“NU LOVIȚI BISERICA LUI HRISTOS!” – Reacție-avertisment MĂRTURISITOARE a PS IUSTIN, episcopul Maramureșului și Sătmarului: „Revino-ți popor român! Întoarce-te la Dumnezeu! Cinstește Sfânta Biserică și rânduielile ei!”/ Răspunsul ferm al ARHIEPISCOPIEI TOMISULUI dat agresiunii DSP Constanța/ CLOPOTELE BAT ȘI CHEAMĂ LA RUGĂCIUNE COMUNĂ ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ, LA 12:00

24-03-2020 4 minute Sublinieri

Nu loviți Biserica lui Hristos!

Biserica Ortodoxă este „Mama Neamului Românesc”

​În aceste zile, suntem chemați cu toții la judecata lui Dumnezeu, și păstorii, și păstoriții. Am fost despărțiți (izolați) unii de alții pentru păcatele noastre, ca fiecare să ne căim în tăcere, în post și rugăciune. Facem prea multă larmă și zarvă!

​Această înspăimântătoare boală, încă fără leac, este o mustrare a lui Dumnezeu pentru umanitatea care s-a abătut de la legea morală naturală și a făcut „malpraxis cu natura” (citat din Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel)!

​Este o mustrare pentru călcarea celor 10 Porunci date de Dumnezeu, normative pentru umanitate și, care, prin păzirea lor, asigură pacea și armonia socială și protecția divină!

Ar trebui să ne căim pentru milioanele de prunci uciși prin avort în România în ultimii treizeci de ani. Glasul sângelui lor strigă din pământ răzbunarea vieții, la care nu au avut dreptul, pentru că noi am hotărât așa!

Să nu adăugăm nelegiuire la nelegiuire, ca și David la desfrâu, ucidere, la păcate nenumărate, ucidere de frate, ca să nu ne fie nouă ceva mai rău. Să nu fie urmată încercarea de acum de alte pedepse. Plăgile Egiptului au fost zece. Omenirea mai poate primi și alte mesaje de la Creator, transmise prin creația Sa, Natura! Un următor mesaj pentru noi, românii, s-ar putea să fie și mai tragic și greu de suportat și gestionat. Se tot vorbește de iminența unui cutremur mare, care ne-ar scoate din case afară. Ce s-ar întâmpla în acest scenariu? Am muri striviți de forțele naturii, fără medic, fără preot, fără cei cei dragi aproape. Să nu fie! S-ar putea să fim încercați de o secetă cumplită, acum când fiecare națiune este pe cont propriu. Nu am mai avea hrana necesară pentru oameni și animale și ne-am stinge în foamete. Să nu fie!

Revino-ți popor român! Întoarce-te la Dumnezeu! Cinstește pe Dumnezeu și iubește aproapele ca pe tine însuți! Cinstește Ziua Domnului cu post și rugăciune și nu mai irosi timpul petrecând în deșertăciune! Cinstește Sfânta Biserică și rânduielile ei și nu te atinge de unșii Domnului, după cum zice Dumnezeu în Sfânta Scriptură „nu vă atingeți de unșii Mei și nu vicleniți împotriva profeților Mei” (Ps. 104,15)! Judecătorul lor este Stăpânul care i-a chemat să-I slujească legea și poruncile Lui. El îi va judecata, răsplăti sau pedepsi, ca pe fiecare dintre noi la vremea marelui bilanț.

Popor român, revino-ți în matcă, revino la cumințenia, sfiiciunea și nevinovăția copiilor, lasă răutățile, lasă judecățile. Apropie-te de Dumnezeu cu iubire și căință și cere-i iertare, precum cer copiii părinților lor. Dumnezeu este Tatăl nostru Cel din ceruri!

​Hristos – Dumnezeu nu suportă țâfnele, aroganța și viclenia. Pentru aceste păcate ascunse i-a biciuit pe cărturari și farisei, elitele polico-religioase ale poporului ales, în vremea Sa, în public.

​Biserica lui Hristos nu este o instituție omenească – profană, care să-și schimbe modul de existență în funcție de epocă, timp, anotimp, evenimente sau curente, ori la porunca conducătorilor lumești și a statului secular sau a capriciilor unor grupuri sociale, care, oricum nu fac parte din trupul ei, alcătuit din toți cei ce cred și mărturisesc că Iisus este Hristos Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul lumii. Nu intrați neivitați în casa lui Dumnezeu, să-I spuneți ce bucate să servească, ce tacâmuri să folosească la masă, de aur, de argint, de lemn, sau să-i lase pe invitați să mănânce cu mâna, după tradiția orientală.

​Nu mai încingeți internetul cu disputa: o linguriță, zece, un milion. Este rânduiala și practica Bisericii, verificată, și instrumentarul pe care-l folosește dintotdeauna. Am văzut un document care circulă pe internet, în care autoritatea laică se amestecă în mod agresiv, nepermis și grosolan, dând dispoziții Bisericii cum să împărtășească credincioșii. Este necuviincios și riscant ca noi să dăm soluții medicilor și specialiștilor, din statutul de profani, ce diagnostic să pună, ce tratament să prescrie și ce instrumente să folosească în operații!

​Preoții sunt medici de suflete, sunt profesioniști, au experiența și se pricep cel mai bine în a le vindeca bolile sufletești și a salva viața omului credincios.

Fraților creștini neoprotestanți, vă rugăm să nu vă asociați cu cei care atacă Biserica Ortodoxă în comentariile pe care le postează, pentru că nu este vorba doar de Biserica Ortodoxă, ci este vorba despre lupta împotriva creștinismului și Evangheliei. Este vorba despre a crede sau a nu crede în Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul lumii. Suntem de aceeași parte a baricadei toți creștinii din lume.

​Să plecăm genunchii la pământ cu toții și să ne rugăm cu umilință să ne facă Dumnezeu mai buni, mai iertători și înțelegători, să ne dea putere ca împreună să traversăm acest pustiu al Egiptului păcatelor noastre, să trecem prin Marea Roșie și să ajungem sănătoși în Pământul Făgăduinței la Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Baia Mare,
24 martie 2020

† IUSTIN
Episcopul Maramureșului și Sătmarului

Arhiepiscopia Tomisului:

Cultul BOR este decis de către Sf. Sinod. Inclusiv utilizarea linguriței

Referitor la adresa nr. 7403/23.03.2020 a DSP Constanța, Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări:

 1. Adresa este tardivă și fără scop, întrucât Ordonanța militară nr. 2 a interzis accesul public al credincioșilor la slujbele bisericești;
 2. Ne miră foarte tare conținutului adresei, care pare a fi scrisă direct de către profesorul Emil Moise, care, în ultima vreme, desfășoară o anti-cruciadă la adresa slujbelor oficiate la Arhiepiscopia Tomisului și de către IPS Teodosie.Probabil, din exces de zel, funcționarii DSP s-au grăbit să se acopere cu hârtii, auzind de amenințările penale ale lui Emil Moise;
 3. Reprezentanții DSP ar fi trebuit să știe că Arhiepiscopia Tomisului este parte integrantă a Patriarhiei Române, că ritualul religios oficiat în Arhiepiscopie se oficiază în întreaga Patriarhie Română, și că Legea Cultelor permite BOR să își organizeze cultul potrivit propriilor norme canonice, factorul decizional fiind Sf. Sinod.

Prin urmare, o eventuală discuție asupra desfășurării ritualului religios trebuie purtată de către autorități la nivelul Patriarhiei Române și al Sf. Sinod.

***

Basilica:

Rugăciune comună la mijlocul zilei, în toată România

Cancelaria Sfântului Sinod anunță rugăciune comună, însoțită de sunetul clopotelor, în toată România în mijlocul zilei de Buna Vestire, apoi în fiecare duminică şi în fiecare zi când se oficiază slujbe în bisericile din parohii şi mănăstiri.

Comunicatul de presă:

Deoarece, în această vreme de grea încercare din cauza epidemiei, clericii şi credincioşii mireni ai Bisericii sunt separaţi spaţial din punct de vedere al locului de rugăciune, totuşi pot fi în comuniune mai ales prin rugăciunea comună la mijlocul zilei.

Prin urmare, clopotele tuturor bisericilor ortodoxe din România vor suna timp de 1-2 minute la ora 12.00 în ziua de Buna Vestire, apoi în fiecare duminică şi în fiecare zi când se săvârşeşte slujbă în bisericile din parohii şi mănăstiri.

În acel moment de rugăciune comună, la casele lor, toţi credincioşii mireni sunt îndemnaţi să rostească rugăciunea Tatăl nostru, condacul Bunei Vestiri: Apărătoare Doamnă, precum şi alte rugăciuni, iar preoţii din parohii şi mănăstiri vor citi în plus Rugăciunea specială pentru încetarea epidemiei.

E BAI MARE… CU EPISCOPUL DE LA BAIA MARE! „NU SE POATE SĂ NU FACEM SFÂNTA LITURGHIE DUMINICA. NICI COMUNIȘTII NU AU INTERZIS AȘA CEVA”. Prefectul de MARAMURES a dat inapoi de la decizia abuziva si aberanta de a INTERZICE total slujbele in biserica. Cuvântul puternic de întărire al PS IUSTIN: „În vremuri de molimă și boli, BISERICA NU POATE INTRA ÎN CARANTINĂ, iar HRISTOS NU POATE FI ÎNCHIS ÎNTRE ZIDURI”

PARINTELE MILEA DE LA BUZAU – Cuvant cu putere in Duminica Sfintei Cruci, la ultima Liturghie cu credinciosi din perioada PANDEMIEI: “CÂND VA ÎNCETA LITURGHIA VA ÎNCETA ROMÂNIA! Dragii mei, sunt vremurile din urmă. NE CEARTĂ DUMNEZEU” (VIDEO, TEXT)

Chemare la pocăință a IPS TEOFAN: „RETRAGE-TE, POPORUL TĂU, ÎN CĂMĂRILE TALE, ascunde-te pentru puține clipe, până când mânia va fi trecut! ESTE VREME DE CĂINȚĂ pentru prea multele și prea grelele noastre păcate…”

“ESTE O VREME A CERNERII. Aceasta este tragedia, că ne este mult mai frică de moarte decât de Dumnezeu”. NOI MESAJE ARHIEREȘTI ÎN CONTEXTUL AGRAVĂRII MĂSURILOR RESTRICTIVE IMPUSE BISERICII în urma declarării stării de urgență pentru EPIDEMIA DE CORONAVIRUS

Cuvant important al PS MACARIE catre PREOTII din Episcopia Europei de Nord, in mijlocul CRIZEI PANDEMIEI de coronavirus: “SUB NICIO FORMĂ NU VA ÎNCETA SĂVÂRȘIREA DUMNEZEIEȘTII LITURGHII. De la această slujire nu trebuie să ne dea înapoi nimeni și nimic. Sub nicio formă nu putem să închidem ușa Bisericii sau poarta inimii noastre semenului suferind”

MESAJ CRUCIAL AL PREASFINȚITULUI MACARIE PENTRU TRECEREA ”EXAMENULUI” PANDEMIEI DE CORONAVIRUS: “Atunci când va înceta Liturghia, va înceta și istoria acestei lumi și va veni sfârșitul. LITURGHIA ȚINE ROMÂNIA! Liturghia ține Scandinavia! LITURGHIA ȚINE ÎNTREAGA LUME!”. SĂ ÎNMULȚIM RUGĂCIUNEA! Recomandări de rugăciuni pentru izbăvirea de boală și pentru aceste vremuri de încercare (VIDEO, TEXT, AUDIO)

PREASFINTITUL MACARIE despre reactia duhovniceasca la CRIZA CORONAVIRUSULUI – MESAJ IMPORTANT DE INCURAJARE SI INTARIRE in credinta si dragoste in ZILE DE CERNERE: “In vremuri de incercare trebuie SA STRANGEM RANDURILE. Orice s-ar intampla, noi, păstorii va suntem alaturi, va slujim si nu va abandonam!”

“SFINTELE TAINE sunt realitati, nu simboluri. Este o PROFANARE sa ne gandim sau sa ne apropiem de ele ca si cum ar fi realitati biologice obisnuite, perisabile” – Marturisirile limpezi si puternice ale unor EPISCOPI ROMÂNI (PS MACARIE, IGNATIE si IUSTIN) despre SEMNIFICATIA SI PUTEREA SFINTEI IMPARTASANII, in contextul “ISPITEI de a dori sa modificam DUPA BUNUL PLAC randuiala liturgica statornicita in Biserica”

 

“O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAGOT ne dă o posibilă CHEIE ESHATOLOGICĂ de înțelegere a PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI

MITROPOLITUL ATANASIE DE LIMASOL (Cipru), ucenic al Sfantului Paisie Aghioritul, despre ABORDAREA DUHOVNICEASCA A PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI: “Acestei crize ii vom putea tine piept doar prin rugaciune. AVEM NEVOIE DE MULTA, DE FOARTA MULTA RUGACIUNE. Viata noastra este tragedie fara Sfanta Biserica; fara Hristos nu poate trai omul; FARA LUMINA LUI DUMNEZEU, INTUNERICUL ESTE DE NERABDAT” (audio, traducere)

MITROPOLITUL NEOFIT: “Vreti sa va spun un Sfant care se va arata ca mare aparator impotriva acestei molime? SFANTUL NICHIFOR LEPROSUL”/ Avva Anania Koustenis: “SA LE TRANSMITI OAMENILOR SA NU SE TEAMA DE CORONAVIRUS!” (video)

IPS NEOFIT, mitropolitul cipriot de Morfou – despre CORONAVIRUS: Care sunt CAUZELE REALE ALE EPIDEMIEI si ale altor CATASTROFE care vor veni si CE PUTEM FACE NOI, ORTODOCSII, pentru a diminua raul? POCAINTA SI RUGACIUNE INTENSA! “In urmatoarele luni, episcopii care nu vor putea sa stea in fata lumii, nu vor fi de trebuinta Bisericii. SPUNE-LE SA FACA PARACLISUL SFANTULUI HARALAMBIE!”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: „Vreti sa rezistati in aceste vremuri grele care deja ne-au ajuns, in fata slabei credinte si a imputinarii sufletesti? DEVENITI MARTURISITORI!”. Apel la RUGACIUNE PENTRU CEI SLABI IN CREDINTA SI INFRICOSATI in perioada epidemiilor (VIDEO)

PATRIARHUL ILIA al GEORGIEI – mesaj de incurajare in criza pandemica: “AM AVUT O VIZIUNE despre cum omul poate sa infranga CORONAVIRUSUL, cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sfintei Cruci”


Categorii

Ierarhi romani, IPS Teodosie Petrescu, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, PS Iustin Sigheteanul, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Sfanta Impartasanie

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la ““NU LOVIȚI BISERICA LUI HRISTOS!” – Reacție-avertisment MĂRTURISITOARE a PS IUSTIN, episcopul Maramureșului și Sătmarului: „Revino-ți popor român! Întoarce-te la Dumnezeu! Cinstește Sfânta Biserică și rânduielile ei!”/ Răspunsul ferm al ARHIEPISCOPIEI TOMISULUI dat agresiunii DSP Constanța/ CLOPOTELE BAT ȘI CHEAMĂ LA RUGĂCIUNE COMUNĂ ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ, LA 12:00

 1. Bravo pentru modul profesionist în care Arhiepiscopia Tomisului a răspuns provocării DSP! Domnul Dumnezeu să dea curaj mărturisitor episcopului, preoților, monahilor și tuturor credincioșilor!

 2. “Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!”— Iustin Parvu
  Ar trebui cu totii sa urmam indemnul acestui mare duhovnic, atunci cand ne este atacat insasi fundamentul vietii crestine, de catre Iudele satanizate, numite conducatori si autoritati,  pt ca, daca nu o facem,  nu ne meritam numele de crestini, fiind doar niste sclavi cretini, naufragiati in desfrau, materialism  si consumerism!    Daca Biserica Ortodoxa Romana cedeaza si de aceasta data  in fatza  cerintei satanice a  autoritatilor dracesti,  atunci va veni dezastrul duhovnicesc si nu numai, asupra neamului,  pt ca se stie ca, lingurita de argint folosita la Sfanta Impartasanie  este sfiintita pt a se putea lua in ea Trupul si Sangele Mantuitorului, iar ce care vin la ei cu diferite lingurite, care sunt nesfiintite, spurca cu ele Marea Minune a crestinatatii!  

 3. Ei, în sfârșit o atitudine conformă învățăturii Mântuitorului de la un arhiereu al Lui, din Maramureș! Vrednic este. De-acum să vedem cum vom trece la acțiune, căci cedările succesive numai rău ne-au făcut. Nădăjduiesc, că de-acum ne gândim deja cu toții, cum vom petrece noaptea de Înviere: în dezbinare sau în unire???

 4. ​” Fraților creștini neoprotestanți, vă rugăm să nu vă asociați cu cei care atacă Biserica Ortodoxă în comentariile pe care le postează, pentru că nu este vorba doar de Biserica Ortodoxă, ci este vorba despre lupta împotriva creștinismului și Evangheliei. Este vorba despre a crede sau a nu crede în Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul lumii. Suntem de aceeași parte a baricadei toți creștinii din lume. ”

  De am înțelege că și pt erezie este venita urgia Lui Dumnezeu poate că ne-ar fi mai ușor și am ieși mai repede din aceasta cernere.Dar atâta timp cât noi numim frați pe alții care cu fiecare ocazie spurcă și înjosesc pe Mama noastră Biserică,Mireasa Feciorelnică și neîntinată a Lui Hristos oare nu ne facem și noi asemenea lor,punandu-ne în aceeași oală cu ei.Eu unul nu recunosc frați in afara Mamei mele,adică a Bisericii,fiindcă în Ea are loc nașterea Fiilor Lui Dumnezeu,adică prin Botez,și nu are cum sa fie 2 botezuri,așa cum nu pot fi 2 credințe,fiindcă altfel mărturisim macar 2 dumnezei.Sa nu fie.Altfel la unison ii spunem Sf. Apostol Pavel că este mincinos și înșelat atunci când afirmă : ” Un Dumnezeu,O Credința , Un Botez”.Dar cine sa se mai îngrijească și de astea,dacă toți vedem un dumnezeu bun și iubitor ciuntit de Dreptatea pe care i-ai mărturisește însăși Dogmatica Ortodoxa : Dumnezeu este Bun dar este și Drept.Oare nu prin erezia tuturor ereziilor (ecumenism) am făurit un idol și am uitat sa ne închinăm Dumnezeului Celui Viu in Adevar.Oare nu este scris că : înfricoșător lucru este sa cazi în mâna Dumnezeului Celui Viu.Dar garantat că doar putini oameni vor înțelege cu adevărat acest mesaj și majoritatea îl vor nesocoti și batjocori,sau pur și simplu nu-l vor baga in seama și atunci totul este bun,adică : Dreapta este judecata Ta Doamne

 5. Foarte frumos și , mai ales, de foarte mult folos, Procesiune cu Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului și moaștele Sfântului Ierarh Nifon, la Craiova :

  https://m.activenews.ro/stiri-social/Craiova-Preotii-si-Mitropolitul-Olteniei-au-iesit-in-Procesiune-cu-icoana-facatoare-de-minuni-a-Maicii-Domnului-pentru-a-se-ruga-sa-scape-tara-de-boala-160708

 6. Pingback: MESAJ PUTERNIC AL PARINTELUI EPISCOP MACARIE, de Bunavestirea indoliata, “in zilele cand vestile rele ne coplesesc”: “BISERICA A DEVENIT UN CONVENABIL TAP ISPASITOR IN ACESTE VREMURI DE CERNERE. Credem cu tarie ca IMPARTASANIA din acelas
 7. Pingback: SFATURILE SI RUGACIUNEA PARINTELUI PATRIARH DANIEL pentru vremea de pandemie si de izolare impusa: "Daca nu stam acasă in mod folositor, STATUL ACASA ne poate imbolnavi, chiar daca nu luam virusul". CE SA FACEM IN FIECARE ZI SI CUM/CUI SA NE RU
 8. Pingback: EXISTA VREUN RISC DE CONTAMINARE PRIN IMPARTASANIE? Ce a aratat un studiu stiintific american? - Cuvântul Ortodox
 9. Pingback: “SINGURA SOLUTIE este SA NE TOPIM IN RUGACIUNE catre Dumnezeu si catre Maica Domnului. Orice altceva este insuficient! ACUM SE VOR CERNE LUCRURILE…” – Predica PREASFINTITULUI DAMASCHIN DORNEANUL de praznicul Buneivestiri, in vreme
 10. Pingback: DENUNȚ PENAL pentru părinții Catedralei Mitropolitane din Cluj pentru folosirea aceleiași lingurițe euharistice/ EMIL MOISE cere testarea sau CARANTINAREA tuturor preoților și episcopilor/ Mitropolitul Serafim de Kithyra, reținut de poliție pentr
 11. Pingback: PARINTELE IRINEU DE LA PONOR: “Nu vă răzbunați, lăsaţi-i, că ACUM ESTE VREMEA LOR. O să vedeţi că Dumnezeu nu întârzie să-Şi apere creştinii… IMPORTANTĂ ESTE RĂBDAREA CREȘTINILOR ÎN ACESTE MOMENTE. Se închide o vreme biseric
 12. Minunat grăit, Preasfințite Părinte! Dumnezeu să lumineze și să îndrepteze la timp, dând vreme de pocăință și mântuind după mare mila și iubirea Sa de oameni, pe toți frații noștri încă aflați în rătăcire și pe noi toți, păcătoșii…

 13. Pingback: “Vremurile acestea ne arata ca venirea Domnului este aproape. Fiti purtatori de Hristos, fiti crestini adevarati!”. CUVANTUL INLACRIMAT AL PARINTELUI DINU POMPILIU la vremea inceputului de mare stramtorare (VIDEO, TEXT) | Cuvântul Ortodox
 14. O poveste tulburătoare, despre cum se întoarce roata vieții !!!

  https://marturieathonita.ro/vrem-spitale-nu-catedrale/

 15. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ către Raed Arafat a preotului Andrei Roșca: „Dacă nu îi dăm voie lui Dumnezeu să lucreze prin preoți și prin oameni, MORTALITATEA va înghiți lumea!”/ Indignarea unui preot: „GATA, E SUFICIENT! Nu înțelegeți că lupta
 16. Pingback: PS IUSTIN HODEA: “Ce s-a dorit din partea Bisericii lui Hristos? SA TACA. SA NU VADA. SA NU AUDA. SI SA NU VORBEASCA. Satana a dorit SA O INCHIDA INTRE ZIDURI, SA-I INCHIDA GURA, sa nu mai transmita mesajul lui Dumnezeu” (VIDEO, TEXT) | Cuvân
 17. Pingback: PREASFINȚITUL IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, APEL LA RAȚIUNE ȘI ÎNȚELEPCIUNE CĂTRE AUTORITĂȚI: "Nu mai țineți creștinii departe de bisericile lor! Altfel, nu ne vor ajunge toate medicamentele să-i tratăm de depresie, d
 18. Pingback: RECOMANDARILE INJOSITOARE ALE I.N.S.P. PENTRU BISERICA si reactii MARTURISITOARE ale corpului eclezial. IPS TEODOSIE: "E o imixtiune in cultul bisericii. Nu facem compromisuri". PREOTI SI MIRENI INDIGNATI pentru tentativele de modificare brutala
 19. Pingback: EPISCOPUL IUSTIN al Maramuresului despre FORTA COMUNIUNII IN BISERICA si CUMPLITA incercare a SINGURATATII prin IZOLARE si solutiile duhovnicesti ale REZISTENTEI marturisitorilor din INCHISORILE COMUNISTE: “Cei care vin acum, progresistii si neomarx
 20. Pingback: IPS TEOFAN, la Bunavestire savarsita “in conditii speciale”: “Doar aceasta este NORMALITATEA: PREOTII IMPREUNA CU POPORUL in jurul Sfantului Potir, căci asa se implineste pe deplin Biserica lui Hristos. NU NE RAMANE DECAT INCREDEREA IN
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare