, în timp ce în ţările UE predomină A/H1N1.

De la ruşi şi de la britanici vine gripa

În acest sezon gripal, în România au fost depistate şapte cazuri de gripă, cele mai multe cu virus pandemic A/H1N1. Numărul cazurilor va creşte în perioada următoare, atât în ţările din vestul Europei, cât şi la est de ţara noastră înregistrându-se epidemii.

“Ucraina şi Rusia pot fi primele semne că valul de gripă se îndreaptă şi spre România. Teoretic, ar fi trebuit să se înregistreze mai multe cazuri de gripă şi la noi, având în vedere valul din Europa de Vest. OMS a transmis deja o avertizare că suntem în plin sezon gripal”, comentează reprezentantul OMS, Victor Olsavszky.

“Este practic imposibil să aproximezi câţi ani va mai dăinui A/H1N1. Cert este că s-au adeverit previziunile că virusul va circula şi în perioada postpandemică. Ştiam că A/H1N1 va fi dominant şi că se va amesteca cu celelalte tulpini. În prezent, prevalenţa A/H1N1 e de peste 70%, restul de sub 30% sunt cazuri de îmbolnăviri cu A/H3N2 şi cu B”, adaugă acesta.

De departe, în Europa situaţia cea mai gravă este în Marea Britanie, unde numărul deceselor din cauza gripei e mai mare decât anul trecut (110 morţi), iar secţiile de terapie intensivă sunt blocate cu pacienţi aflaţi în stare gravă din cauza complicaţiilor gripei.

Zeci de spitale din Marea Britanie au amânat operaţiile care nu sunt urgenţe pentru a-i putea trata pe cei care se prezintă cu simptome grave de gripă. Spitale din Cambridge, Londra, Norfolk şi alte şapte zone au declarat “alerta neagră”, ceea ce înseamnă că nu acceptă decât urgenţe. Frustrarea mea este că ceea ce se întâmplă acum era previzibil. Anul trecut planificarea a fost mult mai eficientă decât acum“, a spus John Heyworth, preşedinte la College of Emergency Medicine.

Previziunile postpandemiei

Virusul care a făcut ravagii în 2009 va continua să circule în perioada postpandemică, adică mulţi ani de acum înainte, cu atât mai mult cu cât virusurile gripale sunt, în general, imprevizibile de la an la an.

Experţii OMS nu exclud posibilitatea ca virusul să se modifice substanţial în viitor, astfel încât imunitatea dobândită prin vaccinare sau îmbolăvire “să nu mai folosească la nimic”.

Contextul actual oferă indicii clare că virusul A/H1N1 va continua să atace copii şi tineri, femei însărcinate, bolnavi cu afecţiuni cronice. Măsurile individuale de protecţie împotriva gripei A/H1N1 sunt aceleaşi ca pentru orice tip de gripă: igiena (spălatul mâinilor şi acoperitul gurii în timpul strănutului şi tusei) şi vaccinarea.(…)

NOTA NOASTRA:

Va sa zica iarasi suntem luati de prosti de catre OMS in cardasie cu Big Pharma si cu o parte din mass-media, iarasi se incearca si anul acesta acelasi experiment, chiar daca, in mod normal, dupa gravele dezvaluiri de anul trecut, cam toata lumea ar trebui sa stie deja ca totul este o uriasa isterie mincinoasa si o afacere oribila si cinica a vaccinurilor, pe riscul sanatatii si vietii fiecaruia:

Anchetarea „falsei pandemii”, cerută în Consiliul Europei

18 miliarde $ – profitul adus de virusul AH1N1 industriei farmaceutice

*


 • Adevarul:

Acordurile cu FMI dăunează grav Sănătăţii

Condiţiile stricte impuse de Fondul Monetar Internaţional ţărilor pe care le împrumută determină guvernele să taie bugetele pentru Sănătate. Pentru a-şi astupa găurile bugetare, guvernanţii folosesc în alte scopuri sumele primite de la ONU drept ajutoare pentru modernizarea sistemelor medicale. Regulile dure impuse de Fondul Monetar Internaţional (FMI) ţărilor pe care le finanţează determină guvernele acestor state să apeleze la fondurile alocate pentru Sănătate, utilizând banii pentru reducerea deficitului bugetar, reiese dintr-o analiză condusă de cercetătorii de la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Studiul a fost publicat în „Jurnalul Internaţional pentru Servicii de Sănătate şi cuprinde peste 130 de ţări sărace sau cu venituri medii (în prezent, este recunoscut un număr de 192 de ţări la nivel mondial). Doctorii David Stuckler (Oxford University), Sanjay Basu (California University) şi Martin McKee (Şcoala pentru Igienă şi Medicină Tropicală din Londra) au analizat proiectele de bugete pentru sistemele sanitare din 34 de state care au contractate împrumuturi de la FMI şi din 101 de ţări fără credite de la Fond. Rezultatele arată că, în cazul celor care au acorduri cu instituţia internaţională, cheltuielile din Sănătate au crescut, în intervalul 1996 – 2006, cu o rată anuală egală cu jumătate din cea înregistrată în statele care nu au împrumuturi de la FMI.

Potrivit analizei, la fiecare dolar obţinut drept ajutor pentru Sănătate, guvernele datoare la FMI cheltuiesc numai un cent pentru modernizarea serviciilor medicale pentru populaţie. Astfel, multe dintre aceste state se află departe de a întruni standardele impuse de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) privind gradul de dezvoltare a sistemelor sanitare. Cercetătorii consideră că o explicaţie „probabilă” pentru acest fenomen o reprezintă insistenţele FMI ca ţările să reducă cheltuielile publice, informează cotidianul britanic „The Guardian“. Astfel, guvernanţii aleg să „deturneze” fondurile alocate pentru Sănătate şi să le folosească în alte sectoare. Potrivit aceluiaşi studiu, în statele care nu au luat împrumuturi de la FMI, la fiecare dolar primit ca ajutor pentru Sănătate (finanţare externă), 45 de cenţi au mers către sistemul sanitar naţional.

Restricţiile trebuie înlăturate

„Studiul sugerează că ţările care se bazează pe FMI pentru sprijin nu cheltuiesc ajutoarele aşa cum ar trebui. Este necesară o schimbare în politica de acordare a împrumuturilor pentru a înlătura actualele restricţii impuse miniştrilor de Finanţe, astfel încât aceştia să nu mai fie împiedicaţi să cheltuiască ajutoarele medicale pentru persoanele care au nevoie urgentă de asistenţă medicală“, a declarat Stuckler.

Preţul softului CNAS, umflat

Capii din Sănătate ştiau că sistemul va claca

Un raport de audit intern al Casei de Asigurări de Sănătate a semnalat încă de acum un an faptul că Sistemul Informatic Unic Integrat nu va rezista decât câteva luni. Ceea ce s-a şi întâmplat. Defectarea sistemului informatic al CNAS de săptămâna trecută n-ar fi trebuit să surprindă conducerea instituţiei. Avertismentul lansat acum un an a fost însă ignorat.

(…)

Controlul trăgea un semnal de alarmă asupra limitelor Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI), un sistem ce a costat peste 103 milioane de euro de la implementarea sa, în 2003. Raportul a fost ţinut la secret, însă, potrivit unor surse, problema SIUI a fost pusă de mai multe ori, anul trecut, în cadrul şedinţelor CNAS, ceea ce arată că slăbiciunile sistemului informatic erau cunoscute foarte bine.

Scump, prost şi secret

Verificările au fost făcute de Compartimentul de Audit Public Intern al CNAS, care a evaluat performanţele sistemului informatic şi stadiul implementării acestuia.

Raportul de Audit ţinut la secret, pe care „Adevărul” îl deţine, arată dimensiunea adevărată a dezastrului. Auditorii au stabilit că sistemul informatic integrat a fost prost conceput şi executat. (…)

***


“Familia românească în secolul XXI” + “Educaţie sexuală” = Perspective sumbre

România Liberă publică, în 15 ianuarie, un articol despre situaţia natalităţii în România. Deşi aceeaşi abordare seacă, fără nimic nou, e bine că începe să se scrie mai mult şi în presa mainstream despre situaţia demografică tot mai grea a României. Ceea ce înseamnă că pericolul îmbătrânirii şi scăderii populaţiei (pe care noi îl interpretăm, cu puţină îndrăzneală, chiar ca pe unul la adresa siguranţei naţionale) începe să preocupe. Din păcate,  tonul abordat de experţii contactaţi de autor este tot unul fatalist, şi, ca de fiecare dată, se ocultează complet faptul că aşa-zisa “planificare a familiei” s-a făcut cu preţul sacrificării a peste 10 milioane de copii, România rămânând la 21 de ani de la schimbarea de regim, ţara cu cea mai înaltă rată a avortului din Uniunea Europeană.

Abordările continuă, deci, să fie paradoxal opuse: pe de o parte presiunea pentru “educaţie sexuală” şi conştientizarea “nevoii de planificare a familiei” este în creştere, pe de alta, se deplânge o situaţie care este chiar efectul acestui tip de politică [anti]familială.

Pe saitul provitabucuresti.ro se poate citi şi studiul realizat de Centrul de Cercetări Demografice al Academiei Române de Ştiinţe în anul 2007: Declinul demografic şi viitorul populaţiei României. (…)

Ştiri pe scurt: avort, eutanasie, politică şi libertatea conştiinţei (13 ianuarie 2011)

Libertate, te halesc! O angajata a sistemului medical britanic a fost suspendata si este anchetata dupa ce a purtat o discutie privata despre avort cu colegele sale, scrie LSN.Margaret Forrester, angajata a Central North West London Mental Health Trust, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca femeile nu primesc informatii adecvate despre pericolul pe care avortul il reprezinta pentru sanatatea lor mentala. Ca sanctiune, a fost initial suspendata, dupa care i s-a comunicat ca isi poate continua munca daca isi va tine, pe viitor, gura. Ne gandim ca foarte probabil daca d-na Forrester ar fi vorbit admirativ despre avort, ar fi primit o prima.

Se incearca din nou legalizarea eutanasiei in Franta. Senatul francez se pregateste sa dezbata legalizarea sinuciderii asistate a pacientilor suferind de o boala grava intr-un stadiu avansat, relateaza La Croix citat de portalul LSN. Propunerea legislativa, avansata – cum se putea altfel? – de un parlamentar comunist si de unul socialist contine obisnuitele expresii vagi: “orice persoana matura, in stadiul avansat sau terminal al unei afectiuni patologice care este grava sau incurabila, cauzand suferinta fizica sau psihologica ce nu poate fi usurata si pe care o considera de neindurat, poate cere sa primeasca (…) asistenta medicala pentru a muri.” Despre capcanele eutanasiei si perfidia unor astfel de formulari am scris aici.

“Ultrasunetele care mi-au schimbat viata”. Fosta directoare a Planned Parenthood, Abby Johnson, va publica o carte despre decizia ei de a-si schimba viata. Abby Johnson si-a prezentat demisia din functia de conducere a unei clinici de avorturi din Texas, dupa ce a servit odioasa companie Planned Parenthood vreme de 8 ani, si acum lupta pentru viata copiilor nenascuti. Cititi primul capitol din carte. Merita vizitat si saitul personal: www.abbyjohnson.org. (…)

Rata avortului in New York. 41% dintre copiii nenascuti din New York sunt avortati, relateaza LifeSiteNews. In Romania stam si mai rau, asa cum o arata statisticile (vezi aici), oricum subevaluate, ale Ministerului Sanatatii. Spunem “subevaluate” pentru ca, din motive care ne scapa, in Romania clinicile private nu sunt obligate sa raporteze numarul de intreruperi de sarcina.

 • Antena3:

Un bebeluş s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook

O americancă este acuzată de neglijarea şi uciderea propriului său copil. Bebeluşul de numai un an şi o lună s-a înecat în cadă, în timp ce femeia se juca pe Facebook, informează Reuters.

Shannon Johnson, în vârstă de 34 de ani, se află acum în arestul poliţiei americane. Femeia a recunoscut că este responsabilă de moartea copilului. Ea le-a povestit anchetatorilor că a pus copilul în cadă, apoi s-a dus într-o într-o altă cameră ca să se joace „Cafe World” pe Facebook.

Americanca s-a dus să-şi verifice copilul abia după zece minute, pentru că micuţul nu mai făcea nici un zgomot. L-a găsit cu faţa în jos, în apa din cadă. Deşi a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul prin înecare.

Când autorităţile au ajuns în locuinţa americancei, au găsit laptopul deschis. Femeia era conectată încă pe reţeaua de socializare. Shannon Johnson a recunoscut că-şi lăsa des copilul nesupravegheat, întrucât era…”independent”. Ea riscă acum 48 de ani în închisoare.

Suntem un pic prea obsedaţi de Facebook. Vezi până unde a ajuns dependenţa

Facebook creează dependenţă, lucru care nu este tocmai nou. Însă nimeni nu ştia cât de serioasă este problema. Mulţumită celor de la Onlineschools.org, se poate observa acum cât de gravă este situaţia. Site-ul menţionat a realizat un grafic care indică tocmai acest lucru, printr-o statistică, relatează Newser.com.

Iată câteva dintre aceste statistici:

 • Toată lumea intră pe Facebook: Unul din 13 oameni de pe planetă are un cont activ pe Facebook. În fiecare zi, o persoană din 26 este logată.
 • – Micul dejun poate aştepta: 48% dintre persoanele între 18 şi 34 de ani intră pe Facebook de îndată ce se trezesc.
 • Nu e doar pentru copii: Peste 30% dintre utilizatori au peste 35 de ani.
 • – Îl căutăm mult pe Google: “Facebook, Facebook login, Facebook.com” sunt într-un top cinci al celor mai căutaţi termeni în 2010.
 • Suntem nebuni cu fotografiile: 2,7 milioane de fotografii sunt încărcate la fiecare 20 de minute pe Facebook; în weekend-ul de Anul Nou au fost încărcate 750 de milioane de imagini.

Facebook permite accesul la datele personale ale utilizatorilor

Facebook a anunţat vineri seară că va face publice, pentru dezvoltatori, “adresele şi numerele de telefon ale utilizatorilor”.Experţii în securitatea informatică avertizează acum oamenii în acest sens, sfătuindu-i să-şi şteargă imediat datele personale de contact de pe site, relatează Telegraph.co.uk, care citează blogul site-ului de socializare.

Astfel, atunci când un utilizator Facebook acceptă termenii şi condiţiile pentru descărcarea unei aplicaţii, cum ar fi un joc dezvoltat pentru Facebook de o altă companie, ei vor permite acestei companii să le acceseze datele personale – numerele de telefon şi adresa.

“Această schimbare nu este atât de drastică precum pare la prima vedere, pentru că utilizatorii trebuie să-şi dea acordul pentru accesarea datelor. Însă tot pare o reţetă a dezastrului, având în vedere mulţimea de aplicaţii false deja prezente pe Facebook”, a declarat Graham Cluley, senior technology consultant la Sophos, o firmă IT de securitate.

Potrivit firmei Sophos, Facebook este deja infectat de aplicaţii îndoielnice, care există doar pentru a posta spam-uri pe wall-ul utilizatorilor.

Acum, susţin experţii IT, dezvoltatorilor acestor aplicaţii dubioase le va fi şi mai uşor decât înainte să adune informaţii personale de la utilizatorii site-ului de socializare. Specialiştii îi sfătuiesc pe membrii Facebook să-şi scoată imediat aceste informaţii personale de pe profil.

*

Studiu al armatei britanice: Pedofilia face parte din cultura afgană

Trupele britanice au fost informate prin intermediul unui studiu al Armatei că pedofilia face parte din cultura Afganistanului. Bărbaţii maturi şi chiar bătrânii din această ţară îşi consolidează statutul social prin întreţinerea de relaţii sexuale cu tineri, adeseori minori, arată studiul realizat de Armata Marii Britanii şi prezentat de The Telegraph.

Studiul care relevă aceste obiceiuri a fost solicitat de ofiţerii britanici din Helmand, pentru a putea înţelege mai bine comportamentul sexual al localnicilor şi al comandaţilor afgani. Soldaţii britanici s-au confruntat cu probleme, după ce au primit mai multe propuneri indecente din partea liderilor militari afgani.

Relaţiile homosexuale sunt răspândite printre localnicii din Afganistan, mai ales printre persoanele care fac parte din grupul etnic Pashtun din sudul ţării. Separarea strictă dintre bărbaţi şi femei împreună cu sărăcia şi costurile ridicate ale căsătoriilor au contribuit la răspândirea obiceiului de a întreţinere relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex.

„Încercarea de a ignora această componentă importantă a culturii afgane duce la neînţelegerea unui factor esenţial din societatea afgană”, se arată în raportul denumit „Sexualitatea Pashtun”.Băieţii sunt apreciaţi pentru frumuseţea lor fizică şi sunt încredinţaţi unor bărbaţi mai în vârstă pentru a fi iniţiaţi din punct de vedere sexual”, mai arată studiul.

Obiceiul denumit „bache bazi” sau „jocul cu băieţi” (boy play) este cunoscut în întregul Afganistan, fiind practicat în special în Kandahar, unde băieţii care nu au ajuns încă la pubertate sunt apreciaţi. Soldaţii europeni sunt deseori stânjeniţi, chiar deranjaţi, de comportamentul camarazilor afgani de arme, care sunt foarte afectuoşi unii cu alţii şi se machiază.

Anna Maria Cardinalli, autoarea raportului, a declarat că soldaţii britanici au solicitat acest raport în vara anului 2009. „Existau tineri din trupele britanice care se simţeau stânjeniţi de comportamentul afganilor şi de propunerile care li se făceau”, a declarat autoarea care a mai precizat că studiul nu menţionează cum ar trebui să se comporte soldaţii în cazul în care se confruntă cu astfel de situaţii.

În urma publicării acestui studiu, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a precizat că Afganistanul este o naţiune independentă, cu propriile legi care condamnă pedofilia. „Forţele britanice fac parte dintr-o coaliţie majoră care asistă Forţele de Securitate Naţionale Afgane, inclusiv Armata Naţională Afgană şi Poliţia Afgană, pentru a se asigura că legile din Afganistan sunt respectate”.

România, o pedeapsă: Participanţii la un reality-show, trimişi la reeducare în ţara noastră

Doi adolescenţi din Germania, participanţi la un reality-show, au fost trimişi în România ca pedeapsă că sunt prea răsfăţaţi. Tinerii au fost nevoiţi să trăiască, timp de o săptămână, alături de o familie de români, „sejurul” adolescenţilor în ţara noastră fiind un adevărat calvar pentru ei. Emisiunea „Cei mai severi părinţi din lume” este difuzată în fiecare marţi de postul TV german Kabel 1.

Germanii, extrem de răsfăţaţi, au fost trimişi într- un sat din Suceava, la familia Carloantă, să vadă cum e să trăieşti în condiţii mai mult decât modeste. Michaela şi Tito au fost şocaţi de felul în care au fost nevoiţi să trăiască timp de o săptămână, arată Libertatea.

Adolescenţii au fost nevoiţi să meargă prin noroaie până la W.C., întrucât toaleta era în curte, şi să se spele la lighean. În plus, tinerilor nu li s-a permis să-şi cumpere ţigări sau alcool, fiind nevoiţi să muncească cot la cot cu familia la care stăteau. În caz contrar, nu primeau mâncare.

Fumatul atacă corpul în câteva minute

Zonele aglomerate pot declanşa atacul de panică

Ce nu trebuie să cumperi din farmacie de la crema antirid, la pilulele de slăbit

Algocalminul, cumpărat din farmacii doar cu reţetă. Lista medicamentelor care vor fi eliberate doar la recomandarea medicului

(…) Se minte la fel cum se respiră, se mimează totul, se adaptează, se ajustează orice, doar, doar să reuşim să facem o figură frumoasă.

Cred că mai mult de jumătate din toată informaţia vehiculată în spaţiul public se referă la kestii ideale, iar restul la relatări despre dezastre, conflicte şi ce bine ar merge totul dacă n-ar sta lucrurile aşa cum stau. Momentele de focalizare se regăsesc mai mereu în marja de eroare. Aşa ajung diverşi aflaţi în treabă să peroreze la nesfârşit despre ce ar trebui să facem, cum ar fi mai bine, cum era pe vremea lui Brătianu şi ce bine ar fi să trăim veşnic în perioada interbelică. Mereu aceşti oratori sunt modeşti, vorbesc despre importanţa muncii, a tenacităţii, a pasiunii pentru creativitate şi pentru oameni care trebuie zdrobiţi şi umiliţi. Cu cât ocupă o poziţie mai înaltă, subliniază mai graţios lipsa de importanţă a banilor. Şi e posibil să şi aibă dreptate, din moment ce altcineva plăteşte mereu pentru ei.

Mai toţi zâmbesc cu un rictus amabil chiar şi când aşteaptă trenul, sunt gravi când atmosfera e destinsă, iubesc mult familia, au o viaţă simplă şi curată şi, ceea ce te seacă la ficaţi, vorbesc încontinuu despre valori sau despre cât îl iubesc ei pe Mântuitorul. Mai niciodată, valorile astea nu au o corespondenţă cu viaţa vorbitorului, de obicei sunt pe dos şi sunt valabile mai ales pentru alţii. De la cântăreţe de muzică populară la tot felul de lideri de opinie, afacerişti sau fufe, aflăm că valorile sunt foarte importante, valorile sunt inestimabile şi încep toate cu majusculă – de-asta e bine şi să le ţinem mai la distanţă, dar să pălăvrăgim nesfârşit despre ele.

Pentru acei inocenţi care văd aceste mecanisme în funcţiune, o astfel de întâlnire poate avea funcţia unei revelaţii. Aceea că există oameni puternici, oameni deştepţi, oameni care apar la televizor care vorbesc frumos şi care ne umplu inimile de speranţă şi ne fac să scriem SMS-uri cu: sunteţi cei mai buni, ţineţi-o tot aşa, ajutaţi-mă şi pe mine. Ei ne vorbesc întotdeauna despre cât este de important, după ce ai primit foarte mult, să dai înapoi cu generozitate mai ales din lucrurile care nu-ţi folosesc la nimic sau care nu schimbă nimic esenţial, încercând să şi baţi mult apa în piuă despre responsabilitate şi implicare. Implicarea înseamnă că e obligatoriu să declari că înveţi încontinuu, că te doare capul de câte noutăţi îţi fac cioc-cioc la tâmplă. E foarte bine să faci asta, să nu se prindă lumea că joci tetris. În afară de aceste caracteristici generale ale mistificării, lucrul pe care nu-l pot înţelege nicicum este cum se poate minţi în halul ăsta, până la anulare, până la dezintegrare?!

Cum au ajuns oamenii să jure în grup pe ce au mai sfânt că e adevărat ce mint?! Şi să creadă în adevărul minciunilor? Să transforme asta într-un stil de viaţă aproape lipsit de nuanţe, în care totul trebuie să arate aşa cum scrie în cartea tehnică. Confruntată cu această molimă, ipocrizia e un înţeles aproape drăgălaş, acceptabil, chiar preferabil, pentru că încă aduce aminte de insuportabila uşurătate a fiinţei. Dar minciuna asta monstruoasă care îşi strecoară trimişii peste tot anunţă apariţia celui mai tare joc de strategie al tuturor timpurilor: Dezumanizeişăn.

Deşi sunt diferite, toate personajele se văd la fel, pentru că fac şi spun aceleaşi lucruri. Mare profet, Borat, cel care întreba despre o broască ţestoasă: What type of dog iz dis?

Şi totuşi, în fiecare an, de Bobotează, mă minunez de câte ghionturi şi PET-uri în cap poate să-şi ardă poporul credincios, cu frică atât de Dumnezeu, cât şi de bidonul cu cinci litri de aghiasmă al aproapelui. Cum s-ar spune, dezumanizarea scuză mijloacele.

***

 • ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA (buletin 13 ianuarie)

RAPORT : INTOLERANTA SI DISCRIMINARE IMPOTRIVA CRESTINILOR IN UNIUNEA EUROPEANA

Tratam astazi un subiect mai putin discutat sau cunoscut – intoleranta si discriminarea impotriva crestinilor in Uniunea Europeana. Metodele lor de manifestare sunt multiple, unele mai evidente, altele mai subtile sau rafinate. Mereu se afirma despre crestini ca sunt intoleranti si ca intentionat se pun in calea celor care nu se identifica ca si crestini sau persoane religioase cu scopul de a le face viata mizerabila sau de a le nega drepturile. E potrivit insa sa ne intrebam daca nu cumva realitatea este tocmai inversa – nu cumva crestinii Uniunii Europene sunt ei insisi victimile intolerantei si a discriminarii oficiale a structurilor seculare europene?

De exemplu, Presedintele Consiliului Europei afirma mereu ca Biblia nu este altceva decit o insiruire de legende si mituri fara sens, si pentru asta nu e criticat de nimeni. In Suedia si Marea Britanie pastori evanghelici sunt arestati si amendati pentru ca propovaduiesc adevarurile Scripturii privind homosexualitatea. Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale interzice organizatiilor neguvernamentale de inspiratie religioasa participarea la intrunirile si conferintele ei unde se discuta tocmai subiectul drepturilor omului. Consiliul Europei emite rezolutii impotriva creationismului si incurajaza tarile membre sa interzica predarea lui in scoli, fie publice fie private. In Germania si Suedia parinti crestini care cauta sa isi educe copiii acasa, departe de atmosfera anticrestina care permeaza scolile publice din aceste tari, sunt arestati sau dati in judecata, iar copiii le sunt luati de sub tutela parentala. Parlamentul European la rindul lui adopta rezolutii care critica religia si simtamintele religioase. Pledoariile crestinilor europeni pentru recunoasterea contributiei crestinismului la dezvoltarea civilizatiei si culturii europene sunt ignorate sau luate in ris. Presa si media seculara ridiculizeaza crestinii si religia in general. Personalitati si oficialitati seculare si atee determina daca sau nu ne bucuram de libertatea religioasa, si ei, nu noi, ii definesc continutul. Intr-un sens, exemple de felul acesta sunt fara numar, dar se poate vorbi, fara gres, de o intoleranta crescinda si de o discriminare tot mai incisiva impotriva crestinilor Uniunii Europene. Aproape saptaminal publicam ceva pe tema aceasta in buletinul informativ AFR care apare Martea.

Remarcam insa ca evenimentele acestea pe care le enumeram s-au petrecut in doar ultimii ani. Cum se explica acest fenoment? Ce si cine l-a declansat? Care este geneza si motivatia lui? Monitorizeaza cineva aceste situatii de intoleranta si discriminare impotriva crestinilor? Cum putem afla mai multe despre ele ?

In decembrie 2010 colegii nostri vienezi au publicat un Raport privind intoleranta si discriminarea impotriva crestinilor in Uniunea Europeana. Vi-l facem cunoscut astazi. A fost alcatuit de organizatia neguvernamentala austriaca Observatory on Intolerance and Discrimination Against Christians in Europe. Un rezumat introductiv al acestui Raport a fost pregatit pentru noi de Manuela Grindei, studenta din Iasi, vountar AFR. Ii multumim. Notam ca Romania nu este mentionata in Raport, situatii de intoleranta si discriminarea oficiala impotriva crestinilor in Romania fiind practic inexistente. Pare paradoxal sau ironic, dar crestinii din Romania se bucura de o mai mare libertate religioasa in comparatie cu crestinii din tarile occidentale. Comunistii ne-au expropriat-o, dar ne-am redobindit-o. E important deci sa raminem  vigilenti sa ne-o pastram.

Textul integral in limba engleza a Raportului se afla aici: http://www.intoleranceagainstchristians.eu/fileadmin/user_upload/Five-Year_Report_Intolerance_against_Christians_in_Europe_-_online_version.pdf

Tot in 2010 o carte a fost publicata pe aceasi tema, tot de colegii din Viena, dar dintr-o perspectiva mai larga. E intitulata Exiting a Dead End Road (“Iesirea dintr-o fundatura”) si are peste 350 de pagini. A fost scrisa de mai multi contributori, experti in drepturile omului, parlamentari si juristi, atit europeni cit si americani. In linkul acesta aflati detalii despre carte si cum o puteti cumpara la 9 euro. http://www.intoleranceagainstchristians.eu/index.php?id=243

Pentru prima data documentat: Fapte si cifre despre recentul fenomen in crestere  a intolerantei si discriminarii impotriva crestinilor din Europa

Raport publicat vineri, 10 decembrie 2010

Viena, 8 decembrie: Cu ocazia intalnirii OSCE/ODIHR Human Dimension Implementation privind libertatea religiei (Viena, 9-10 decembrie), Observatorul Intolerantei si Discriminarii impotriva Crestinilor din Europa publica un raport pe 5 ani. Aveti atasat raportul sub embargo. Raportul contine o descriere detaliata a fenomenului european mentionat si citate surprinzatoare din cuvintele unor intelectuali sau din documente privind drepturile universale ale omului. Ofera o lista de cazuri reprezentative pentru diferitele categorii de intoleranta si discriminare.

Directorul Observatorului, Dr. Gudrun Kugler, spune:

“ Intoleranta si Discriminarea impotriva Crestinilor includ refuzarea drepturilor crestinilor, cum ar fi la libertatea  de exprimare sau libertatea de constiinta. Libertatea religioasa este pusa in pericol, in special dimensiunile publice si institutionale ale sale. Primim de asemenea multe vesti privind eliminarea simbolurilor crestine, prezentarea eronata si stereotipurile negative ale crestinilor in media si dezavantaje sociale pentru crestini, cum ar fi ridiculizarea sau impiedicarea promovarii la locul de munca.“ “ Lucram pentru o mai mare constientizare a unei probleme in crestere in Europa ca prim pas pentru remedierea ei. Scopul nostru este drepturi egale pentru toti, inclusiv pentru crestini.“

Dl. Mario Mauro, membru al Parlamentului European si  reprezentant OSCE pe probleme de libertate religioasa, a spus in propriul comunicat de presa:

“Exemplele prezentate… demonstreaza ca discriminarea impotriva crestinilor are loc nu numai in tarile unde crestinii sunt minoritari, dar cazurile de intoleranta si discriminare impotriva crestinilor sunt prezente atat la est, cat si la vest de Viena, fara a mai pune la socoteala persecutiile violente care afecteaza comunitatile crestine dinafara OSCE… Exista cateva tipuri de discriminari… intentionate, cand discriminarea este motivata de antipatia simtita fata de crestini, si neintentionate, cand niste legi aparent neutre date de guvern conduc la tratament inegal al crestinilor.“

Dl. Mauro conchide prin a aminti importanta asigurarii libertatii religiei, ca si garantarea dreptului la obiectia de constiinta si, de asemenea, asigurarea participarii depline la viata publica prin modificarea legislatiei care provoaca intoleranta contra crestinilor.

Observatorul gazduieste un website care monitorizeaza si catalogheaza instantele in care crestinii si crestinismul sunt marginalizate sau discriminate in Europa. Observatorul strange cazuri de discriminare impotriva crestinilor din surse media si de la persoane care ni le semnaleaza.  Noi punem in tema organizatii guvernamentale internationale, cum sunt in UE Agentia Drepturilor Fundamentale (FRA) sau Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE). Descoperirile noastre sunt disponibile politicienilor, ONGurilor, jurnalistilor si tuturor persoanelor interesate prin intermediul websitului. O unealta de cautare performanta de pe websitul nostru ofera un serviciu util. Raportul pe 5 ani (atasat) este disponibil in engleza si poate fi comandat ca exemplar tiparit. Pus sub embargo pana vineri, 10 decembrie.

Pentru mai multe informatii: Va rugam sa vizitati  www.IntoleranceAgainstChristians.eu

(…)

NOTA AFR: Cartea lui Josh McDowell, The New Tolerance, a fost tradusa in romaneste sub titlul “Noua toleranta” si a fost publicata in 2006 de catre Editura Aqua Forte din Cluj unde poate fi comandata. Are 182 de pagini. Redam o scurta recenzie a cartii, facuta tot de Editura Aqua Forte.

Această carte are un ton aproape profetic. Şi reprezintă deopotrivă un semnal de alarmă. De peste ocean se conturează tot mai clar o nouă ideologie, care ne invadează taman pe mult cântata axă Washington-Londra-Bucureşti, respectiv US, UE şi RO. Pe scurt, această ideologie, pe care o numim noua toleranţă, ne propune să acceptăm că toate afirmaţiile presupus adevărate sunt egale. Cu alte cuvinte, toate valorile, convingerile şi afirmaţiile cu pretenţie de adevăr sunt la fel de legitime. Singura virtute universală care mai poate exista este toleranţa. Păcatul capital e sinonim cu a fi intolerant. Ai păreri ferme şi îndrăzneşti să ţi le susţii? Eşti un pericol. În virtutea acestei toleranţe de tip nou, Uniunea Europeană, spre care alergăm îmbujoraţi şi cu respiraţia întretăiată de emoţie, şi-a măturat deja sub covor o grămadă de valori, printre care şi întreaga ei moştenire creştină. Concepţia despre lume caracterizată de faptul că binele şi răul sunt categorii absolute, comunicate de către un Dumnezeu Atotputernic a devenit semn de fundamentalism, dacă nu chiar de scrânteală. În lumea fără repere a noii toleranţe, nimeni nu mai poate decide dacă politeţea e mai bună decât obrăznicia, curajul mai lăudabil decât laşitatea, sau adevărul mai preţios decât minciuna. În această vastă puşcărie fără haine vărgate şi ziduri toţi au dreptate, toţi zâmbesc tâmp şi mai ales, toţi sunt liberi. (…)

STIRE DE ULTIMA ORA: Crestinismul Pierde in Canada si Homosexualii Castiga

Libertatea de constiinta si religioasa au fost grav afectate de o decizie judecatoreasca recent emisa in Canada. In 2009 un ofiter de stare civila canadian, crestin baptist, a refuzat sa oficieze “casatoria” unui cuplu homosexual. Si-a motivat actiunea pe baza autoritatii Scripturii si a convingerilor religioase care resping homosexualitatea. Ca urmare a fost amendat. A atacat insa in instanta amenda afirmind primordialitatea libertatii de constiinta si religioasa in raport cu obligativitatea casatoriilor homosexuale. Luni 10 ianuarie 2011 un tribunal din provincia canadiana Saskatchewan a emis o decizie nefavorabila lui, afirmind ca angajatii de stat nu pot refuza, nici chiar din motive de convingeri religioase, sa-si indeplineasca atributiile oficiale impuse de legile canadiene. Detalii despre decizia judecatoreasca, preluate din presa canadiana, pot fi aflate aici: http://www.upi.com/Top_News/World-News/2011/01/10/Court-allows-same-sex-civil-weddings/UPI-36211294683274/. Iar aici puteti accesa textul de peste 70 de pagini a deciziei judecatoresti in limba engleza. In the Matter of Marriage Commissioners Appointed Under The Marriage Act, 1995, S.S. 1995, c. M-4.1,


Categorii

Acordul cu FMI, Facebook, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA/ FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre Intoleranta si discriminare impotriva crestinilor in Uniunea Europeana (Stiri familie si sanatate 5-18 ianuarie 2011)

 1. Un eveniment in plina desfasurare si care trece oarecum neobservat este recensamantul agricol.Sunt mobilizate mari forte umane si materiale.Se intra in intimitatea ultimei redute.La tara lumea inca mai supravietuieste si mai marii nostrii sunt curiosi sa vada cum.Oamenii sunt isteti si stiu sa fenteze recenzorii,dar nu si statistica care nu are nevoie de informatii 100% corecte pentru a scoate o analiza exacta.
  In octombrie incepe recensamantul populatiei si datele vor ajunge tot la Bruxelles.Pentru cine nu stie de ce s-a amanat iesirea pe piata a noilor buletine trebuie sa afle ca se colecteaza aceste date esentiale pentru noul cip.Asa ca se estimeaza ca in acest an vom scapa de buletinul diabolic.
  Nu vreau sa plictisesc, dar nu pot sa ma abtin sa va recomand din avancronica unui film, pentru unii stiintifico-fantastic,pentru altii o apropiata realitate cutremuratoare:

  The Final Cut
  Bine ai venit in familia Zoe Tech. Ai luat o decizie importanta – ai achizitionat un implant Zoe pentru copilul care ti se va naste in curand. Ce inseamna acest lucru? Nemurire. Produsul nostru patentat va fi amplasat la nastere in creierul copilului, permitandu-i acestuia sa inregistreze tot ceea ce i se va intampla de-a lungul vietii. De-acum, amintirile pe care le indragim se vor pastra intacte de-a lungul timpului.
  Un Zoe Chip este un implant care-ti permite sa-ti inregistrezi intreaga viata. Atunci cand mori, filmul vietii tale este transformat intr-un „memorial”, o pelicula care va fi proiectata cu ocazia inmormantarii. Jucarie destinata celor privilegiati, implanturile Zoe vor schimba modul de interactiune dintre oameni, dar exista rebeli care sunt impotriva acestei tehnologii si care cred ca amintirile sunt destinate uitarii.
  Alan Hackman (Robin Williams) este cel mai bun „mester” din domeniu, iar talentul sau de a-i ajuta pe clientii corupti sa scape cu fata curata l-a facut sa fie extrem de solicitat. Cu toate acestea, capacitatea sa de a observa viata prin intermediul emotiilor l-a transformat intr-un om distant, incapabil sa-si traiasca propria existenta.
  Se crede un fel de « vrajitor al pacatelor », iar munca sa ii permite sa stearga defectele celor morti. Spera ca daca va face astfel incat greselile celorlalti sa fie uitate, va reusi sa fie si el un om fara pata.
  In timp ce editeaza un film pentru moartea unuia dintre cei mai importanti directori de la Zoe Tech, Alan gaseste o imagine din copilaria sa care l-a chinuit intreaga viata. Aceasta descoperire il face sa se lanseze intr-o cautare disperata, incercand sa gaseasca adevarul si mantuirea.

 2. Autoritatile din diferite tari declara oficial ca exista deja cazuri de gripa porcina. Cum putem sti daca autoritatile mint sau spun adevarul, si daca cei despre care se spune ca au murit de gripa porcina au avut intr-adevar aceasta boala? Diagnosticul de gripa porcina se poate pune rapid si fara echivoc? Adica trebuie sa-i credem pe cuvant cand spun ca „X” persoana a murit de gripa porcina, sau familiile celui decedat trebuie sa faca investigatii pe cont propriu pentru a descoperi care este cauza reala a decesului? Se fac intr-adevar analize pentru depistarea bolii, sau totul este doar o farsa pentru a baga din nou panica in oameni si a-i determina sa se vaccineze?

 3. @ Antuza:

  Pai noi am cam spus deja… Si linkurile la materialele mai vechi iarasi o arata elocvent.

 4. Pingback: Revine epidemia de manipulare porcina « Bucovina Profundă
 5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FMI VREA SA VINDEM TOT CE A MAI RAMAS SI DA DRUMUL BANCILOR STRAINE SA PLECE/ Cancer la robinet si o minunata pilda de rabdare muceniceasca in boala/ INTOTDEAUNA ESTE CINEVA CARE INCEARCA SA TE OPREASCA SA VORBESTI/ Cyberscep
 6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CRESTINISMUL SUB ASALTUL TOTALITARISMULUI CORECTITUDINII POLITICE: “Ne indreptam spre o persecutie fara sange”, “Jurnalistii si formatorii de opinie sunt cei mai anticrestini”/ Comunicatul Arhiepiscopului
 7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Biserica Greciei ia atitudine fata de CALENDARUL FATIS ANTICRESTIN al Uniunii Europene
 8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CUM INCEARCA UNIUNEA EUROPEANA SA NE INVETE CA DOAR MEDICAMENTELE ‘BIG PHARMA’ SUNT SANATOASE? Ce se intampla de la 1 aprilie? Profesorul Gheorghe Mencinicopschi explica procesul, indica perspectivele ingrijoratoa
 9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Țesături orwelliene in ”țara libertății”. CUM IA CHIP IN SUA SUPRAVEGHEREA OMNIPREZENTĂ
 10. Pingback: Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR
 11. Pingback: SE TRECE LA FAPTE: Nicolas Sarkozy (Franta) si Angela Merkel (Germania) vor un GUVERN EUROPEAN CONDUS DE VON ROMPUY
 12. Pingback: Presedintele Traian Basescu, sef de stat national care asuma "cedarea masiva de suveranitate": ESTE NECESARA CREAREA STATELOR UNITE ALE EUROPEI!
 13. Pingback: CEDO ingaduie crucifixul in scoli, considerand ca expunerea “pasiva” a unui simbol religios nu este indoctrinare. CE SE INTAMPLA IN CAZUL EXPUNERII “ACTIVE”? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare