Cum va fi 2012? (I) ANUL DECISIV IN VEDEREA ATINGERII PLANURILOR ANTIHRISTICE?

3-01-2012 8 minute Sublinieri

RT/ Adrian Salbuchi: 2012, anul guvernului mondial

(traducere de A. N.)

Elita puterii globale, infiltrată în marile guverne, este hotărâtă sa ne impuna guvernul mondial mai degrabă mai devreme decât mai târziu. Sa trecem in revista 12 mega-procese – adevărate ”detonatoare” – pe care am dedus că ei le folosesc pentru a-și atinge scopurile.

Toate drumurile duc la Guvernul Mondial. Si acest lucru nu este o surpriza. Financial Times a subliniat această viziune într-un articol semnat de editorialistul sectiunii de afaceri externe – Gideon Rachman – publicat pe 8 decembrie 2009, al cărui titlu e destul de clar: ”Și acum pentru o Guvernare Mondială. Aceste obiective sunt sustinute de Comisia Trilaterală, CFR si inițiații Bilderberg – chiar și de către Vatican.

A conduce la nivel macro planeta nu este lucru ușor. Necesită o planificare strategică și tactică realizata de o vasta rețea think-tank aliată elitelor universitare importante, in care activează armate de academicieni, operatori, lobiști, agenti media și oficiali guvernamentali de interfață, toți fiind în mod generos finanțați de corporațiile globale și suprastructurile bancare.

Ei procedeaza, in acest sens, holistic, actionand în diferite etape, mișcându-se la viteze foarte diferite:

 • Detonatoarele financiare se mișcă la viteza luminii din cauza tehnologiei informaționale electronice care pot face sau desface piețe, cursuri valutare și țări întregi în doar câteva ore sau zile,
 • Detonatoarele economice se mișcă mai încet: a construi case, avioane, a produce mâncare, haine, a construi centrale și case, durează mai mult decât câteva luni,
 • Detonatoarele politice, legate de ”sistemul democratic”, instaleaza politicienii la putere pentru câțiva ani la rând,
 • Detonatoarele culturale necesită generații întregi pentru a fi implementate. Ne aflăm în situația în care Războiul Psihologic a atins ”înălțimi” fără precedent.

Managementul riscurilor acestui proces ia în considerare multele capcane și surprize ce pot interveni. Asadar, fiecare plan din fiecare domeniu de interes va avea cate un ”Plan B” – și chiar Plan C sau D – care pot fi implementate daca e nevoie.

12 Detonatoare pentru Guvernarea Mondială

Astăzi, Elita Puterilor Mondiale încheie globalizarea și ne introduce în Guvernarea Mondială. Parafrazând pe filozoful german Friedrich Nietzsche în ”Așa grăit-a Zarathustra”, aceasta implică ”… o periculoasă trecere, o periculoasă călătorie, o privire înapoi periculoasă, o șovăială și un tremur periculoase.”

Aceste 12 detonatoare sunt interconectate și incastrate într-o matrice foarte complexă și holistică, foarte flexibilă în tacticile sale, dar de neclintit în obiectivele sale strategice. Privită in ansamblu, imaginea care se dezvăluie arată că intregul este mult mai important decât suma părților sale.

1. Colapsul financiar.Din 2008, Sistemul financiar global continuă să funcționeze cu ajutorul aparatelor de ”susținere a vieții”. Ben Bernanke, Timothy Geithner și echipa de șoc economică din SUA – Rubin, Larry Summers și Goldman Sachs, CitiGroup, JPMorganChase care lucrează cu Bank of England și Banca Centrala Europeana nu au luat și nu vor lua nici o măsură de a ajuta populaţia şi economiile acestora aflate în dificultate. Ei doar au virat trilioane elitelor bancare, impunând mitul media conform căruia ”unele bănci sunt prea mari pentru a cădea”. De ce? Pentru că nu guvernele supraveghează, supervizeaza și controleaza pe Goldman Sachs, CitiCorp, HSBC, Deutsche Bank, JPMorganChase, ci este exact invers...

2. Crizele economice. Astăzi ”capitalismul extrem de distrugător” prăbușește economii regionale și naționale, reformatându-le în entități internaționale de muncă sclavagistă de tip gulag, pe care și un Iosif Stalin le-ar invidia. Ingrijorările noastre țin nu de economia reală a lumii (aproape intactă), ci de lumea falsă a finanțelor, băncilor și speculei.

3. Răsturnările sociale. Prăbușiri în Grecia, Irlanda, Portugalia, Islanda și – în viitorul apropiat – Italia, Spania și aiurea, declanșări de violențe sociale în creștere, chiar și în SUA și UK.

4. Pandemiile. Pregătiți-vă pentru și mai multe ”surprize gripale” care să ducă la vaccinuri obligatorii: o șansă discretă pentru […] testarea ”virusurilor inteligente” cu tulpini de ADN specifice. Sa fie vorba de viruși selectati pe criterii rasiale și etnice ca parte din campaniile de depopulare în masă?

5. Încălzirea globală. De vreme ce economia globală se prăbușește sub nivelul de creștere zero, liderii economici schimbă modelul de la expasiune la ”ajustarea” consumului. Vor deschide drumul către controlul deplin al societății viitoarele credite de carbon?

6. Mega-atacuri teroriste de tipul ”Steag fals. Elita deține acest as în mânecă pentru a declanșa noi crize ca scurtături către o guvernare mondială. Oare noi ”atacuri” gen 9/11 vor justifica viitoare războaie mondiale, invazii și genocide? O armă nucleară declanșată asupra unui oraș important va fi pusă pe seama ”dușmanilor” Elitei?

7. Război generalizat în Orientul Mijlociu. Chiar in momentul in care vorbim, forțe navale, bombardiere, armate întregi sunt gata să atace și să invadeze Siria, Iranul …

8. ”Accidente” ecologice/de mediu. Accidentul nuclear de la Cernobâl din 1986 a stârnit începutul sfârșitului URSS-ului, arătând lumii și Sovietelor înseși că Statul lor nu mai poate controla propriile facilități nucleare. Aprilie 2010 s-a confruntat cu catastrofa ecologică din Golful Mexico, prin scurgerile de țiței. Din martie 2011, Japonia și întreaga lume s-au confruntat cu un accident nuclear și mai mare la complexul nuclear Daiichi din Fukushima. A fost oare o înșelăciune?

9. Asasinarea unei personalități politice sau religioase care să fie pusă pe seama unui dușman de-al elitei. Mossad, CIA, MI6 sunt foarte buni la a face astfel de șmecherii mizerabile.

10. Atacuri asupra statelor considerate periculoase pentru pacea lumii, denumite ”Rogue States”- (Irak, Libia) care e următorul? Iran? Siria? Venezuela? Coreea de Nord?

11. Evenimente ”religioase” înscenate. Creșterea nevoii maselor de oameni pentru un sens al vieții lor le face a fi victime ușoare pentru înscenări de tip Hollywood, spectacole de tip holograme 3D care să orchestreze o ”a doua Venire”. O figură/persoană ”mesianică” manevrata electronic care să acționeze sincronizat cu obiectivele globale ale Elitei? Cine va îndrăzni să se opună lui ”dumnezeu” însuși?

12. Contacte înscenate cu extratereștrii. Și acestea ar putea fi în lucru, spre fabricare. De decenii întregi, mari categorii de populații au fost programate să creadă în extratereștri. Si în acest caz, prin tehnologiile de tip holograme, s-ar putea înscena ”o aterizare a unei nave spațiale” – pe peluza Casei Albe, bineînțeles subliniindu-se nevoia omenirii de a avea ”reprezentanți uniți/comuni” în fața extratereștrilor. E oare nevoie de o mai bună justificare pentru guvernarea mondială?

Ce au aceste ”crize” în comun? Încălzirea globală, pandemiile, ”terorismul internațional”, colpasul financiar, depresiunea economică, chiar și contactele cu extratereștrii? Toate conduc la convingerea că nu se pot soluționa de către un singur stat național, aceasta ”justificând” nevoia unei guvernări Mondiale.

2012: trebuie să stăm în alertă, să înțelegem evoluția lucrurilor în mod realist, așa cum ele sunt și nu așa cum Stăpânii televiziunii mondiale vor să ne convingă că sunt.

Adrian Salbuchi for RT

Adrian Salbuchi este analist politic, autor si lector, comentator la posturi de radio/TV dinArgentina.

www.asalbuchi.com.ar

Nota noastra:

Sinteza facuta de Salbuchi este interesanta si utila pentru a avea un fel de agenda prescurtata a “think-tankurilor” care se aduna laolalta ca sa mai discute despre viitorul lumii. Insa analiza sa este partiala, prea schematica, pe alocuri riscant de speculativa (vezi cum prezinta problema vaccinurilor sau cea a accidentelor nucleare).

Este interesant pentru ca scoate la bataie o ipoteza formulata si de altii, insa intr-un mod mai clar: anume, inscenarea unui eveniment “religios” de amploare, chiar inscenarea unei “a doua veniri” – ceea ce inseamna, practic, aparitia liderului “providential”, a falsului mesia, a lui antihrist. Se pare insa ca Salbuchi face parte dintre cei care cred ca falsul mesia va fi un soi de aparitie electronica si nu neaparat un om – ceea ce este gresit. E corect insa atunci cand spune ca aparitia unui astfel de fals mesia va fi insotita de cele mai mari si mai hipnotizante false minuni de vreodata, montate intr-o regie de tip Hollywood de ultima generatie – va fi, cum spuneam altadata, cel mai bun film facut de industria cinematografica ever.

Faptul ca antihristul va fățări pe Hristos pana intr-atat incat unii sa considere ca s-a realizat Parusia este confirmat si de profetiile noastre, ale Bisericii:

In vremea acestei perioade, făţărnicia lui Antihrist va merge atât de departe, încât nu numai că va dovedi toleranţă faţă de creştinism, ci chiar se va arăta preocupat de a-l ocroti. Intru cele din afară, se va sili să-L imite pe Hristos. Nefiind călăuziţi de inţelegerea duhovnicească a Bisericii, ci mai curând de înţelepciunea lumească, marea majoritate a creştinilor nu vor rezista până la capăt acestei înşelări şi-l vor socoti pe Antihrist ca fiind Hristos la a Doua Sa venire.

Monahii Mănăstirii Solovăţ au transmis un răspuns pe care Sfântul Zosima l-a dat fiului său duhovnicesc care l-a întrebat cum să-l recunoască pe Antihrist când va veni. Sfântul călugăr i-a dat acest răspuns precis:

„Când vei auzi că Hristos a venit sau S-a ivit pe pământ, atunci să ştii că acela e Antihristul.

Iar acest răspuns este şi mai exact:

Omenirea nu-l va recunoaşte pe Antihrist; îl va socoti ca fiind Hristos, îl va proclama drept Hristos… Insă nu va fi nici de trebuinţă, nici cu putinţă ca oamenii să-şi dea de veste unii altora despre Venirea (cea de a Doua) a Fiului lui Dumnezeu. El va veni fără de veste. Va veni întru atotputernicia Sa la toţi oamenii şi în întreaga lume în acelaşi timpSfântul Ignatie Briancianinov.

Nu putem sti insa daca aceasta inscenare, facuta cu ajutorul tehnologiei dar, mai ales, cu ”puterea satanei”, va avea loc in acest an. Sigur ca ”profetiile” colportate, filmele hollywoodiene, atitudini extreme ale unor conducatori politici ca cei ai Israelului si Iranului, sunt semne ca mult nu mai e, dupa cum se poate vedea si aici, unde aceasta asteptare antihristica este legata si de razboiul mondial:

PROFETII ANTIHRISTICE ALE NEOPROTESTANTILOR, MESIANISM IUDAIC SI VIZIUNEA ORTODOXA

*

Anul 2012 NU va fi, cel mai probabil, anul guvernarii mondiale. Sigur ca acesta este obiectivul, insa nu este intr-atat usor de atins si nu se pot arde etapele chiar atat de grabnic pe cat stapanitorii demonici ai lumii si-o doresc. Numai mintile schematice pot concepe scenarii atat de fixiste si pot stabili termene atat de precise. Lucrurile sunt ceva mai complicate in viata reala si depind… chiar si de niste factori in plus (Pronie), iar nu numai de agenda elitelor.

Spuneam la inceputul anului 2011 ca va fi anul in care tendintele deja vizibile in anii anteriori se vor perpetua, pana la un posibil crah.

indiferent de alura locala sau concreta pe care o vor lua evenimentele in desfasurare in acest an, un lucru este cert (atat cat poate fi omeneste cert): tendintele manifestate in anul 2010, sociale, economice, militare, se vor adanci in anul 2011. Criza statelor, convulsiile sociale, tensiunile militare geopolitice se vor manifesta si mai puternic in anul ce va sa vina.

Desi tendintele pe plan economic si al tensiunilor geopolitice s-au adancit, totusi crahul decisiv nu s-a produs.

Ei bine, daca 2011 a fost anul …continuitatii crizelor economice si geopolitice, anul 2012 e foarte posibil sa fie anul rupturii decisive. Fie ca va fi pe plan geopolitic – adica un razboi, initial local, fie ca va fi pe plan economic, ducand la un crah economic, anul 2012 pare a fi indeajuns de “incins” incat sa fie anul in care “se rupe pisica”.

Evolutiile arata insa ca e o probabilitate mai mare pentru izbucnirea unui conflict militar. Tensiunile din “dosarele” Siria si Iran sunt atat de mari, incat ori va exista o depresurizare, ori o explozie. In plus, tensiunile intre marile puteri sunt deja tot mai fatise.

Izbucnirea unui razboi ar fi si “detonatorul” care ar accelera toate procesele de formare a unei noi ordini mondiale. Mai mult decat o criza economica, razboiul rascoleste profund si cutremura din temelii lumea intreaga, asa cum a fost cazul marilor razboaie din sec. XX, care au antrenat, drept consecinte, sfarsitul unor ordini internationale si locale pentru a le inlocui cu altele.

Nu ar fi exclus ca anul 2012 sa fie similar anului 1938 dinaintea celui de-al doilea razboi mondial. Adica sa fie anul dinaintea razboiului, insa in care se petrec lucruri grave si in care e clar pentru toata lumea ca va urma un razboi. In 1938 au disparut state (Cehoslovacia, Austria au fost dezmembrate sau inghitite de Germania nazista), au inceput agresiuni militare, s-au delimitat tot mai clar taberele combatante.

In orice caz, pentru noi, romanii, se anunta viata grea, cu o putere nemiloasa fata de oameni, mai ales fata de cei saraci si bolnavi. Iar un razboi ne activeaza in postura ingrata de tinta pentru puterile combatante.

Iar pentru Biserica, poate ca va fi inceputul unor prigoane mai sistematice – si e posibil sa vedem ca staretul Efrem Vatopedinul, asa cum au spus multi, a fost doar primul dintr-o serie de capi simbolici ai Bisericii si ai monahismului, care sunt “vanati”.

Anul 2012 e foarte posibil sa insemne si anul diversionistilor pe toate planurile. Daca ei au lucrat pana acum, cu atat mai mult cand apele se vor tulbura si mai mult, provocand, cautand scandaluri cu orice pret, dezbinand si creand invalmaseala, pentru ca scopul diversiunilor, in Biserica, asa cum spunea parintele Adrian Fageteanu, este raspandirea duhului dezorientarii si al izolarii de Biserica – oaia ratacita de mica turma a lui Hristos este, astfel, mai usor de hacuit de “fiarele din trestii”.

Din toate acestea putem iesi teferi si biruitori insa numai cu HRISTOS, CU MAICA DOMNULUI si cu  BISERICA. Cu noi este Dumnezeu, cu adevarat, si in numele Lui pute indrazni si nadajdui, dar… NOI, OARE, CAT NE STRADUIM SA FIM CU ADEVARAT CU EL SI CAT DE MULT SUNTEM DISPUSI SA JERTFIM SI SA MARTURISIM, CA SA PUTEM SA NE IMPARTASIM DIN PUTEREA HARULUI SAU BIRUITOR?

Legaturi:

*

*

*


Categorii

Al treilea razboi mondial, Articolele saptamanii, Criza mondiala, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Papa (Papism), Polemici, conflicte, zelotism, extremism, provocari, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Teroarea "terorismului", Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “Cum va fi 2012? (I) ANUL DECISIV IN VEDEREA ATINGERII PLANURILOR ANTIHRISTICE?

 1. Foarte de acord ca anul 2012 NU este anul apocaliptic, dar ca foarte probabil daca nu chiar sigur ca se vor petrece alte evenimente grave cu directia spusa deja aici.

  Vreau sa mai remarc ca daca cineva se uita cu atentie la majoritatea acestor “detonari”, mai ales la cele cu privire la “tensiunile” acumulate intre state, va observa o nota de artificialitate, de lipsa de logica si de sens a multora dintre aceste asa-zise conflicte si tensiuni, cum este cazul Rusia vs. SUA sau China vs. SUA, care transpare dincolo de argumentele oficiale si de o analiza ingusta. sau cel putin asta este sentimentul meu dominant.

  Tot asa cum si criza economica/financiara a fost declansata artificial.

  Si totul este investmintat intr-un discurs, fie el econmic sau politic al carui principal scop este sa induca in eroare si mai ales sa distraga atentia.

  Poate nu intimplator in istoria scamatoriilor si a prestidigitatiei, cei mai buni au fost cei care veneau din aceeasi etnie care a sapat si sapa virtos drumul “de aur” al venirii Antihristului. Prestidigitatia are la baza manipularea si una din metode este distragerea atentiei audientei de la ceea ce se intimpla “pe sub mina”, de la ceea ce este cu adevarat important, spre ocuparea vizuala cu “artificii” flamboaiante, cu manifestari tipatoare dar de fapt goale de sens si de importanta.

 2. La multi ani duhovnicesti.

  Se pare ca cel rau se grabeste stiind ca nu mai are mult a-si face de cap.

  Sa ne intareasca Dumnezeu sa le rabdam pe toate din atatea directii fara sa ne fure somnul sau moleseala.

 3. @svm:

  La mult har!

  Da, lucrurile se precipita…

 4. @ Petra:

  Totusi toti acesti ani SUNT apocaliptici, din ce in ce mai… Si eshatologici, daca vrei. Asta nu inseamna ca este ULTIMUL al al lumii, ci inseamna ca face parte din perioada finala, a ultimelor evenimente, relatate alegoric (si) in Apocalipsa.

  Personal, si eu inclin mai degraba spre ipoteza artificialitatii si a marelui teatru planetar, in ceea ce-i priveste pe cei mari dintre puternicii lumii, nu pe micile slugi de prin fiecare loc. Insa nu inseamna ca nu pot exista si exceptii, si “defectari” de la rolurile atribuite sau ingaduite. Si nu inseamna ca Pronia lui Dumnezeu nu lucreaza, tainic, mantuirea noastra, chiar si prin acestia, chiar si (sau mai ales prin) MULTA suferinta. De acum incolo…

 5. Nici eu nu zic altfel.

  De altfel ar fi o blasfemie sa le acordam asa-ziselor elite capacitati dimiurgice, infailibile, de fac totum……defectari au existat si vor mai exista, cum spuneti voi.

 6. Si eu cred ca in acest an,probabilitatea unui razboi major se apropie de 99.99%.Ca elitele care conduc lumea sint nebune http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=13,nu mai incape nici o indoiala,daca vedem si ultimele legi care se voteaza prin USA si Europa,cu legiferarea torturii,crimei si detentiei nedefinite fara proces ( parca nici comunistii nu indraznisera asa ceva,nu stiu de nazisti ) zoofiliei,” casatorii ” gay,se dezbate acum poligamia in canada,pedofilia e in “progress “,din ce in ce mai multe filme si reportaje despre canibalism ( cred ca si aici se coace ceva ),terorismul de stat cu CIA,Mossad,MI6 si zeci de bilioane de dolari si experti si media este in floare(care este pus pe seama unor prapaditi,imbracati in pijamale si cu cutite,eventual kalashnikovuri ) care isi omoara proprii cetateni ( mai are cineva vreo indoiala dupa legile pe care le dau,ca nu sint in stare de asa ceva ? )…cred ca atit de nebuni au ajuns,incit sa provoace chiar si un razboi nuclear,gindind ca pot sa-l cistige.E adevarat ca si rusii,avind bani si vointa politica,incep sa se inarmeze masiv si sa descopere si noi arme letale,adica timpul s-ar scurge in defavoarea camatarilor mondiali,un santaj pe dos.

  Bine ar fi sa fim spovediti si impartasiti cit mai des,impacati cu totii,si cu dorinta de a merge in Imparatia Cerurilor,la noi Acasa.Cred ca pe multi dintre acestia ii va lua Domnul acolo,in timpul razboiului,ori ca sa nu mai vada ororile ce or sa vina,nici vicleniile puternicilor piperniciti ghebosi ai zilei,nici fata lui antihrist…si poate sa-i fereasca si de eventualele caderi din neputinta.

  PS:sper sa scriem La mult har,si la anul…si sa avem si unde sa scrie Doamne ajuta!

 7. Referior la anul 2012 am auzit interpretari in sensul ca ar fi anul in care s-ar naste Antihristul.

  Credeti ca ar fi prea departe de adevar aceasta interpretare?

 8. @Mircea:

  Noi nu am auzit de astfel de interpretari.

  Unii spun ca e posibil ca, dimpotriva, 2012 sa fie anul in care sa se arate la fata si sa inceapa propovaduirea, avand in vedere “profetiile mayase” ale sfarsitului de lume si inceputului de lume noua. Si mai degraba asta e posibil, desi deloc sigur, decat prima varianta.

 9. @sherlock_holmes:

  Bine ar fi sa fim spovediti si impartasiti cit mai des,impacati cu totii,si cu dorinta de a merge in Imparatia Cerurilor,la noi Acasa.Cred ca pe multi dintre acestia ii va lua Domnul acolo,in timpul razboiului,ori ca sa nu mai vada ororile ce or sa vina,nici vicleniile puternicilor piperniciti ghebosi ai zilei,nici fata lui antihrist…si poate sa-i fereasca si de eventualele caderi din neputinta.

  Subscriem.

 10. Nu stiu cat de bine e sa ne dorim moartea trupului cat mai degraba sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne orienteze pe calea cea mai ziditoare pentru noi si cat mai multi semeni, caci drumurile spre mantuire sunt infinit de multe chiar daca dureroase, stramte, oribile si imposibile din perspectiva unui duh lumesc actual! Sa ne rugam doar sa ne dea crucea fiecaruia ca sa meritam mostenirea Imparatiei. Citesc stiri pe zi ce trece tot mai ingrijoratoare pe site.ul dumneavoastra si asta ma duce la o atitudine prevazatoare si la o intelegere de ansamblu care ma duc la incredere numai in pronia cereasca,alternativa fiind spaima si des-sperarea. Si pentru aceasta ma rog mai mult iar pacea nu intarzie in sufletul meu drept pentru care Ii sunt recunoscatoare Domnului ca existati si v.am intalnit, si dumneavoastra pentru fiecare stradanie depusa pentru ajutorul nostru! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa aveti un an nou cu putere duhovniceasca, sanatate trupeasca si multe rasplatiri pentru tot ceea ce ne oferiti!

 11. Vreau sa relatez experienta de viata dramatica a unei rude duhovnicesti.E cantaret la o biserica din zona.Si-a pierdut vocea pentru ca in biserica era foc numai in altar.Locuieste la bloc,are sase copii si pentru el anul 2012 e un oarecare sfarsit.Sprijinit de cei apropiati se opereaza la Bucuresti,dar preacucernicul parinte nu isi menajeaza dascalul de sarbatori si problemele reapar.
  Cu ochii atintiti spre sfarsitul lumii riscam sa fim luati prin surprindere de sfarsitul nostru si a celor apropiati noua…

 12. @cristi_g
  pentru cazul pe care l-ai descris cu vocea pierduta, sa stii ca exista un remediu foarte simplu (remediu pe care-l stiu de la un profesor medic batran care a salvat pe cineva apropiat din familia mea avand aceeasi problema, deci e verificat) si anume: se ia un vas de vre-o 5 litri, se toarna aproximativ 1 litru de ceai de musetel foarte fierbinte (de pe foc direct), apoi se fac inhalatii de aburi pe gura si nas. Se va pune un prosop acoperitor deasupra capului care sa cuprinda si vasul cu ceai fierbinte, pentru a nu se piarde din volumul si puterea aburilor. Se sta asa in aburi la limita suportabilului vre-o 5 minute. Temperatura se regleaza pe loc lasand aburii sa mai iasa. Dupa aceea se sta cateva minute cu capul acoperit si nu se iese afara timp de o ora. Se poate repeta procedura dupa cateva ore. Practic in functie de gravitatea infectiei de la nivelul laringelui, persoana se va simti mult mai bine in maxim 2 zile. Multa sanatate !
  P.S. Daca a fost recomandata operatie chirurgicala sa nu se faca inainte de a se incerca acest tratament simplu si foarte eficient.

 13. Pingback: “Apocalipsa” UE-2012: “cataclismul EURO” (FITCH) si “catastrofa destramarii UE” (SOROS)/ GRECIA: situatie grava in SISTEMUL SANITAR/ Sistemul de pensii publice din Europa: BOMBA CU CEAS/ BCE+BANCI=LOVE (stiri economice)
 14. Pingback: Stratfor: 2012 va fi ANUL UNUI NOU INCEPUT SI AL REDEFINIRII ORDINII INTERNATIONALE - Razboi întru Cuvânt
 15. Pingback: “Previziuni” eurasiatice pentru 2012: TURCIA VA INCEPE RAZBOIUL IN VARA, UNIUNEA EUROPEANA VA FI AL PATRULEA REICH, APARITIA BLOCULUI TARILOR ORTODOXE - Razboi întru Cuvânt
 16. Pingback: Tema Forumului Economic de la DAVOS: MAREA TRANSFORMARE. FORMAREA DE NOI MODELE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare