Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI

1-03-2011 10 minute Sublinieri

Introducerea noastra:

Va prezentam traducerea unui articol de pe site-ul Natural News pentru evenimentul comentat, legat de hotararea extrem de grava a Curtii Supreme de Justitie a SUA. Tinem sa facem mentiunea ca NU impartasim modul simplist si ideologic in care autorul articolului de pe Naturalnews.com priveste fondul problemei si nici stilul alarmistinstigator care razbate din acest material. In plus, mai mult decat atat, consideram primejdioasa viziunea autorului, conform careia s-a ajuns, practic, la un razboi legitim intre populatie si industria farmaceutica care, impreuna cu guvernul, actioneaza astfel incat… genereaza disperare, violenta si rezistenta. Dincolo de aceasta avertizare…

Decizia Curtii Supreme a SUA, luata in cazul concret al unei victime atestate a vaccinurilor, arata pana unde a ajuns influenta gruparilor industriale farmaceutice, pe de o parte, dar si a gruparilor care planifica politici malthusiene asupra populatiei, pe de alta parte. In aceasta privinta (si numai in aceasta privinta!), vehementa articolului de mai jos este intru totul justificata. O asemenea de-responsabilizare juridica a producatorilor de vaccinuri, cuplata cu un mediu academic puternic arondat bugetelor Big Pharma, cu agentiile statale sau mondiale care promoveaza intens vaccinurile in masa (OMS, de pilda), arata ca ”baietii” nu glumesc si nu au de gand sa se opreasca din marsul construirii minunatei lumi noi, in care omul este prins cu seringile ca intr-un insectar.

Scandalul imens de acum 1 an, creat de ancheta Consiliul Europei, care a aratat cum poate sa lucreze industria farmaceutica manipuland frica oamenilor si docilitatea guvernelor nu pare sa fi lasat deloc urme. Ba, mai mult, in Uniunea Europeana, desi s-a dovedit ca un vaccin e nociv, autoritatea principala ii acorda, in continuare, tot sprijinul

Asadar, evident ca evenimentul in sine este relevant si arata pana unde a ajuns cardasia dintre guverne si marile corporatii farmaceutice. Capcana este ca, in aproape toate situatiile similare care deja sunt coplesitoare, la acest gen de probleme-cauza sau de probleme-provocare se raspunde cu un gen tot mai tipic si previzibil de reactii “revolutionare”, insotite de propulsarea unor lideri de opinie, care cauta sa capteze toata revolta populatiei intr-o directie de revolta, care este adesea nu numai radicala, ci de-a dreptul extremista.

Si astfel omul este pus in pozitia imposibila de “lose/lose”, de sah-mat, de “situatie fara iesire” (omeneasca!): frontal, guvernul si corporatiile care savarsesc abuzuri din ce in ce mai mari, pana la cele totale, absolutiste, fara drept de apel pe o cale obisnuita, juridica, pasnica;  de pe flancuri, o presa ‘oficiala’ (mainstream) care vede in orice atitudine de respingere a unor produse farmaceutice (si nu numai) o dovada de fanatism si extremism condamnabile; din spate, agentii provocatori anti-sistem care comaseaza pe fagase controlate “energiile” de indignare ale corpului social si pe care le imping cu putere spre revolta – daca se poate cat mai violenta e cu atat mai ‘bine’…

Este genul de situatie in care “sistemul” joaca la ambele capete, cu doua maini, pe deasupra vederii noastre: provocand atat problema, cat si reactia (controlata) la ea, despre care discutam odata, intr-un cu totul alt context, inca unul destul de minor, local si punctual: “SISTEMUL” sau CUM LUCREAZA SATANA “LA DOUA MAINI”.

Pacaleala este banala, si totusi subtila. Aparent si logic, din bun-simt, daca esti om sanatos si credincios, nu ai cum sa nu fii de partea celor “revoltati” si sa nu fii, reflex, “anti-sistem”. E firesc ca in constiinta ta sa respingi si sa fii indignat la maximum de toata aceasta presiune fara precedent de control total, de otravire, de agresiune ideologica si de pervertire morala care s-au generalizat, pentru a distruge tot ce inseamna credinta curata, normalitate, traditie, viata, sanatate, familie, intimitate, libertate, etc. Problema, la care prea putini reflectam, este insa atunci cand oamenilor li se canalizeaza colectiv aceste energii ale disperarii si ale furiei firesti nu inspre o directie de asumare inteleapta, matura, ba chiar duhovniceasca si ecleziala, sa zicem, in cazul nostru, a provocarilor (vezi aici), ci spre trasee “revolutionare”, “eroice”, “haiducesti”, multe deja pregatite si “coapte” din vreme, spre “solutii” incarcate poate si de o aura mistica, avansate de “lideri providentiali” iesiti de nicaieri, care au forta si “carisma” de a le deturna si exploata nemultumirile si nevoile inspre cele mai primejdioase forme de asociere si de actiune. Intotdeauna, mai ales pentru cei obisnuiti sa ia de bun tot ce circula mediatic, mai ales daca apasa pe butonul de alarma si este impartasit “viral” de multimi anonime, dar solidare, va ramane valabil riscul de a nu vedea intregul “tablou” al situatiilor, cu toate datele problemei si de a cadea din lac in put, de a se arunca cu capul inainte, la primul strigat aparent mai credibil de tipul: “Dupa mine!” .

E incomod de acceptat, dar ar trebui sa fie de inteles oricuarui om dotat cu putina refelexivitate si cu o minima intelegere a istoriei, a actiunii structurilor oculte din societate (fie ele servicii secrete sau organizatii “discrete”) si a mersului lumii de astazi, ca la nivelul de perfectiune a controlului societal la care s-a ajuns, pur si simplu NU SE POATE ca “gulerele albe” sa nu tina cont si sa nu prevada din vreme strategii de infilitrare si de deturnare a oricarei forme de opozitie fata de agenda “oficiala”. E cu neputinta sa ne inchipuim ca “opozitia”, “disidenta” si “revoltele” de ordin colectiv, mai ales cand iau o forma foarte explicita, publica, galagioasa, ostentativa si cu impact popular, de succes la mase, cand contin chemarea clara de inregimentare disciplinata, cand se contureaza ideologic si devin niste fenomene de o forta si de o influenta redutabila ar fi lasate sa se nasca si sa se dezvolte liber, de capul lor… Dintotdeauna aceste structuri au apelat la diversiuni. Diavolul insusi este Marele Diversionist al Istoriei. Sa ne imbatam deci cu amagirea ca de aceasta data ne-a uitat si ca nu va mai sti sa ia chipul “binelui”, tocmai acum cand, dupa atata amar de vreme, si el, si fortele omenesti care ii slujesc, au capatat o experienta uriasa, s-au iscusit si s-au rafinat pana la nivele de neimaginat?! Prin urmare, de ce am fi atat de creduli si de naivi in fata oricarei posibile diversiuni, luand de buna, de-a gata, orice “versiune” a realitatii care ni se vantura, “salvator” prin fata ochilor nostri… hamesiti dupa certitudini izbavitoare, dupa dreptate si adevar, dupa libertate, dar si dupa… predarea in fata unei autoritati care sa ne scuteasca sa mai reflectam si singuri?!

Amagirea este foarte mare atunci cand ne centram numai pe abuzurile “oficialilor”, pe propaganda acestora, pe planurile asasine ale elitelor antihristice (mai mult sau mai putin secrete) ale planetei, care, iata, au devenit tot mai agresive, mai ostentative, mai concertate, mai fatise si mai reusinate. Este putin probabil ca totul sa fie intamplator si este foarte primejdios sa te arunci si sa musti momeala de a reactiona spontan, reflex, revoltat si disperat, dupa cum esti provocat sa o faci, si de a te duce rapid dupa aceia care iti ofera, suspect de generos, planuri si trasee de salvare foarte lumesti, care iti reduc anxietatea si iti hranesc dependenta psihologica, care stiu sa-ti vanda iluzia ca esti “pe maini bune”, ca nu mai esti singur si vulnerabil in fata asaltului generalizat si dezlantuit al raului, si ca, impreuna cu toti cei la fel de revoltati ca si tine, sub conducerea unui lider investit cu toata increderea, veti putea chiar rasturna aceasta ordine criminala.

Constatam, de altfel, ca mai toate siteurile principale americane anti-sistem, de la Global Research la Natural News – si acestea sunt doar doar cateva din cele verificate – au intrat in fibrilatie de cand cu revoltele din tarile arabe din Africa, revolte pe care “unii” le doresc a fi provocate si in SUA. Ne aducem aminte si de recentul comentariu al lui Noam Chomsky, un cunoscut intelectual stangist, dar si lider de opinie anti-sistem. Asadar, acum pretutindeni se aplica proverbul: “bate fierul cat e cald” – caci se simte in aer miros de pucioasa – adica se cauta sa nu fie cumva ratat momentul, ca tot se afla pe val spiritul revolutionar.

Atentie insa cand valul acesta este “chemat”, este programat sa vina si la noi, chiar daca, fara doar si poate, el va trebui “turnat” in forme “adaptate” specificului local, deci sa nu ne asteptam la repetitii la indigo ale revoltelor din lumea araba! Este esential sa fim foarte precauti, atenti si treji la tot ce apare astazi, de oriunde ar veni, e esential iarasi sa nu ne credem niciunul dintre noi liberi de inselare si sa ne temem de orice vine sub infatisarea “dreptatii”, a “bunelor intentii”, dar nu cu duhul si cu mijloacele lui Dumnezeu, ale Evangheliei. Sa ne amintim ca asa va lucra si Antihristul, si asa lucreaza si inaintemergatorii sai: nu prin raul explicit, nu punandu-si (la figurat vorbind) coarne si gheare la vedere, ci pozand in personificarea Binelui si a Virtutii.

Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte… Si sa stam in Biserica, mai lipiti decat oricand de Sfintele Taine, de rugaciune, de Liturghie, de slujbe, de duhovnic…

***

– sursa foto –

Newsletter NaturalNews

Intr-o decizie pronuntata ieri, Curtea Suprema a SUA a vandut poporul american, a violat Constitutia si si-a batut joc de conceptul de stat de drept in America prin refuzul de a permite parintilor unui copil care a avut de suferit in urma vaccinarii de a-si exercita dreptul de a-si cauta dreptatea prin intermediul sistemului judiciar.

Cu un vot de 6 la 2, Curtea Suprema a SUA a hotarat ca parintii copiilor ce au suferit de pe urma vaccinarii nu au dreptul de a da in judecata producatorii chiar daca vaccinurile le omoara copiii!

Aceasta hotarare confirma faptul ca producatorii de vaccinuri au imunitate totala in toate procesele din SUA, iar parintii nu se mai pot folosi de sistemul judiciar pentru a cere despagubiri pentru copiii lor care au suferit de pe urma vaccinarii.

In esenta, administratia SUA a legalizat violenta medicala impotriva copiilor. Iata raportul meu complet asupra situatiei:
http://www.naturalnews.com/031453_Supreme_Court_vaccinations.html
Mark Sircus numeste asaltarea copiilor nostri de catre vaccinuri “terorism al Big Pharma”. Iata punctul sau de vedere:
http://www.naturalnews.com/031452_Supreme_Court_vaccines.html
Tot astazi: Intr-o poveste incredibila, tatal unei tinere ce avut de suferit de pe urma vaccinarii – care a avut 150 de episoade de convulsii pe zi – a fost atat de orbit de producatorii de vaccinuri incat spune ca daca ar putea sa dea timpul inapoi, ar face-o din nou!

http://www.naturalnews.com/031469_vaccine_brain_seizures.html
De asemenea, astazi a aparut stirea ca Bill Gates ii mitueste pe jurnalisti si controleaza aparitia stirilor cu banii sai. Puteti spune “povesti pro-vaccin”? http://www.naturalnews.com/031468_journalism_Seattle.html

*


(NaturalNews) Cu un vot de 6-2, Curtea Suprema a SUA a dat o decizie care ii opreste pe parintii copiilor ce au avut de suferit din cauza vaccinarii de la a intenta procese producatorilor de vaccinuri. Parintii Robalee si Russell Bruesewitz din Pittsburgh, si-au vazut copilul sanatos vatamat de un vaccin impotriva difteriei, tetanosului si a tusei convulsive in aprilie 1992. La cateva ore de la administrarea vaccinului, fiica lor Hannah a intrat in convulsii. Astazi ea inca mai sufera de convulsii reziduale.

Parintii au cerut despagubiri mai intai intentand un proces la curtea ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare – un sistem pseudo-judiciar special constituit de administratia SUA pentru a da imunitate totala companiilor farmaceutice in timp ce ofera despagubiri parintilor copiilor afectati de vaccinuri ce vor sa renunte la acuzatii. De la infiintarea ei in 1986, curtea a platit 1,9 miliarde de dolari parintilor copiilor afectati de vaccinuri.

Dar in cazul familiei Bruesewitz, cererea lor a fost refuzata. Instanta ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare este totusi condusa de administratia SUA, iar administratia nu vrea sa plateasca prea multe despagubiri deoarece ar crea un precedent pentru un caz de vatamare datorata vaccinurilor care ar putea sa coste administratia miliarde (sau chiar mii de miliarde) de dolari in despagubiri neplanificate.

Asa ca cei doi parinti Bruesewitz au decis sa inainteze cererea lor in sistemul judiciar obisnuit, aceasta fiind ultima lor optiune de a cere dreptate pentru raul facut copilului lor de ceea ce poate fi numit doar “un produs defect” (vaccinul).

fam. Bruesewitz

Marea nedreptate a imunitatii de jurisdictie a producatorilor de vaccinuri

Este interesant faptul ca majoritatea oamenilor sunt de acord cu ideea ca atunci cand corporatiile fac produse periculoase care fac rau copiilor sau ii omoara, acestea ar trebui sa fie trase la raspundere. Producatorii de carucioare sau de lapte praf, de exemplu, nu au imunitate de jurisdictie. Nici producatorii de scaune de copii pentru automobile sau de patuturi pentru copii. In toate cazurile, in afara de producatorii de vaccinuri, corporatiile sunt responsabile pentru siguranta produselor lor. Dar ca prin minune, atunci cand vine vorba de vaccinuri, siguranta nu e problema lor pentru ca oricum au raspundere zero.

Reiese ca raspunderea a fost transferata administratiei federale care conduce o instanta de tip “hai sa ne batem joc de justitie” ce trateaza cazurile referitoare la vaccinuri. Acest fapt pune administratia federala in pozitia de a nega validitatea afirmatiilor legitime ca vaccinurile vatama copiii, pentru ca daca ar admite un astfel de lucru, ar rezulta in potentiale despagubiri de mii de miliarde de dolari tuturor parintilor ai caror copii au fost vatamati de vaccinuri.

Ceea ce avem aici, oameni buni, este o adevarata musamalizare de tip “fiti gata, nu stiti nimic, negati adevarul” ce implica Big Guvern si Big Pharma lucrand impreuna in secret. Guvernul da industriei vaccinurilor imunitate totala, iar apoi se iau de mana pentru a nega faptul ca vaccinurile ar cauza vreun rau.

Intre timp, parintiilor li se refuza dreptul constitutional la un proces echitabil! Aceasta este consecinta deciziei de astazi a Curtii Supreme, care a condamnat acum nenumarati copii la convulsii, coma sau moarte cauzate de vaccinuri – chiar in timp ce parintii lor nu vor avea nici un mijloc legal legitim de protesta.

Acesta este motivul pentru care situatia nu e doar o parodie de sanatate publica, dar si o parodie de justitie.

Vaccinurile sunt violenta medicala impotriva copiilor

(…) Nu trebuie sa fii geniu ca sa realizezi ca aceasta imunitate totala inlatura orice grija pentru siguranta al producatorilor de vaccinuri. Neavand nici o raspundere, ce motivatie ar putea sa aiba pentru a imbunatati siguranta produselor lor? Nu au nici o motivatie. Nu este de mirare ca vaccinurile continua sa fie atat de periculoase, fiind produse cu mercur, aluminiu si formaldehida, printre alte ingrediente neurotoxice.

Intreaga situatie este extraordonara. Industria vaccinurilor capata imunitate totala. Guvernul refuza parintilor dreptul lor constitutional la un proces echitabil. Copiii continua sa fie vatamati si omorati de vaccinuri, si totusi parintii nu au nici un mijloc prin care sa isi caute dreptatea.

Lucrul acesta este complet ne-american. Este o violare a constitutiei, o violare a justitiei si, bineinteles, o violare a sanatatii copiilor nostri. Este efectiv un act de terorism medical sponsorizat de stat impotriva parintilor si a copiilor.

Faptul acesta duce la intrebarea: cand parintilor li se refuza un proces echitabil, cand li se incalca drepturile constitutionale, cand li se refuza infatisarea in fata instantei si li se refuza despagubirile pentru raul adus asupra copiilor lor, ce optiuni le mai raman?

Aceia carora li s-a refuzat dreptatea in justitie, o vor cauta in alta parte.

Acesta este momentul in care vor intra fara indoiala in scena actele de violenta. Violenta este ultima optiune disperata a celor carora li s-au inchis toate celelalte optiuni de a li se rezolva problemele pe cale pasnica. Atunci cand instantele, guvernul si corporatiile au conspirat impotriva ta pentru a-ti vatama copii si apoi iti refuza orice mijloc de atac legal, este doar o problema de timp inainte ca vreun parinte al unui copil ce a avut de suferit de pe urma vaccinarii decide sa isi ia soarta in propriile maini prin acte de violenta comise impotriva celor care le-au vatamat copiii.

Sa nu intelegeti ca sustinem astfel de actiuni. NaturalNews a militat in mod consinstent si repetat pentru a nu folosi violenta pentru a rezolva problemele. Dar totusi nu putem nega faptul ca datorita aceastei conspiratii lege/industrie farmaceutica/guvern ce vatama copii in timp ce refuza parintilor orice mijloc de atac legal, este inevitabil ca parintii furiosi, lipsiti de drepturile lor vor ajunge mai devreme sau mai tarziu la un punct de fierbere si vor decide sa caute dreptatea in singurul mod care le-a mai ramas.

De altfel, vaccinurile sunt o forma de violenta medicala impotriva copiilor. Este absurd ca statul sa isi mentina pozitia ca poate sustine un sistem de violenta impotriva copiilor fara a instiga la violenta a forma de reactie. Sursa violentei este, bineinteles, statul insusi, care acum s-a angajat chiar si la deposedarea parintilor de dreptul de a refuza pe motive religioase.

Industria vaccinurilor declara razboi copiilor din America

Acesta este, precum am mentionat anterior, un act de razboi impotriva copiilor din America. Mai devreme sau mai tarziu, orice razboi stimuleaza aparitia unei rezistente. Si astazi, miscarea de rezistenta impotriva vaccinurilor creste rapid, tot mai multi parinti, doctori sau chiar oameni de stiinta alturandu-se in fiecare zi. Fiecare deces al unui copil din cauza vaccinurilor reprezinta sange pe mainile celor care impun vaccinarile si ale guvernului care acum conspira in mod declarat pentru aceasta.

Pot doar sa ma rog ca Dumnezeu sa aibe mila de sufletele celor care impun decesele din cauza vaccinurilor, pentru ca fara indoiala parintii acestor copii mutilati sau decedati nu vor avea. Intr-o vreme in care guvernul conspira activ la vatamarea sau chiar uciderea copiilor vostri printr-un sistem de violenta medicala, parintii nu numai ca au dreptul natural – dar au si datoria – de a lua masuri active de a proteja copiii lor de rau.

Revolta impotriva statului ce sustine vaccinurile

Daca aceasta problema a sustinerii de catre stat a actelor de violenta medicala impotriva copiilor nu poate fi rezolvata in mod constitutional – dreptul garantat la un proces echitabil, in mod trist si inevitabil va fi rezolvat prin acte de revolta populara. Aceasta este lectia ce se invata astazi pretutindeni in lume: in Egipt, Libia, Iran sau chiar Wisconsin.

Atunci cand Poporul este suprimat, cand copiii sunt mutilati de catre stat, cand drepturile lor sunt incalcate de instante si cand simt ca nu mai le ramane nici o optiune, mai devreme sau mai tarziu vor iesi in strada cu bete, pietre sau gloante. Intr-un fel sau altul, ei vor cauta dreptatea care le-a fost refuzata de sistemul corupt, ce opereaza intr-un conspiratie criminala cu industria vaccinurilor.

Ma rog pentru America. Si ma rog pentru victimele industriei vaccinurilor. Ma rog, desi nu indraznesc sa sper, ca aceasta grava injustitie poate fi rezolvata fara o eventuala varsare de sange comisa de cei care au fost adusi la disperare de catre un sistem corupt de violenta medicala impotriva copiilor condus in mod criminal.

Nota: Preluarea acestei traduceri (asa cum s-a mai intamplat) de catre alte siteuri sau publicatii fara insotirea ei de “disclaimer”-ul (avertismentul) nostru introductiv NU are consimtamantul nostru si da dovada relei-credinte a celor care intreprind un astfel de furt.

Legaturi:

***


Categorii

Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Era Big Brother, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

43 Commentarii la “Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Industria vaccinurilor declara razboi copiilor din America

  Am tot citit si am recitit , si sincer nu imi vine a crede . Acuma sincer sa fiu chiar nu imi vine sa cred ca asa ceva a fost posibil . Nici nu stiu ce sa mai spun , am ramas fara cuvinte .

 2. Frate Gheorghiță, trezește-te și întărește-te! Acestea și mai mari decât acestea vom vedea… din nefericire… Nici nu vă imaginați câtă ură au elitele (văzute și nevăzute-diavolii) care conduc și America și lumea pe copii și pe oamenii de rând. Recomand (re)citirea cu atenție a articolelor din categoria America: http://blog.patermihail.ro/arhive/1260. Dumnezeu să ne lumineze cu harul Lui, iar noi să ne rugăm și să păstrăm unitatea de credință și iubire a Bisericii, răbdând cu nădejde încercările!

 3. @Gheorghita7: nu trebuie sa va mire (desi e greu de acceptat pentru orice om normal)…prin 2004, s-a lansat un documentar numit The Corporation (http://thecorporation.com/) care arunca o alta lumina asupra corporatiilor si a modului lor de actiune (de altfel, filmul este bazat pe o carte ce se numeste destul de sugestiv “The Corporation: The Pathological Pursuit of Profit and Power”).

  In esenta, concluzia este ca o corporatie se comporta in societate precum un psihopat (un psihopat pentru care singurul lucru relevant este profitul). Avem de-a face prin urmare cu un model de piata “libera” (mai mult sau mai putin capitalist) in care industriile sunt insa dominate si controlate de corporatii.
  Dar controlul lor nu se limiteaza numai la aceste industrii; nici apetitul pentru putere. Asa ca ce se intampla este socant dar nu e de mirare.

 4. http://think.adevarul.ro/2011/03/tinerii-casatoriti-fara-copii-sunt-cei-mai-fericiti/

  Un “studiu” al guvernului britanic, citat de Reuters.

  ———–

  “Cercetătorii au observat că soţii care sunt împreună de mai puţin de cinci ani sunt mai fericiţi decât cei care sunt implicaţi în relaţii mai lungi.

  În cadrul studiului sunt urmărite 40.000 de familii de-a lungul a următorilor 20 de ani în încercarea de a înţelege mai bine vieţile şi experienţele oamenilor. Rezultatele iniţiale arată că cei căsătoriţi sunt mai fericiţi decât cuplurile care trăiesc împreună în afara căsătoriei.

  De asemenea, relaţiile în care ambii parteneri au o diplomă universitară sunt mai fericite. Dar, apariţia unui copil scade fericirea în cuplu. Cercetătorii au observat că familiile cu preşcolari sunt cele mai nefericite, dar gradul de fericire creşte pe măsură ce copii cresc.

  Totdată, şomajul are un impact mare asupra gradului de fericire al bărbaţilor, dar venitul nu afectează fericirea masculină, dar este important pentru femei.

  Dintre cei 1.268 de tineri chestionaţi, 60% s-au declarat complet satisfăcuţi de viaţa lor de familie.

  Fericirea în familii cu un singur părinte e mai mică, precum şi în familiile cu fraţi. Studiul mai arată că una din şase familii trăieşte în sărăcie, familiile cu pensionari şi copii înscriindu-se în această categorie.”

 5. http://www.gandul.info/magazin/dustin-hoffman-va-juca-rolul-unui-primar-din-cernauti-care-a-reusit-sa-salveze-20-000-de-evrei-8023684

  Exista oare vreun dedesupt al dorinta excesiva ,in ultimii ani, a celor de la Hollywood in a realiza filme cu romani, despre romani sau in Romania?

 6. Pacat ca nu a fost citita mai cu atentie introducerea.
  Tensiunea subiectului acesta nu sta doar in faptul ca statul nedreptateste, ci mai ales ca provoaca la si “apar” reactii la fel de nepotrivite.
  Lozinca “iesiti din sistem” suna foarte asemanator, cum au precizat si adminii in diferite contexte, cu lozincile comuniste anti-chiaburi, anti-capitalism, anti-… Care comunisti nu au dorit, e limpede, prosperitatea, binele clasei muncitoare, ci manipularea ei. De fapt sunt lozinci, programe anti-ordine, anarhiste. Iar aceasta din urma lozinca este pur anarhista, apogeul, desi destul de bine camuflata. De ce?
  Pana acum au fost oranduiri nedrepte care trebuiau anihilate (sclavagismul, fascismul…), dar acum nu mai e vorba de asta, ci e o revolta totala, care tinteste toate formele de ordine si nimic mai mult, nimic constructiv.
  In ultimul timp orice anihilare s-a propagat voit pana la a ajunge la alte oranduiri mai nedrepte. Din treapta in treapta. Deci sunt controlate (de cel rau).

  Iar lozinca acum in lucru a “iesirii din sistem” se inscrie pe o linie gresita. De unde ne dam seama? Din teoriile exprimate (desi destul de greu), din modul de manifestare si din faptele personale reprobabile (dar si mascate) ale “liderilor de opinie”, care seamana mai mult cu niste gurushi ce vor doar sa profite de pe urma credulilor. Desi poate ca ar fi nevoie de o apologie mai extinsa asupra tuturor aspectelor, subliniez doar faptul ca “a iesi din sistem” nu duce la nimic bun, e un slogan anarhist, simplist, prea facil de propagat, neconstructiv, (auto)distructiv.

 7. exegeticus,
  bine ati remarcat ca este importanta introducerea. Si din ea, cel mai important poate sfarsitul. Sa stam lipiti de Biserica, mai ales prin duhovnic, asa cum este acesta, cu lipsurile si neputintele sale.
  Mult (daca nu chiar totul) se pierde pe plan duhovnicesc prin judecarea duhovnicului. In special in ultimii ani, acestia sunt judecati ca fiind ecumenisti, vanduti, neravnitori, etc. De aceea poate ca si ingaduie Dumnezeu sa fim atat de usor “vrajiti” de orice altceva, pentru ca ne credem mai destepti decat cei pe care Dumnezeu i-a lasat sa ne indrume.

  Practic, nu ai cum sa iesi din sistem decat in plan duhovnicesc.
  Exemplul Domnului Iisus ar trebui sa ne fie destul ca sa intelegem ca noi nu cu stapaniile acestei lumi avem a ne lupta.
  Biserica nu binecuvinteaza revoltele, oricat de indreptatite ar parea unora dintre crestini. Si cine porneste la o astfel de actiune, ar trebui sa stie ca a iesit de sub acoperamantul Sfintei Biserici.

 8. Rau…foarte rau ce se intampla dar cum spune si parintele Mihail si mai mari decat acestea vom vedea si trebuie sa ne pregatim pentru asta asa cum spun adminii stand in Biserica si facand cele placute lui Dumnezeu.
  Cred ca unul din cuvintele care caracterizeaza cel mai bine societatea de azi este REVOLTA.
  Revolta impotriva statului care pune taxe peste taxe si nu prea mai da nimic inapoi si vrea totalitarism cu orice pret, chiar si al vietii.
  Revolta impotriva celor care se imbogatesc peste noapte foarte usor pe spinarea altora.
  Revolta generala impotriva nedreptatii facute asupra noastra, din pacate si nu cum ar trebui de fapt sa fim cu totii revoltati impotriva nedreptatii facute apropelui nostru.
  Revolta impotriva incapabililor, care din cauza cantitatii mari de coruptie au ajuns sa fie majoritari la locurile de munca.
  Revolta…revolta si iar revolta….primul “revoltat” a fost cel cu codita si daca nu vrem sa ajungem ca el trebuie sa o luam in directia opusa.
  Rugaciune multa asta ne trebuie acum, sa putem suporta toate acestea, poate se mai amana, de schimbat in bine nu stiu daca se mai poate, dar o amanare, o usurare pe ici pe colo cred ca e posibila.
  Doamne iarta-ne si miluieste-ne.

 9. Practic, nu ai cum sa iesi din sistem decat in plan duhovnicesc.

  Si credeti ca mai stiu multi ce se mananca aceasta? Sigur, mai sunt, dar vorbim asa ca tendinta, ca majoritate… Mai sunt oameni interesati si care sa nu doreasca numaidecat ceva tare, vizibil, exterior, demonstrativ si galagios? Cati, oare, au rezonat mai degraba cu ce spune autorul articolului de la Natural News decat cu cele spuse, in preambul, de noi?

 10. admin,
  eu va inteleg amaraciunea, dar fiti convinsi ca munca dvs nu e in zadar.
  Oamenii care stiu ce cauta cand intra pe site-ul dvs au rezonat cu siguranta la ceea ce era important, dar de obicei acestia tac (si poate chiar se roaga) – ceea ce nu e cazul meu, dupa cum vedeti.
  Multi, putini, Dumnezeu ii stie.

  Cei galagiosi par multi si cand nu sunt. E caracteristic diavolului sa faca galagie, ca sa impresioneze si sa-si ascunda neputinta.
  Omul puternic in duh, sopteste, nu striga.

 11. Striga dar la Dumnezeu, in lume abia daca mai are putere sa sopteasca…

  Multumim lui Dumnezeu ca ne mai intalnim si intarim cat putem!

 12. @CristinaP: mie mi se pare ca sentimentul revoltei la adresa nedreptatilor este firesc (din putinul pe care il stiu, mania/iutimea e o functie a sufletului).
  Problema de fond este, asa cum o vaz eu, aceasta: in ce se transforma/converteste mai departe acest sentiment – un sentiment deosebit de puternic de altfel.

  De asemenea, eu as mai face o diferenta intre revolta si revolutie (nu numai in plan semantic). Si vis’a’vis de ce le genereaza si vis’a’vis de faptul ca de la revolta la revolutie e o mica-mare distanta.
  Daca revolta e generata de sesizarea nedreptatilor si/sau de bocancul care apasa pe grumaz, revolutia e o deplasare in plan ideologic cu consecinte grave. Revolta, daca vrei, se aseamana unui cazan sub presiune; revolutia necesita o intreaga instalatie organizata pentru a gestiona, manipula si coordona multiple cazane aflate sub presiune.
  Pe scurt, revolta e cumva centrata pe o eliberare din chingi a individului obidit si ajuns la capatul rabdarii; pe cand revolutia isi propune nici mai mult nici mai putin decat o schimbare rapida, violenta si profunda a modului in care functioneaza si este organizata societatea. Ceea ce este imposibil.

  —–

  – la un om neduhovnicesc, se poate deplasa usor catre o revolta manifestata exterior (mai ales in contextul unor lovituri multiple in planul celor necesare supravietuirii si a unor manipulari executate cu pricepere). Aici trebuie depasita frica de repercursiuni si nepasarea – si asta se intampla atunci cand omul se afla pe marginea prapastiei, cand a ajuns la capatul rabdarii si intelege ca oricum nu mai are ce pierde.

  – la un om duhovnicesc, rezistenta la caderea catre o manifestare exterioara extrema este mai mare dar nu o exclude absolut deloc; depinde in mare masura de echilibrul interior si de cat de legat este acel om de lanturile anumitor patimi si pacate. La acesta nu atat frica de repercursiuni este pericolul (in plus, rabdarea si capacitatea de a indura sunt mai mari) ci caderea in plasa eroismului, a salvatorului de serviciu al natiunii.

  —–

  Daca de altceva nu suntem capabili, in momentele astea, macar de un pic de calm si ceva mai multa responsabilitate sa putem da dovada (toti, omuleti duhovnicesti sau nu). Am putea evita asa macar o parte a raului si anume reactia puternica in plan emotional. Dupa aia, cu ajutorul lui Dumnezeu, mai vedem ce-om mai putea face.

  Pana una alta, asa cum putem, sa ne pregatim; incepe postul cel mare. Poate cel mai mare din ultimii ani.
  Cu atat mai mult sa nu uitam in aceste momente de cuvintele celor dinaintea noastra, sa invatam din experienta si suferintele lor si sa facem singurul lucru care ne poate salva; dupa cum chiara ei ne-o transmis: intoarcerea la Hristos.
  Ridicati dara, cu barbatie si curaj, toate panzele si cu toata viteza inimii, inainte! Domnul sa fie cu voi si sa va scoata teferi din furtunile ce vin.

 13. @ Ioana:

  Nu avea legatura cu siteul nostru ceea ce am spus anterior. Stim ca nu e cu totul in zadar, fiindca altfel nu am mai face-o. Am avut indoieli, dar ne-ati convins, foarte multi, ca nu aveam motive. Numai ca e o picatura intr-un ocean.

  Dar ne refeream la situatia de ansamblu din biserica, la ne-formarea sau de-formarea care stapaneste in cea mai mare masura spatiul bisericesc si care pe multi ii pregateste spre primirea duhului Antihrist, chiar daca nu vor apuca sa prinda si aparitia persoanei in sine a celui mai scarbavnic si odios om nascut din femeie vreodata.

  Sigur ca intotdeauna e mult mai usor sa cauti solutii in cele din afara. “Viata duhovniceasca”este un “teritoriu” pe care majoritatea il considera rezervat monahilor sau celor cu o chemare mai speciala, cu inclinatii “mistice”. Iar acestia sunt de multe ori dispretuiti, batjocoriti, osanditi ca fiind “fatarnici”si “caldicei”, ba chiar si mai grosolan, mai trivial: “fac pe ei de frica”, “fac pipi in chilotei”, etc. Se cultiva din plin grosolania inchizitoriala, si putini mai au bunul-simt sa perceapa ca e, totusi, ceva in neregula. Iar cine indrazneste totusi sa pronunte un cuvant, este intimidat, incercuit si generos blagoslovit la randul sau cu cele mai frumoase cuvinte de ocara. Asa ceva se proclama tot mai mult astazi ca model de atitudine “ortodoxa”, ceea ce este o rusine imensa. Cand oamenii de nimic au ajuns sa se catere pe locuri inalte si sa fie ascultati, cand pleava si periferia (din punct de vedere moral si intelectual, nu social!) unei societati ajung sa se pretinda elita conducatoare, asta e cea mai mare pedeapsa pe care o poate da Dumnezeu unei comunitati. Si e semnul iminentei prabusiri generale. Ceea ce se petrece acum in politica, prin ascensiunea si eternizarea la putere a unei gasti mafiote a unor personaje de cea mai joasa si mai mizerabila factura umana are corespondenta, se pare, la toate nivelurile. Grobianismul, cinismul, marlania si tupeul fara limite sunt astazi vitutile omului de succes, inclusiv in randul falsilor ortodocsi, lideri ai diferitelor miscari informale de “rezistenta”.

  Chiar daca la noi in biserica nu exista, poate, riscul de “revolutie”, desi multi si-ar dori-o, e suficient (de rau) si ca se creeaza un fenomen de contagiune a acestui duh lumesc, “justitiar”(cu altii, niciodata cu sine) pana la demonizarea oricarui adversar, grobian, agitat si isteric… Si aceasta tot diversiune este, sa atragi pe oameni intotdeauna spre altceva decat spre esentialul de care ar trebui sa aiba grija, sa-i tii mereu stresati, alarmati si intr-o dispozitie de vanare a tot ce e rau in jur, mergand la paranoia de a vedea raul si acolo unde este binele. E destul si ca ia contur o astfel de forma de pseudo-ortodoxie a unui activism steril si vatamator, a unui militantism inflamat si gaunos, o pseudo-ortodoxie care nu este numai virtuala si care face cea mai proasta “reclama”cu putinta Ortodoxiei, smintind si indepartand (sau, si mai rau, atragand si pervertind) pe oricine ar dori sa se apropie cu inima buna de viata in Hristos. E suficient, repetam, fiindca asa se realizeaza, pe o cale diferita, acelasi scop: slabirea din interior a Bisericii (parand ca o intareste), deturnarea energiilor oamenilor inspre directii autodistructive duhovniceste si pregatirea unei oferte consistente de “carne de tun” pentru tot ce inseamna lucrare in duh antihristic.

 14. M-am bucurat foarte mult sa aud din gura parintelui Iustin Parvu, ieri, prompt si categoric, ca nu trebuie facuta “NICI O BARICADA” si ca nu avem alta solutie decat RUGACIUNEA, desi o facatura de interviu scris de saptamana trecuta il prezenta exact pe dos, ca pe un sustinator al protestelor de strada, grevelor, deplangand, vezi Doamne, ca romanii sunt prea fricosi ca sa mai faca asa ceva, dar aproape instigand la astfel de fapte de “eroism”.

 15. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ARTICOLELE SAPTAMANII (3): Filiere revolutionare sau cum au fost scoliti bloggerii lideri ai miscarii egiptente si pe banii cui?
 16. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Regizorul stangist Roger Moore se alatura ”revolutiei” sindicale din Wisconins. Politia americana se doteaza cu masini blindate (FOTO)
 17. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii (2): PAUL GHITIU despre un atac delirant al lui MARIUS VASILEANU la adresa parintelui Iustin si a Bisericii, in a doua zi din Postul Mare
 18. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ZEITGEIST: de la un film diversionist “anti-sistem” si anticrestin la Miscarea globala de ”schimbare si constientizare sociala”, care se afirma si in Romania
 19. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SPITALELE ROMANIEI IN CRIZA MAXIMA/ Dupa decesele a 4 copii, Japonia a oprit temporar vaccinurile Pfizer si Sanofi/ LEACURILE DIN PLANTE NU VOR DISPAREA/ Indicatii si contraindicatii ale diverselor alimente si produse naturis
 20. Pingback: In urma deceselor a patru copii, Japonia opreste utilizarea vaccinurilor provenind de la companiile Pfizer si Sanofi « Blackjack's Blog
 21. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Aduse cu posta (electronica): „In loc sa blestemi intunericul, mai bine aprinzi o lumanare“ – de Dragos Dasca
 22. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CARNETELE DE VACCINARE: copiii care nu au toate vaccinurile, respinsi la inscrierea la gradinita si la scoala!
 23. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DICTATURI MALTHUSIENE? SE CONTUREAZA INCA UN SCENARIU: lovituri de stat, dictaturi de forta majora, guverne autoritare pentru aplicarea politicilor dure asupra populatiei. SCURT INVENTAR AL SCENARIILOR DE CRIZA
 24. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Ca si inteles cu U.D.M.R., Traian Basescu dicteaza: REGIONALIZAREA SE VA FACE! “Tinutul secuiesc” pe cale de a fi infiintat sub forma mascata
 25. Pingback: Razboi întru Cuvânt » VIRALA NATIONALIST-ORTODOXISTA: despre inca un test social media. Cazul mobilizarii romanilor la Sfantu Gheorghe printr-un Apel de pe Youtube
 26. Pingback: Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR
 27. Pingback: Proiect de lege in California care prevede vaccinarea copiilor FARA CONSIMTAMANTUL parintilor
 28. Pingback: GRIPA PORCINA REVINE! Asa ne promite Evenimentul Zilei
 29. Pingback: O NOUA FORMA DE COLONIALISM: experimente medicale ale industriei Big Pharma pe ”COBAII” din tarile ”periferice” Occidentului
 30. Pingback: ASA POATE INCEPE REVOLUTIA IN ROMANIA? - Razboi întru Cuvânt
 31. Pingback: “Revolutia” din Piata Universitatii: ULTRASII PROVOCATORI, VIOLENTELE, TEHNOCRATII SI DETURNAREA PROTESTELOR - Razboi întru Cuvânt
 32. Pingback: INTERNETUL – MIZA ESENTIALA PENTRU MAI-MARII LUMII, APLICATA SI LA NOI IN TARA: Agenda Digitala pentru Romania - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 33. Pingback: PARINTELE SAVATIE LA SOPHIA despre “desteptaciune”, (i)responsabilitatea cuvintelor, provocarile de pe internet si stricarea dragostei: “SUNTEM IN FAZA DE BUIMACEALA. VOR CA TOTI SA DEVENIM OBRAZNICI SI MANDRI” (video) - Razboi în
 34. Pingback: VACCINAREA, OBLIGATORIE pentru inscrierea la gradinita si scoala? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 35. Pingback: De vorba cu Parintele Anthony din Colorado despre HOMESCHOOLING - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 36. Pingback: Monahul Moise Aghioritul despre valurile violentei: RAZBOAIE CIVILE, URMARIRI ALE CELOR CU PARERI OPUSE CELORLALTI, RENASTEREA TOTALITARISMULUI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 37. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINAR IN MASA si profitul BIG PHARMA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 38. Pingback: Ce substante toxice contin VACCINURILE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 39. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 40. Pingback: Australia eugenista: proiect legislativ ce prevede STERILIZAREA COPIILOR BOLNAVI PSIHIC fara acordul parintilor - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare