Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE

22-12-2015 7 minute Sublinieri

Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea unui caz similar cu al FAMILIEI BODNARIU

Familia Kiris, reunita dupa interventia autoritatilor turcesti. Foto: Daily Sabah

Familia Kiris, reunita dupa interventia autoritatilor turcesti. Foto: Daily Sabah

Serviciul de ajutor social al Norvegiei, Barnevernet, nu numai ca a intervenit intru restrictionarea drepturilor parentale in cadrul familiilor, dar continua sa si desparta cu forta copiii de familiile lor “fara aproape niciun motiv”, de multe ori pe baza unor acuzatii nefondate, afirma un avocat al drepturilor omului.

“Mama taie feliile de paine prea subtiri. Curata casa cu prea mult sapun. Copilul este afectat de aceasta. Familia s-a mutat prea des. Schimbarea domiciliului de doua ori in trei ani a influentat negativ copilul. Venitul lunar al familiei este insuficient. Mama are grija cum trebuie de fiica sa, dar nu poate acorda aceeasi atentie si fiului.”

Propozitiile de mai sus reprezinta doar cateva dintre motivele invocate de catre Protectia Copilului din Norvegia (Barnevernet) pentru despartirea copiilor de familiile lor.

Familiile sunt speriate. Nu sunt nici imigranti, nici norvegieni. Politia ar putea oricand bate la usa pentru a le confisca copiii. Norvegianul Marius Reikaras, avocat pentru drepturile omului si Sedef Mustafaoglu, care au reusit sa-si salveze copiii la limita gratie unei coincidente si sa se intoarca in Turcia, povestesc practicile sus-mentionate.

Turcia a mentionat torturile Biroului Pentru Tineret german (Jugendamt) timp de ani de zile, dar nu a fost informata asupra a ce se petrece in Norvegia. In urma cu cateva luni, cutia Pandorei a fost deschisa atunci cand au fost descoperite experientele lui Kalil Kiris. Dupa aceea, scandalurile din Norvegia au inceput sa iasa la iveala unul cate unul. S-a dovedit ca experienta lui Kiris a fost doar o picatura intr-un ocean.

Incidentul a inceput atunci cand fiica de 3 ani a lui Kiris a povestit educatoarei de la gradinita visul ei influentat de personajul de benzi desenate Hulk. Educatoarea a interpretat lumea imaginara a copilei intr-un mod paranoic si a chemat expertii de la Barnevernet. Fetita a fost confiscata si politistii l-au retinut pe Kiris la locul de munca.

Vorbim parca despre “Zona Crepusculara”. Kiris a fost tinut sub supraveghere timp de trei zile si dreptul la un avocat i-a fost refuzat. Totusi, cea mai lunga perioada de supraveghere in Norvegia este de 48 de ore, iar cererea unui avocat trebuie indeplinita imediat. Dupa eliberare, Kiris a ajuns in Turcia cu ajutorul avocatului sau. Apoi, cu interventia Ministerul de Externe turc si a Presedintiei pentru Turcii de peste Hotare, copila a fost inapoiata familiei. Conform rapoartelor, educatoarea a fost concediata.

Familia Kiris este norocoasa ca si-a salvat copilul. Marius Reikaras, care a aparut in emisiunea televizata “Avrupa’da Gündem” (Agenda Europeana) difuzata de ATV Europe duminica trecuta, are la activ zeci de procese similare acestuia. Unele dintre ele sunt transferate Curtii Europene pentru Drepturile Omului. In zilele urmatoare, acesta va sustine in fata Parlamentului European o prezentare a violarilor drepturilor omului in Norvegia.

Reikaras este un expert legal idealist care s-a devotat acestei cauze. Primeste diverse amenintari. La un moment dat, a fost arestat fara motiv si tinut supraveghere timp de 30 de zile, licenta fiindu-i si ea suspendata. Dupa o  lupta legala, acesta a fost achitat si licenta i-a fost restituita, insa afirma ca amenintarile continua.

Reikaras spune ca de la semnarea Conventiei de la Viena in 1961 de catre guvernul norvegian, acesta este nevoit sa informeze tarile de origine ale copiilor pe care ii confisca, insa nu-si indeplineste aceasta indatorire. “Legea este ignorata in Norvegia. Evenimentele intamplate lui Kiris nu sunt nici primele, nici ultimele de aceasta natura”.

Barnevernet urmareste constant cetatenii imigranti, la fel ca “Big Brother”. Familiilor imigrante li se cere mereu o informare de localizare in cazul in care isi trimit copiii in tara de origine.

Reikaras ne mai da doua exemple recente:

“Am un client sirian. I-au telefonat si i-au ordonat sa-si aduca copiii in doua ore. Tatal sirian a trebuit sa-si predea copiii. Nu are inca nicio idee asupra motivului. O alta familie norvegiana a fost perchezitionata de catre politie in timp ce manca la un restaurant fast food impreuna cu cei trei copiii. Nici in acest caz motivul nu este cunoscut. Politia pur si simplu le-a confiscat copiii.”

Exista 1 milion de copii cu varsta sub 18 ani in Norvegia, iar 60.000 dintre acestia au fost rapiti de catre institutie. De fapt, cauza nu este diferita celei din Germania. Institutia actioneaza ca o masinarie economica ce zdrobeste copiii intre angrenajele sale. Poate fi totusi afirmat ca departamentul social din Norvegia este mult mai neindurator decat cel german. Motivul pentru aceasta este bineinteles profitul obtinut de pe urma acestei masinarii, deoarece statul plateste 2.5 milioane de coroane norvegiene (325.500 de dolari) pentru fiecare copil luat de Barnevernet. In consecinta, mii de ofiteri angajati ai institutiei sunt platiti gratie copiilor rapiti. Si cand luam in considerare si faptul ca autoritatile Protectiei Copilului primesc un bonus de 150.000 de coroane per copil, puteti intelege de ce confiscarea copiilor a devenit atat de atragatoare. Organizeaza pana si un festin pentru fiecare copil rapit.

Mai exista si factorul parintilor adoptivi. Conform statisticilor, deseori intalnim asemanari dramatice intre numele de familie ale celor selectati drept parinti adoptivi si cel al angajatilor institutiei. A fi parinte adoptiv este de asemenea foarte atragator, din moment ce anual primesti 300.000 de coroane pentru fiecare copil. Unele familii privilegiate se bucura de prosperitate prin adoptia a 3-4 copii.

Insa, dupa cum mentionam mai sus, venitul insuficient la nivel de familie este unul dintre motivele confiscarii. Sedef Mustafaoglu este una dintre victime. Aceasta era cat pe ce sa-si piarda copiii deoarece era platita prost si-si schimbase domiciliul de doua ori.

“Salariul meu era de 16.000 de coroane. Sotul meu castiga putin mai mult. Au pus ochii pe noi. Au venit si ne-au zis ca venitul nostru este insuficient. Unul dintre copiii mei sufera de epilepsie. Trebuie sa-i acord atentie speciala. Intr-o zi mi-au invitat fiica in varsta de 17 ani la institutie pentru a da un interviu. Initial am ezitat, dar mai apoi mi-am impachetat rapid lucrurile si am fugit in Turcia. Cateva zile mai tarziu, un angajat al institutiei al carui nume nu vreau sa-l dezvalui ne-a anuntat ca avem alcatuit un dosar pe numele nostru. Daca mai asteptam putin, ne-ar fi luat copiii. Ne-a informat pana si despre continutul dosarului. Unul dintre motive era acela ca imi culc fiul epileptic in acelasi dormitor cu mine. Adevaratii bolnavi sunt ofiterii institutiei. Imi culc fiul in aceeasi camera cu mine pentru a putea interveni rapid in cazul in care intervine ceva urgent peste noapte. Din fericire, le-am putut scapa, insa acum imi este teama sa ma intorc in Norvegia, care este a doua mea casa de cand m-am mutat acolo la varsta de 9 ani si in care am petrecut 32 de ani.”

Mustafaoglu e de parere ca din banii platiti parintilor adoptivi, mai degraba ar imparti cativa si cu parintii saraci.

“Motivatia lor reala este de fapt alta. Avem de-a face cu o mafie oficiala; o mafie statala care rapeste copii.”

Intre timp, pot fi observate o serie de tragedii cauzate de parintii adoptivi:

Intr-unul dintre cazuri, avem povestea unei fete numita Ann Helen Nilsen ce a fost separata de familia ei la varsta de 15 ani. Fata a fost data unui barbat incarcerat pentru viol, fiind in consecinta abuzata sexual timp de 5 ani.

O femeie de 50 de ani ce avea in grija un copil in varsta de 7 ani l-a injunghiat pe acesta in maini si picioare de multe ori in decursul a mai multi ani.

Un baiat de 16 ani a fost prins si supus violentei de catre politie in timp ce incerca sa scape de tatal sau. Tatal a fost tinut in inchisoare timp de trei zile pentru relatarea actelor de violenta respective.

Sute de copii au fost facuti victime ai drogurilor si altor substante asemanatoare in timp ce locuiau in camine.

944 de persoane care au crescut “sub tutelajul” Departamentului de Servicii Sociale au dat in judecata municipalitatea din Oslo pentru neglijenta si violenta la care au fost supusi de catre institutie intre 2006 si 2008. Municipalitatea a fost amendata cu 562 de milioane de coroane compensatie in urma acestui caz.

A fost dezvaluit ca in 52 de procese deschise incepand cu anul 2000, in jur de 1500 de copii au fost victimizati si supusi abuzului sexual in timp ce erau in grija institutiei.

“Daca lucrezi pentru Drepturile Omului in Norvegia, oricand ti se poate intampla orice”, declara Reikaras. Din acest motiv, primul ministru ceh Bohuslav Sobotka, care critica cu tarie statul norvegian pentru metodele naziste folosite asupra parintilor si copiilor, i-a propus oferirea cetateniei. In final, Reikaras a mentionat si moartea misterioasa a lui Tor Bertelsen, un avocat pentru drepturile omului aflat mereu sub amenintare si a carui licenta fusese revocata.

“Daca celelalte tari nu vor aplica sanctiuni Norvegiei, ‘pragul democratiei’, si daca metodele tarii nu vor fi dezvaluite, acest barbarism nu va inceta.”

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

Guvernul României este somat să dea explicații în privința cazului familiei de români care și-a pierdut copiii în Norvegia.

Senatorul Titus Corlățean cere premierului, ministrului de Externe și celui al Muncii și Familiei să vină în Parlament și să spună ce anume au făcut pentru ca familia Botnariu să își recupereze copiii luați de statul norvegian.

Titus Corlățean solicită Guvernului României intreprinderea unor demersuri politico-diplomatice de urgență pe relația cu Guvernul norvegian pentru facilitarea reîntregirii cât mai curând posibil a familiei Bodnariu cu cei cinci copii minori care le-au fost luați în cursul lunii noiembrie de instituția norvegiană de protecția copilului (Barnevernet) printr-o interpretare considerată abuzivă a principiului “interesul superior al copilului”  și printr-o serie de acțiuni disproporționate față de situația reală din familie.

Marius şi Ruth Bodnariu au povestit, la Antena 3, că totul s-a întâmplat după ce fiica lor în vârstă de 10 ani ar fi spus la școală că părinții ei o lovesc uneori, acasă.

Mai mult, în acest proces s-ar fi implicat inclusiv o învățătoare a copiilor, care a dorit să sesizeze autorităților că cei doi părinți își îndoctrinează copiii. Totul, după ce una dintre fete a cântat la școală un cântec religios.

Motto: “Ce poate fi mai neverosimil decît realitatea?” (Dostoievski, în “Jurnal de Scriitor”)

Da, dragă Norvegie! Şi eu îmi îndoctrinez copilul! Şi ca mine sînt mulţi alţii. Copilul meu ştie Tatăl Nostru, Crezul şi Ȋnger-Ȋngeraşul meu de la un an şi opt luni. Copilul meu e împărtăşit în fiecare duminică şi sărbătoare. Copilul meu ştie că Sărbătoarea Crăciunului nu e despre un moş gras care circulă prin aer, tras de reni, e despre Naşterea Domnului, venirea Lui în trup pe Pămînt. (Apropo, te-ai gîndit vreodată, dragă Norvegie, ce onoare ne-a făcut Domnul că S-a coborît printre tîmpiţii de noi?)

Copilul meu ştie să-şi facă cruce de cînd a învăţat că are control asupra mîinilor lui. Pe Maica Domnului o iubeşte “de nu poate să numere”, la fel şi pe sfinţi şi pe îngeri.

La noi, în Romȃnia, există copii care ţin post de la vîrste foarte mici. La noi, în Romȃnia, copiii ştiu să se abţină de la un dulce dacă trebuie să se împărtăşească peste o oră. Ştiu că după o oră pot să-l mănînce. Copiii cîntă colinde la noi, în Romȃnia, şi nu se gîndeşte nimeni “muaaaamă, ce îndoctrinaţi sînt copiii ăştia!”.

Dragă Norvegia, să ţi se pună pata pe o familie de romȃni care-şi creşte copiii în duhul creştin, singurul, al Adevărului atît de mult, încît să-i rupi din matca lor, să-i dai printre străini, să le furi dreptul suprem la Mamă şi la Tată! Iată adevăratul abuz!

Dragă Norvegie, te acuz de abuz nu împotriva unei familii de romȃni creştini, te acuz de abuz împotriva Creştinătăţii, te acuz de abuz împotriva Vieţii şi Adevărului, de acuz de abuz de prostie şi ignoranţă! Laicitatea ta e stupidă şi fără sens. Grija ta pentru copii e lipsită de subiect, e o pseudogrijă, e ilară şi subdimensionată.

Dragă Norvegie, ştiu că nu l-ai citit pe Dostoievski, da’ lasă, că l-am citit io şi-ţi fac un rezumat! Ȋn Jurnalul lui, Dostoievski scrisese un articol despre cum o bonă fusese dată afară din familia de al cărei copil avea grijă pentru că stăpîna casei a surprins-o pe aceasta povestindu-i micuţei despre Maica Domnului. Familia respectivă era dintre cele noi, vezi bine, dintre cele moderne, dintre cele care adoptaseră repede Programul European de Laicizare, care nu e de ieri-de azi, e, iată, mult mai vechi. Să intri cu bocancii într-o familie de creştini, ba să-i iei copiii şi să-i dai printre străini, pe motiv că preocupările ei nu se opresc la Imediat! Iată abuzul! Ce diferenţă e între tine şi ISIS? Nici una! Sînteţi ambii, la fel de intoleranţi, de sălbatici şi reduşi. Unde sînt valorile europene în virtutea cărora ai adus atîta durere într-o familie? Unde sînt valorile toleranţei şi diversităţii, pe care te baţi cu pumnii-n piept că le împărtăşeşti? Unde e spiritul tău european? Ȋn ce se colţ de lume trăieşti? Ce cărţi ai citit?

Dragă Norvegie, valorile Europei îi învaţă pe copiii tăi că imediateţea e tot ce există şi tot ce contează cu adevărat, pe cîtă vreme, aici, în partea asta de Europă, copiii noştri învaţă să-şi sublimeze imediateţea în spirit. Copiii noştri gîndesc, copiii tăi sînt învăţaţi să mănînce. (Tot Dostoievski vorbea despre “copiii care gîndesc versus copiii care mănîncă”). Nu ştiu ce înseamnă pentru tine Crăciunul, dar mai ai timp, mai ai timp ca acum, de Crăciun, să refaci abuzul şi să reuneşti familia Bodnariu.

Pentru că nu ai, nu ai nici un drept asupra nimănui! Şi pentru că abia atunci abuzezi, cînd vrei ca toată lumea să-ţi împărtăşească valorile.

statua-bambini-frogner-park-oslo-norvegiaStatuia bizara a unui barbat care arunca la pamant (tortureaza) mai multi copii – aflata in Parcul Frogner din OSLO, NORVEGIA (!)


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri, Turcia, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

41 Commentarii la “Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Ce tare Tuca!!

 2. @ doroteea: E de fapt Luiza Moldovan, gazduita pe platforma lui Tuca.

 3. @doroteea

  Stie Tuca ce stie.Doar nu el il invita intr-o emisiune de pomina pe economistul galatean Anghel Rugina(prea putin cunoscut in tara) care vorbea despre “masonificarea” tuturor profesorilor universitari din SUA ?

 4. E prima oara cand vad si citesc mai multe lucruri despre sistemul norvegian de “protectia copilului”. Pur si simplu m-a lasat fara cuvinte…tara aparent civilizata traieste in evul mediu.

 5. @ aniush:

  Nu despre Ev Mediu e vorba de aici, despre care, de altfel, avem o perceptie un pic deformata, ci despre un sistem eminamente totalitar si nesupus vreunei legi, integrat si mascat de un regim aparent democratic. Si care va tine sa cuprinda, apocaliptic, intreaga Europa si intreaga lume, culminand cu imparatia lui antihrist.

 6. Sunt curioasa pe astia care rapesc copiii altora ……cine i.a crescut si cum au crescut?!!! Cumva extrateresti?????? Ca prea perfecti se dau…

 7. Pingback: Sugari abuzaţi de Barnevernet, „marfă” pentru adopţii? | Sănătate fără doctori
 8. Miha,
  Nu, evident nu i-au crescut extraterestri. Protectia copilului e o organizatie criminala, care sub masca apararii drepturilor copilului, ii rapesc pe cei mici de langa parintii lor in mod legal, incasand astfel sume uriase de bani.
  Printre ciudateniile acestui caz (ca au mai fost si altele in Norvegia, Suedia, Anglia, SUA) remarc inca una. Totul s-a intamplat pe 16-17 noiembrie. La noi de ce s-a aflat cu o luna mai tarziu? Ce anume ni se pregateste?
  Acolo esti tras la raspundere pentru vina tuturor, inclusiv a statului…nu si daca esti destept si stii sa iti aperi drepturile.

 9. autoritatile romane trebuie sa intervina urgent sa-si faca datoria si sa informeze populatia prin toate mijloacele existente. Abuzuri sunt si in alte tari dar lafel de necunoscute publicului.

 10. Am scris un comentariu mai sus si nu as vrea sa apara. V-as ruga…poate fi sters?

 11. @ aniush:

  Nu va fi publicat, dar sa stiti ca raspunsul exista si il stiam de la bun inceput: parintii au fost constransi si amenintati sa NU faca public absolut nimic – li s-a reprosat dur apoi cand a aparut numai pe Facebook prima data, printre neoprotestanti, deci era monitorizat totul! – ba chiar la inceput nu au avut dreptul nici macar sa-si ia un avocat, totul sub santajul fatis ca nu-si vor mai vedea vreodata niciunul dintre copii!

 12. Am citit si site-uri straine. Peste tot scrie ce inseamna Barnevernet si de traumele pe care le provoaca copiilor pe care ii iau; sunt foarte multi din mai multe tari, care spun acelasi lucru.
  Altfel…mi-a mai atras atentia un caz, de data aceasta nu din Norvegia, ci din Anglia.
  https://www.youtube.com/watch?v=WIj1rtajPkU
  Se pare ca si acolo se mai intampla.

 13. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala. Oficiali
 14. Pingback: Neoprotestantii români cer presedintelui Iohannis, pe care l-au sustinut in campania electorala, implicarea in CAZUL FAMILIEI BODNARIU. ”Aducerea înapoi acasă, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei naţiuni c
 15. Sunt socat de cele citite, am contribuit cum am putut la difuzarea acestor stiri si nu aici am auzit prima data de ele. Trebuie sa cerem autoritatilor romane sa faca mai mult, deocamdata se pare ca doar dl Corlatean se implica efectiv. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ce e mai aproape de noi, dar ce-i drept nu la fel de tragic: “legea” romaneasca. Ea permite ,strict tehnic vorbind, oricarei stoarfe sa-si rapeasca de acasa copilul, apoi – fara sa dea vreo explicatie ori fara sa i se ceara o dovada reala – sa solicite sotului plata contributiei pentru cresterea copilului comun, rapit de domnia sa. Este de secolul 17, genreaza tragedii, iar de la “judecata” si lege” de mult nu mai am pretentii. Societatea civila romana a auzit de aceste abuzuri incredibile, in care copii sunt rapiti de nascatoarele lor (mama inseamna cu totul altceva) ? Sigur, majoritatea acestor cazuri sunt tragice pentru ca sunt multe mame abuzate intr-adevar, de multe ori nu au alta solutie. Ce ne facem insa cu abuzurile nenorocitelor care considera ca sotul si-a incheiat misiunea de donator de … si au decis ca isi pot creste copilul altundeva, cu bunica sau cu X. “Legea” romana nu face nimic, “societatea civila” frumoasa si libera a auzit de TATA?

 16. Va apreciez pentru curajul pe care il aveti.
  Sunteti un “glas” care striga in pustia acestei lumi, pentru ca oamenii sa vina sa-si odihneasca sufletele ostenite la Bunul Dumnezeu!
  Aparati adevarul, cautati dreptatea, ocrotiti pe cel asuprit, faceti dreptate orfanului- pentru toate acestea sa va rasplateasca Cel Prea Inalt!

 17. Aceste abuzuri ne pot duce cu gandul la lucruri mult mai grave. Poate fi vorba de o mafie bine pusa la punct care se foloseste de institutiile statului norvegian si de functionarii sai corupti pentru a alimenta o retea de trafic de organe.

 18. Un material excelent.
  Dumnezeu sa va aiba in paza.

 19. https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/04/please-share-68-de-motive-invocate-de-statul-norvegian-pentru-a-lua-copiii-de-la-parintii-lor/

  O lista cu argumentele organizatiei Barnervernet de a lua copiii din familii (din dosarele depuse la instanta), care culmea auf fost luate in considerare de judecatori si pedepsite cum se stie, cu luarea definitiva a copiilor. (Si judecatorii intra in acest sistem mafiot). Exista aceasta frica de a te pune cu statul, majoritatea norvegienilor lucreaza la stat nu vor sa riste sa isi piarda job-ul. Acolo nu exista mari corporatii ci mici intreprinderi private (restaurante, cofetarii, frizarerii etc.) detinute de strainii rezidenti – majoritatea arabi si turci.

  Statul norvegian (ca si alte state nordice, dar aici este mai rau) este unul aproape comunist, desi este vorba de o monarhie (care se implica insa mai mult in securitatea statului), insa au un Partid Muncitoresc aflat la conducerea tarii de ani de zile (alt partid ar fi Partidul Socialist de Stanga), si care a implementat o agenda comunista. Statul este cel care valorifica resursele naturale (petrolul) – fiind a primul producator de petrol al Europei (in afara de Rusia). Micile afaceri private sunt nu sunt bine vazute, taxele si impozitele sunt foarte mari (si preturile la fel de mari), de aceea norvegienii prefera sa aib o slujba la stat, au aceasta perceptie statului protector, au dat aceasta putere statului, acceptand tot ce li se impune, iar statul a ajuns sa controleze TOT, luand masuri din ce in ce mai abuzive. Nu te poti lupta cu statul, este ca si cum te-ai lupta cu fostul Partidul PCR care detinea tot monopolul. N-ai cum sa castigi pt. ca instantele iau decizii in favoarea statului. M-am uitat si eu pe Wiki si acolo exista un minister numit Ministerul Copiilor și Egalității (Barne- og likestillingsdepartementet). Va dati seama ca daca pana si ministerul se numeste asa, cat de spalati pe creier sunt copii in scoli si gradinite referitor la egalitatea (neutralitatea) de gen…

  Si ascultam ieri pe sociologul Pieleanu, care spunea ca statul norvegian este un stat fundamentalist laic (adica ateu), de aceea si prigoana aceasta impotriva familiilor care isi educa copii religios, se duce o lupta fatisa impotriva (cica a “indoctrinarii) religiei, cand de fapt ei sunt cei care indoctrineaza nu doar ateist dar si in spiritul valorilor homosexuale. Acolo ideologia LGBT sta la loc de cinste. Asta este riscul actual al venirii la putere a unui partid ateist (spre deosebire de vechiul nostru PCR, care punea accentul pe familie), si cum se intampla acum si cu Syriza si cum s-a intamplat si cu partidul de stanga din Franta, nu doar legiferarea unor legi in nu doar in favoarea homosexualilor dar si a unei educatii a copiilor in acest spirit precum si impunerea acestei idologii la nivel national. Ateii lupta lor cu Dumnezeu, de aceea nu mira promovarea de catre acestia a unor legi anti-crestine, de genul LGBT. Si inca ceva, din aceste argumente de mai sus (din instantele norvegiene in procesele Bavern cu familiile), reiese ca este interzis atasamentul fata de copii, si invers al copiilor fata de parinti. Deci s-a ajuns pana si la interzicerea sentimentului de iubire (poate pt. ca este principala porunca a lui Dumnezeu dar, pe langa credinta, principala forta interioara si spirituala a unui om). Ca oamenii sa ajunga o masa de manevra indobitocita si robotizata, fara sentimente umane (si morale).

 20. Pingback: Cazul familiei Botnariu -I- | romoflorin
 21. Pingback: Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet | edipopescu
 22. Norvegienii, ca de altfel mai toti scandinavii, nordicii pe care noi ii admiram (unii mai cad pe spate inca de atata admiratie pentru acesti barbari) au creerii macinati de alcool. Cat tine noaptea aia polara, se inchid in case, trag obloanele si isi beau mintile cu alcooluri foarte tari, pe langa care palinca este ca un ceai be prune. Am fost marinar si i-am cunoscut si acasa si la munca. Totul pare exemplar, dar daca patrunzi intre ei si-i cunosti, oricare dintre romani sau estici care mai avem educatie de oameni normali (inca!) se ingrozesc. De exemplu o practica in Danemarca ( la Odensee, Korsoer, Copenhaga si in alte parti) te invita acasa si te pune sa-i regulezi nevast6a si chiar fiicele (realitate, nu poveste!). Uneori te si platesc. Niste animale. Din cauza consumului exagerat de bere (contine lupulina!) la cca 30 de ani barbatii sunt apusi. In parcuri centrale, unde se plimba familii de doamne si domni, isi fac nevoile fizice pe alei sau in lateral fara niciun fel de jena (colegii marinari mai in varsta strigau la noi mai tinerii sa nu ne uitam, ca facem urcior!). Despre Suedia stiam de la parinti ca la ei nu se fura, ca nu au inchisori, etc. Prostii spuse pe la noi ca sa ii luam drept modele. Fura,d-le, fura! numai ca nu sunt gainari ca la noi, acolo un portofel, un telefon. La ei se fura angro. Mi-au sustras din vapor lazi mari cu marfa, cand le-am cerut-o inapoi m-au amenintat. Politia lor mi-a spus ca marfa am furat-o eu, ca la ei nu se fura.Unde sa bagi lazi mari cat o camera de apartament? Ei le-au pus pe trailer si dusi au fost. In Norvegia si in alte tari occidentale sunt bordeluri cu barbati ptr femei si ptr barbati, bordeluri ptr pedofilie si zoofilie. Da, bordeluri cu animale ptr barbati si dame. Te crucesti, nu alta. Sunt niste stricati, probabil ca ii asteapta pe musulmani ca pe o binefacere ca sa-i salveze de la pieirea lor ca popoare. Cu religia stau prost, simuleaza ca sunt crestini. Nu sunt deloc. Sunt anti biserica si multe ONG-uri de la noi de sorginte occidentala au inceput actiuni anti biserica si la noi, vor sa ne aduca la nivelul de decadere ordinara ca pe cei ce ii platesc. Sper ca romanii sa nu accepte murdaria spirituala a occidentalilor niciodata. Este otrava, nu este civilizatia pe care o pretind. La suprafata par ceva deosebit, dar cand patrunzi in miez, atunci sa dai si sa fugi. Familia crestina la ei nu mai exista. Traiesc in concubinaj majoritatea, de multe ori in promiscuitate groaznica. Copii nu mai sunt ai unei familii, cresc niste dementi debusolati. Barbatul isi numeste sotia “mama copiilor mei” iar femeia isi numeste sotul “omul meu de prasila”. Oameni buni, experienta si practica milenara, crestinismul, a gasit ca cea mai buna familie este familia crestina la care au aderat chiar si multe popoare musulmane sau budiste si chiar chinezii. Occidentul, incotro? Romani nu va mai faceti vise despre cultura occidentala. Acolo absolventi de facultate nu stiu nimic despre istoria tarii lor, de geografia tarii lor, despre poporul lor. Sunt imbecilizati. Nu sunt anti occidental, dar a rabufnit in mine tot ce am adunat in suflet, mai ales dupa ce am aflat de soarta familiei Botnariu in Norvegia. Are crucea pe drapelul national. Este o minciuna, o blasfemie, crestinizmul lor nu exista. Se prefac ca sunt. Sunt stricati pana in maduva oaselor. Sunt intre ei oameni adevarati, dar traiesc in marea multime probabil la fel cum traiau germanii oamenii cu Dumnezeu in suflet, nu erau bestii, in mijlocul ciumei naziste. Lasati admiratia pentru altii, intorceti-va la familia voastra romaneasca, la traditiile bunicilor si strabunicilor nostri. Sunt om batran, eu nu am auzit la noi despre pedofilie, despre incest in familie, despre homosexulitate agresiva, despre droguri si asta la romani unde secretele nu se pot tine, rabufnesc si devin publice in cel mai scurt timp. Am navigat pe mare in marina comerciala romana, sub pavilionul (drapelul) Romaniei de la varsta tineretii pana la 75 de ani varsta! Am fost si pe nave de razboi si pe nave sub pavilion strain. Nu am vazut droguri decat la televiziunile aparute dupa caderea comunismului. Marinarii pe mare erau liberi, dar erau romani si educatia primita acasa era crestina, nu s-a pomenit de droguri si de alte stricaciuni oribile. Si secretarul de partid PCR pe nava avea icoana si pozele celor dragi la capatai, pana la urma era tot roman. Avem noi romanii multe hibe, dar nu suntem stricati si bestii ca altii, unii mai aproape altii mai departe de noi. Nu sunt un religios fervent, dar sunt crestin ortodox deadevaratelea, imi iubesc tara si poporul si de aceea va rog fiti tari si nu admiteti atacurile la biserica noastra si la credinta noastra si nici atacurile la adresa altor biserici, care isi educa credinciosii in spiritul cresterii omului cu Dumneze in suflet, nu educa bestii umane si nu cheama pe nimeni la razboaie religioase si demente. Am auzit despre cazurile cand familii de romani cu copii au reusit sa fuga din Norvegia de frica acelor dementi care despart copii de parinti pe principii de ei inchipuite si le transmit sa se duca intr-o tara unde omul si familia sunt in siguranta, ca daca vin in tara lor Romania, guvernantii romani niste slugi abjecte ale instutiilor UE, fara niciun fel de simtamant patriotic si fara discernamant, ii va preda legati acelor bestii norvegiene. Vedeti ca si in Marea Britanie se foloseste metoda rapirii copiilor strainilor si predarea lor unor familii de localnici (sa-i creasaca? Sa-i educe? Poate, dar pe acolo se vorbeste si despre bancile de organe pe bani grei, si cum aia se inchina la BAN, nu la Dumnezeu, atunci riscu e mare). Fiti uniti si tari, situatia in lume este albastra!

 23. Se vorbeste de catre toti vorbetii nationali saunu, ca acum Johannes este in inimile romanilor iar Biserica Ortodoxa (asta ii racaie, ca aia catolica si greco catolica, sau bisericile protestante si neo-protestante, ei acolo nu-i bai!), ei uite Biserica asta ortodoxa, cade din inimile romanilor si gata! Ce n-a cazut de milenii, uite ca oengistii platiti gras de Soros, o sa o sa o stearga din istorie. Bai, strambilor, ca intre oengisti numai strambi sunt, uitati-va la Mungioaica si la Liviu Mihaiu si va dati seama cu cine ne-a pricopsit bancherul diavolului, voi nu va temeti ca intr-o buna zi, romanii astia pe care vreti sa-i aiuriti se va satura de voi? Chiar credeti ca aceasta democratie cu capul spart va dura cat soseaua nationala? Pai de la Pericle, inventatorul democratiei (o forma de dictatura prin care putini bogati bine organizati dictau asupra maselor dezorganizate), de atunci incoace s-au tot schimbat democratiile (mai bune sau mai rele) cu dictaturile (mai bune sau mai rele). Istoria ne arata, ca dupa democratii aiuristice gen asta ce se tot impune ca un fel de uniune sovietica, cu cadre numite si nu alese, cu natiune bagate in uniune fara referendumuri ci numai cu hotararile unor institutii pseudodemocratice (alese pe mana numaratorilor de voturi), dupa astfel de aiureli apar dictaturi feroce, ca uraganele dupa vremea buna si pacalitoare pentru neavizati. Nu va temeti de Dumnezeu? Imi aduc aminte de unii “tovi”, atei de te inspaimantai de ei, ca de te vedeau in biserica la o inmormantare de persoana din familie, te treceau pe lista neagra si “pac” la PCR, de te trezeai pus pe tusha, mutat la dracu-npraznic, sau alta bataie de joc, ei, cacanarii astia la cutremurul din martie,1977, cadeau in genunchi si strigau: Doamne, Doamne! de i-a auzit un coleg hatru si le-a raspuns cu voce, ca de pe alta lume: Aha, acum nu mai sunt Natura? Acum sunt Doamne, Doamne? de beleau ateii nostri ochii in toate partile si se benoclau la cer, ca li se parea ca Dumnezeu i-a bagat in seama. Asa si acum, au aparut alti nomenclaturisti, alti pupincuristi, alti anti crestini (mai la subiect anti ortodoxie, ca Ortodoxia asta e prea zdravana nu poate sa o clinteasca de mii de ani) si ne fluiera in urechi ca neamtul ales de oengisti si feisbucisti e mai tare ca ortodoxia romanilor. Adica, Johannes, insul asta strain de romani, cu bunicii nazisti,care deja a inceput sa umble cu tot felul de vanzari de resurse, insul dubios de scandalul cu focul de la Colectiv, insul corupt, ca doar nu a cumparat 6 case pe “meditatiune” (cica are case si in Florida si in Madera!), cum asta pe care romanii il considera guvernator (inca nu gauleiter!), cum asta este drept in inima romanilor? Aide, re, ca ati luat-o rau pe aratura. Voi chiar nu vedeti ca UE se naruie, ca trebuie sa ne orientam bine in ce parte o luam noi romanii, ca se cloceste la oculta o fisurare a Romaniei, chiar ii credeti prosti pe romani? Zau, ca sunteti raciti, dar o sa va treaca. Sunteti prea siguri pe voi si asta o sa va dauneze. Nu ne mai mintiti, ca ne-am prins cine sunteti si cam ce hora dansati si stam cu ochii pe voi, ca pe “butelie”. Pacat ca nu va dati seama ce clocoteste in sufletele romanilor. Gresiti cand va trece prin cap ca poporul roman sunteti voi “oastea alogenilor” si ca Bucurestii sunt in mainile voastre. S-o credeti voi.

 24. Pingback: RAPIREA COPIILOR – POLITICA DE STAT IN NORVEGIA. Care sunt ratiunile care au generat aparitia unui organism “independent” abominabil precum Barnevernet? CRIMINALUL PSIHOPAT BREIVIK – PRODUSUL ACESTUI SISTEM ABUZIV? Ce rol joaca fun
 25. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala” |
 26. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protectia Copilului TRAUMAT
 27. Pingback: BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Scoli de vara cu INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesului superior al copilului” si zeci de alte proiecte de milioane de euro pentru PREGATIREA MAGISTRATILOR in litera legilor POLITIEI COPILULUI | Cuvântul Ortodox
 28. Pingback: FAMILIA BODNARIU – MARTURIA DIRECTA a lui MARIUS, tatal celor cinci copii rapiti, precum si a FRATELUI si SURORII SALE cu explicatii detaliate si clarificari asupra evolutiei cazului (si VIDEO): “FATA NU A SPUS CA ASA S-A TREZIT EA… SUNT
 29. Pingback: CAZUL BODNARIU: Guvernul da primele semne concrete de implicare serioasa: “Situația se cere imperios rezolvată” (VIDEO). Oficial, Ministerul de Externe anunta ca mai are in evidenta 7 CAZURI DE FAMILII carora li s-au confiscat, in total, 16
 30. Pingback: UN PSIHOLOG CLINICIAN SPULBERA, printr-o analiza profesionista riguroasa a cazului Bodnariu, toate MISTIFICARILE “PEDAGOGICE” DEBITATE DE GENUL DE IPOCRIT HIPSTERIST “ALIAT CU BARNEVERNET care scrie fudul și condescendent pe forumuri:
 31. @GetBeget
  Ai spus ce trebuie spus…asa este, insa …
  “Vai mie, că pribegia mea s-a prelungit, că locuiesc în corturile lui Chedar!”
  Cei ce cheama numele cel mare si sfant al Domnului Iisus Hristos, trebuie sa fie UNA, altfel zadarnic este…

  @aniush
  Astia de acum sunt mult mai capabili si versati decat cei din Evul Mediu…momeala este mai bogata si “diversificata” si sita mai deasa…

 32. @Luiza Moldovan
  O adevarata marturisire crestina in Hristos – VIATA.
  Romania este asa cum o vedem, iata insa ca Izvorul cel de Viata datator scoate din ea inca astfel de marturisiri…

 33. Pingback: IMPLICAREA PARLAMENTARILOR ROMÂNI si a M.A.E. in CAZURILE NAN, BODNARIU, RADULESCU si pentru alte 4 FAMILII. Mircea Dolha: “Vom cere, dacă este necesar, repatrierea acestor copii. Vom avea un dialog fără mănuși!”/ IN ULTIMII 5 ANI, 26 DE
 34. Pingback: BUN VENIT IN “MINUNATA LUME NOUA” A LUI “1984”, unde copiii participa la parade Gay si unde… “dacă nu-i faci pe plac copilului tău, absolut oricând şi la orice vrea el, eşti un criminal iresponsabil, iar Statul Lum
 35. Pingback: ALTE CAZURI DRAMATICE DE COPII ROMÂNI RAPITI DE BARNEVERNET. Desi familia Avramescu a CASTIGAT procesul cu POLITIA COPILULUI, institutia pastreaza in continuare COPIII!/ Experta norvegiana in Protectia Copilului: PRELUAREA COPIIILOR IN REGIM DE URGENTA A
 36. Pingback: ALTE CAZURI DRAMATICE DE COPII ROMÂNI RAPITI DE BARNEVERNET. Desi familia Avramescu a CASTIGAT procesul cu POLITIA COPILULUI, institutia pastreaza in continuare COPIII!/ Experta norvegiana in Protectia Copilului: PRELUAREA COPIILOR IN REGIM DE URGENTA A
 37. Pingback: ACUZATII GRAVE: copiii familiilor BODNARIU si NAN s-au prezentat cu LEZIUNI FIZICE la intalnirea cu parintii lor. “BARNEVERNET URMARESTE SUBMINAREA SISTEMATICA A AUTORITATII PARINTILOR”/ Un alt abuz incredibil al Norvegiei: ROMÂNCA CE A CASTI
 38. Pingback: MASINARIA BARNEVERNET SI CAZUL NAN. ”Rugați-vă pentru familia Nan, e multă durere, e prea multă durere”/ MANIPULARI IN PROCESUL BODNARIU/ Unul din sefii Barnavernet: ACTIVISTA LESBIANA/ Profitabila industrie a rapitorilor de copii/ Marea Brita
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare