PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL, în conferința de la Cahul, despre ARĂTĂRI ȘI MESAJE DESPRE VACCIN ȘI BOALĂ ale sfinților NECTARIE, EFREM CEL NOU și EFREM DIN ARIZONA. Episcopul Basarabiei de Sud, PS VENIAMIN – povățuiri și problematizări legate de IMPUNEREA și EFECTELE VĂZUTE ALE VACCINĂRII (video, text)

15-07-2021 Sublinieri

Extras transcris din conferința de la Cahul (Republica Moldova) cu titlul „Povățuiri din Sfântul Munte Athos și Misiunea Ortodoxă în Africa”, sustinuta de monahul DAMASCHIN GRIGORIATUL, binecunoscutul misionar athonit in Africa, alaturi de PS VENIAMIN GOREANU, Episcopul Basarabiei de Sud – 11 iulie 2021, Paraclisul „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon”:

Părintele Damaschin Grigoriatul: Sfinţii Părinţi ne-au spus să nu facem vaccin. Vaccinul aduce moartea după puţin timp.

Sfântul Nectarie, care are legătură cu o femeie acolo, la Atena, doamna Iulia, este o bătrână acolo, la Atena, în vârstă de 85 de ani, ea este într-o bolniţă şi vine Sfântul Nectarie la dânsa aproape în fiecare noapte, la ora 4, şi vorbeşte cu dânsa; este ucenica lui. Eu m-am împrietenit cu această [doamnă cu viață] sfântă Iulia, am mare dragoste pentru dânsa, vorbesc cu ea la telefon, şi am întrebat-o acum două săptămâni: ce spune Sfântul Nectarie despre vaccin? Îşi vor face credincioşii vaccin sau nu? Şi sfântul a spus: Nu trebuie să-şi facă! Este periculos sută la sută. Periculos pentru viaţă.

Şi sunt şi alţi sfinţi, cum e Părintele Efrem din Arizona, care după moarte s-a arătat unui părinte şi i-a spus să nu facă oamenii vaccinul, pentru că după şapte-opt luni mulţi oameni vor muri, pentru că vaccinul este otrăvitor pentru trupul nostru.

Şi la Sfântul Efrem de la Nea Makri, care este puţin mai departe de Atena, au mers un tată şi copilul lui, o fetiţă de 10 ani care a fost bolnavă şi i s-a arătat ei Sfântul Efrem care i-a spus: Eu sunt ocrotitorul mănăstirii acesteia, o să te vindec, dar spune-le părinţilor tăi să nu meargă la mănăstirea mea cu mască. Eu sunt ocrotitorul mănăstirii. Masca nu ajută în biserică, aici e Harul lui Dumnezeu.

PS Veniamin: Acum, vedeţi, în contextul nostru s-a impus ca oamenii să poarte mască pentru că altfel nu le permit să intre în magazin, să plătească, si atunci oamenii, săracii, nu mai ştiu cum să facă. Dar eu zic să ne întărim imunitatea duhovnicească, dacă avem imunitatea duhovnicească atunci nu mai avem nevoie de nimic, pentru că Hristos este Stăpânul vieţii şi al morţii şi nu trebuie să ne sperie niciun fel de ameninţare care poate să vină din partea lumii.

Părintele Damaschin: Şi Sfântul Efrem i-a spus copiliţei să spună tuturor că după puţin timp Dumnezeul nostru Iisus Hristos va opri boala. Şi uitaţi, acum a venit libertatea în toată lumea, putem călători, putem merge la biserică fără frică. Oamenii vin la biserică cu mască şi se gândesc că masca poate să le ajute, că îi protejează, dar nu este adevărat. La biserică venim cu credinţa în Iisus Hristos, în Harul lui Dumnezeu. Vaccinul nostru este Sfânta Împărtăşanie, să nu aveţi probleme şi nici frică.

Un grup din Germania, din Grecia şi din Rusia au deschis două trupuri ale unor oameni despre care s-a spus că au murit de coronavirus şi ce au văzut? Nu au găsit nicăieri urme ale gripei ăsteia, ci tromboză, adica atunci când nu se face circulaţia bine şi doctorii i-au spus că asta se vindeca prin antibiotice mai bune şi aspirină.

Conducătorii atei se bat cu Biserica Ortodoxă şi cu toată lumea. Ce vor prin vaccinuri? Să scadă numărul populaţiei în toată lumea, să fim mai puţini. Aşa, când va veni împăratul lor, Antihristul, să fie conducător numai pentru 500 de milioane de oameni. Deşi noi suntem aproape 8 miliarde. Deci să-i ucidem prin vaccinuri. Şi mulţi doctori spun…

PS Veniamin: Da, am văzut că unii doctori susţin lucruri, şi am văzut chiar şi în România, spun că ce înseamnă vaccinul? Libertate, vacanţe, concedii şi nu mai ştiu ce. Dar ceilalţi spun că vaccinul este exact ce aţi spus dvs, e o intoxicare, bagi în organism o substanţă şi ea produce modificări în organismul nostru.

Aici, la noi, oamenii nu s-au grăbit să se vaccineze pentru că suntem prea săraci, iar săracii mor doar de sărăcie 🙂 Însă în ultima perioadă s-a impus foarte mult şi aici să fie vaccinaţi şi deja există condiţionarea pentru profesorii care or să meargă la şcoală. Bun, dar există o problemă din punctul meu de vedere: de ce cei care s-au vaccinat s-au îmbolnăvit, unii chiar au murit? Asta nu înţeleg. S-au vaccinat, de ce s-au îmbolnăvit? Parcă le-a scăzut prea mult imunitatea unora după ce s-au vaccinat. Nu mă pricep, nu sunt doctor, dar din discuţiile avute cu unii şi cu alţii…

Acum ştiţi dvs cum e cu politicienii. Ei vor să-şi facă campanie electorală, să-şi facă imagine, dar noi trebuie să fim atenţi la viaţa noastră, la sănătatea noastră. Ce ziceau istoricii şi analiştii: că la începutul secolului XX a fost gripa spaniolă. Cei care s-au vaccinat pentru gripa spaniolă foarte mulţi au murit la scurt timp, adică n-au trăit 80 de ani. Unii s-au născut atunci şi au ajuns până în vremurile noastre, dar foarte mulţi care s-au vaccinat atunci au murit pentru că le-a scăzut imunitatea. Vedeţi, medicii dacă ar lucra cu responsabilitate n-ar fi nicio problemă, dar când apare economia în medicină, atunci deja se gândeşte altfel.

Dvs. ştiţi ce aveţi de făcut şi ştiţi cum trebuie să vă comportaţi în aşa fel încât să nu vă îmbolnăviţi nici dvs, nici ai dvs, să aveţi grijă de sănătatea dvs. Un lucru vă spun: să fiţi totdeauna spovediţi şi împărtăşiţi, în orice împrejurare. Pentru că noi nu trebuie să ne temem în lumea asta de ceva. Moartea pentru credincios înseamnă întâlnirea cu Hristos. Noi ne temem să ne întâlnim cu Hristos? Noi, creştinii, dorim să ne întâlnim cu Hristos! Şi atunci trebuie sa fim pregătiţi pentru marea zi a întâlnirii noastre cu Hristos. Dar nu suntem stăpâniţi de frică, ca unii care n-au credinţă. Cu credinţă şi nădejde la Dumnezeu trecem peste toate.

Orice suferinţă, orice se vindecă cu Harul lui Hristos. Aţi văzut în Evanghelie cum ne spune cum se vindecau unii, până în zilele noastre foarte mulţi se vindecă, fie că recunosc, fie că nu recunosc. Aveam o situaţie cu un copil căruia i-a căzut părul şi i s-a făcut o pată pe pielea capului. Mama lui era pediatru. I-a dat cu toate substanţele, cu toate medicamentele, cele mai bune; nu se vindeca copilul. S-a dus la biserică şi de acum i-a spus preotului: <Părinte, nu ştiu ce să fac, dar nu trece [problema] asta copilului. Ce să fac?> <Adu-l încoace!> şi l-a miruit. Şi i-a crescut copilului părul, s-a vindecat şi n-a mai avut nimic. Vedeţi cum Hristos ne vindecă de toate suferinţele dacă noi credem şi dacă Îl chemăm pe Hristos să ne vindece şi să Se sălăşluiască întru noi.

Eu aşa cred, preacuvioase, şi cred că trebuie să privim cu speranţă la Hristos si să nu ne încredem în ce ne promit unii şi alţii, în vaccinuri sau în altele, ci în Hristos, căci El este viaţa noastră şi nădejdea noastră.

Părintele Damaschin: Şi acolo în Grecia este cunoscut că românii nu au acceptat vaccinul, nu au acceptat mulţi, ci foarte puţini, şi că vaccinurile lor le-au dat în afară.

PS Veniamin: Eu acum sper să nu mai existe impunerea, că se vorbeşte de libertate. Dacă se vorbeşte într-o democraţie de libertate, statul n-ar trebui să îngrădească libertatea celor care nu cred aşa şi nu vor aşa. Pentru că, dacă or să îi oblige pe oameni, atunci, săracii, vor fi constrânşi si aţi văzut că aici, la noi, s-au vaccinat câţiva medici şi au murit după aceea sau s-au îmbolnăvit. Erau vaccinaţi, cum să se îmbolnăvească imediat, după o perioadă scurtă de timp? Medici de aici de la Cahul, buni specialişti, care au murit în urma unor împrejurări neclare, confuze pentru noi.

Legături:

PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL – interviu în “Familia ortodoxă” despre MISIUNEA ORTODOXĂ ÎN AFRICA între ispite, vrăjitorie și minuni. CE ESTE DRAGOSTEA FĂRĂ IPOCRIZIE? “Oamenii din lume vor să arate dragoste pe faţă tuturor oamenilor, cu mult râs, dar această dragoste nu este adevărată ‒ de ce? Nu vine din inimă. DRAGOSTEA ESTE RODUL DUHULUI SFÂNT”

MESAJ GRAV DIN VEȘNICIE DIN PARTEA STAREȚULUI EFREM FILOTHEITUL la aproape 1 an de la adormire: “POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ! Vai vouă tuturor pentru ceea ce vă așteaptă!; trebuie să vă pocăiți cât mai e timp… Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, pentru ca Hristos să se îndure…”

CUVINTE VII SI TARI DE LA UN SFANT IN VIATA, PARINTELE EFREM DIN ARIZONA (mai 2014): SODOMIA VA ADUCE RAZBOIUL NUCLEAR! “Hristos nu poate tolera astfel de pacate. Razboiul va incepe din cauza pacatelor… Vom trece prin mari dureri”

“Măi creștini, rugați-vă, că or să vie mari necazuri pe oameni! Oamenii nu se mai roagă lui Dumnezeu” (PĂRINTELE SIMEON ZAHARIA în documentarul Trinitas TV despre Mănăstirea Sihăstria)

 

***

GHERON EFTIMIE DIN KAPSALA (Sfântul Munte): “Sub pretextul sănătății ne este desființată libertatea. După frica virusului, a venit TERORISMUL DIN PRICINA VACCINĂRII OBLIGATORII. Situația de astăzi pregătește și prevestește epoca lui Antihrist”

UN STAREȚ DIN SFÂNTUL MUNTE despre ÎNȘELĂCIUNEA VACCINULUI și vremurile pe care le trăim: “Se pare că lucrurile se îndreaptă exact spre un Guvern unic mondial”

Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foarte grele pentru umanitate. Sa facem lucruri concrete, sa nu fim doar vorbe si predici”

CUVÂNT AL MITROPOLITULUI CIPRIOT NEOFIT despre DICTATURA NOII ORDINI MONDIALE, folosindu-se de “boala coronavirusului”, VACCINURILE GENETICE și ARMA PSALTIRII: “Să avem frică de Dumnezeu, iar nu fobie de boli”

Mitropolitul Neofit de Morfou despre NOUA ORDINE MONDIALĂ și STATUL ANTICREȘTIN în vremea “noii realități” în care am intrat de un an. COSTURILE LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ și REACȚIA LUI DUMNEZEU PRIN STIHII: “Trebuie să avem puțină răbdare. Planul lui Hristos este sa îi lase deocamdată să facă o încercare, să îi îngăduie, apoi să îi oprească fie prin evenimente geofizice, fie prin războaie”

CUVANTUL DE ANUL NOU 2021 AL PS MACARIE DRĂGOI: “Sa nu intram in panica si sa nu facem din supravietuirea biologica scopul suprem al vietii noastre, care merita orice pret”. Despre “PANACEUL” VACCINULUI: “Sa facem alegeri in cunostinta de cauza, nu pe baze emotionale sau cedand presiunii colective!” (VIDEO)

DE CE A INGADUIT DUMNEZEU PANDEMIA unui virus fabricat si care este solutia “care ne poate tine cu mintea intreaga inaintea acestui asalt”. Cuvant duhovnicesc despre IDEOLOGIA NEOMARXISTA, APARAREA FAMILIEI, BOALA, FRICA SI VACCIN (video, text)

Pr. Ioan Dumitriu: SĂ NU LUĂM DECIZII ÎN STARE DE PANICĂ sau sub manipularea propagandei, ALE CĂROR EFECTE LE VOM RESIMȚI ȘI LE VOM REGRETA MAI TÂRZIU! “Nu trebuie oare să fim prudenți la tot ce ni se oferă? Pentru că în vremuri de criză și de război nimeni nu mai răspunde de viața nimănui!” (VIDEO, TEXT)

PĂRINTELE EMIL JURCAN ia atitudine față de umilirea Bisericii și terfelirea poporului de către CONDUCĂTORI și MASS-MEDIA: “Fiţi cinstiţi cu poporul. Nu faceţi din boală o afacere! Nu vă îmbogăţiţi pe marginea suferinţei omului! Nu transformaţi poporul într-o turmă urmărită de poliţie, înfricoșată la televizor”

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

“Mai suntem noi stăpâni pe trupurile noastre sau puterea politică decide pentru trupul meu?”. MUCENICII, PERSECUȚIILE ȘI VICLENIA “BINELUI COMUN”. “Să fim vigilenți, cu luare aminte! Diavolul este viclean, înșală şi perverteşte” (AUDIO, TEXT)

Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine e „naivitate”” (VIDEO, TEXT)

Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT)


Categorii

Pandemia Covid-19, Parintele Damaschin Grigoriatul, Parintele Efrem Filotheitul, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie, Vaccinarea obligatorie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL, în conferința de la Cahul, despre ARĂTĂRI ȘI MESAJE DESPRE VACCIN ȘI BOALĂ ale sfinților NECTARIE, EFREM CEL NOU și EFREM DIN ARIZONA. Episcopul Basarabiei de Sud, PS VENIAMIN – povățuiri și problematizări legate de IMPUNEREA și EFECTELE VĂZUTE ALE VACCINĂRII (video, text)

  1. Doamne ajuta!
    Intaritoare cuvinte in vremurile acestea. Slava Domnului pentru toate!
    Multumesc frumos pentru osteneala. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!

  2. Pingback: Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII infailibile și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNG
  3. Pingback: PĂRINTELE DAN BĂDULESCU (video, text): “Avem nevoie de un „rapel” față de VIRUSUL DICTATURII. Să fim cu trezvie, fără panică, nici cu încrederea prostească în autorități!”. PANDEMIA DUHOVNICEASCĂ și “PĂCATUL” NE
  4. Pingback: “Răul se dă pe gratis, binele niciodată. Pentru bine trebuie să faci o jertfă”. LUPTA DIAVOLULUI ÎN VREMURILE ACESTEA PENTRU ÎNȘELAREA ȘI CUCERIREA INIMII OMULUI: “Noi trebuie să avem grijă de noi, nu sistemul. Noi trebuie să
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate