Părintele Ghelasie Țepeș despre CUTREMUR, EFECTELE ABSENȚEI DE LA REFERENDUM, neascultarea de preoți și Biserică și PREGĂTIREA DE O APROPIATĂ PERSECUȚIE: “Până acuma s-or jucat oamenii: de-a credința și de-a trăirea. Ei, acum va trebui să trăiești. TĂVĂLUGUL VINE, DRAGII MEI! Și ne-o prins și țara asta în tăvălug. Păcat! De azi încolo ROMÂNIA NU MAI ESTE GRĂDINA MAICII DOMNULUI, doar Biserica este!” (VIDEO, TEXT)

31-10-2018 Sublinieri

Părintele Ghelasie Țepeș, starețul mănăstirii Sf. Mare Mc. Dimitrie din Sighișoara – Cuvânt în Duminica vindecării femeii cu scurgere de sânge și a Învierii fiicei lui Iair – 28.10.2018:

“(…) În primul rând vreau să vă spun: vedeți că am intrat în toamnă; și sărbătorim sărbătorile de toamnă. Adică, odată cu sărbătorile de toamnă, Sfântul Dimitrie și-a intrat în funcțiune; Sfântul Gheorghe i-o predat cheile vremii Sfântului Dimitrie; și Sfântul Dimitrie o început să conducă vremea. Știți dumneavoastră cum își spun ei unul către altul? “Ia cheile vremii și să conduci vremea după vrednicia oamenilor!” După cum sunt oamenii vrednici, cam așa cumva vor fi și vremurile. Adică, până la urmă rămânem tot la mila lui Hristos. Tot la jertfa Lui, tot la dragostea Lui. Și tot la rugăciunile Sfintei Biserici. Mama Biserică, care se roagă și care Îl aduce pe Hristos la fiecare Sfântă Liturghie. Și acolo vin și Sfinții. Acolo vin Sfinții care ne sunt nouă dragi.

Iată că Sfântul Dimitrie și-o luat, și deja o dat cutremur și în Grecia și în România. Da, azi-noapte o fost și în România cutremurul. Și pregătește. Vedeți, că noi cântăm aici la mânăstire troparul – și troparul cutremurului: “Doamne, izbăvește-ne de groaza cea înfricoșată a cutremurului. Pregătiți-vă, că vine! Să se pregătească România, că vine cutremurul cel mare! Că va zgudui! Va zgudui!

le-o fost lene să se ducă să pună o ștampilă să-și ocrotească credința și familia. De-acuma să se pregătească la zguduieli mari. Acuma va trebui să-ți dai jertfă pe tine, copiii tăi, familia ta, nevasta ta! Dă-i jertfă. Hai, să vedem! Acuma să vedem noi! Ce-i mai ușor? Să pui o ștampilă sau să-ți dai o mână sau un picior? Sau capul? Cum o făcut Sfântul Dimitrie și alți Sfinți. Acuma ne cheamă Hristos la jertfă. Și-o să vedeți dumneavoastră, că jertfă…În primul rând s-o jertfit El. Deci, noi trebuie să călcăm pe urmele Domnului Hristos. Pe urmele trăirii și ale jertfei. Și probabil că din cauza asta o și lăsat Dumnezeu așa, că oamenii s-or lenevit. S-or lenevit în țara asta – acuma va trebui să se hărnicească.

Hărniciți-vă drăguților, puneți-vă pe rugăciune, puneți-vă pe tot ce trebuie, să ne pregătim! Că vine cutremurul. Și nu va veni numai cutremurul, vor veni boli, grozave. O să vie boli grozave. Pe urmă, vor veni lepădări de credință. O să vedeți dumneavoastră: de la cei mai înalți, până la cei mai mici. Vor veni și lepădările de credință. Pentru că ne-am jucat numai așa, de-a credința. Ne-am jucat de-a trăirea. Până acuma s-or jucat oamenii: de-a credința și de-a trăirea. Ei, acum va trebui să trăiești. Te cheamă Dumnezeu la trăire.

Și-o să vedeți dumneavoastră, că la fiecare Sfântă Liturghie vine Hristos. Vine Hristos! Pe urmă, Biserica se preface un Cer pe pământ! Prezența lui Hristos aduce Raiul și Cerul pe pământ! Prezența lui Hristos dezleagă păcatele. Prezența lui Hristos vindecă bolile. Prezența lui Hristos alungă duhurile necurate!

Și vedem din Sfânta Evanghelie de astăzi: femeia [cu scurgerea de sange] ați văzut, ea numai în minte avea… de-atâția ani suferea, sărmana. Și-o zis în mintea ei: “mă voi atinge de haină, pe la spate, și mă voi vindeca”. Știa că se-atinge de Dumnezeu, de haina lui Dumnezeu – și-i imposibil să nu te vindeci. Și când s-o atins, s-o și vindecat. Ați văzut ce frumos se întoarce Stăpânul: “cine s-o atins de mine?!” Și ce-i zic ucenicii: “apăi Învățătorule, vezi că lumea te îmbulzește… și mai întrebi că cine s-o atins Tine”. D’apăi lumea Te îmbulzește, că toți vor să Te atingă. “Nu! S-o atins cineva de Mine, care o avut în minte că se vindecă. Și s-o vindecat.”

Vedeți, s-o uitat să vadă și o vădit-o în fața tuturor. Și atunci femeia o-ngenunchiat și-o zis “Doamne, de doisprezece ani pătimesc. Toată averea am cheltuit-o la doctori. Tot am dat la doctori, și fără nimic – nici un răspuns bun.  Și am venit cu credință, să mă ating de poala sainei Tale Doamne. Și asta m-o vindecat.” Vedeți ce face credința? Și atingerea de Dumnezeu, de haina lui Dumnezeu? S-o atins și s-o vindecat. Ce frumos îi zice Mântuitorul – ăsta-i mesajul din ziua de astăzi: “Îndrăznește fiică, credința ta te-a mântuit! Mergi în pace.” Deci, nu numai că s-o vindecat; o mântuiește dom’le! Vedeți? Prezența lui Hristos te mântuiește.

Ne luăm în gură [ne contrazicem] cu Hristos, cu Sfinții, cu Maica Domnului, cu arhiereii, cu preoții – greșim! Am greșit! Au greșit amarnic cei care au făcut lucrul ăsta… Au greșit amarnic. Va fi amar! De-acuma o să vedeți dumneavoastră, c-o să ducă…

Și vă spun, de ce-s io mâhnit, că tot la mine ajung. Tot la preoți. Tot la arhierei ajung. Toți cu toate greutățile. Unde să te mai duci?!… Că te duci la doctor: nu te mai poate vindeca. Ai cancer, nu? Ce zice doctorul? “Vezi că ești în ultima fază, n-ai ce să mai faci.” […] “Vezi că ai fel de fel de boli, n-ai ce să-i mai faci.” Și ce faci?!… Cad în disperare, nu știu ce să mai facă. Și-n ultimul moment vin la părintele, la biserică. Că știi, nu vin… Vin după ce-au făcut toate prostiile în lume, după ce s-o lepădat de credință, după ce-o făcut păcate mari, grele, o trăit în ele; nici nu știi dacă mai au credință ori nu mai au credință; vin la mine, știi?!… “Apăi am venit și io acuma”, știi?!… “Mă, da tu de când ai pățit lucrul ăsta?” “Apăi, de trei luni de zile; de un an de zile.” “Bun, de un an de zile tu n-ai avut în minte să vii la Biserică, să plângi, să-I spui lui Hristos durerea și suferința ta?” “Nu, că io am crezut că dacă fac bine la oameni nu se atinge satana de mine.” Ba da! Ba da. Că s-o atins de Hristos. L-o luat pe brațe și L-o dus și pe munte și pe aripa templului – satana! Și când L-o luat? Când o postit cele patruzeci de zile. Și cei care ați fost la Ierusalim știți ce zic io, ați văzut ce-i în pustia Carantaniei. Ce temperatură din aia, de la 38 la 55 de grade. Deci așa o postit Domnul Hristos!  Temperatură din aia, de scoți limba afară, de nu mai poți de căldură. N-o mâncat patruzeci de zile și patruzeci de nopți. Ei, acolo o trăit Domnul Hristos. Acolo o postit și s-o luptat cu păcatele lumii și o biruit pe diavol. Și o biruit puterea iadului. Acolo, în căldurile alea cele mai mari. Vedeți?! Și noi, când ne cere Biserica: “haideți, ascultați!” “Nu!” Vă împotriviți. S-o împotrivit. Nu voi… Că io de ăia zic, că înregistrează destui [cu aparatele] și ascultă. Ascultă cei care s-or împotrivit. Cei care s-au împotrivit vor plânge mult… Vor plânge mult. Și ceilalți vom plânge împreună cu ei… Noi vom plânge de bucurie că nu ne-am lepădat de Biserică, de Hristos și am ascultat de glasul Lui. Ei vor plânge că s-or împotrivit Bisericii și lui Hristos. Și s-or împotrivit rânduielii lui Dumnezeu pe fața pământului. Vai de noi! Vai! Și vai! Și vai! De trei ori zic lucrurile astea.

Las c-o să vedeți dumneavoastră, că preoții se vor opri! Vor opri, o să vedeți dumneavoastră. Părintele Arsenie anunța că Liturghia se va sfârși pe fața pământului. Știți cum se va sfârși? Din cauza oamenilor, cu păcate mari, grele, vii – îi vor omorî pe preoți în biserică, da? Și oricine va omorî un preot [va] crede că va aduce slujbă lui Dumnezeu. Și n-are cine să mai facă Liturghie [atunci]. Îi iadul pe pământ?! Ia gândiți-vă între voi – și acuma vă dau o temă de lucru pentru toată viața și veșnicia – câți n-ați omorât preoți în mintea voastră?! Ați omorât preoți că nu-i ascultați. I-ați judecat, i-ați vorbit de rău, nu vă supuneți cuvintelor și darului pe care-l are preotul. “Ce să mai ascult de el?!” În mintea ta l-ai omorât! Vedeți?! Acuma urmează să-l omori fizic. În mintea ta îi mort preotul. Sunt destui care nu mai ascultă: nici de arhiereu, nici de preot, nici de nimenea. Așa: i-o omorât. Urmează fizic. Vedeți, ce râde satana! Ce batjocorește satana pe om! Ia gândiți-vă cine te mai dezleagă de păcate? Da, l-ai omorât pe preot: cine te mai dezleagă de păcate? Nimenea. Nimenea! Și-atunci, iadul va fi pe fața pământului.

Eu vă spun: întoarceți-vă la Dumnezeu, până mai aveți de întors; ascultați, până mai aveți pe cine să ascultați; că mâine-poimâine nu mai are lumea pe cine să asculte. Nu se mai face Liturghie pe fața pământului. Vine persecuția. Și persecuția vine din voi, din mintea voastră! Din inima voastră! Din trăirea voastră. Nu din cei care vin la Biserică. Să fie clar lucrul ăsta. Nu din cei care se spovedesc și se roagă. Nu! Nu din cei care fac milostenie, și din cei care ascultă… Nu! [Zic] De cei care s-au împotrivit dintotdeauna. De aceia: ni se vor împotrivi continuu. Știi: “de ce să mă duc? Auzi, că preotul face politică.” Dacă îți zice: “du-te, apără-ți familia, credința! Du-te apără-o, că alții au apărat-o cu prețul vieții lor!” Auzi, că “biserica face politică”. Ia, să vedem de acum încolo, ce veți face? Vă veți duce iară la alegeri. Nu faceți politică?! Vă întreb eu, pe românește, de-acuma. Ei, nu v-ați dus atunci, nu vă mai duceți niciodată! Să țineți minte lucrul ăsta! Deci, dacă nu v-ați dus atunci, să nu vă mai duceți niciodată! Ca să nu mai faceți politică… Ca să nu mai facem lucrurile… Da, gata! Ne oprim de la politică. Uite, odată cu referendumul ăsta, oprim votul. Oprim votul în România. Ia să vedem, merge bine țara?! Haideți să vedem dacă România merge bine fără vot! Că asta au cerut acuma: “Nu vă duceți la vot. Nu vă duceți la vot”. Nu, nu mai mergem. Da. Asta să le spuneți de-acuma la toți: “Nu mai mergem la vot.” Pentru că “votul nu-i bun”. Că dacă era bun, ne duceam [ne-am mai duce]. Dacă “nu-i bun”, nu mai mergem [de-acum înainte]. Și-atunci ne oprim: gata. Și de-acum mergem la Biserică, de-acuma mergem la rugăciune, de-acuma mergem să plângem! Că avem păcate multe, avem greutăți multe, și suferințe multe. Că vor veni! Că vedeți că tăvălugul vine. Tăvălugul vine, dragii mei! Și ne-o prins și țara asta în tăvălug. Păcat. Păcat!

Că io am citit în cărțile cele sfinte, frumoase, că România arde de jur-împrejur…  Știți, îi “Noul Ierusalim”, îi “Grădina Maicii Domnului”… Nu mai zic lucrul ăsta! Nu-l mai zic, de azi încolo România nu-i mai “Noul Ierusalim”, nu mai este “Grădina Maicii Domnului”… Biserica! Mănăstirea!… or rămas “Grădina Maicii Domnului”, “Noul Ierusalim”… Biserica! De-acuma să știți unde este “Grădina Maicii Domnului” și unde este “Noul Ierusalim”. “Saltă și te bucură Sioane, și te veselește întru învierea Celui Născut al tău!”

Putea să se bucure o țară întreagă. Nu se mai bucură o țară întreagă. Se vor bucura cei din Biserică. Cei care se duc unde este Hristos. Nu v-am mustrat, v-am atenționat. Pentru că e o durere mare pentru noi, pentru oamenii lui Dumnezeu, că tot la noi ajung toate durerile, toate suferințele. Și-atunci noi deja ne pregătim: cu post, cu rugăciune, cu spovedanie, cu împărtășanie, cu vinerile, miercurile – țineți-le, că astea le dau la toți! – pregătiți-vă! În momentul când vor veni lepădările și când vor veni chinurile, tu să fii spovedit, să fii împărtășit, să ai anafură, să ai agheazmă în tine, să ai Duhul lui Dumnezeu! Că strigăm psalmul 50: “Duhul Tău cel Sfânt nu-L lua de la mine”. Și-atunci: umpleți-vă de Duh Sfânt, umpleți-vă de har. Când ne-om întâlni în Împărăția lui Dumnezeu, să ziceți: “Părinte Ghelasie, ai avut dreptate, pentru că pe pământ îi locul durerilor, îi locul suferințelor, iar Împărăția lui Dumnezeu îi locul răsplătirilor.”

Să vă răsplătească Domnul pentru credința dumneavoastră, pentru rugăciunea care ați făcut-o astăzi, pentru prezența aici; pașii să vi-i socotească ca și mătănii, ca și închinăciuni, făcuți înaintea lui Dumnezeu, ca și post, ca și zile de post! Orice pas făcut la mânăstire este o zi de post! Să știți lucrul ăsta! Este o metanie, este o închinăciune, este o jertfă. Ei, s-aveți mulți pași făcuți la mânăstiri și la biserici. Pe urmă, să vă rugați, să nu dușmănim, pe nimenea! Dușmănim păcatul și pe diavol! Atât! Cu astea se luptă Biserica! Nu se luptă cu oamenii! Omul a fost cuprins de patimă, de păcat și trântit. L-o trântit deja. Ei, acuma, ridică-te! Că nu te va ridica nimeni altcineva, decât Hristos. Și Măicuța Sfântă care vine la fiecare Sfântă Liturghie. Să vă dea Dumnezeu putere, să vă puteți ruga, să aveți putere să vă duceți la servici, să aveți putere să umblați pe drum, să auziți cum se hulește numele lui Dumnezeu – veți auzi de-acuma… Pe urmă, iată ce ne zice Domnul: vă trimit ca pe niște miei în mijlocul lupilor. Haideți, faceți-vă mieii ăia, frumoși; și în mijlocul lupilor spuneți că sunteți credincioșii lui Hristos și nu vă fie frică!

Nu vă fie rușine! Nu vă temeți! Pentru că tot Hristos, tot Dumnezeu va birui! Printr-o tainică minune. Zicem la o cântare: “Crucea tot va birui”! Prin tainica aia minune, biruiește Crucea și Cel care este pe Cruce!

Acolo ne cheamă Hristos: la jertfă, la dăruire. Să ne jertfim! Și să ne dăruim! Exact ce-o făcut Stăpânul. Ce face Stăpânul pentru tine fă și tu pentru cei dimprejurul tău.”

Părintele GHELASIE ȚEPEȘ, starețul Mănăstirii Sf. Dimitrie din Sighișoara, după REFERENDUM: “Pregătiți-vă de răstignire! Oamenii lui Dumnezeu vor fi răstigniți, dragilor! De ce suferă poporul ăsta român? E MÂNDRU, DOMNULE, MÂNDRU! Și mândria o va arde Dumnezeu” (VIDEO, TEXT)

***

 

PARINTELE ARSENIE BOCA despre PREOTIE: “Vreţi preoţi buni? Naşteţi-i! Toată decăderea e de la părinţi începătură”; “Iubiţi pe preoţi acum, până-i mai aveţi în mijlocul vostru, căci va veni o vreme când nu-i veţi mai avea!”

PROFETIILE PARINTELUI ARSENIE BOCA DESPRE ROMÂNIA: “România va fi inconjurata de flacari… Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne”

Parintele Arsenie Boca despre VIITORUL ROMÂNIEI: “O iubeste Dumnezeu? Sa se astepte la bataie!”

PARINTELE ARSENIE BOCA – pomenirea plecarii in Vesnicie a marelui mijlocitor si luminator al neamului. DARURILE si CRUCEA PARINTELUI ARSENIE. Cand un neam isi tradeaza rostul, sa se gateasca de pedeapsa!

PARINTELE ARSENIE BOCA – CUVINTE DUHOVNICESTI ANTOLOGICE, de mare forta si folos mantuitor: “Nu te ruga de Mine sa le dau pacea, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada pacea pe pamant“

PARINTELE ARSENIE BOCA si CELE SAPTE SURLE (III). Despre sfarsitul lumii, Antihrist si A Doua Venire: “SFANTA LITURGHIE MAI TINE LUMEA”

“Eu sunt cel mai laudat de oameni, dar si cel mai hulit… Ma rog sa nu intre nimeni in iad din cauza mea”. PARINTELE ARSENIE BOCA, cel “aspru-bun”, in amintirea Parintelui GHELASIE ȚEPEȘ. Marturii despre minuni si invataturi (VIDEO): “Să fii îngăduitor cu neputinţa omenească!”

PARINTELE CONSTANTIN SARBU: SFARSITUL PAMANTESC, MINUNI, VIZIUNI, PROFETII. “Aveti grija, ca vor veni timpuri grele. La urma de tot n-or sa mai fie preoti, au sa planga lacatele la usi… Daca faceti pacate, piere si credinta”

PR. CONSTANTIN MOISIU: Cuvant duhovnicesc vesnic actual despre cutremurul din noiembrie 1940: “Toata lumea se plange de greutatea vremu­rilor pe care le traim, dar nimeni nu vrea sa recunoasca si partea lui de vina”

SFANTUL NICOLAE VELIMIROVICI DESPRE SEMNELE DE LA DUMNEZEU: “… intrucat cutremurele vor fi foarte dese, popoarele vor trai intr-o frica neincetata”

RUGACIUNEA SFANTULUI GHENADIE LA CADEREA CONSTANTINOPOLULUI. “Daca te avem pe Tine, Doamne, nimic n-am pierdut”

***

FOC SI POTOP. Ce fel de vapaie a cuprins lumea si ce este de facut?

“SA INTELEGEM ORTODOX EVENIMENTELE care se intampla. SA VA RUGATI NU DOAR PENTRU GRECIA, ci pentru toate tarile despre care veti auzi ca vor trece prin propriile lor incercari in urmatoarele saptamani si luni – si vor fi multe acestea”. PREDICA MITROPOLITULUI NEOFIT al Ciprului in urma cumplitelor incendii din Peninsula Atica (VIDEO, TRADUCERE)

MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou primește sfat de la o maică sfântă să ne îndemne la RUGĂCIUNI COMUNE LA ORELE NOPȚII, pentru a putea lupta cu duhurile de DISPERARE ȘI FRICĂ și pentru că… “țara noastră este în pericol și țările tuturor ortodocșilor sunt în pericol”

MITROPOLITUL NEOFIT (Cipru) despre SEMNELE VREMURILOR, apropierea Razboiului Mondial si a MARILOR CUTREMURE. Care sunt motivele pentru care ingaduie Dumnezeu nenorocirile si CE AVEM DE FACUT: “Nu Dumnezeu provoaca aceste probleme, ci pacatele oamenilor. IN ACESTI ANI, 2017 si 2018, INMULTITI RUGACIUNEA! Este foarte important sa fim gasiti in pocainta”

 

***

“Cred că simţiţi un DUH RECE care trece prin mijlocul poporului acestuia. AM DEVENIT CA NEAMUL DIN GADARA CARE L-A SCOS AFARA PE HRISTOS… Într-un fel de pogorâre a duhului necurat peste noi, ne credem cu toții pricepuţi, cunoscători şi NIMENI NU MAI ASCULTĂ DE BISERICĂ”. Care ne mai este nădejdea si ce ar putea urma dupa această LEPĂDARE a lui Dumnezeu? (AUDIO, TEXT)

“OAMENII TREBUIE SA SE ASTEPTE LA URGIA LUI DUMNEZEU! Oamenii au votat impotriva Lui” – ILIE SERBANESCU, marturisire simpla si raspicata legata de REFERENDUM si cauzele caderii lui: “Eu, unul, intre Dumnezeu si Bruxelles, Il aleg pe Dumnezeu. Niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum sa reuseasca. Ei aveau o problema cu Bruxelles-ul. Si la tradare nu-i intrece nimeni!” (VIDEO, TEXT)

PREASFINȚITUL SILUAN, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia – CUVINTE DE MAXIMĂ GRAVITATE DUPA REFERENDUM: “A venit ceasul Săptămânii Pătimirilor Bisericii. Și noi ne apropiem de Ghetsimani-ul istoriei”

Părintele MITROPOLIT TEOFAN despre “RANA” și “LECȚIA” REFERENDUMULUI: “Și cei care nu au fost la vot și cei care am fost, VOM DUCE CRUCEA GREA A CONSECINȚELOR care decurg din nevalidarea referendumului închinat căsătoriei şi familiei. NE MERITĂM SOARTA, înseamnă că nu ne-am făcut îndeajuns datoria”

CUVANT GRAV SI IMPORTANT (pentru) DUPA REFERENDUM, in duh profetic, al Parintelui Cezar Axinte (Constanta): ESTE VREME DE CERNERE, DE “APOCALIPSĂ”, DE “RIDICARE A VĂLULUI”. “De acum războiul se mută într-o altă dimensiune, va fi mult mai deschis, mai descoperit. Războiul se duce împotriva lui Hristos şi a celor care Îl urmează”

Predica Parintelui TUDOR CIOCAN despre IMPLICATIILE REZULTATULUI REFERENDUMULUI (audio + text): “Va veni o perioada foarte grea pentru noi, ca Biserica. NE INDREPTAM SPRE O NOUA DICTATURA. Acum, ca popor, ne-am dezis de Dumnezeu. Dintr-un neam crestin ne-am transformat intr-o populatie”

“SABIA” REFERENDUMULUI, MOMENTUL ADEVARULUI, ZILELE CERNERII si MORTII VII de langa noi – GENERATIA CARE A ALES LEPADAREA DE HRISTOS. Apocalipsa in direct sau eliberarea Fiarei. SODOMA – PAMANT ROMÂNESC?! “Nu pot să rămân mut în fața ipocriziei: să citezi pe Iisus Hristos – Dumnezeu şi apoi să Îl arunci la coș. Nu am văzut o perfidie atât de mare de la Carantania încoace”

NEAM BOICOTAT. Opinii de pr. Constantin Necula, Catalin Sturza, Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si altii/ REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE E INVALID. Suntem in minoritate. Totusi, 4 milioane de români au votat pentru valori crestine. CE URMEAZA DE MAINE?/ Declaratia de presa a liderilor CpF (Video): „Există o parte acestui popor de patru milioane care a trecut peste campania de dezinformare”

POPORUL ROMÂN, CĂZUT, MURIBUND, ÎNCONJURAT DE VULTURI ȘI HIENE. Se va mai ridica la viață la chemarea lui Hristos? (PR. CEZAR AXINTE in duminica Referendumului)

CINE A INABUSIT SAMANTA NEAMULUI ROMANESC? Parintele Cezar Axinte: “Focul e la gardul nostru, iar noi parca suntem inerti, paralizati, sufletul nu mai poate sa vad limpede”. OTRAVA UCIGASA A IDEOLOGIEI (NEO)MARXISMULUI si faurirea “OMULUI NOU” CARE IL VA INSTALA PE ANTIHRIST IN APLAUZE (audio + text)

ÎNTREAGA LUME E UN NOU COLOSSEUM. Predică puternică a Părintelui GHERASIM de la Putna despre PERSECUȚIE, MĂRTURISIRE și CRUCE – CONDIȚIA CREȘTINULUI AUTENTIC dintotdeauna VS. PACEA ȘI DRAGOSTEA MINCINOASE ALE FALȘILOR ÎNVĂȚĂTORI, “care rămân în afara arenei”, nesuferind prigoană (VIDEO, TEXT)

PĂRINTELE IUSTIN, starețul Mănăstirii Oașa – cuvânt-bisturiu despre REFERENDUMUL pentru apărarea NORMALITĂTII și FAMILIEI: “Este un laş cine nu merge la vot! NEPREZENȚA LA VOT ESTE PĂCAT STRIGĂTOR LA CER. După aceea vei da socoteală pentru toate care vor urma, că or să urmeze foarte multe” (VIDEO, TEXT)

CUVINTE ARZATOARE si INSUFLETIT(OAR)E, APELURI EMOTIONANTE si CLARIFICARI NECESARE pentru a sublinia importanta CRUCIALA a votului la REFERENDUMUL pentru NORMALITATE si FAMILIE. Arhim. Hrisostom Rădășanu, Nichifor Horia si Clement Paunescu (video, audio, text): “Daca noi suntem considerati nevrednici si suntem, de dragul lui Cleopa de la Sihastria, al lui Paisie, Iustin, Teofil, Staniloae, Țuțea sau Steinhardt, MERGI LA REFERENDUM!”

REFERENDUMUL din 6-7 octombrie – exercitiu de suveranitate. AVERTISMENTE, DURERI, MARTURII PUTERNICE/ Cuvantul rascolitor al PARINTELUI MIHAIL MILEA: “A început războiul! Și e război mare. Război pe viaţă!”/ UCENICUL PARINTELUI ARSENIE BOCA, Parintele Ghelasie Tepes: “O sa strig cat pot eu la Sfantul Mormant ca Mantuitorul si Maica Domnului sa nu lase neamul romanesc de batjocura patimilor”/ Pr. SAVATIE BASTOVOI: “Lupta e contra lui Hristos, contra părinților și a fraților noștri”


Categorii

Hrana duhului / PREDICI SI CUVINTE DE FOLOS, Parintele Ghelasie Tepes, Portile Iadului, Prigoana impotriva crestinilor, VIDEO, Vindecarea femeii cu scurgere de sange, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Părintele Ghelasie Țepeș despre CUTREMUR, EFECTELE ABSENȚEI DE LA REFERENDUM, neascultarea de preoți și Biserică și PREGĂTIREA DE O APROPIATĂ PERSECUȚIE: “Până acuma s-or jucat oamenii: de-a credința și de-a trăirea. Ei, acum va trebui să trăiești. TĂVĂLUGUL VINE, DRAGII MEI! Și ne-o prins și țara asta în tăvălug. Păcat! De azi încolo ROMÂNIA NU MAI ESTE GRĂDINA MAICII DOMNULUI, doar Biserica este!” (VIDEO, TEXT)

  1. Sfant, Sfant, Sfant, Domnul Dumnezeul nostru care inca mai da izvoare de apa vie slujitorilor Sai din care sa ne adapam si noi nepriceputii si putin credinciosii care vrem sa ne sfintim si sa ne mantuim !
    Si ne imbarbatam si ne intarim prin cuvantul cu putere care l-a dat slujitorului Sau, Parintele Ghelasie.

  2. Pingback: INTERVIUL INCENDIAR DIN “FAMILIA ORTODOXA” AL PARINTELUI MELCHISEDEC, staretul manastirii PUTNA, despre ROBIA ECONOMICA, POLITICA si MORALA a poporului român de astazi si LUPTA IMPOTRIVA FAMILIEI SI A NORMALITATII: “Acum asistam la o no
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Articole Recomandate

Carti recomandate