Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani

28-09-2013 2 minute Sublinieri

vaccin_hpv

Programul privind vaccinarea gratuită anti HPV a fetiţelor a fost sistat de Ministerul Sănătăţii. Părinţii care au fetiţe cu vârsta între 11 şi 14 ani trebuie să se prezinte imediat la medic. 

Medicii de familie vor chema la discutii parintii fetitelor cu varsta intre 11 si 14 ani, pentru a le explica despre noul program de vaccinare a copilelor impotriva cancerului de col uterin, scrie bzi.ro.

Lista cu micutele care vor fi vaccinate gratuit in cadrul unui nou program finantat de Ministerul Sanatatii va fi inaintata de medicii de familie Directiei de Sanatate Publica. Necesarul de doze de vaccin HPV, care protejeaza femeile de virusul uman papiloma, va fi trimis la minister.

“Programul de vaccinare gratuita, care s-a derulat pana acum la fetitele cu varsta intre 11 si 12 ani, dar si tinerelor cu varsta intre 13 si 26 ani, a fost sistat. Practic, programul nu mai exista. Ministerul Sanatatii va incepe un nou program de vaccinare gratuita impotriva cancerului de col uterin pentru fetitele cu varsta intre 11 si 14 ani. Probabil vaccinarea va incepe in luna octombrie. Nu am primit inca toate datele de la Ministerul Sanatatii. Medicii de familie vor discuta cu parintii si cei care sunt de acord cu vaccinarea vor fi trecuti pe o lista care va fi trimisa la DSP. Astfel se va evita sa se cumpere mai multe doze si sa nu avem cui sa le administram. Vaccinul HPV va fi identic cu cel administrat in programul care a fost sistat”, a declarat Marius Voicescu, purtator de cuvant la Directia de Sanatate Publica Iasi.

Vaccinul HPV protejeaza impotriva a patru radacini de HPV: doua care cauzeaza leziuni genitale si doua care provoaca aproape 70 la suta din cazurile de cancer de col uterin. Medicii de specialitate spun ca peste jumatate din persoanele active sexual vor contacta acest virus la un moment dat.

Ce spune cercetatorul principal implicat in crearea vaccinurilor anti-HPV despre acestea? Si alte materiale despre nocivitatea acestui produs farmaceutic:


Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani

 1. “Medicii de specialitate spun ca peste jumatate din persoanele active sexual vor contacta acest virus la un moment dat.”

  PESTE JUMATATE? De unde il vor lua, din aer? Va fi un fel de pandemie, sau cum? Wow!!!
  Cum or fi ajuns la procentul ala? (presupunand prin absurd ca au facut si calcule!)

 2. Paralel cu “impornografierea” masiva si cu educatia sexuala trebuie facuta si profilaxia, nu? Daca partenerii ar fi stabli, recte sotii, nu ar fi nici un pericol. Dar de unde atata stabilitate?

 3. cata grija are guvernul de sanatatea poporului…. inchide spitale, introduce coplata, reduce nr. de paturi, taie banii de apa si sapun, de seringi si pnsamente, de hrana; te “anatemizeaza” daca n-ai asigurare, dar da vaccinuri gratis.

 4. Da, Cosmin asa este,

  Tatucul stat mana in mana cu corporatiile Farma, sa nu uitam 🙂
  daca cineva isi imagineaza ca aceste scheme de vaccinare pentru copii nostrii sunt cu bune intentii facute este chiar naiv, mai ales in secolul in care oamenii chiar au acces usor la surse de informare.
  Literatura straina de specialitate este plina de studii impotriva vaccinurilor. E doar asa o joaca cu parintii fricosi si neinformati care au incredere oarba in medici, inca, neluand in calcul ca si medicii sunt doar oameni , platiti de multe ori de industria farma de a inocula in mintile laicilor ideaa de vaccinare = siguranta, normalitate, protectie.

  Mai romani, simplii care chiar nu mai cititi macar, puneti-va macar increderea in Bunul Dumnezeu , care nu degeaba a creat omul, in forma sa actuala, l-a dotat cu un sistem imunitar neegalat de nici o alta creatie umana, un sistem imunitar care nici azi nu e pe deplin cunoscut. Vaccinurile nu inseamna protectie ci inseamna bani murdari, patati cu sangele copiilor nostri pentru corporatiile farma. Ce ar fi ca aceste corporatii sa inventeze in loc de vaccinuri, tratamente de vindecare a diabetului, a cancerului, leucemiei, boli nevindecabile, si sa lase in pace boli care nici nu mai exista, care asa ca si ciuma, holera, au disparut de la sine……….. Of, ce naiva sunt, dar asta nu ar fi deloc afacere pentru ele nu????

 5. Pingback: Oficiali din sistemul sanitar trag “SEMNALUL DE ALARMA”: tot mai multe persoane refuza sa-si VACCINEZE COPIII LA NASTERE - Recomandari
 6. Pentru a.ti vaccina copilul trebuie ndapărat să.i faci testul de inunitate. Asa se procedează în Europa. Eu am vaccinat fetita în 2010 si pe fondul imunitătii scăzute au apărut reactiile adverse “grave” adică a ajuns la paralizie. Diagnosticul fiind,,Encefalomielopoliradiculonevrită -postvaccinală” .Pe scurt i.a distrus sistemul neuromotor. Specialistii de la Institutul National de Neurologie-Bucuresti au recunoscut că fetita mea ar fi fost al 11 lea caz în România cu reactii adverse grave dar nu este specificat în prospectul vaccinului pt.că s.a considerat a fi un procent f mic si nu l.au mai luat în calcul.Deci părinti, faceti nişte teste înainte de a vă vaccina copii. Nu vă doresc să treceti prin ce.am trecut noi

 7. Pingback: FRANTA: vaccinul GARDASIL contestat. Plangeri penale pentru boli ca SCLEROZA IN PLACI, HIDROSADENITA, POLIMIOZITA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare