Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: “Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!” (video)

20-03-2013 12 minute Sublinieri

Omilie tulburatoare a Arhimandritului Nectarie Moulatsiotis de TALCUIRE A ULTIMEI PARTI A APOCALIPSEI PRIN PRISMA EVENIMENTELOR CONTEMPORANE

Dupa Parintele Elpidie, si parintele Nectarie crede ca ACTUALUL PAPA AR PUTEA FI PROFETUL MINCINOS si ca va avea un rol esential in impunerea PECETLUIRII

 

De la acelasi Parinte grec mai puteti citi pe siteul nostru:

GerontasNektarios05

***

Omilia a avut loc in sfanta manastire a Sfintilor Augustin si Serafim de Sarov, la 23 Februarie 2013:

Consider ca subiectul demisiei papei de pe tronul Romei este un semn al unor evenimente despre care, cu cat ne vom informa mai repede si vom informa si pe alti frati ai nostri, vom intelege ceea ce foarte probabil se intampla astazi cu omenirea. Consider ca nu este intamplatoare demisia papei.

Multi vorbesc despre conspiratii sau despre scandalurile care l-au facut sa demisioneze. Pe mine ma intereseaza altceva, si anume ca acest papa a fost ales in 2005 si a ramas pana in 2013, doar 8 ani; acesti ani ii consider importanti deoarece din secolul XIV nu a mai demisionat alt papa. Sa fie intamplator acest lucru? Eu consider ca nu este intamplator…

Eu voi incerca, asa cum am facut cu capitolul XIII al Apocalipsei – care vorbeste de prima fiara care se ridica din mare si care se numeste Leviatan (asa o numesc profetii din Vechiul Testament) – aceasta fiara  am comentat-o si am “cusut” un costum pentru ea pe care am incercat sa il “imbracam” peste evenimentele vremii noastre – si voi sunteti cei care veti judeca daca acest costum se potriveste vremii noastre sau nu; continuarea evenimentelor va demonstra daca interpretarea noastra este corecta sau nu.

Apocalipsa1OPDiscutia noastra despre prima fiara a avut loc acum un an sau doi, daca imi amintesc bine; …unde va spuneam ca aceasta fiara iese din mare si are 10 coarne care ii dau putere (putere care se vede din coarne). Insasi Scriptura ne spune ca cele 10 coarne sunt 10 regi, care nu au regat, dar care au putere de imparati: acestia comanda. Adevarul este ca azi cei care comanda prim-ministrilor si conducatorilor de state – care au regat – sunt bancherii – 10 la numar, cei mai puternici, au o parere comuna si, asa cum a zis si Venizelos, suntem obligati sa ne supunem deciziilor pe care le impun acesti 10 regi. Grecia a semnat deja 3 memorandumuri pe care nu le putem intrerupe. Acesti regi isi au sediul in regatul-confederatie Elvetia [?, n.n.] si vedem cum acestia comanda toate natiile care le datoreaza bani. Acestia imprumuta bani catre statele din toata lumea in schimbul unor conditii care se regasesc in memorandumurile pe care le semneaza.

Fiara se numeste Leviatan. Oare este intamplator ca noile zacaminte de gaz natural care s-au descoperit in apele teritoriale ale Ciprului, au fost numite de catre evrei Leviatan? Fiara care iese din mare, care da petrol catre companiile extractoare, in spatele carora, daca veti cauta, il veti gasi pe Rockefeller si pe cei 10 bancheri. Acestia guverneaza natiunile si comanda ce se intampla in lume. Dau asemenea comenzi incat aflam deodata ca obligatiunile emise de Spania sau Grecia sunt fara valoare; ei au putere sa devalorizeze, sa ridice si sa coboare bursele. Au asemenea putere incat daca un guvern nu asculta de comanda lor pot sa il falimenteze si sa distruga un stat intreg. Acestia decid care va fi salariul tau, cati ani trebuie sa muncesti, cand vei iesi la pensie; acestia le decid si le impun guvernelor. Vedeti ca in Grecia nu decide guvernul elen ci Troica, in calitate de reprezentant al bancilor si ce nu facem conform deciziilor lor nu este acceptat. Prin urmare cine guverneaza: noi sau organul bancherilor? Rezumand, va spun ca acesti bancheri au puterea unor regi, fara a fi regi; decid asupra soartei unor state fara sa fie conducatorii legitimi ai acestora… si au o parere comuna.

O sa va citesc din capitolul 17 al Apocalipsei ca sa va reamintesc exact ce spune:

“12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.”

14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi”.

Acestia vor porni razboi impotriva crestinilor. De ce vor porni acest razboi? Pentru ca acestia sunt cei care au puterea sa impuna pecetea pe mana si pe fruntea oamenilor. Acestia pot decide ca, pentru a se evita evaziunea fiscala, banii sa inceteze sa mai existe in forma lor fizica si sa existe doar in format electronic, pe card. Dar deoarece cardul se poate pierde (…) bancile au dreptul sa ne impuna schimbarea modului prin care se vor face schimburile economice, mai exact sa impuna ca banii sa nu mai fie pe card, ci direct pe mana noastra. Daca doriti sa puteti cumpara, sa puteti administra banii vostri, sa va luati pensia si salariul, veti pune o pecete pe mana. Este ceea ce spune Apocalipsa:

“Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”.

Fiara va lua toata puterea si va comanda bancilor sa impuna acest mod de administrare a banilor atat oamenilor cat si guvernelor. Nu le va fi dificil. Vedeti cum s-au schimbat lucrurile in Grecia si in toate natiile. Aceasta consider ca este prima fiara, care se cheama Leviatan si care iese din mare, ce are 10 coarne si 7 capete. Coarnele nu sunt altceva decat cei 10 bancheri care sunt regi fara regat si care conduc intreaga lume, inclusive tara noastra.

Acest costum “am croit” [cu sensul de: aceasta talcuire am dat-o, n.n.] acum 2 ani. Acum, odata cu demisia papei, vin sa “croiesc” un alt costum.

Vedem cum in al XII-lea capitol (si in general in Apocalipsa) ni se vorbeApocalipsaFemeiaImbracataInSoareste despre 2 femei.

Una dintre ele:

“Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele”.

Soarele este Hristos, luna este pacatul, firea cazuta, iar cele 12 stele sunt cei doisprezece apostoli.

A doua femeie:

“Iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti”.

Aveti grija: aceasta fiara are cele sapte capete purtatoare de cununi imparatesti. O sa va explic mai departe. La cealalta fiara capetele nu au cununi. La cealalta fiara cununile se ridica de pe capete si se aseaza pe coarne, ceea ce inseamna ca nu mai conduce capul – deoarece nu mai poarta cununa – ci conduc coarnele. Coarnele sunt cele 10 banci care primesc puterea de a conduce.

 Aici e vorba de o femeie si langa ea vedem fiara, cea cu 7 capete si 10 coarne.

“Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte “

aceasta este prima femeia investmantata in soare, am zugravit-o si in pronaosul bisericii noastre.

fiara care iese din mareSa ne intoarcem acum la cealalta fiara, cea pe care am descris-o mai inainte in capitolul XIII.

Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.”

Iata ca aici cununile sunt pe coarne, nu mai sunt pe capete ca in capitolul XII; Eu cred ca aceasta fiara este aceeasi, nu este alta: are tot 7 capete si 10 coarne.

Si ce zice mai departe? Iata in capitolul 17 zice:

“Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.”

Iata vede o alta femeie care sade… cealalta femeie nu sedea; cealalta femeie, dupa cum spun Sfintii Parinti, simbolizeaza Biserica; este invesmantata cu Soarele, calca pe luna – pe pacate – si poarta pe capul ei cununa celor 12 Apostoli. Este Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Aici insa ni se prezinta o alta femeie care sta pe fiara rosie – aceasta fiara care a iesit din mare, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne. Aici nu se zice nimic de cununi, nu ni se spune unde sunt cununile. De ce? Vom vedea in continuare… deoarece puterea o va da Fiarei.

Prin urmare sunt doua femei. Una din ele simbolizeaza Biserica lui Hristos, adevarata Biserica a lui Hristos, cea invesmantata cu Soarele. Cealalta femeie oare ce vrea sa reprezinte? Cea care sta pe fiara, plina de nume de hula, erezii, blasfemie si “cu care s-au desfrânat împăraţii pământului”? Toti imparatii au trecut pe la aceasta femeie si au salutat-o, au vazut-o… Oare cine este aceasta femeie?

FemeiaPeFiaraAceasta femeie

“era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.”

Acest pahar nu are Trupul si Sangele lui Hristos asa cum este in cazul celeilalte femei. Asadar aici vorbim de o alta biserica care este imbracata in rosu… Cum se imbraca cardinalii? In rosu. Si papa cand iese se imbraca cu o pelerine din purpura stacojie impodobita cu pietre scumpe, asa cum spune Apocalipsa. Asadar aceasta femeie sta pe fiara, pe diavol si toti imparatii pamantului au trecut pe la ea. Cine indrazneste sa se confrunte cu papa? Chiar si politicienii nostri, inainte de a fi alesi, ii vedem cum se duc la Vatican. Ce om politic nu face acest lucru?

a doua femeie a apocalipsei - marea desfranata - calare pe fiaraIa sa vedem ce se spune mai jos:

“Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”.

Si il intreaba ingerul: “De ce te miri, Ioane?” Eu iti voi descoperi taina acestei femei… deoarece despre cealalta femeie intelesese Ioan ca reprezenta adevarata Biserica a lui Hristos.

“Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne”.

Asculta Ioane!

“Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire”.

Fiara pe care ai vazut-o “era” diavolul si acum nu mai este. De ce nu mai este? Deoarece Ioan vede epoca de dupa Hristos nu cea de dinainte. Si vede o perioada anume, nu oricare. Dupa Rastignirea si Invierea Domnului diavolul a fost legat. Si ce spune Sfanta Scriptura? Va fi lasat liber la sfarsitul lumii. Pana atunci nu va avea putere asupra crestinilor decat daca noi prin pacatele noastre ii vom da acest drept, prin aparitia lui Antihrist. De aceea, la un moment dat “va să se ridice din adânc”, iar mai apoi pentru totdeauna va “să meargă spre pieire”.

“Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta”.

“Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia”.coline

Iata ca cele 7 capete sunt 7 munti pe care sta aceasta femeie, aceasta biserica plina de nume de hula, cu paharul plin de necuratii. Aceasta femeie sta intr-un oras asezat pe 7 coline. Ce oras este asezat pe sapte coline? Toti parintii spun ca este vorba de Roma, orasul celor 7 coline. Prin urmare nu sunt doar 7 munti, ci sunt si 7 capete si 7 regi – “Dar sunt şi şapte împăraţi”.  Sunt si munti si regi; si una si alta.

Si ce mai vede Ioan? Vede o epoca anume; mai exact vede ca “cinci au căzut”… Ioan vede perioada din jurul anului 2000. O sa ma intrebati de unde am tras aceasta concluzie… Daca costumul este bine croit, vede in jurul anului 2000. Nu vede mai inainte. O sa intelegeti de unde am inteles acest lucru:

“cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”.

Cinci au cazut, al saselea inca conduce, al saptelea nu a venit inca, dar cand va veni va conduce putina Pope-Francis-papal-hat-jpgvreme in orasul Romei, care reprezinta femeia in rosu.

Si acum sa ne intoarcem la evenimentele istorice: Cand a devenit Vaticanul regat, astfel incat papii sa fie regi ai Vaticanului si sa poarte coroana pe cap, mitra de conducator si sa stea pe tronul regal? Cand s-a infiintat statul Vaticanului? Am luat datele oficiale de pe site-ul Vaticanului: Vaticanul a devenit stat independent in continuarea statului eclesiastic din evul mediu din 11 februarie 1929. Prin urmare mai inainte nu era stat si nu avea conducator. Era doar Papa. Nu era regat. Regat a devenit in 1929 (asa spune si site-ul lor oficial). Din ’29 pana azi ne spune tot site-ul oficial, care sunt papii care au condus Vaticanul:

1. Pana in 1939 – Papa Pius al XI-lea

2. 1939-1958 – Papa Pius al XII-lea

3. Ioan al XXIII-lea

4. Din ’63 – Paul al VI-lea

5. Ioan Paul I

6. Din 78-2005 – Ioan Paul al II-lea – a carui adormire am si vazut-oJohn_Paul_II_and_Benedict_XVI

Al saselea a fost Ioan Paul al II-lea. Cinci au cazut, pe al saselea il vad, este in viata- este vorba de Ioan Paul al II-lea.

Si ce spune despre al saptelea?

“Iar cand va veni are de stat putina vreme”.

Deci cand va veni, nu va sta mult, ci va pleca. Si iata ca a venit Benedict care a stat putin si a demisionat. Cand a demisionat? Cu putine zile in urma, chiar pe 11 februarie – ziua infiintarii statului Vatican. Oare o fi intamplator? (…)

Ia sa vedem ce zice in continuare. Vorbim de al optulea, acum ca a plecat al saptelea:

Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire” (Apocalipsa, 17:11).

Acesta este al optulea, fiara, care era si nu mai este.

“Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara” (Apocalipsa, 17:12).

Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat inca imparatia si care “au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei” (Apocalipsa,17:13), adica papei.

Ati auzit ultimele declaratii ale Vaticanului? Mussolini a dat miliarde catre Vatican ca sa isi faca propria banca. Aceasta banca este independenta, poate sa tipareasca oricand bani. Vaticanul tocmai ce a anuntat ca intentioneaza sa se asocieze cu bancile care imprumuta statele lumii. Sa se uneasca cu acestea intr-un fel.

Chiar un cardinal candidat pentru rolul de Papa spune ca acest lucru trebuie sa se intample repede pentru a putea sa fie in pas cu evenimentele care se deruleaza la nivel global si sa creeze un sistem economic mondial. Va reamintesc ca Benedict spunea anul trecut [in 2011, de fapt, n.n.] ca omenirea trebuie sa se indrepte catre un guvern mondial si a introdus in Vatican cardul de acces electronic (cu cip).

“Au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei”.

Ceea ce gandesc cei 10 va fi in concordanta cu ce gandeste acest al optulea conducator, iar puterea lor o vor da fiarei.

Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi (Apocalipsa 17:14).

“Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.” (Apocalipsa 17:15,16)

Cele 10 coarne se vor intoarce pana la urma impotriva puterii papistase.

Va reamintesc ca Benedict, in ultima carte pe care a scris-o, spune ca nu poporul evreu si Iuda sunt responsabili de rastignirea lui Hristos. Al saptelea, cel care a stat putin si care a vorbit de guvernul mondial, ii dezvinovateste pe evrei si pe Iuda. Prin urmare pe desfranata, in final, cele 10 coarne o vor distruge complet. De ce o vor distruge? Pentru ca nu vor mai avea nevoie de ea. Ii vor lua puterea. Fiara nu va mai avea nevoie de ea.

Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului” (Apocalipsa 17:18).

Stim ca papa are influenta asupra tuturor imparatilor pamantului.

Prin urmare, are legatura demisia papei cu capitolul 17? “Costumul pe care l-am cusut” se potriveste cu ce se intampla azi? Nu o voi decide eu; voi veti decide daca se potriveste.

Sunt doua femei: una este Adevarat Biserica a lui Hristos si cealalta femeie, cea care sta pe fiara, este cea care a purtat razboi adevaratei biserici. Si cunoastem foarte bine din istorie ce au avut de suferit ortodocsii din partea papistasilor. Daca am pierdut Constantinopolul, Asia Mica, Alexandria, Ierusalimul se datoreaza acestei femei murdare care se numeste biserica latinilor. Latinii sunt de vina pentru ce s-a intamplat in timpul Cruciadelor cand noi am pierdut Asia Mica si Constantinopolul. Acestia s-au luptat cu adevarata Biserica a lui Hristos. De aceea ei stau pe fiara.

Asa cum se pare al optulea papa ori este insusi Antihrist – o varianta – ori este Profetul Mincinos cel care il va inscauna pe Antihrist.

Prin urmare suntem in fata unor evenimente decisive. In capitolul 13 va reamintesc ca Ioan a vazut o alta fiara – nu cea care se ridica din mare:

FiaraApocalipticaŞi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur,

Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată“.

A doua fiara avea 2 coarne, semana cu un miel, dar graia ca un balaur. Asadar este lup in piele de oaie. Si mai spune ca foloseste toata puterea primei fiare. Aici sfintii interpreteaza ca este vorba de puterea religioasa si politica, pe care o imbina papa, atata timp cat Vaticanul in 1929 a devenit stat. Prin urmare papa are doua puteri. De aceea va zic ca Ioan vedea anul 2000.

Mai spune Ioan ca aceasta fiara ii face pe oameni sa se inchine primei fiare, adica diavolului. Sa accepte planul bancherilor, sa accepte pecetea.

„Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.

Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei”

Si vom vedea din evenimentele ce vor urma ce inseamna toate aceste lucruri, deoarece evenimentele care se desfasoara acum sub ochii nostri foarte rapid. Voi sunteti cei care veti decide daca acest costum pe care eu il vad in demisia papei este sau nu corect. Daca se va uni Vaticanul cu cei 10 bancheri, evenimentele se vor derula foarte rapid. Si vor incepe imediat razboi impotriva crestinilor. Adica tot ce este crestin vor submina. Vor cere sa se puna pecetea. Crestinii care se vor opune vor fi prigoniti.

Vom vedea in continuare daca Ioan a vazut in capitolul 17 din Apocalipsa Vaticanul, Roma, Biserica latinilor si caderea papei Benedict. Al optulea papa este probabil ori Antihristul [nu poate fi, de vreme ce profetiile despre acela il arata limpede ca evreu si niciun Sfant Parinte nu a profetit despre el ca fiind un Papa, n.n.] ori Profetul Mincinos. Apocalipsa se reveleaza incetul cu incetul…

Sa ne pregatim asadar duhovniceste deoarece daca interpretarea mea este corecta, atunci evenimentele impotriva crestinilor, a noastra a tuturor, se vor desfasura foarte repede si trebuie sa fim duhovniceste in stare sa intampinam aceasta situatie. Dar nu trebuie sa ne deznadajduim, sa ne pierdem curajul si, de aceea, Ioan spune imediat ca Mielul va invinge in cele din urma. Asa va fi: crestinii vor invinge. Si va urma Parusia lui Hristos. Amin!

(traducere de Elena P. pentru Razboi intru Cuvant)

(Drepturile de traducere apartin Asociatiei Cuvantul Ortodox. Traducerea poate fi preluata NUMAI cu acordul nostru si cu trimitere la articolul original)

time-pope-francis

Legaturi:

***

***

***

***

***


Categorii

Arhimandritul Nectarie Moulatsiotis, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Papa (Papism), Traduceri, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

125 Commentarii la “Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: “Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!” (video)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 4 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Demisia lui Ratzinger a fost o directiva a kabalei bancare – Acesti monstri sunt obsedati de accelerarea agendei si vor lucra indaproape cu fortele intunericului – In afara mecanismelor financiare si politice in background se desfasoara practici oculte de magie si tot felul de ritualuri…

 2. Extraodrinar cuvant!
  Domnul sa-l ajute pe parintele Nectarie!
  Multumesc si voua, fratilor!

 3. Si chiar daca unul singur doreste neaducerea spre public a unor cuvinte de a caror inspiratie se indoieste, nu vad de ce opinia unuia trebuie sa covarseasca opiniile majoritatii.
  Doar pentru ca ne-am obisnuit cu “corectitudinea” politica a degradarii constante la “junk” a opiniei majoritatii in Romania?

  Initiati un poll/sondaj si sa decidem daca vrem sa aflam si restul.
  Eu vreau. Deja e 1:1 cu cel care nu a vrut.

 4. @ George:

  Intre timp am si publicat, dar deja se scandalizeaza si altii, in fine…

 5. Şi ce spune Nicolae Mirean se poate lega cu împlinirea Apocalipsei. Da se poate că fiara să fie DEMOCRAŢIA, singurul sistem capabil de a susţine coarnele, adică sistemul bancar. Dacă banca vaticanului se uneşte cu cele zece coarne bănci atunci se poate schimba regula jocului, că tot o dă cu săraci la nesfârşit acest nou papă. De menţionat că doar DEMOCRAŢIA a fost capabilă să producă sodomizare în lume, chiar nu găsesc în istorie o altfel de orânduire care să aibe un rol mai nefast decât DEMOCRAŢIA. De aceia cred că democraţiei i se poate da numele de fiară cel puţin până la proba contrarie. Şi chiar culoarea roşie i se potriveşte cel mai bine democraţiei, deoarece a produs mai multe victime în istorie decât comunismul.

 6. Cred ca scriu un comentariu cam lung, asa ca pentru cine nu are chef sa il citeasca ii usurez munca si ii zic concluzia direct, ca sa nu mai citeasca tot mesajul : nu ne va parea rau la Judecata de apoi daca ne vom ruga mai mult anii astia, daca vom lasa toate pentru a ne putea ruga mai mult, gandindu-ne ca poate traim ultimele vremuri.

  Interesante proorociile acestor doi oameni duhovnicesti. Nu le inteleg eu complet logica, insa cine poate sa spuna ca realitatea care va veni nu va arata logica ascunsa din aceste proorocii ? Caci logica este un instrument care pentru a ajunge la concluzia corecta are nevoie de toate elementele-cauza ce conditioneaza efectul, adica este nevoie sa cunosti toate datele problemei. Iar daca nu cunosti ceva logica oricat de logica ar fi da solutii gresite. Totusi nu pot sa nu remarc ca proorociile acestea doua nu prea au un duh de panica, si starnesc un duh de rugaciune si pocainta evident ( cel putin asupra mea, deocamdata ), ceea ce este semn ca sunt de la Dumnezeu, adica este posibil ca aceste proorocii sa se implineasca. Insa asa cum spun si acesti parinti nu este obligatoriu caci implinirea lor depinde si de rugaciunile noastre ale fiecaruia si pocainta noastra.
  Eu dupa logica mea desigur omeneasca, nu m-am gandit ca antihristul poate veni in urmatorii 30 de ani, insa cine mai poate sti ??? Si in plus proorocia aceea ca vor fi 30 de ani de pace dupa razboi, si care eu nu cred ca este milenarista caci prima data a fost facuta prin primul mileniu crestin ( asa imi amintesc eu ), de un sfant ( nu mai stiu care ) cunoscut, dar el mentiona despre 15 ani de pace nu de 30. Mai apoi proorocia a fost preluata si de altii care au spus de 30 de ani. Insa faptul ca razboiul mondial bate la usi, foamea si alte dezastre naturale, mi se pare foarte credibil, ba chiar sunt semne clare in zilele noastre care arata ca tensiunea mondiala de acuma este aproape de un razboi mare.
  Insa chestia cu papa Francisc ca este proorocul mincinos mi se pare putin logica – dupa logica mea omeneasca, dar cum spuneam nu este imposibil sa fie adevarata. As da multa crezare la aceasta daca mai multi parinti duhovnicesti contemporani ar spune ca simt ei prin Duhul Sfant ca este adevarata, sau daca ar fi mai multe semne care sa arate aceasta. Insa acuma totusi inclin sa spun ca este posibil sa fie si asa, adica papa sa fie proorocul mincinos, si ma voi mai gandi la varianta asta, la logica ei, dar daca va fi asa atunci e vai de noi, fratilor. Va dati seama ? Sa fim noi ultima generatie de pe pamant, sa ajungem noi peste 20-30 de ani sa vedem antihristul la fata, apoi asta chiar ar fi ceva care ma pune pe ganduri. Ma face sa imi fie frica de pacatele mele si sa imi doresc sa dau totul in viata mea pe rugaciune, ceea ce este bine, si de asta doresc oarecum sa cred adevarate proorocile astea, caci chiar daca nu vor fi 100 %, acuma cel putin au un efect bun asupra mea. Daca as muri maine, atunci nu as mai avea cine stie ce sa mai fac in lumea asta, multa rugaciune, dar daca stiu ca peste 30 de ani voi vedea antihristul, posibil, atunci ma vad nevoit sa las totul pentru a ma ruga mai mult. Daca urmatorii ani urmeaza razboi, foamete, cataclisme, si apoi 15 ani de pace dupa care antihristul, atunci ce mai am de facut decat sa ma pregatesc ? Deci pe undeva as vrea sa cred in proorocile astea, caci deocamdata au un efect bun. Imi pare totusi greu de crezut ca lumea se va termina asa de rapid, peste 30 de ani. Sa fim noi ” norocosii “, adica tocmai ultima generatie ? Din sutele de generatii de pana acuma, sa fim noi tocmai ultima ? Mai omule, dar ar fi culmea. Si chestia e ca eu nu vad lumea de acuma chiar asa de rea cum ma astept sa fie cea de pe vremea lui antihrist, ultima generatie. Ma asteptam ca oamenii sa desfraneze pe strada, ca sa se manance de vii pe strada, chestii din astea … Totusi nu vad nimic din acestea … Oare sa fie capabila lumea, generatia noastra sa devina asa de rea dintr-o data, in cativa ani, incat sa se manance oamenii pe strada unii pe altii, cum spun proorociile ? Pai, la drept vorbind, in caz de foamete foarte mare, si dupa un razboi atomic, si alte cataclisme mari, oamenii intr-adevar se pot schimba foarte mult, pot deveni ca niste fiare, bestii, pentru ca nu au credinta. Insa parca intuitia mea imi spune ca nu generatia asta va fi asa, ca nu are cum, dar si intuitia ma poate insela. Imi pare totusi greu de crezut ca noi sa fim tocmai ultima generatie, insa cel mai bine si mai prudent ar fi, sa dau totul pe pocainta, si sa ma pregatesc, ca totusi cine mai poate sti, daca cumva o sa fie adevarat ?!? Daca lumea se va schimba dintr-o data … Oamenii astia politicosi de acuma sa ajunga dintr-o data sa se manance unii pe altii pe strada … Nu se stie …
  As fi vrut si eu ca parintele Elpidie ca ajut oamenii din Africa, unde moarte un om de foame literalmente odata oa 5 secunde, mai rau decat in al doilea razboi mondial. Si moare de foame dupa ani de chin cumplit.
  Totusi sa mai stiti un lucru : nu intotdeauna panica care o resimtim este un semn rau, este cu siguranta un lucru rau, negativ, insa totusi s-ar putea sa fie prevestitoare de ceva rau care se va intampla si nu ne putem inca explica. Poate sufletul nostru simte CEVA rau ca va fi, insa nefiind curati asemenea proorocilor, acel ceva ramane inca neclar in inima noastra, o intuitie fina si ascunsa, care actioneaza mai mult subconstient. Adica simtim ca va fi ceva, insa nu putem in mod clar sa vizionam cu mintea ce anume simtim, ca sa putem prooroci. De aceea panica care apare in noi, POATE fi un semn ca inima noastra simte ceva rau prooroceste, si asta este de la Duhul Sfant care vrea sa ne avertizeze, insa nefiind curati al inima si minte, nu putem intelege perfect si clar ce anume vrea Duhul Sfant sa ne spuna, cuvintele Lui. De aceea poate avem inclinatia sa ne tot gandim la problemele astea proorocesti si sa tot cautam in proorocii, poate descoperim ce anume vrea Dumnezeu sa ne spuna. Peste panica trebuie sa trecem, sa o invingem caci este un efect negativ, este ca si cum am merge pe o sarma peste o prapastie si ne dezechilibram si intram in panica, insa totusi sa ne echilibram inapoi prin rugaciune si sa mergem inainte caci este calea cea buna. Cu mai multa rugaciune vom invinge. Si nu este important daca papa asta de acuma este chiar proorocul mincinos, si daca antihristul va fi peste cativa ani, ci important este ca noi sa ne pregatim pentru asa ceva, ca si cum ar fi adevarat ( poate chiar va fi, poate peste un an doi vom intelege ca sigur se va fi asa ), caci astfel vom avea numai de castigat. Ce daca cineva va lasa casatoria si se va pune numai pe rugaciune datorita acestor temeri ? Sau daca va lasa anumite castiguri, bani averi, ca sa se poata ruga mai mult ? Pana la urma, cand la lua rasplata la Judecata ca a lasat totul pentru rugaciune, ii va parea rau ??? Nicidedcum. Poate lumea ne va spune odata : iata ai lasat totul pentru rugaciune, si uite ca nu s-a intamplat nimic, totul este bine, puteai si tu sa te distrezi, sa ai copii, sa fii iubit, sa fii bogat, sa ai bani, servici mai bun, nu sa traiesti asa retras si sa te inchizi in tine in rugaciune, sa nu iesi cu rudele si prietenii, sa mergi tot timpul la biserica. Dar in realitate toate aceste castiguri lumesti se pot compara cu rasplata din cer ? Nu vom lua acolo insutit si inmiit ? Cine zice aceasta ? Nu Iisus ? Sa dam crezare lumii, sa mergem pe calea ei, sau sa mergem pe o cale mai ingusta, si sa fim mai aproape de Dumnezeu ? Oare nu e mai bine sa nu ma uit la un film sau la stiri cu Basescu, sau sa nu merg la o distractie si sa ma rog in loc ? Nu e mai mare rasplata ? Nu se merita ? Eu zic ca pana la urma, in ciuda a tot ce ne sopteste vrajmasul, si ne indeaman lumea, nu ne va parea rau ca L-am iubit pe Dumnezeu mai mult. Asta nu are cum sa se intample. Si cred ca fiecare din noi poate da mai mult, poate sa renunte la ceva ca sa se poata ruga mai mult, nu toti putem face aceleasi sacrificii, nu toti putem renunta la fel de mult, insa toti putem renunta la ceva, sa fim mai aproape de Dumnezeu. Vom trece prin ispite desigur, caci rugaciunea inseamna ispite din partea lumii, dar prin ispite ne vom curati si mai mult, si vom lua rasplata si mai mare. Toate au un rost, si rugaciunea nu are cum sa ne dauneze.

 7. am revenit si nu am mai fost impulsiv:
  sunt profetii ortodoxe vechi care vorbesc despre Imparatul pus de ingeri

  nu are sens sa intru in discutii contradictorii, insa, din motivele urmatoare:

  1. vom vedea foarte curand daca este asa sau nu, cand vor binevoi rushii sa ne arate 🙂 ce ne certam de pe acum ? 🙂
  2. fiind in Sfantul si Marele Post, incerc sa imi ordonez cat de cat viatza; ajuta, indeiferent ce o sa urmeze

  PS: poate ne explicati de ce e hiliasta profetia cu Imparatul ortodox care va domni 32 de ani ca nu vad

  @admin:

  Care traditie din care sfinte manastiri? Asa cum am spus deja, acea referinta are trasaturi milenariste si nici nu are corespondent in Apocalipsa sau in talcuirile sale. Nu am zis nicaieri ca anul acesta este anul pecetluirii!

 8. @raducu:

  Are accente milenariste: o asteptare a unui regat al dreptatii cu timp de pace indelungat. 30 de ani de pace si existenta unui astfel de imperiu e pur si simplu o utopie, o iluzie. N-a existat niciodata in istorie asa ceva. Cu atat mai putin inaintea sfarsitului, ca un mic rai pe pamant, adica pliindu-se exact pe interpretarea eronata a “miei de ani” din Apocalipsa. Antihristul va fi “salvatorul” de dupa razboi si lucrurile se vor derula cu mare repeziciune:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/07/20/despre-epoca-lui-antihrist-si-revenirea-prorocului-ilie-ca-%e2%80%9eal-doilea-inaintemergator-al-venirii-lui-hristos/

 9. Interpretarile milenariste nu sunt in duhul Bisericii Ortodoxe. Eu cred ca interpretarea au dat-o din cauza ca au interpretat capitolele din Apocalipsa ca fiind episoade succesive. Daca cititi veti vedea ca nu este asa. Fiecare capitol este o imagine vazuta de Sfantul Ioan. Dar imaginile pot relua anumite aspecte. Este ca si cum ai proiecta o scena pe plane diferite. Spre exemplu scena in care Sfantul Ioan incearca sa se inchine ingerului apare si in 22/9 si in 19/10.

  Interpretarea eronata, din cate am citit, s-a dat ca pentru cap.20/3 unde defapt se vorbeste despre perioada dintre prima venire si a doua venire a Mantuitorului.

  O confirmarea a faptului ca parintele Nectarie a interpretat corect cred eu ca este si versetul 22/16:

  “Eu, Iisus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la BISERICI. Eu sunt rădăcina şi odrasla lui David, steaua care străluceşte dimineaţa.”

  Acum ramane ca fiecare sa faca ce/l indeamna cugetul:

  “Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă.
  12. Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.”

 10. Apropos de interpretarile milenariste. Am niste discutii cu niste neoprotestanti si nu stiu ce raspuns sa le dau.In Apocalipsa se vorbeste de “mii de ani” despre care in interpretarea ortodoxa din cate stiu se spune ca este vorba de istoria bisericii pana in prezent, de starea de libertate de pana in prezent de care se bucura biserica, insa din felul in care este relatata in Apocalipsa, se intelege ca cei care au refuzat pecetea, dupa ce vor invia, vor imparati cu Hristos “mii de ani” , deci in apocalipsa sunt mentioante aceste mii de ani ca venind dupa antihrist si nu inainte.

 11. In lumina ultimelor profetii fiind, gasit-am indrasnirea sa va recomand spre lectura un articol pe care l-am descoperit recent continand cateva profetii legate de mantuire (unele poate va sunt cunoscute, altele poate nu), cu impact MAJOR in viitorul extrem de apropiat!
  Daca nu chiar in prezentul continuu!

  Cititi cu atentie si luati aminte, nu mai e mult, caci vremea e astazi:
  http://tinyurl.com/profetie

 12. Profetul mincinos si-a si inceput lucrarea. Nu mai au de loc rabdare!

  Papa Francisc intenţionează să înceapă un dialog cu lumea islamică şi ateii

  http://romanian.ruvr.ru/2013_03_22/Papa-Francisc-intentioneaza-sa-inceapa-un-dialog-cu-lumea-islamica-Si-ateii/

 13. În anul 1974, “Clubul de la Roma” a prezentat urmatoarea harta ca prototip al unei viitoare configuraţii a planetei.

  Lumea ar urma să fie împărţită în 10 regiuni, care vor lua locul tuturor graniţelor naţionale:

  http://www.thebabylonmatrix.com/index.php?title=File:Club_of_rome_10_kingdoms.gif&limit=500

 14. E clara treaba, noul papa care pana acuma era laudat de cardinali ca este foarte traditionalist, si prin asta nu se inscria pe linia proorocului mincinos, iata ca de fapt este un ecumenist mai ceva decat patriarhul Daniel. Se vede treaba ca se cam potriveste si ca profil cu proorocul mincinos, apoi daca este asa ceva inseamna ca noi chiar il vom vedea la fata pe antihrist.
  Pot sa mai spun ca din textul apocaliptic se intelege ca antihristul si proorocul mincinos vor fi omorati la aratarea Mantuitorului, insa nu va fi imediat dupa aceea sfarsitul lumii. Caci zice :
  ” Şi fiara a fost răpusă şi, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei şi pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncaţi de vii în iezerul de foc unde arde pucioasă.
  19:21 Iar ceilalţi au fost ucişi cu sabia care iese din gura Celui ce şade pe cal, şi toate păsările s-au săturat din trupurile lor…
  20:7 Şi către sfârşitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui, 20:8 Şi va ieşi să amăgească neamurile, care sunt în cele patru unghiuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, şi să le adune la război; iar numărul lor este ca nisipul mării. 20:9 Şi s-au suit pe faţa pământului, şi au înconjurat tabăra sfinţilor şi cetatea cea iubită. Dar s-a pogorât foc din cer şi i-a mistuit. 20:10 Şi diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă, unde este şi fiara şi proorocul mincinos, şi vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor.”

  Deci din text se vede ca dupa moartea fiarei care se ridica din mare si dupa a proorocului mincinos, pasarile vor manca din trupurile mortilor, adica nu este inca invierea si sfarsitul, ceea ce inseamna ca dupa moartea fiarei si a proorocului mincinos vor mai ramane cativa credinciosi pe pamant. Apoi abia, dupa o vreme, nu stim cat, diavolul va aduna toate neamurile la Armaghedon si va lupta impotriva credinciosilor din cetatea sfanta, si apoi va fi sfarsitul. Chiar si cuv Paisie, daca imi aduc eu aminte bine, zicea ca dupa antihrist va fi o aratarea a Mantuitorului, nu a doau venire, si dupa aceea se vor mai implini niste proorocii, si abia apoi va fi sfarsitul lumii.
  Ma rog, nu este atat de important, insa problema e ca daca noi vom prinde exact perioada lui antihrist vom avea nevoie de forte mari ca sa rezistam. Si asta presupune multa rugaciune, cum s-a mai zis.

 15. Pingback: GHERONDA NECTARIE - mesaj de "felicitare" pentru papa Francisc/ CINE SUNT IEZUITII si CINE ESTE "PAPA NEGRU"?/ Papa - asteptat cu nerabdare in Israel/ DOCUMENTAR TVR despre "Profetia Papilor" (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt -
 16. Pingback: GHERONDA NECTARIE - mesaj de "felicitare" pentru papa Francisc/ CINE SUNT IEZUITII si CINE ESTE "PAPA NEGRU"?/ Papa - asteptat cu nerabdare in Israel/ DOCUMENTAR TVR despre "Profetia Papilor" (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt -
 17. Dintre toate interpretarile care s-au facut despre apocalipsa, aceasta pe care a facut-o acest parinte Nectarie mi se pare cea mai aproape de adevar..

  fiara, cea cu 7 capete si 10 coarne – cele zece coarne sunt zece împăraţi
  deci 10 coarne = 10 bancheri = 10 mari conducatori care conduc lumea (asadar coarnele reprezinta puterea asa cum descrie parintele Nectarie)

  Acest papa Nu este Antihristul, el este un fel de inainte mergator al Antihristului.. Explicatia : A doua fiara avea 2 coarne, semana cu un miel, dar graia ca un balaur… 2 coarne reprezinta 2 conducatori mari, amandoi lupi imbracati in piele de oaie.. papa si antihristul..

 18. Pingback: SEMN CERESC PREVESTITOR DE NENOROCIRI la Schitul Sfanta Ana din MUNTELE ATHOS: candela care se misca in forma de CRUCE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. O descriere a Pr. Nectarie in limba engleza o puteti gasi aici.
  http://en.agiosnektarios-monastery.gr/our-geronda.html

  @ admin

  stiti cumva despre o traducere in engleza a acestui cuvint? Imi imaginez ca cea pe care am citit-o este dupa originalul grecesc.

 20. Am citit inca data…ramai ca la dentist!
  Ce asocieri, cata logica…se simte O GRABA in derularea evenimentelor!
  Touche! In privinta celor 10 bancheri care se vor uni cu Papa ”un ceas” pana vor prelua puterea! Dupa…se vor descotorosi si de papa cu Vatican cu tot, ASA…aruncandu-i ca pe-o masea stricata!
  Va fi zi de doliu ATUNCI pentru catolici dar si un inceput de pedeapsa, pentru ce-au denaturat din Credinta UNA..care a fost pana la ruperea definitiva din 1054!

  Multumesc! Razboinicilor si Elenei P.(pentru efortul traducerii).

 21. @ Tiberiu:

  Nu, nu stim sa existe. Da, traducerea s-a facut dupa originalul grecesc.

 22. Tot ce putem face este sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si sa nu prindem noi pecetluirea.

 23. tot ce vreau eu sa zic ca daca acest papa e prorocul mincinos inseamna ca toate trebuie sa se deruleze foarte rapid avand in vedere ca acesta totusi are o varsta sfarsitul e chiar mai aproape decat am crezut oricum pe aceasta cale vreau sa multumesc lui admin pt toata munca depusa si sper sa mai citesc si alte noutati……

 24. admin mai am o nelamurire pe care as vrea sa ma ajuti un pic scriitorul american ERIC J PHELPS scrie ca datorita lui Nicolas Adolfo care e seul PAPEI adica el e chiar papa negru care ar conduce defapt intreaga lume si dupa mine… asa cred ca s-ar putea sa se dezlantuie apocalipsa sub ochii nostri ar putea fi acest ADOLFO NICOLAS chiar fiara ca eu unu asa tind ssaa cred…

 25. Pingback: PARINTELE ELPIDIE despre formele CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RELIGIA UNICA si PREGATIREA DUHOVNICEASCA (Omilia din 27.03.2013 - video) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. Pingback: CAMPANIA DE "MESIANIZARE" A PAPEI FRANCISC CONTINUA: cardinalul Schonborn pretinde ca noul Papa a fost ales de Duhul Sfant, prin SEMNE SI MINUNI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: “Smeritul” Papa Francisc zguduie catolicismul: “CINE SUNT EU SA JUDEC PREOTII HOMOSEXUALI? Nu homosexualitatea este problema…” - Recomandari
 28. Pingback: POLITIA GANDIRII sau natura antihristica a TOTALITARISMULUI CORECTITUDINII POLITICE/ Rautatea lumii, pacatele strigatoare la cer si VREMURILE DE PE URMA - Recomandari
 29. fac ce fac grecii si arunca vina pe latini pentru pierderea Constantinopolului.Sa isi aminteasca doua lucruri:1.Sa nu mai arate cu degetul spre jaful facut de cruciati in Constantinopol atata timp cat ei in perioada fanariotilor in Tarile Romane au jefuit pur si simplu manastirile romanesti 2.Constantinopolul a cazut din vina lor,avand lupte pentru tron de-a dreptul morbide,slabind astfel aliantele si intelegerile care protejeau Bizantul.

 30. Pingback: Papa Francisc: BISERICA NU TREBUIE SA INTERVINA “SPIRITUAL” IN VIATA HOMOSEXUALILOR - Recomandari
 31. Domane Ajuta! Eu si cu tatal meu nu vrem sa luam aceste acte care contin cipuri. As vrea sa fim contactati de catre un personal calificat sau cel putin in domeniu care sa ne indrume spre o manastire sau alte sfaturi duhovnicesti pe care putem sa le primim cu bunavointa dumneavoastra si cu ajutorul lui Dumnezeu ca sa ne lumineze mintea. Primim orice sfat bun pentru mantuirea sufletului.
  Va las emailul meu: kato.akiro@yahoo.com
  Multumim mult!

 32. Pingback: A MURIT ARIEL SHARON. Viata “REGELUI ISRAELULUI” si “profetia” Rabinului Ițak Kaduri: “Mesia” (ANTIHRIST) se va arata dupa moartea lui Sharon - Recomandari
 33. Pingback: SINCRETISM ANTIHRISTIC. Papa Francisc, alaturi de un seic si un rabin in “PELERINAJUL” din IERUSALIM. Patriarhul Bartolomeu si Papa Francisc vor semna o declaratie comuna, angajandu-se ca vor “MERGE INAINTE” pe drumul “CARE N
 34. Pingback: Arhim. Nectarie Mulațiotis: “NOI CA POPOR NE-AM INDEPARTAT DE HRISTOS SI DE ACEEA DUMNEZEU A PERMIS SA NE CONDUCA TIRANII. Norii negri si marea ceață se apropie. Suntem in fata celui de-al treilea razboi mondial si nuclear“ -
 35. Pingback: Parintele Nectarie Mulatsiotis despre CURATIREA SUFLETULUI si ISPITELE pe care vrajmasul le aduce CRESTINULUI CASATORIT si MONAHULUI: “Nu trebuie sa ii lasam diavolului nici cele mai mici deschizaturi prin care sa intre” -
 36. Pingback: Un important rabin din Israel considera ca “MESIA” se va arata in SEPTEMBRIE 2015 | Cuvântul Ortodox
 37. Pingback: Predică importantă a PR. FLORIN STAN (Târgu Lăpuș) despre “LUPTA DE GEN”, RĂZBOIUL SECOLULUI XXI și modelul de sacrificiu al SFINȚILOR ÎNCHISORILOR. Îmbogățirea în Dumnezeu și renunțarea la ”averile” noastre pentru Hristos.
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare