“SE NUMEȘTE REEDUCARE!” – Cuvânt mărturisitor despre PAN-DEMONIA GLOBALĂ: “Satana nu mai are răbdare! Dacă vrei să robești un om, îi insufli ÎNDOIALĂ, FRICĂ, îi ataci temelia valorilor și îl DEZBINI. Te folosești de MANIPULARE și pui toate armele în lucrare. Media NE OTRĂVESC MINTEA în fiecare clipă, vor să fim înfricoșați și slabi”

19-07-2020 Sublinieri

Monitorul de Suceava:

URA ne ia încet-încet libertatea!

Sunt un mare optimist și așa voi rămâne. Acum sunt multe semne că necazul e mare asupra noastră, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine.

Îl cred pe Luc Montagnier, laureatul Premiului Nobel pentru Medicină din 2008, când spune că virusul Covid 19 a fost creat de om. În urma cercetărilor sale, în genomul coronavirusului s-au descoperit inserții de HIV. Concluzia e clară: dacă pentru HIV nu există vaccin, nici pentru coronavirus nu se va găsi prea curând. Amăgirea-i mare! Să învățăm să trăim cu el, să ne protejăm și să nu ne fie frică de el, că e mai slab decât gripa, cu care suntem obișnuiți an de an.  Curaj, oameni buni!

Situația grea de pe Glob este exploatată la maximum de cei fără suflet. Încerc să găsesc un cuvânt potrivit pentru situația actuală! URA e cuvântul! Diavolul și oamenii prin care el lucrează urăsc tot ce e bun și ziditor, de folos și trainic. Se dorește să i se ia omului toate darurile de la Dumnezeu: viața, libertatea, sănătatea, iubirea. Despre țara noastră, pot să spun că rezistă eroic. La câte trădări ale conducătorilor noștri, la ce bombardamente ideologice, psihologice și experimente suntem supuși cu toții, numai Dumnezeu ne dă puterea să mergem înainte cu Sfânta Liturghie și Sfânta Împărtășanie.

Satana nu mai are răbdare! Dar, a avut el vreodată? Dacă vrei să robești un om, îi insufli îndoială, frică, îi ataci temelia valorilor și îl dezbini. Te folosești de manipulare și pui toate armele în lucrare. Media e în prima linie și am văzut câte minciuni și ce știri ni se dau să le înghițim zilnic. Ne otrăvesc mintea în fiecare clipă, vor să capitulăm, să fim înfricoșați și slabi. Omul ajunge să nu mai știe ce e cu el. Se numește REEDUCARE! Vă e cunoscut termenul. Așa au făcut comuniștii cu elita noastră în lagăre și în închisori.

Astăzi pe Glob e tot o reeducare. Nimic nu mai e bun. Dumnezeu nu mai e bun, valorile sunt depășite, totul trebuie demolat. De mult trag semnalul de alarmă în privința ideologiei neomarxiste, care e malefică. „Politica corectă” e inoculată lumii. Ea aduce ură, încătușarea minții, spălarea creierului, aduce lipsire de libertate, dictatură. Majoritatea să cedeze în fața minorității? E nedemocratic, e absurd! Dacă spui adevărul și lupți pentru valori, ești pus la zid de presa vândută și postaci plătiți și ești împroșcat imediat: conspiraționist, evul mediu, primitiv, habotnic, fanatic. Dacă îți iubești țara, ești extremist, naționalist. Dacă vorbești de Dumnezeu și Biserică, imediat sar cei plini de ură față de haina preoțească, cei mai mulți, fără cultură istorică, fără civilizație, ci doar cu frustări acumulate și idei preconcepute despre cum ar trebui să arate și să spună Biserica.

Biserica a fost în prima linie în timpul pandemiei și va fi mereu aproape de oameni, atât la bine, cât și la greu.

Încet-încet, nu o să mai fim OAMENI, dacă nu ne apărăm la timp. Noi oamenii avem acum grija cea lumească a coronavirusului, dar Satana și oamenii care-i slujesc exploatează asta și își urmăresc scopul: vor să ne ia identitatea, să ne controleze, să ne ia libertatea, să ne fure mintea. Pentru a reuși asta, munca lor imensă e să ne înrăiască și asta este agenda neomarxistă cu falsa toleranță pe care ei o propovăduiesc.

Ultima redută e sufletul omului. Cine îl are pe Dumnezeu în suflet, e vaccinat la ură și nu va accepta un stăpân străin și rău niciodată. Cât mai avem putere în noi să luptăm. Dacă nu o vom face, nu vom mai avea unde să plecăm genunchiul pentru că vor pune lacăt pe biserici și vom alerga cu limba scoasă să găsim vreun pustnic care a scăpat de urmărirea lor pentru a ne spune un cuvânt de îmbărbătare.

Oameni buni, libertatea e darul lui Dumnezeu! Să fim uniți în rugăciune, să ne păstrăm credința, să ne ajutăm și s-avem grijă unii de alții, să fim responsabili în societate, în Biserică, în familiile noastre, în țara noastră binecuvântată de Dumnezeu, la care râvnesc mulți, dar să-și pună pofta-n cui!

Pr. Justinian-Remus A. Cojocar

Vedeti si:

Parintele Tudor Ciocan despre “ZEUL COVID” si NOUA RELIGIE MINCINOASA care cauta castigarea sufletelor noastre, prin FRICA si SILNICIE (audio, text)

Cuvant despre ABUZUL DE PUTERE al Statului, NEVOIA DE DISCERNAMANT in urmarea regulilor si despre folosirea PERFIDA a notiunii de “ASIMPTOMATIC” in naratiunea oficiala a Covid-ului, pentru a legitima INROBIREA si a raspandi o SUSPICIUNE GENERALIZATA, care “ne face din oameni neoameni” (AUDIO, TEXT)

Parintele Tudor Ciocan despre PERSECUTIA MASCATA A BISERICII IN NUMELE UNUI “INTERES SUPERIOR”, riscul dependentelor si al expunerii la informatii manipulatoare si LUPTA PENTRU APARAREA LIBERTATII SI A CREDINTEI IN DUMNEZEUL ADEVARAT: “Oricând ni se poate spune că noi suntem de vină pentru tot… Să țin cu dinții de Hristos, de Biserică, să țin cu dinții de libertatea mea, în primul rând cea interioară”

Pr. TUDOR CIOCAN despre STRATEGIILE ANTIHRISTICE DE RUPERE A CRESTINILOR INTRE EI, DE BISERICA SI DE DUMNEZEU in vremurile noilor forme ale “luptei de clasa”. ISPITA GRIJII EXCESIVE PENTRU SANATATE si a exacerbarii FRICII DE IMBOLNAVIRE (audio, text)

IMPARATUL E GOL! Dar facem ascultare de mai-marii Bisericii. Pana la ce LIMITA? Credinciosii si SISTEMUL IMUNITAR – intre (NE)INCREDEREA IN PURTAREA DE GRIJA A LUI DUMNEZEU si EXCESUL DE PROTECTIE, cu sila, din partea Statului care se vrea dumnezeu (PR. TUDOR CIOCAN – PREDICI AUDIO + TEXT)

CULTUL FRICII SI AL MORTII duce la RENUNTAREA LA LIBERTATE si la LEPADAREA DE HRISTOS. Semnul “botnitei” vs. semnul crestinilor – SFANTA LITURGHIE SI IMPARTASIREA. Parintele Cezar Axinte si profesorul Mihail Chircor despre “BATALIA CU POTIRUL”. PANDEMIA ca “exercitiu” al razboiului Satanei cu Hristos (VIDEO, AUDIO, TEXT)

PĂRINTELE GHEORGHE HOLBEA, cuvânt mărturisitor la Cincizecime în contextul NOILOR INGINERII SOCIALE cu aspect de “MASCARADĂ”: “De ce ne este FRICĂ mai mult de rău decât de a fi părăsiți de Dumnezeu? NU VĂ TEMEȚI, IUBIȚII MEI! NU INTRAȚI ÎN ȚESĂTURA DE PĂIANJEN A MINCIUNII! Să ne așezăm în Duhul Adevărului!”

LUMEA LUI “DIVIDE ET IMPERA” sau intre PANDEMIA DE FRICA si INFECTIA INCURABILA A PROSTIEI

PARINTELE ELPIDIE: “FRICA este cea mai mare putere în mâinile Satanei, ca să-i subjuge pe oameni. Prin intermediul fricii VOR FACE PE OAMENI SĂ SE FEREASCĂ de izvoarele fericirii și mântuirii, care sunt SFINTELE TAINE, BISERICA” (video, text)

“Atunci când vedeți că vor începe lupta împotriva Sfintei Împărtășanii, să știți că Antihrist se află pe drum”. PĂRINTELE ELPIDIE VAIANAKIS: “ACUM ÎNCEPE ULTIMA PRIGOANĂ A BISERICII”. Apatia conducătorilor bisericești și indiferența creștinilor – printre armele prin care satana luptă Biserica printr-o PRIGOANĂ MUȘAMALIZATĂ

Părintele Vasile Păvăleanu despre ATACURILE ASUPRA BISERICII cu pretextul PANDEMIEI. Sfintele Taine VS. “sfântul televizor”? “Am devenit protestanți peste noapte? ESTE O VREME A CERNERII, ESTE UN EXAMEN PE CARE ÎL DĂM TOȚI, de la Patriarh, Mitropoliți, stareț, preot până la ultimul credincios mirean. CUM VOM TRECE ACEST EXAMEN?” (video, text)

CUVÂNT TREZITOR AL PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei: “Până unde se va merge cu persecuția aceasta, oare, fraților? Noi oare vom putea răbda prigoanele și presiunile de tot felul la care este supus tot mai mult și creștinismul nostru? Putea-vom mărturisi credința neclătinați și neînfricați?”

PS SEBASTIAN: “Ce am învățat în izolare?” – ADEVĂRURI INCOMODE DESPRE PANDEMIE și cu ce rămânem din ea. “Prea pare profitabil coronavirusul pentru păpușarii lumii, ca să-l mai declare vreodată mort! Cred că au prins gustul conducerii lumii cu noi în case… Și atunci: Pa, libertate și democrație”

PS IGNATIE – predica la Duminica orbului despre ATACUL LA SFANTA IMPARTASANIE si noii farisei – IDEOLOGII ANTICRESTINI DIN EPOCA POST-ADEVAR

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI ITI SPUNE SI MULTUMESC! Acum este epoca marturisirii si a martiriului. Acum au venit ANII RABDARII”

“ACUM ESTE VREMEA PREGATIRII! Fiti rabdatori, in asteptarea lui Hristos!” – MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou indeamna la POCAINTA, RABDARE si la… adunarea de PROVIZII PE UN AN DE ZILE, in vederea incercarilor ce vor veni. “Pentru ca NE-AU GASIT SLABI, NE-AU SERVIT ACEST VIRUS si, acum, in aceasta PANICA, vor sa creeze un GUVERN MONDIAL si sa faca o lume a ne-libertatii si a urmaririi electronice”

 

***

“LEGEA CARANTINEI ȘI IZOLĂRII” sau CUM SPITALELE DEVIN LAGĂRE, iar MEDICII OBEDIENȚI “COMANDANTULUI ACȚIUNII”, alături de propagandiștii media, TORȚIONARI AI NOULUI EXPERIMENT PITEȘTI! “O lege care transformă România într-un sinistru poligon de încercare, fără precedent în lumea civilizată, prin care un popor întreg este băgat la pușcărie”. CARE ESTE ȚINTA REEDUCĂRII în noua DICTATURĂ COVIDIANA?

Reflecții asupra crizei pandemice/ DRUMUL SPRE TIRANIE e pavat cu pandemie/ SALVAȚIONISMUL MEDICO-PENITENCIAR și privarea de realitate/ O gigantică operațiune de FALSIFICARE a adevărului

NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”


Categorii

Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Reeducarea ieri, azi si maine, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la ““SE NUMEȘTE REEDUCARE!” – Cuvânt mărturisitor despre PAN-DEMONIA GLOBALĂ: “Satana nu mai are răbdare! Dacă vrei să robești un om, îi insufli ÎNDOIALĂ, FRICĂ, îi ataci temelia valorilor și îl DEZBINI. Te folosești de MANIPULARE și pui toate armele în lucrare. Media NE OTRĂVESC MINTEA în fiecare clipă, vor să fim înfricoșați și slabi”

  1. Pingback: “Brâncoveanu a ales moartea, nu umilința, nu calea comodă, nu lepădarea de suferință. Noi azi ce facem?”. MISTIFICAREA IUBIRII CREȘTINE “ÎN VREME DE PANDEMIE” versus JERTFA SFINȚILOR BRÂNCOVENI – o abominație de ne
  2. Pingback: Creștinul de azi – între A TRĂI DUPĂ MINCIUNA ÎNFRICOȘĂRII din partea “lumii” și A NE LUA CRUCEA pentru a trăi împreună cu Hristos. PREDICA PR. TUDOR CIOCAN la Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci (AUDIO, TEXT) | Cuvântu
  3. Pingback: MOARTEA LIBERTĂȚII, MOARTEA OMULUI | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: PASTORALA IPS Laurențiu, MITROPOLITUL ARDEALULUI, la NAȘTEREA DOMNULUI: “Tot ceea ce ni se întâmplă nouă este rodul neascultării noastre. Adevărul cu care se hrănește mintea noastră nu mai este Adevărul Evangheliilor, ci este înșelăci
  5. Pingback: Părintele Tudor Ciocan despre DEZINFORMAREA OBIȘNUITĂ A MASS-MEDIA și CAMPANIA ANTIHRISTICĂ ÎMPOTRIVA BOTEZULUI COPIILOR PRIN AFUNDARE: “Să fiţi cu luare aminte și să nu lăsaţi ca îndoielile pe care ei le seamănă sistematic să vă zg
  6. Pingback: Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acuma, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la p
  7. Pingback: Cuvânt al Părintelui Tudor Ciocan: HRISTOS CA ÎMPĂRAT AL VIEȚII NOASTRE, sobornicitatea Bisericii și MASELE MANIPULATE de către cei puternici ai lumii: “Nu putem să schimbăm cursul istoriei, dar putem să ne rugăm lui Dumnezeu să ne înt
  8. Pingback: ÎN CINE AVEM ÎNCREDERE? “Cel care-și pune încrederea în cele din afara Bisericii, acela va fi cel mai ușor de manipulat și va cădea cel mai ușor în mrejele Antihristului” (PREDICĂ AUDIO ȘI TEXT) | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: ANCORA NĂDEJDII ȘI ÎNCREDERII ÎN HRISTOS vs. OBSESIA VIRUSULUI. “Scopul lor este de a ne fura sufletele”. Profesorul irlandez John Gabriel Corcoran despre SUBSTRATURILE PANDEMIEI COVID și NOILE FORME DE COMUNISM, ca ASALTURI ALE VRĂJMAȘ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate