Henry Kissinger: “BALCANIZAREA” SI DESTRAMAREA SIRIEI AR FI CEL MAI BUN REZULTAT (video). PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale sau PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA

27-06-2013 4 minute Sublinieri

Intr-o foarte recenta interventie in cadrul Scolii Ford, fostul secretar de stat Henry Kissinger a comentat situatia din Siria, exprimandu-si preferinta pentru o Siria destramata si “balcanizata” care sa inlocuiasca regimul Assad (de la min. 19.30).

“Sunt trei posibile rezultate. O victorie a lui Assad. O victorie Sunni. Sau un rezultat in care diferitele nationalitati sunt de acord sa co-existe insa in regiuni mai mult sau mai putin autonome, astfel incat sa nu se oprime reciproc. Acesta este rezultatul pe care il prefer. Dar aceasta nu este o perspectiva populara”.

[…] Cum actuala “revolutie” se transforma in haos, Kissinger a comentat, mai departe, pe marginea situatiei:

“In presa americana este prezentat un conflict intre democratie si un dictator – si dictatorul isi omoara propriul popor, deci trebuie sa-l pedepsim. Dar nu asta se intampla acolo. Poate ca a inceput de la cativa democrati. Dar, in ansamblu, este vorba despre un conflict etnic si sectar.

Acum este un razboi civil intre grupuri sectare. Si trebuie sa o spun ca nu am inteles asta de la inceput. Daca citesti media noastra gasesti ca spune: trebuie sa scapam de Assad. Si daca scapam de Assad, atunci formam un guvern de coalitie. E de neconceput. Sunt pentru a scapa de Assad, insa disputa intre noi si rusi pe acest subiect este ca rusii spun: voi nu doar o sa scapati de Assad, nu asta e la mijloc, ci veti distruge administratia si veti ajunge ca in Irak – unde nu mai e nimic care sa tina laolalta. Si atunci va fi un razboi civil si mai rau. Asa s-a ajuns la mizeria de acum”.

Kissinger a mai comentat si inainte despre dezirabilitatea destramarii natiunilor in fragmente mai mici, haosul emergent din aceasta situatie facilitand intrarea lor intr-o ordine globala. Aceasta este, in esenta, regula divide et impera. Aceste comentarii ale lui Kissinger consuna cu altbele, anterioare, in care avansa ideea ca tulburarile sociale si civile pot fi folosite ca mijloace de fuzionare a natiunilor (inclusiv SUA) intr-un “sistem international“.

“SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat pe plan intern”, spunea Kissinger in The Harvard Crimson in 2012. Cand a fost intrebat care sunt cele mai importante probleme ale societatii americane in aceste vremuri, Kissinger a raspuns:

“Din punct de vedere international, problema este ca exista tulburari in desfasurare in orice parte a lumii, dar aceste tulburari nu au aceleasi cauze, deci SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat [deja] pe plan intern”.

Conceptul de a profita de crize si tulburari ale caror cauze pot diferi de la natiune la natiune, pentru a impune o ordine internationala, este o consecinta evidenta a regulii de aur ce spune ca ordinea globala este creata din haos.

Mai departe, Kissinger ne ridica putin coltul perdelei pentru a vedea ce intentioneaza el si amicii sai bilderbergi, afirmand ca nelinistea civila – fie din motive economice, politice sau sociale – trebuie sa fie folosita pentru a integra natiunile in mult-doritul “sistem international”.

Intr-un articol din 2008 se arata ca H. Kissinger, intr-un interviu cu Charlie Rose “numeste haosul global adus de criza financiara si raspandirea terorismului ca oportunitate de a sustine noua ordine mondiala”, scria Steve Watson.

[…]

Aceasta discutie despre crize si tulburari ca mijloace specifice de a realiza o centralizare globala pot trimite catre existenta unui plan transnational – un concept sinistru ce urmeaza gandirea hegeliana dialectica clasica, anume ca: problema (fie reala, fie provocata, falsa) provoaca reactia ce, in schimb, permite celor puternici sa furnizeze solutia.

Mi se pare ca afirmatiile lui Kissinger aduc aminte de cele scrise de Alexander Wendt de la Univ. Chicago ce, in 2003, in tratatul sau intitulat De ce este inevitabil un stat mondial: teleologia si logica anarhieiscria astfel:

“Luptele nationaliste pentru recunoastere sunt, fara indoiala, depasite, si mai multe state noi – mai multa anarhie – pot fi create. Dar, in timp ce mai multa fragmentare este, intr-un anume sens, un pas inapoi, este, totodata, o preconditie pentru a merge mai departe, de vreme ce numai cand diferenta este recunoscuta, o identitate mai larga poate fi stabila. (…) Departe de a suprima nationalismul, statul mondial va fi posibil doar daca il va imbratisa.

Acest cuvinte pot arunca o lumina asupra cuvintelor rostite de Kissinger si prietenii sau supranationalisti, aratand, in esenta, ca sunt foarte constienti ca o simpla propunere a unui stat mondial nu va reusi – ba chiar va starni opozitie daca e propusa prea direct – si ca acelasi scop ar putea fi atins mai bine prin fragmentarea si balcanizarea statelor natiune, fie in Est, fie in Vest, pentru a integra aceste fragmente intr-un construct global, descris de regula sub termenul de noua ordine mondiala.

20090915-occult-11-300x232

Nota noastra:

Un fost ministru francez de externe arata, la randu-i (dintr-o perspectiva critica) faptul ca deznodamantul urmarit in cazul Siriei este ”balcanizarea”

Fost ministru de externe francez: Israel ar fi planificat RAZBOIUL CIVIL DIN SIRIA inca din 2009. Primavara araba: STRATEGIA “BALCANIZARII” ADVERSARILOR STATALI AI ISRAELULUI SI MIZA “LEVIATHANULUI”: hegemonia globala

”Balcanizare” inseamna fragmentare si provine de la starea aproape perpetua de conflict si macinare din istoria moderna a Peninsulei Balcanice. Balcanizata a fost Iugoslavia, de pilda. Grecia se temea si ea, existand voci ce acuzau ca H. Kissinger ar avea astfel de strategii si pentru aceasta tara.

Cum intelegem insa afirmatia ca un stat mondial (sau o structura supranationala) nu va reusi decat daca va imbratisa nationalismul? Raspunsul il gasim in cazul Scotiei, Belgiei, al Cataloniei si… al Tinutului Secuiesc. Nationalismul este folosit astazi, insa NUMAI pentru enclavele potential separatiste, pentru a fragmenta si distruge statele-natiune, astfel incat ordinea internationala sa se impuna mai usor.

Iar legatura dintre regionalizare si impunerea unui guvern supranational a mai fost documentata aici:

NOUA STRATEGIE A AMAGIRII: STATELE NATIONALE CENTRALIZATE, ACUZATE PENTRU CRIZA; AUTONOMIA SI INDEPENDENTA REGIUNILOR, ”VANDUTE” CA REMEDII ECONOMICE!

*

Totodata, revoltele sociale sunt, intr-adevar, tot mai generalizate si mai radicalizate

Coperta The Economist: MARSUL PROTESTELOR A CUPRINS INTREAGA LUME

FIERBE LUMEA. Protestele si represiunile brutale continua in Turcia (video)/ Zeci de mii de oameni in strada in ITALIA/ Brazilia scufundata in ANARHIE din cauza… CUPEI MONDIALE LA FOTBAL/ Proteste zilnice in BULGARIA

La acest tablou al faramitarii create prin varii tactici (razboi civil, tulburari sociale, regionalizare institutionalizata de tip european) mai putem adauga si chestiunea homosexualitatii.

Agenda LGBT face parte din aceeasi panoplie a ”diferentei recunoscute” pentru a obtine o ”identitate mai larga”. Adica sunt folosite, pe plan socio-cultural, intr-un mod similar cu modul in care sunt folosite enclavele etnice pentru dezmembrarea statelor-natiune. De aceea se duce o ofensiva atat de agresiva in favoarea LGBT: pentru a se dezmembra, destructura societatea ca atare.

Multiculturalismul este noul colectivism care distruge organismul social pentru a-l descompune in zone sociale aflate in conflict perpetuu, stare de haos in care se poate impune o noua ordine sociala, nu doar o noua ordine statala.

Vezi si:

Strategia “prin haos spre ordine” nu este ceva nou si a fost demascata, printre altii, de F.M. Dostoievski:

De ce se intampla insa sa avanseze aceste agende scelerate?

Order_from_Chaos1

Alte legaturi:


Categorii

Destramare teritoriala? (Regionalizare, autonomie), Homosexualitate, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Revolte populare, revolutii, Siria, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “Henry Kissinger: “BALCANIZAREA” SI DESTRAMAREA SIRIEI AR FI CEL MAI BUN REZULTAT (video). PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale sau PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA

 1. In ceea ce priveste conceptul guvernarii prin haos, cred ca ar fi util de lecturat un material de provenienta franceza care se intituleaza chiar “Guvernare prin haos”, cu subtitlul “Inginerie Sociala si Globalizare”. “Gouverner par le chaos – Ingénierie sociale et mondialisation”, in original.

  Materialul, extrem de bine pus la punct, al carui autor a ales sa ramana anonim, a aparut in 2009, daca nu ma insel, ca reactie la afacerea Tarnac si a fost publicat ca eseu la o editura locala (se gaseste si pe Amazon).

  Gouverner par le chaos – Ingénierie sociale et mondialisation est un ouvrage collectif et anonyme, inspiré par les publications de Tiqqun et du Comité invisible (auteur de L’insurrection qui vient), ainsi que par l’analyse des méthodes de contrôle social déployées par le pouvoir politique lors de l’affaire de Tarnac en 2008-2009. Remarqué par le Centre d’analyse stratégique du gouvernement français, cet essai est sorti chez Max Milo Éditions en mai 2010.

  Este destul de lung dar cred ca ar merita tradus si distribuit (din pacate, gradul in care imi este familiara limba franceza este destul de redus astfel ca nu ma pot inhama la o asemenea intreprindere ambitioasa; insa poate se gaseste un alt/alta cititor/cititoare).

  (1)detalii: http://fr.wikipedia.org/wiki/Gouverner_par_le_chaos (de unde am si citat mai sus)
  (2)un interviu, pe larg, in legatura cu eseul: http://www.voxnr.com/cc/dt_autres/EFFkulpyVFEHiBTRPR.shtml

  din care citez un mic fragment, in lb. franceza, original:

  Qui sont, aujourd’hui, les principaux ingénieurs sociaux ?

  On pourrait reformuler : qui, aujourd’hui, considère autrui comme un objet ? Je cite pas mal de noms dans mon bouquin. Ils se répartissent en catégories. Globalement, il faut distinguer :

  1) les « petites mains », qui font de l’ingénierie sociale au quotidien dans leur travail et qui sont souvent des idiots utiles du système, tous ces gens qui travaillent dans le consulting, le management, le marketing, le business, la stratégie militaire, le Renseignement, l’informatique de haut niveau (intelligence artificielle, cryptologie), la robotique, la sécurité des systèmes, etc. ;

  2) les « concepteurs », qui sont souvent des esprits très brillants, plus ou moins conscients du danger de leurs recherches, les Norbert Wiener, Kurt Lewin, Pavlov, Skinner, Albert Bandura et autres Gregory Bateson ;

  3) les « salauds », eux-mêmes subdivisés en deux sous-catégories : les financiers dans la haute banque, avec leur projet de gouvernement mondial, écrit noir sur blanc et assumé en toutes lettres par un David Rockefeller dans ses Mémoires ; et les planificateurs tels que Edward Bernays (et la « com’ »), Milton Friedman (et la stratégie du choc), Zbigniew Brzezinski (et le tittytainement) ou Georges Soros (et les révolutions colorées).

  Quant au corpus bibliographique, il est assez vaste et n’est pas toujours perçu comme procédant d’une même inspiration. On peut citer quelques célèbres textes aux origines douteuses, ce qui n’a à ce stade aucune importance car c’est la méthodologie qu’il faut retenir comme Armes silencieuses pour guerres tranquilles, voire le plan Pike-Mazini ; ensuite, tout ce qui tourne autour de la guerre cognitive/guerre psychologique/guerre culturelle (Gramsci, la mémétique) ; les publications de l’École de Guerre Économique fondée par Christian Harbulot ; les recherches de l’historien de la publicité Stuart Ewen, notamment son ouvrage Consciences sous influence qui synthétise beaucoup de données.

  Deux textes récents définissent également des programmes : le mémo révélé par Wikileaks de Charles Rivkin, ambassadeur des USA en France, qui ambitionne de reformater la culture française dans un sens plus américanophile en s’appuyant sur les minorités, et l’étude pour la RAND Corporation de la féministe Cheryl Benard, Civil democratic Islam. Partners resources and strategies, qui vise à adapter l’Islam à la modernité libérale occidentale.

 2. Din al 2 lea filmulet: “Interesele unei natiuni nu mai pot sa primeze celor globale ci trebuie supuse cumva”… cazul recent al dezb. asupra constitutiei Romaniei…

  Prea cuv Justin Parvu, pe patul de moarte, indemna la unitate… pt ca o natiune unita, mai ales in spirit, va fi greu de faramitat, ingenunchiat. Cam aici e rana noastra din care se hranesc sacalii de genul Kissinger…

  Cine alimenteaza de fapt “pretentiile” minoritatilor fie ele etnice (maghiarii din Ardeal?) sau de alta natura Sodomita?
  Raspuns tot in fimulet: “Criza=oportunitate pt ceva nou, noua ordine fara granite armate, etc”

 3. Ecuatia e simpla. Exista doar doua alternative: oamenii pot fi uniti in virtutea unei constiinte comune sau, daca nu sunt uniti asa, nu pot decat sa fie uniti prin forta (independent de faptul ca nu poseda o constiinta comuna). Prin forta capitalului si a statului/structurilor de guvernare suprastatale. Atunci cand 2+2 = 4 azi si 5 maine, = 4 pentru unul si 5 pentru altul, pe oameni nu-i mai uneste decat forta care-i guverneaza. Ca atare, pe masura ce se promoveaza “diferenta” care sparge societatea in atatea lumi cati indivizi exista, forta capitalului si a statului ocupa tot mai mult spatiile pe care candva le ocupa societatea (societatea oamenilor, nu a “resurselor umane”), devenind noul ciment care-i tine pe oameni impreuna. Mai mult, fara o constiinta colectiva, actiunea colectiva, si mai precis, rezistenta, devin imposibile. Nu degeaba toate credintele religioase majoritare sunt expediate din spatiul public in spatiul privat in timp ce “diferenta sexuala” este adusa din sfera privata in mijlocul cetatii. Si nu degeaba finanteaza marile corporatii activismul homosexual. Astfel, postmodernismul cu ale sale revendicari identitare – “dreptul la diferenta” – reprezinta prin definitie ideologia capitalismului global.

 4. ce se intampla in Siria suna si pentru Romania: divide et impera!
  Si cine i-a chemat defapt pe americani sa faca ordine? Sa prefere ceva pentru altcineva? Ar trebuie sa prefere deocamdata pentru ei ca au o “democratie” facuta cu drone si ajutata de terorism (real de data asta)!

 5. Antagonia nu este, de fapt, intre haos si ordine, ci intre lege si faradelege, intre dreptate si ticalosie. Este nevoie de o dezordine exterioara care sa impinga pe neobservate omenirea spre dezintegrare duhovniceasca si morala. Haosul ordonat are ca model insusi iadul.

 6. Adevărul este, că H Kissinger ştie ce spune, el fiind alături de Z Brzezinski şi de alţi câţiva, artizanul lumii aşa cum o vedem noi în actualitate. Prin 1991, imediat după ce a luat sfârşit războiul din Liban (care a ţinut 17 ani de zile!), în care cele mai violente conflicte au fost între fraţi; iar când apetitul pt resbel scădea, israeliţii sau iranienii mai puneau gaz pe foc), un libanez mi-a spus, că H Kissinger i-a ameninţat pe arabi, după criza petrolului din ’72, că nu tb să se bucure prea tare pt victoria lor recentă, căci în curând zona va lua foc. Iar Beirutul, din Elveţia Mediteranei sau Perla din Est, a devenit o groapă de gunoi (am văzut valul de gunoaie ce se întindea pe kilometri întregi din coasta Meditreranei în dreptul Beirutului) şi un morman de ruine (nu numai în zona liniei verzi). În orice caz pierderea cea mai mare pt Liban a fost viitorul pe care îl avea ca şi asigurat.
  Ori la scară planetară se întâmplă acum exact ceea ce s-a întâmplat în Liban atunci. Iar tânărul de atunci H K are acum o experienţă mult mai vastă. Aşa că să ne rugăm Dumnezeului nostru, ca să ne ferească ce acesta şi de complicii lui, iar modul cel mai nimerit ca să ne ferim noi, este de a nu răspunde cu rău răului pe care ni-l fac fraţii noştri.

 7. Ceea ce va trebui sa se intample, se va intampla.
  Noi suntem prinsi la mijloc si fara alta posibilitate de scapare colectiva.

  Singura scapare este credinta, si mantuirea proprie pe care Dumnezeu nu lasa sa o influenteze nimeni, chiar daca ea se numeste mucenica, martira sau in vreun alt fel.

  Deci chiar daca facem un exercitiu de imaginatie si incercam sa gasim solutii la aceasta menghina care ne strange din ce in ce mai tare, scenariile ar fi dupa mine urmatoarele :

  – o ¨primavara¨ care din punct de vedere al legitimitati internationala nu si-ar gasi sustinerea, deci fortele de ordine nu s-ar alatura ¨rebelilor¨ si ca urmare nu ar aduce decat un haos sangeros
  – cea dea doua varianta (si ultima) impasibilitatea, si deci acceptarea unor legi pe care le dau alesii nostrii tot mai mult impotriva noastra.

  Cu alte cuvinte daca noi nu facem nimic ei vor da legile de care au ¨internationalii¨ nevoie, iar daca facem ceva suntem ¨rebelii¨ care nu se supun ordinii de drept a statului, si care merita si trebuie educati de jandarmi sau armata in functie de cata galagie fac.

  Deci unde ar fi scaparea daca nu cea in credinta din sufletul fiecaruia, si speranta la Dumnezeu.

  Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne mintea !

 8. @Al. Racu:

  Corecte observatii.

 9. Pingback: update – Coperta The Economist: MARSUL PROTESTELOR A CUPRINS INTREAGA LUME - Recomandari
 10. Pingback: Henry Kissinger: “BALCANIZAREA” SI DESTRAMAREA SIRIEI AR FI CEL MAI BUN REZULTAT | Lupul Dacic
 11. Pingback: MASACRU in Egipt [VIDEO]/ Protestele din TURCIA si inca un posibil raspuns pentru “MEGA-EXPERIMENTUL ORIENTAL”: catre DEZMEMBRAREA STATELOR MUSULMANE sau planul Greater Middle East - Recomandari
 12. Pingback: Aldous Huxley: REVOLUTIA FINALA sau cum sa-i faci pe oameni SA-SI IUBEASCA ROBIA - Recomandari
 13. Meanwhile in Siria:

  (1) 14 iulie Pakistan Taliban set up camps in Syria, join anti-Assad war

  The Pakistani Taliban have set up camps and sent hundreds of men to Syria to fight alongside rebels opposed to President Bashar al-Assad, militants said on Sunday, in a strategy aimed at cementing ties with al Qaeda’s central leadership.

  http://www.reuters.com/article/2013/07/14/us-pakistan-syria-taliban-idUSBRE96D02V20130714

  (2) 22 iulie Al Qaeda militants flee Iraq jail in violent mass break-out

  Hundreds of convicts, including senior members of al Qaeda, broke out of Iraq’s Abu Ghraib jail as comrades launched a military-style assault to free them, authorities said on Monday.

  Ghici unde vor merge evadatii astia…trebuie ca e mare inghesuiala zilele astea pe vechiul drumul catre Damasc.

  (3) 21 iulie
  Aripa armată a Hezbollah, pe lista UE cu organizaţii teroriste
  http://www.mediafax.ro/externe/aripa-armata-a-hezbollah-pe-lista-ue-cu-organizatii-teroriste-11137972

  Israelul salută decizia UE de catalogare a aripii militare a Hezbollah drept organizaţie teroristă
  http://www.mediafax.ro/externe/israelul-saluta-decizia-ue-de-catalogare-a-aripii-militare-a-hezbollah-drept-organizatie-terorista-11139090

  Statele Unite salută decizia UE de introducere a Hezbollah pe lista entităţilor teroriste
  http://www.mediafax.ro/externe/statele-unite-saluta-decizia-ue-de-introducere-a-hezbollah-pe-lista-entitatilor-teroriste-11140650

  “Introducerea Hezbollah pe lista neagră a Uniunii Europene va avea un impact direct asupra capacităţii de operare în Europa. În contextul în care Hezbollah a accentuat susţinerea pentru regimul brutal condus de Bashar al-Assad şi încearcă să îşi extindă influenţa colaborând cu organizaţii criminale şi teroriste, un număr din ce în ce mai mare de guverne recunosc Hezbollah ca fiind organizaţia teroristă şi destabilizatoare care este”, a subliniat Kerry.

  Ce se mai saluta baetii astia intre ei, parca ar fi intelesi, uniti in cuget si simtiri. De notat ca pana ieri “Mişcarea şiită libaneză Hezbollah era deja considerată organizaţie teroristă de Statele Unite, Marea Britanie, Olanda şi Australia.

  Stirea numarul (2) este deosebit de importanta, vad ca a scapat mediafaxu-lui, probabil erau inca ocupati cu numarul (3). Nu pot sa nu-mi exprim uimirea si uluiala in fata unei atari reusite a militantilor Celulei care practic au intrat ca prin branza in cea mai bine pazita si notorie inchisoare din Iraq, Abu Ghraib.

  Sigur, dupa ce mi-am revenit din soc si groaza, am pus cap la cap cateva chestiuni conexe, ilustrate pe scurt mai sus.

  Long story short, batalia din Siria se ascute, regimul al-Assad va rezista din ce in ce mai greu asaltului din moment ce SUA isi permite, iacata, sa “elibereze” sute de membrii ai Celulei, gazduiti pana mai ieri la Abu Ghraib.
  Intre ei, figuri de seama, lideri conducatori de care este probabil foarte mare nevoie pentru a coagula multitudinea de militii si forte ale rebelilor de pe frontul sirian.

  In acelasi timp, se da o lovitura Hezbolahului, via UE, menita sa le limiteze capacitatea de miscare si operare.

  Bottom line, batalia intre shiitzi si sunitzi ia amploare, pe frontul sirian, in Iraq si nu numai. Si, avand in vedere contextul si implicatiile, asta nu-i tocmai genul de veste buna, nu-i asa?

 14. Pingback: IMPERIALISM BUDAPESTAN DEZLANTUIT. Vicepremierul maghiar Semjen Zsolt: UNGARIA SPRIJINA AUTONOMIA CU TOATA GREUTATEA SA. Zsolt deplange TRATATUL TRIANON si REFUZA DIALOGUL CU JURNALISTII ROMANI/ Oficial al MAE: intalnirile de la BAILE TUSNAD sunt ca o SED
 15. Pingback: Era tulburarilor sociale: MACEL la Cairo/ PROTESTE in Tunisia/ NEMULTUMIRE ENDEMICA in Bulgaria - Recomandari
 16. Pingback: ATACUL FINAL? SUA isi mobilizeaza FORTELE in Mediterana pentru eventuala INTERVENTIE MILITARA IN SIRIA. Pretextul: presupus atac al regimului ASSAD cu ARME CHIMICE - Recomandari
 17. Pingback: Rusia avertizeaza: o interventie militara in SIRIA va avea consecinte “EXTREM DE GRAVE”. Sua ia in considerare un “ATAC LIMITAT” - Recomandari
 18. Pingback: ACORD INTRE RUSIA SI SUA PRIVIND CRIZA DIN SIRIA/ Rusia isi trimite in continuare navele in Mediterana [VIDEO]/ HARTA DESTRUCTURARII ORIENTULUI MIJLOCIU, PUBLICATA INCA DIN 2006. “Secolul urmator va fi american, unul al tulburarilor, violent. Nu va
 19. Pingback: (video): GAZELE DE SIST POT SA DECLANSEZE “REVOLUTIA” LA CARE VISEAZA UNII? GRAV: Rugaciunea “TATAL NOSTRU” huiduita de o parte din manifestantii “ecologisti” din Bucuresti. CIOCNIRI GRATUITE CU JANDARMII, OBSCENITATI,
 20. Pingback: (video): GAZELE DE SIST POT SA DECLANSEZE “REVOLUTIA” LA CARE VISEAZA UNII? GRAV: Rugaciunea “TATAL NOSTRU” huiduita de o parte din manifestantii “ecologisti” din Bucuresti. CIOCNIRI GRATUITE CU JANDARMII, OBSCENITATI,
 21. Pingback: ORDINEA NEO-IMPERIALISTA. Agenda si articulatiile noului hegemon mondial. OAMENII DIN SPATELE CORTINEI - Recomandari
 22. Pingback: POLITICA PAMANTULUI PARJOLIT: strategia IMPERIULUI ATLANTIST fata de ROMANIA. Motivatii geopolitice pentru tratamentul de NEMILOASA EXPLOATARE COLONIALISTA la care este supusa tara noastra de “PARTENERII STRATEGICI” - Recomandari
 23. Pingback: TURCIA VREA RAZBOI CU SIRIA? Inregistrare cu oficiali turci care au planificat o PROVOCARE MILITARA pentru a justifica ATACAREA SIRIEI/ ERDOGAN rezista scandalurilor si CASTIGA ALEGERILE LOCALE. Prima reactie fata de opozantii sai politici: “A VENIT
 24. Pingback: GRUPUL BILDERBERG pune din nou lumea la cale. Printre participanti, fost sef al NSA, seful FMI, Kissinger. Agenda discutiilor: Orientul Apropiat, Ucraina si… INTIMITATEA - Recomandari
 25. Pingback: CE SE AFLA IN SPATELE NIMICIRII CRESTINILOR DIN SIRIA SI IRAK? Balcanizarea Orientului Mijlociu si provocarea unui conflict al civilizatiilor - Recomandari
 26. Pingback: MAREA BRITANIE SE “BALCANIZEAZA”? Scotia – aproape de INDEPENDENTA/ Autonomia TINUTULUI SECUIESC incalca flagrant CONSTITUTIA ROMANIEI. Proiectul UDMR – TEXTUL INTEGRAL - Recomandari
 27. Pingback: Cotidianul The Guardian: “ADEVARUL A IESIT LA SUPRAFATA. CUM A CONTRIBUIT SUA LA DEZVOLTAREA STATULUI ISLAMIC DIN SIRIA SI IRAK”/ Fluviul EUFRAT – aproape secat de jihadistii ISIS | Cuvântul Ortodox
 28. Pingback: Oana Stancu (Zamfir): “ISIS-ul – o construcție naturala sau este FACATURA CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?”. Intrebarile incomode despre FINANTAREA ISIS si APARITIA ARTIFICIALA A CRIZEI REFUGIATILOR provoaca… panica printre ana
 29. Pingback: Fapte si istorii care contrazic MITOLOGIA terorismului islamist ca manifestare a unui RAZBOI AL CIVILIZATIILOR. Legatura dintre COLONIALISM, SCLAVIE si rapirile in masa practicate de BOKO HARAM in Nigeria/ O relatie speciala: SUA FACE ECHIPA CU AL QAEDA,
 30. Pingback: CARE SUNT SANSELE IZBUCNIRII UNUI RAZBOI MAJOR SI CUM NE VA AFECTA?/ “Lebedele negre” ale Orientului Mijlociu. SE VA CREA UN STAT SUNNIT IN SIRIA SI IRAK? Despre BALCANIZAREA Siriei si Irakului/ ISRAELUL SE TRANSFORMA INTR-UN REGIM EXTREMIST S
 31. Pingback: CARE SUNT SANSELE IZBUCNIRII UNUI RAZBOI MAJOR SI CUM NE VA AFECTA?/ “Lebedele negre” ale Orientului Mijlociu. Despre BALCANIZAREA Siriei si Irakului/ ISRAELUL SE TRANSFORMA INTR-UN REGIM EXTREMIST SIONIST-RELIGIOS?/ Alte previziuni 2016: CONF
 32. Pingback: Strategia imperiului: CREAREA HAOSULUI, NU OBTINEREA VICTORIEI, SI TRANSFORMAREA OAMENILOR IN MARFA | Cuvântul Ortodox
 33. Pingback: RAPORT ISTORIC al comisiei de ancheta CHILCOT privind RAZBOIUL DIN IRAK, care pune in lumina vinovatia fostului premier TONY BLAIR. MAREA DEZINFORMARE americano-britanica care a provocat UN MACEL INUTIL, ARUNCAREA IN HAOS A IRAKULUI si aparitia ISIS | Cuv
 34. Pingback: IN INTERIORUL GUVERNULUI INVIZIBIL: RAZBOIUL, PROPAGANDA, CLINTON SI TRUMP: “Trump este detestat de catre cei in pozitii de putere in SUA din motive care nu au nimic de-a face cu opiniile si comportamentul sau respingator” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare