Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE

30-01-2013 9 minute Sublinieri

vaccin_83601700

De curând a fost publicată o carte ce a stârnit atât interesul părinţilor, cât şi al medicilor: Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică”, scrisă de medicul clujean Christa Todea-Gross. Lucrarea aduce câteva mari provocări pentru sistemul medical românesc din ultima jumătate de secol: au rezolvat într-adevăr vaccinurile marile epidemii sau este aceasta o ipoteză care s-a dovedit nefondată? Sunt companiile care le produc sincer preocupate de bolile oamenilor sau există un interes economic în promovarea feluritelor vaccinuri?

Am încercat, în interviul luat D-nei Dr. Todea-Gross, să obţinem câteva răspunsuri concise la aceste întrebări, care nădăjduim să stârnească îndeajuns interesul cititorilor pentru a le aprofunda în cartea domniei sale.

todeachrista

– Vă întreb direct: care sunt efectele vaccinurilor asupra copiilor? De ce vaccinurile provoacă tot felul de reacţii adverse?

– Termenul medical corect este cel de „reacţii adverse postvaccinale”, care sunt numeroase, mai mult sau mai puţin grave, unele recunoscute de către medicină, altele nuSunt recunoscute în mod oficial doar acele reacţii adverse care apar în primele patruzeci de zile de la vaccinare (excepţie făcând vaccinul antituberculos BCG) şi nu voi insista asupra lor, fiind descrise în carte.

Cele mai severe reacţii adverse, denumite de către medicii din Occident „complicaţii postvaccinale”, nu sunt recunoscute în mod oficial şi debutează după această perioadă. Aceste complicaţii nu sunt altceva decât bolile sistemului imun: alergiile, bolile alergice, bolile autoimune şi bolile maligne (limfoame, leucemii). Deşi bolile maligne sunt cele mai grave, pe primul loc ca frecvenţă rămân bolile autoimune, care sunt boli severe, cronice şi nevindecabile, dintre care enumăr câteva:

– bolile autoimune digestivealergia la lapte de vacă, alergia la gluten, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.;

– bolile autoimune reumatologice: ARJ la copil (artrita reumatoidă juvenilă), PR (poliartrita reumatoidă) la adult;

– bolile autoimune hematologiceanemia Biermer, anemii hemolitice, trombocitopenie etc.;

– boli autoimune cutanate: psoriazis, vitiligo;

– bolile autoimune neurologice: sindromul Guillain-Barré, scleroza multiplă, epilepsie, paralizii de nervi cranieni (urmate de surditate, orbire sau lipsa vorbirii), encefalite, meningite, sindrom ADHD, autism etc.

Cea mai gravă complicaţie postvaccinală este decesul. „Sindromul morţii subite la sugar” este o astfel de complicaţie şi s-a dovedit că este dată de vaccinul DTP.

Cauzele „reacţiilor adverse postvaccinale”

Eşecul vaccinurilor este determinat de mai multe cauze, pe care le putem împărţi în trei grupe.

În primul rând, aş vorbi despre principiul vaccinării. Acesta este un principiu fals, artificial, la care organismul uman nu se poate adapta. De ce? Fiindcă „mecanismele de funcţionare” ale sistemul imun al omului nu sunt „aplicabile” în cazul unui vaccin. Sistemul nostru imun este asemenea unei maşini care funcţionează după anumite reguli stricte, precise, stabilite şi adaptate în decursul a mii de ani… De două secole, noi încercăm să reprogramăm un mecanism perfect, dar nu reuşim, fiindcă este imposibil. Sacrificiul unei astfel de „încercări” a fost prea mare: distrugerea lentă şi sistematică a celei mai puternice arme de supravieţuire a organismului uman – sistemul imun. În concluzie, principiul vaccinării este unul simplist şi ineficient, fiind un model „artificial”, bazat pe alte legi decât cele naturale, la care, după cum o dovedesc studiile şi practica medicală, sistemul nostru imun nu se adaptează, ci se îmbolnăveşte.

În al doilea rând, numărul mare de vaccinuri, administrate într-un timp foarte scurt unui organism imatur şi cu un sistem imun incomplet maturizat. Un medic din Occident afirma că un vaccin administrat unui sugar echivalează cu treizeci de vaccinuri administrate unui adult în decurs de o zi… Un adult nu ar putea suporta o asemenea agresiune, dar un sugar trebuie s-o facă! Consecinţele le vedem…

În al treilea rând, combinaţia de vaccinuri. Să ne întoarcem puţin în timpÎn Germania (şi în toate ţările europene, de altfel), în anul 1972 existau numai cinci vaccinuri la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Este motivul pentru care organismul reuşea să facă faţă unei asemenea agresiuni, iar îmbolnăvirile nu erau atât de frecvente şi atât de graveÎn anul 1975 încă nu se ştia de sindromul ADHD! În 1976 creşte numărul vaccinurilor la doisprezece şi este pentru prima dată când se administrează simultan două vaccinuri. În continuare a crescut numărul vaccinurilor la paisprezece, apoi la treizeci şi două! În 1995 se foloseşte trivaccinul DTP (trei vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (patru vaccinuri combinate). În 2006 s-a ajuns la patruzeci de vaccinuri la un singur copil şi se introduce pentru prima dată hexavaccinul la sugar (şase vaccinuri simultan!). Din acest an, frecvenţa sindromului ADHD creşte foarte mult. La fel şi autismul.

În România, numărul de vaccinuri administrate sugarului până la vârsta de 1 an este în număr de douăzeci şi nouă, iar până la 9 ani – treizeci şi patru de vaccinuri (fără să socotim şi vaccinurile opţionale!). Combinaţia de şase vaccinuri se administrează şi sugarilor din România la vârsta de 2, respectiv 6 luni, iar sindromul ADHD şi autismul sunt deja destul de răspândite între copiii români. Un singur vaccin conţine un singur antigen (viral, bacterian etc.) şi o cantitate mai mică de adjuvanţi şi conservanţi, deci o cantitate mai mică de substanţe neurotoxice (mercur, aluminiu) sau alergice (proteine animale, antibiotice etc.). Combinaţia mai multor vaccinuri a dus inevitabil la înmulţirea efectelor neurotoxice şi alergice, cu efectele dezastruoase pe care le vedem…

– Care credeţi că este cel mai periculos vaccin?

– Cel mai toxic vaccin este cel care are cele mai multe combinaţii de vaccinuri şi cei mai mulţi conservanţi şi adjuvanţi neurotoxici (aluminiu, mercur): hexavaccinul de la 2 luni şi combinaţia de opt vaccinuri de la 1 an.

Dar, în acelaşi timp, nu putem simplifica matematic o reacţie postvaccinală. Spre exemplu, vaccinul BCG singur poate provoca o tuberculoză primară pulmonară ori extrapulmonară gravă, sau otite purulente, care duc la pierderea auzului. Vaccinul DTP (trivaccin) poate provoca „sindromul morţii subite la sugar”, iar exemplele pot continua. Repetarea aceluiaşi vaccin reprezintă un alt pericol. Are loc o hiperimunizare, prin formarea unui titru (o cantitate) mult prea mare de anticorpi – aşa cum se întâmplă în cazul vaccinului DTP, care se administrează de patru ori (!) până la vârsta de 1 an, cu provocarea unor boli alergice şi apoi a bolilor autoimune: eczema atopică, alergia la lapte de vacă, astm bronşic etc.

Toate acestea se întâmplă din cauza dezechilibrului sistemului imun, prin stimularea unilaterală a imunităţii umorale, în detrimentul celei celulare. Dacă este întreruptă la timp vaccinarea şi tratată corespunzător boala alergică, copilul se vindecă. Dacă se continuă vaccinarea, observăm că are loc o trecere de la o boală alergică la una autoimună mai uşoară (alergie la lapte de vacă), apoi la altă boală autoimună mai gravă (alergie la gluten) etc. De fapt, sistemul imun clachează şi în final se instalează o boală autoimună gravă, fie la 1,5-2 ani (ADHD, autism, astm bronşic), fie la 6-7 ani (diabet zaharat, ARJ), sau chiar în adolescenţă (scleroza multiplă, poliartrita reumatoidă, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.). Vaccinurile au bătaie lungă, de ani de zile, chiar zeci de ani…

Tot mai mulţi părinţi refuză vaccinarea

– S-a schimbat mentalitatea părinţilor în ceea ce priveşte vaccinurile?

– Mentalitatea părinţilor a început să se schimbe treptat, odată cu informarea acestora pe diverse căi, principala cale fiind Internetul. Nu sunt singura persoană din ţară care a postat articole despre vaccinuri pe site-uri, iar părinţii, cunoscători de limbi străine, au putut să se informeze şi din alte surse despre pericolul vaccinurilor pentru sănătatea copiilor. Cartea pe care am scris-o vine să lămurească aspectele variate legate de vaccinuri, dar să dea şi soluţii.

Rezultatul este evident: tot mai mulţi părinţi refuză vaccinarea copiilor lor, iar recent, apariţia unor reacţii adverse destul de severe după vaccinul BCG la nou-născuţi (cunoscute şi până acum, dar, poate din lipsa informării, părinţii nu le-au mai sesizat organelor competente) a dus la pierderea încrederii în efectul pozitiv al vaccinurilor. Faptul că părinţii copiilor afectaţi au ajuns în instanţă pentru a-şi cere drepturile care le-au fost încălcate este un pas înainte în România – pe mine mă bucură cu adevărat acest lucru, pe care, de altfel, l-am accentuat şi în introducerea cărţii.

– De ce credeţi că totuşi unii părinţi îşi vaccinează în continuare copiii, în ciuda atâtor materiale care au apărut împotriva vaccinurilor?

– Mentalitatea părinţilor nu poate fi schimbată peste noapte… Este adânc înrădăcinată în conştiinţa oamenilor falsa idee că bolile copilăriei sunt foarte periculoase şi trebuiesc prevenite cu orice preţ, când de fapt este adevărat exact contrariul: bolile copilăriei sunt afecţiuni uşoare, la care sistemul imun foarte flexibil al copilului se adaptează uşor şi, în câteva zile, acesta se vindecă complet, fără complicaţii. Pe de altă parte, vaccinarea nu previne aceste boli, ci le amână pe mai târziu, când sunt mai greu suportabile, din cauza unui sistem imun mai rigid şi când pot apărea complicaţii, fără să pună însă viaţa omului în pericol. Trebuie să existe un teren susceptibil (boli cronice, deficienţe imune, tratamente greşite cu antibiotice sau tratamente care scad imunitatea etc.), pentru ca bolile copilăriei să provoace complicaţii la sugari. Cu atât mai mult, la aceşti sugari, vaccinurile pot provoca reacţii adverse grave.

Pentru majoritatea părinţilor este un şoc să afle că vaccinurile sunt dăunătoare şi nu benefice! Nici nu au cum, fiindcă medicii înşişi sunt dezinformaţi sistematic în timpul facultăţii şi ulterior, când practică medicina. Zilnic primesc întrebări din partea părinţilor care nu ştiu ce decizie să ia. Este motivul pentru care am scris cartea, folosind aproape în exclusivitate bibliografie străină. Sunt convinsă că vom avea, cu timpul, tot mai mulţi copii nevaccinaţi şi sănătoşi. Nu-i putem sacrifica de dragul unor interese financiare…

– Dar cum pot fi prevenite bolile copilăriei, dacă se renunţă la vaccinuri?

– Ele nu trebuiesc prevenite! Dimpotrivă, este indicat ca toţi copiii să facă bolile copilăriei. Aceste boli joacă un rol important în formarea unui sistem imun sănătos al copilului, iar imunitatea dobândită în urma acestor boli este îndelungată, deseori pentru întreaga viaţă. Totodată, studiile arată că imunitatea dobândită în urma bolilor copilăriei joacă un rol important în prevenirea altor boli grave: sindrom nefrotic, tumori, leucemie etc. Or, acest adevăr nu li se spune părinţilor! Fetiţele care trec prin aceste boli naturale până la vârsta de 14-16 ani vor avea o imunitate suficientă şi pentru copii, când vor deveni mame. Prin vaccinare, imunitatea se pierde mult mai repede, iar copiii vor fi expuşi intranatal sau postnatal acestor boli, care le pot provoca malformaţii, respectiv complicaţii. Aş dori să mai spun faptul că vaccinurile pot provoca uneori chiar boala pe care ar trebui s-o prevină!

– Exista totuşi vreun vaccin care ar trebui făcut?

– Nu. Motivele le-am explicat mai devreme, când am vorbit despre cauzele reacţiilor adverse ale vaccinurilor. Studiile arată că numărul consultaţiilor copiilor vaccinaţi este net superior celor nevaccinaţi. Dr. G. Buchwald afirma pe bună dreptate că în viitor, după ritmul în care are loc vaccinarea sugarilor, singurii copii cu adevărat sănătoşi vor mai fi doar copiii nevaccinaţi!

În decurs de 30 de ani, toţi copiii vor suferi de o boală alergică

– Care sunt consecinţele pe termen lung asupra sănătăţii populaţiei, dacă se continuă cu vaccinurile în acelaşi ritm?

– Statisticile arată că, la ora actuală, în ţările dezvoltate (fără ca situaţia să fie diferită de cea din România!), unul din doi copii suferă de alergie, tot al treilea copil suferă de eczemă atopică şi unul din zece de astm bronşic. Nici una dintre aceste boli nu are un tratament etiologic, ci doar unul simptomatic – adică ameliorează simptomele, dar nu vindecă. Se preconizează că în decurs de 30 de ani toţi copiii vor suferi de o boală alergică. Nu vor mai suferi de banalele boli ale copilăriei, tratabile şi vindecabile în 3-7 zile, ci vor suferi o viaţă întreagă de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante!

Dar nu trebuie să ne uităm atât de departe… Deja putem vorbi la ora actuală de o epidemie de autism în România în rândul copiilor, iar o mare parte din cazurile de sindrom ADHD nu sunt diagnosticate. Ca urmare, numărul lor este cu mult mai mare decât cel oficial. Numărul cazurilor de boli neurologice postvaccinale creşte de la o zi la alta. Vaccinurile din copilărie au deschis o „poartă” şi pentru alte boli cronice, nevindecabile: peste un milion de români suferă de o boală rară… Statisticile arată că 75% dintre pacienţii cu boli rare sunt copiii, conform datelor Alianţei Naţionale pentru Boli Rare din România. Acestea pot fi boli autoimune, boli toxice şi infecţioase, boli pulmonare, leucemii sau alte cancere rare etc. Legătura dintre aceste afecţiuni rare şi vaccinuri o fac numeroase studii din Occident.

Este nevoie de o mare reformă în medicina preventivă. Programul naţional de vaccinare, din nefericire, constituie o prevenţie care îmbolnăveşte şi uneori chiar ucide.

– Relataţi-ne, vă rog, câteva din cazurile întâlnite în activitatea dumneavoastră în care copiii au avut de suferit de pe urma vaccinurilor…

– Primele cazuri ar fi chiar proprii mei copii: doi băieţi şi o fată… Dar prefer să vorbesc despre cazuri mai recente, la modul general, nu individual, datele fiind confidenţiale. Am văzut toată gama de boli autoimune şi neurologice la copiii vaccinaţi: alergii alimentare, astm bronşic, sindrom ADHD, autism, vitiligo, psoriazis, diabet zaharat tip 1 etc.

Nu voi intra în amănunte, fiindcă mi se va spune că nu pot dovedi legătura dintre vaccin şi aceste boli. Ea poate fi însă dovedită prin proba terapeutică, şi anume prin aplicarea unui tratament (încă necunoscut în ţară, dar care se aplică în Occident încă din anul 1990) care ameliorează net aceste boli şi uneori le vindecă (aşa cum am precizat şi în carte, la capitolul 3). Medicina alopată este neputincioasă în faţa unor astfel de afecţiuni cronice, unele foarte grave. Am văzut cum aceşti copii, prin eliminarea metalelor grele din organism (mercur) cu ajutorul unui tratament specific, s-au vindecat. Numeroasele studii au arătat cum mercurul din vaccinuri provoacă boli autoimune neurologice grave precum autism, ADHD ş.a., care, fiind tratate la debut, pot fi ameliorate net şi uneori pot fi vindecate. Acelaşi tratament, alături de un regim alimentar, poate vindeca eczemele atopice, psoriazisul la debut, alergiile alimentare, astmul bronşic alergic ş.a.

Ceea ce lipseşte deocamdată la noi în ţară este studiul comparativ dintre copiii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi. Ar fi o altă dovadă că vaccinurile sunt cauza frecventă a bolilor sistemului imun, respectiv bolile alergice, autoimune şi maligne. La copiii nevaccinaţi, bolile alergice şi autoimune sunt extrem de rare (date de alergiile părinţilor, intoxicaţiile cronice ale părinţilor cu metale grele etc.). Boli precum autismul şi sindromul ADHD practic lipsesc la copiii nevaccinaţi.

– Ştim că în străinătate părinţii au dat în judecată spitalele pentru astfel de situaţii. La noi s-au întâlnit astfel de cazuri?

– Nu, dar am înţeles că zilele acestea mamele copiilor care suferă în urma vaccinului BCG au dat în judecată Ministerul Sănătăţii – acesta este un început promiţător! Aşa cum am specificat şi în carte, părinţii nu sunt informaţi asupra reacţiilor adverse ale vaccinurilor. De asemenea, este grav încălcat dreptul pacientului când, în maternitate (şi nu numai), copii sunt vaccinaţi fără a se cere acordul în scris al mamei. Mama trebuie să semneze dacă este de acord sau refuză vaccinurile, inclusiv cele două din maternitate: BCG şi anti-hepatitic B. Prin încălcarea dreptului la consimţământul informat, mama poate da în judecată conducerea spitalului.

– Ce ar trebui sa facă părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii, mai ales când primesc tot felul de ameninţări din partea personalului medical?

– Părinţii, indiferent dacă refuză sau nu vaccinurile, trebuie să îşi cunoască drepturile de cetăţean, drepturile de pacient şi cele de tutore ale unui minor. Astfel, dacă le sunt încălcate unele din aceste drepturi de către medicul de familie, este indicat să-l schimbe. Dacă nu există această posibilitate, părinţii pot depune o plângere sau, în ultimă instanţă, pot da în judecată persoana care-i ameninţă sau conducerea instituţiei (grădiniţă, şcoală, spital).

Din nefericire, intimidarea părinţilor rămâne în continuare o armă foarte eficientă la noi în ţară când este vorba de vaccinare. Lucrurile trebuie să se schimbe la un moment dat, fiind vorba de sănătatea copiilor noştri. După ce copilul se îmbolnăveşte, nu se mai face de obicei legătura dintre vaccin şi boală, „reacţiile adverse” sunt considerate „normale”, iar părintele se vede neputincios şi părăsit într-o lume medicală indiferentă…

 

A consemnat Raluca Tănăseanu

Interviu aparut in nr. 48 al revistei Familia Ortodoxa

todea-gross_christa-vaccinurile_preventie_sau_boala_o_nouă_patologie_pediatrica-9519

Legaturi:


Categorii

Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE

 1. Felicitari
  Un om care a ales sa traiasca in slujba adevarului si a oamenilor.Sa nu va opriti din lupta,noi cei care nu dorim vaccinarea copiiilor suntem langa dumneavoastra si suntem din ce in ce mai multi.

 2. http://www.mediafax.ro/sport/fote-2013-400-de-voluntari-50-de-autocare-10-ambulante-si-doua-elicoptere-10530349
  festivalul olimpic al tineretului european se va desfasura in februarie la brasov.
  nu aduce ca denumire cu tineretul comunist?

 3. o intrebare am , daca ma poate cineva lamuri: de cand s-a introdus vaccinarea in Romania? vaccinarea obligatorie , ca sa spun asa…

 4. Sunt absolut de acord cu cele spuse aici, ma bucur ca si in Romania exista oameni care inteleg ce defavoare le este facuta copiilor prin vaccinare, cat de grave pot fi consecintele si cat de mult se ascunde faptul ca vaccinarea este o metoda teribila de a face bani! Daca, initial, vaccinarea a fost introdusa pentru motive genuin bune, in timp s-a dovedit a fi o imbolnavire in masa a copiilor! Si sigur se stie asta, dar daca s-ar face public de catre autoritatile de sanatate, ar insemna o revolutie, eventual costuri exorbitante in tribunale si, de aici, pierderea unui insemnat venit!!!
  Personal am experimentat efectele negative ale vaccinului facut copilului meu , la 4 luni, dupa care a dezvoltat eczema atopica, alergii la lapte, ou, ciocolata,si alte cateva alimente care ii sunt necesare dezvoltarii normale.Pentru eczema atopica li se dau copiilor creme cu cortizon, pe care am refuzat sa o aplic, crema ce intoxica copilul extrem!

 5. @Luminita Monaghan

  Acelasi lucru am patit su eu cu fiul meu cel mare de 15 ani, pot spune ca i-am distrus copilaria prin violenta eruptiilor ce le avea si interdictiile aplicate, plus creme cu cortizon, siropuri contra alergiilor (de pilda am aflat ca Ketotifenul pe care l-a luat ani de zile distruge rinichii si ochii).
  Pe ceilalti doi nu i-am mai vaccinat si nu vreau sa mai aud cuvantul vaccin, cu orice ”risc” social.

 6. Felicitari pentru articol.
  Si mai ales felicitari doamnei doctor pentru curajul de a spune si scrie adevarul despre vaccinari. In spatele vaccinarilor este mafia din “Big Pharma” cum e numita in engleza industria farmaceutica, cu interese imense in a face bani pe spinarea ignorantei muritorilor de rand. Ne mai vorbind si despre interesele altor grupuri de a testa diferite lucruri pe noi cobaii.
  Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti!

 7. Ma bucur ca mai exista oameni inteligenti in aceasta tara si care se pot exprima liber in pofida intimidarilor de orice fel…Cinste lor!

 8. Si daca mint ce folos.C-o moarte tot suntem datori? Decat caine inlantuit mai bine liber.Asa zicea Decebal catre popor intr-o poezie a lui Cosbuc.

 9. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE
 10. Pingback: Romanii au RATA CEA MAI SCAZUTA de VACCINARE a copiilor din Europa [VIDEO]. Raspunsul autoritatilor: INTEGRAREA VACCINULUI ANTI-HPV IN SCHEMA DE IMUNIZARE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Felicitari doamnei Todea pentru curajul de a spune adevarul. Pentru parintii vorbitori de limba engleza a se consulta si site-ul http://www.vaccineriskawareness.com

 12. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce se oculteaza in Romania GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si SECHELE IREVERSIBILE)? - Război întru Cuvânt
 13. Pingback: VACCINUL PNEUMOCOCIC – inca un vaccin obligatoriu cu care Ministerul Sanatatii si Media vor sa BULVERSEZE SI MAI TARE IMUNITATEA COPIILOR. Eugen Nicolaescu vrea sa introduca in LEGE “preventia” prin vaccinare (VIDEO) - Recomandari
 14. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross despre INUTILITATEA VACCINULUI ANTIPNEUMOCOCIC SI REACTIILE SALE ADVERSE - Recomandari
 15. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross: Vaccinul antipneumococic: o luptă cu morile de vânt - Recomandari
 16. Incep prin a spune ca am inceput sa caut cat mai multe informatii despre bolile autoimune si asa am dat peste cele scrise de Doamna Dr Christa Todea-Gross.O sa relatez cazul unicului nostru copil Eric Cristian, nascut sanatos pana in ziua cand pe data de 20 august 2013 a fost dianosticat cu TROMBOCITOPENIE IDIOPATICA ACUTA SEVERA ,aflandu- ne de o zi la mare ,noi venind din Ramnicu Valcea ,boala a debutat brusc in 24 de ore copilul avea petesii ,echimoze pe membrele inferioare ,analizele aratand un numar de 7000, de trombocite .Am fost internati la spitalul De Urgenta TOMIS -Constanta ,unde s-a administrat MTR -masatrombocitara +imunoglobulina +solumedrol .cpilul ajungand la 176000 de trombocite apoi ne-am intors la Valcea ,insa dupa patru zile ele au scazut la 40000 si am fost nevoiti sa mergem la Bucuresti internandu-ne la Fundeni.Copilul avea varsta de un an si patru luni cand a deputat boala acum avem un an si opt luni ,am facut tratament cu prednison,unde nu a reactionat bine .Um alt medicamnt este dexametazona intravenos unde se pare reactioneaza ajungand si la valori de 300000 ,insa cand revenim acasa cu dexa pastile (2+2 timp de 7 zile,3+2-timp de 7 sile 1+1 timp de 7 zile —la 1+1 mereu scad ajungand ultima ora la 5000de trombocite pe data de 31 decem 2013.Acum suntem iarasi internati ,a patra oara la Fundeni si in aceasta dimineata au ajuns la 230000 tot cu dexa intravenos.Un medic de la Institutul de hematologie Bucuresti ,ajungand cu copilul si acolo ne-a sugerat sa-l trecem iarasi pe imunoglobulina spunand ca ar fi mai eficace .Copilul deja are reactii adverse la dexa ,s-a umflat desi nu -i dam sarat ,are agitatie ,insomnii si posibil il mai doare si alceva dar saracutul nu are cum sa ne spuna .Am invatat sa numaram la 1 an si 4 luni de la 1 la 10 acum am invatat zilele saptamani si te doare cand il vezi la intepat cum spune ,, nu pace Bodane ,,nii se rupe inima prin cate intepaturi trece peste 100 ,intraucat la valcea nu i-au analize de cat cu acul facnd testele si pe frotiu ..De ce am scris aceasta istorie a durerii lui si a nostra ca parinti poate de undeva o sa vina si salvarea lui implicit a noastra .Daca veti citi si ma puteti ajuta cu un sfat salvator astept un rasuns din partea dumneacoastra stiu un singur lucru ,,CU FIECARE ZI CARE TRECE SUNTEM MAI APROAPE SPRE VINDECARE ,,UFFFF -si doare rau .Va multumesc ca ati avut timp sa cititi ,,urletul unui mic copil de un an si opt luni ,,

 17. Pingback: Interviu cu Dr. Christa Todea-Gross: CARE SUNT EFECTELE REALE ALE VACCINURILOR SI CE POT FACE PARINTII? - Recomandari
 18. Pingback: SCADE INCREDEREA PUBLICA IN VACCINARI. Medicii recunosc ca trendul e international si ca parintii care refuza vaccinarile sunt “in special intelectuali” - Recomandari
 19. Pingback: VACCINUL SI AUTISMUL: cazuri recunoscute oficial in SUA | Cuvântul Ortodox
 20. Pingback: CALIFORNIA A LEGIFERAT VACCINAREA FORTATA A COPIIILOR. Actorul JIM CARREY, care are un copil AUTIST, se opune vehement vaccinurilor pe baza de MERCUR si ALUMINIU: “FASCISM CORPORATIST”. Ce documentar recomanda? (VIDEO)/ Jeff Bradstreet, MEDICU
 21. Pingback: ROBERT F. KENNEDY JR.: “Vaccinurile, mercurul si banii murdari”. O analiza asupra RAPORTURILOR CORUPTE intre BIG PHARMA si autoritatile responsabile cu realizarea SCHEMELOR DE IMUNIZARI | Cuvântul Ortodox
 22. nu țin să devină public mesajul, dar să citească d.na dr şi să o intervievați cu privire de ex la poliomielită !!! am 2 colege, in vârstă de cca 63-65 ani care au urmările crunte ale poliomielitei, adică grave dizabilități fizice, ptc nu li s-a administrat vaccinul antipoliomielitic !!! frații lor care l-au primit, sunt perfect sănătoşi ! e o prostie ce susține d.na dr ! acele substanțe adăugate se află în cantități infime şi fac infinit mai puțin rău decât viruşii contactați de un organism nevaccinat

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare