MARXISMUL CULTURAL, INSTRUMENT HEGEMONIC AL ELITELOR CORPORATISTE. Marii Inchizitori in Probleme de Diversitate nu sunt agenti ai schimbarii, ci ai distrugerii/ MIHAI GHEORGHIU in Ziarul Lumina: “​S​untem cu toţii într-o situaţie foarte gravă. SE URMĂREȘTE INSTAURAREA UNUI REGIM IDEOLOGIC TOTALITAR”/ Tacticile neobolsevismului cultural: PARAZITAREA TEMELOR LEGITIME SI TRANSFORMAREA IN VEHICOL DE PROPULSARE A AGENDEI/ Școala, ținta ideologiei de gen

16-03-2018 7 minute Sublinieri

Cum au pierdut marxistii culturali in clipa in care au castigat

The American Conservative/ Gene Callahan

Fara o cultura sanatoasa, oamenii nu sunt marxisti naturali, ci legume de canapea.

William Lind descria originile marxismului cultural astfel:

Dupa terminarea Primului Razboi Mondial, marxistii europeni s-au confruntat cu o intrebare dificila: cum se face ca proletariatul din intreaga Europa nu a pornit la revolutie pentru stabilirea unei noi ordini, marxiste, asa cum le promitea ideologia proprie? Doi ganditori marxisti proeminenti, Antonio Gramsci in Italia si Georg Lukács in Ungaria, au gasit un raspuns: cultura occidentala. Muncitorii erau intr-atat de orbiti de cultura occidentala, incat acestia nu-si mai cunosteau interesele de “clasa” si nu mai puteau actiona. Deci inainte ca socialismul sa preia puterea, cultura occidentala trebuia distrusa. In 1919, Lukacs a ridicat intrebarea: “Cine ne va salva de civilizatia occidentala?”

Acest tel, de “salvare” a noastra prin distrugerea banditului – civilizatia occidentala, a fost urmarit printr-un atac multilateral. El a fost numit de catre activistul marxist Rudi Dutschke, “indelungatul mars prin institutii”. Civilizatia occidentala urma a fi eradicata prin subminarea graduala a familiei, a comunitatii locale, a bisericii, a scolii, si poate in mod deosebit a universitatii. Avortul la cerere, imixtiunea agresiva in autonomia locala, infiltrarea bisericilor de catre preoti radicalizati si slujitori ce propovaduiau revolutia in detrimentul crestinismului, inlocuirea curriculei pro-americane din scoli cu propaganda de stanga, si denigrarea standardelor de excelenta in artele umaniste prin catalogarea lor drept “hegemonie a barbatilor albi morti” sunt toate exemple ale acestui program in actiune.

Prin astfel de mijloace, proiectul distrugerii civilizatiei occidentale a progresat destul de mult. Deci de ce nu-si arunca proletariatul lanturile si nu se revolta?

Reformuland intrebarea, vom ajunge la raspuns: “De ce s-au alaturat corporatiile cu atata entuziasm proiectului de distrugere civilizationala al marxistilor culturali?”

In primul rand, cunoasteti vechiul aforism, “Daca la masa de poker nu stii cine-i tinta, tu esti aceea”? Daca ati raspuns la intrebarea de mai sus cu “Deoarece corporatiilor le pasa de aceste lucruri”, atunci, ei bine, dvs sunteti tinta. NBA joaca meciuri in China, unde oamenii sunt sclavi in ateliere. Chiar credeti ca au mutat meciurile din Charlotte, unde barbatii nu au voie in baia femeilor, dintr-o mare grija pentru drepturile omului?

Multe dintre corporatiile cele mai orientate catre “justitia sociala” au fabrici de productie in China. Marile banci sunt foarte bune prietene cu familia regala saudita, compusa din indivizi care executa homosexuali. As zice ca asta e putin mai serios decat refuzul de a vinde un tort de nunta unui cuplu de lesbiene, dar ce stiu eu?

In general, celor din varful marilor corporatiilor nu le pasa de aceste lucruri, cel putin nu intr-un mod serios: ei urmaresc doar sa devina din ce in ce mai bogati si sa-si protejeze pozitiile impotriva oricaror potentiale amenintari.

Raspunsul corect la intrebarea noastra este acela ca, la un anumit moment, stapanii corporatisti au inteles ca pe masura ce distrugerea culturii occidentale progresa, oamenii deveneau nu agenti revolutionari ai schimbarii, ci consumatori pasivi de lături corporatiste si muncitori complezenti inghesuiti in cubicle-uri, hraniti cu lampi fluorescente. (Nu vreau sa sustin ca sefii si comitetele administrative ale corporatiilor sunt teoreticieni sociali sofisticati care au identificat in mod explicit aceasta conexiune, ci doar ca la un anumit moment au remarcat ca: “Hei! Treaba asta merge chiar foarte bine!”) Un punct esential in acest proces de invatare a fost probabil momentul in care corporatiile au aflat ca daca ofereau starurilor rock “anti-sistem” suficienti bani, acestia erau perfect fericiti sa faca reclama bauturilor racoritoare sau cardurilor de credit. Iar astfel de reclame, care ofereau versiuni reimpachetate ale “individualismului” si “rebeliunii” anilor ’60, erau foarte eficiente in vanzarea de produse, permitand mesajelor de marketing sa treaca neobservate pe sub radarul anti-corporatist al generatiei hippie.

Corporatiile au realizat ca fara o cultura sanatoasa, oamenii nu devin marxisti culturali, ci legume de canapea. Fara o familie extinsa, fara o biserica eficienta, fara o comunitate locala sanatoasa care sa le sustina vietile, oamenii nu formeaza celule revolutionare: isi cumpara o lada de bere sau isi reinnoiesc reteta de Xanax (n.tr. medicament antidepresiv) si isi petrec orele libere urmarind meciurile NFL, reteaua Lifetime si variate forme de pornografie. Aceasta existenta sedata si anosta este punctata de cateva “zile de festin”, precum Black Friday, cand cineva isi poate preda o mare parte din bani catre corporatii; Revelionul, cand cineva poate consuma multe substante vandute de acestea; Super Bowl, poate cea mai sfanta zi a consumerismului american, cand NFL ne spune ca nici macar nu avem nevoie de familii adevarate, deoarece “Fotbalul este o familie”. Sau, alternativ, putem vedea cum Walmart il coopteaza pe idolul anti-sistem John Lennon, spunandu-ne sa “Venim impreuna, [ca o familie]” (n.tr. versurile melodiei Beatles – Come Together)… la Walmart.

Si-ajungem astfel la o bogata ironie: marxistii culturali din diferitele domenii academice ce ocupa rolul de Mari Inchizitori in Probleme de Diversitate, actioneaza nu ca avangarda a proletariatului, ci ca soldatei nestiutori ai elitelor corporatiste.

traducere B.D. pentru Cuvantul Ortodox

***

„Să apărăm familia, libertatea de a fi creştini”

Ziarul Lumina/ Augustin Paunoiu

Căsătoria s-a realizat dintotdeauna între un bărbat și o femeie, printr-un acord care, prin natura sa, este rânduit pentru procrearea și educarea copiilor rezultați, precum și pentru unitatea și bunăstarea familiei. De aceea, poporul creştin nu trebuie să accepte ca statul să se transforme în agent ideologic şi politic anticreştin, la presiunea unor minorităţi ideologice şi sexuale, afirmă Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie. Potrivit acestuia, viaţa noastră nu se poate desfăşura în parametrii ideologici şi social-politici dictaţi de către minorităţi anticreştine, care dobândesc ilegitim o putere disproporţionată faţă de ponderea lor reală în societate.

Care sunt consecințele acceptării alternativelor la familie, precum şi la căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, pretinse azi ca normalitate pe plan social și general uman?

Căsătoria s-a realizat dintotdeauna între un bărbat și o femeie, printr-un acord care, prin natura sa, este rânduit pentru procrearea și educarea copiilor rezultați, precum și pentru unitatea și bunăstarea familiei. Cei care promovează „căsătoria” între persoane de același sex propun ceva ce neagă diferențele biologice, fiziologice și psihologice între bărbați și femei, ființe complementare care se completează reciproc prin căsătorie. De asemenea, ei neagă scopul principal, specific căsătoriei, și anume perpetuarea speciei umane și creșterea copiilor. Un copil aflat într-o astfel de căsătorie va fi întotdeauna lipsit de modelul a ceea ce înseamnă să fii mamă sau tată.

Prin legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, statul devine promotorul activ al acesteia: le cere funcționarilor publici să oficieze noile ceremonii civile, ordonă școlilor să le predea copiilor „normalitatea” acestei căsătorii și pedepsește pe orice funcționar public dezaprobator.

În sfera privată, părinții care obiectează își vor vedea copiii expuși mai mult ca niciodată acestei noi „moralități” și forțați să accepte acest lucru contrar voinței lor. Astfel de lucruri deja se petrec în unele țări. Legalizarea „căsătoriilor” homosexuale deschide ușa legalizării și pentru alte tipuri de „noi drepturi ale omului”. Aceleași argumente uzitate pentru a justifica recunoașterea „căsătoriei” între persoane de același sex pot fi folosite și pentru a solicita protecție legală pentru orice practici sexuale sau relații unde există consens: poligamie, relații incestuoase sau pedofilie, oricare alt mod de „legătură de iubire” pe care ar alege-o unii. În unele țări occidentale, există deja un curent în favoarea normalizării pedofiliei și poligamiei.

Ce înseamnă să negăm datul biologic, identitatea noastră de gen și să considerăm că, sexual, putem fi ceea ce dorim și simțim?

Revoluţia sexuală globală propusă nouă de anumite organisme internaţionale vizează schimbarea structurii de profunzime a fiinţei umane. Este un proiect gigant de reeducare culturală şi socială. Dictatul ideologic actual, al corectitudinii politice universale, spune că nu există o fire a lucrurilor şi nici creaţie, ci numai interpretarea noastră a faptelor, evenimentelor, ceea ce înseamnă că realitatea însăşi este o imagine care poate fi oricând deconstruită şi reconstruită la infinit. Cu alte cuvinte, nu există o natură a omului, există numai o „conservă” conceptuală care poate fi „umplută” cu orice. Astăzi accentul este pus pe emanciparea sexuală totală, pe reprimarea oricărei pudori, pe aneantizarea ruşinii, pe eliminarea oricărui tabu sexual sau moral.

Familia, în această interpretare, este o „închisoare” a omului, o limitare a libertăţii sale originare, familia trebuie deci abolită. Familia este celula care reproduce morala naturală elementară, dar şi pe cea creştină, deci trebuie deconstruită, refuzată. Copilul trebuie livrat statului, educaţiei dictate de acesta, educaţie ideologică, realizată împotriva familiei. Acestea nu sunt lucruri abstracte, ci purul adevăr, ceva ce a devenit loc comun, experienţă cotidiană în statele din Occident. Introducerea educaţiei sexuale în anii ‘70 ai secolului trecut a pregătit îndelung terenul pentru revoluţia sexuală de astăzi. Obiectivul îl reprezintă copiii, reeducarea lor, ruperea de morala familială, de religie. Avem exemplul clar în ceea ce deja am aflat cu privire la Barnervernet, o poliţie a statului menită să reeduce părinţii şi copiii, să facă ca şi cum copiii ar fi ai statului, doar temporar „concesionaţi” familiei.

Mai e posibilă salvarea identității de gen ca bărbat și femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii și a sfințeniei vieții?

​S​untem cu toţii într-o situaţie foarte gravă. Situaţia în care minorităţi agresive şi tenace, fără nici o legitimitate democratică, îşi impun agenda ideologică, nu atât societăţii, cât statului, pe care urmăresc să-l transforme într-un agent eficace al unei revoluţii antropologice de proporţii, fără precedent. Se urmărește, astfel, instaurarea unui regim ideologic totalitar, la o „teocraţie atee” a unei birocraţii rupte de orice responsabilitate politică, instaurată ea însăşi prin dictat administrativ şi juridic. Trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluţii. De data aceasta nu a proletariatului şi a partidului comunist ca mesia istoric şi ideologic, ci ca revoluţie a elitei tehnoştiinţei mondiale şi a elitei corporatiste mondiale. Trebuie să ne apărăm libertatea de a fi creştini, libertatea copiilor noştri, a familiilor noastre. Chipul României este chipul copiilor noştri. Dacă acest chip este sluţit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut. Pentru ei trebuie să stăm încă în picioare şi să afirmăm demnitatea de a fi liberi. A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire. A fi de nicăieri, a aspira la a deveni o fiinţă neutră, vidată de memorie, o fiinţă bionică, un element virtual al tehnosferei, înseamnă a aspira la ­neant. ​Pentru noi, creştinii ortodocşi, există ​Biserica rugătoare, există salvare şi sens al istoriei şi mila Mântuitorului care se pogoară asupra noastră şi a lumii întregi.

Ce presupune acest concept, invocat la orice pas în societate, cel de tole­ranță?

Conceptul de toleranţă şi toleranţa ca atare sunt manipulate într-un context ideologic bine definit, care este acela al „corectitudinii politice”. Toleranţa este astfel dreptul şi capacitatea unora de a impune orice şi obligaţia noastră de a renunţa la orice ne defineşte. Minoritatea vrea să devină normativă pentru majoritate, acesta este sensul toleranţei pentru agenţii corectitudinii politice. A nu tolera ştergerea propriei tale identităţi înseamnă a fi intolerant, în aceşti termeni. Totul este astfel trucat, printr-o abilă operaţie de schimbare de sens, cum fericit o numea cineva. Adevărul este că un creştin are nobleţea respectului pentru demnitatea fiecăruia şi milă pentru neputinţele tuturor, nu condamnă pe nimeni, dar nici nu se poate autocondamna la tăcere şi dispariţie din societate. Există o dreaptă măsură în toate.

Cum este posibil ca minoritatea să dicteze majo­ri­tății?

Întreaga campanie derulată până acum de Coaliţia pentru Familie în favoarea modificării articolului 48, alineatul 1 din Constituţia României​, nu este altceva decât exercitarea unui drept constituţional fundamental. Democraţia nu poate exista fără demos, fără popor, fără implicarea acestuia în viaţa socială. Constituţiile, legile sunt pentru oameni, trebuie să-i slujească pe aceştia, care vor să trăiască normal, să îşi poată iubi şi creşte copiii fără a-i expune la experimente sociale sau ideologice. Poporul creştin nu trebuie să accepte ca statul să se transforme în agent ideologic şi politic anticreştin, la presiunea unor minorităţi ideologice şi sexuale. Statul laic nu înseamnă un stat anticreştin. Viaţa noastră nu se poate desfăşura în parametrii ideologici şi social-politici dictaţi de către minorităţi anticreştine, care dobândesc ilegitim o putere disproporţionată faţă de ponderea lor reală în societate. Cum e posibil ca o minoritate de 1-1,5% să dicteze în întreg Occidentul regulile sociale şi morale, să schimbe datele fundamentale ale vieţii familiei, să ceară pedepse penale pentru cei care obiectează la acest dictat ideologic iraţional? Cum este posibil să închizi grădiniţe şi şcoli creştine doar pentru a satisface nevoia de discriminare pozitivă a unei minorităţi sexuale? Majoritatea a ajuns irelevantă, democraţia şi-a schimbat fundamentul, se bazează pe dictatura ideologică a unei minorităţi care ştie drumul către ţelul final.

***

Una din tacticile preferate ale noului socialism/bolșevism cultural este parazitarea unor teme și deziderate legitime

Stiripentruviata

de Cristina Popescu, Facebook

Una din tacticile preferate ale noului socialism/bolșevism cultural este parazitarea unor teme și deziderate legitime, valide și fără obiecții, pe care le folosesc ca vehicul. De exemplu:

Fie se bagă pe gât, la pachet, și un apendice cu miză progresistă
…pe lângă niște măsuri necesare și utile – ca pe vremuri punga obligatorie cu tacâmuri și oase lângă kilogramul de pulpă de pui.
Luptă UNICEF pentru protecția copiilor?
Luptă, dar la pachet intră și implicarea în campanii pentru educație sexuală de gen.

Fie se lasă, discret, pe undeva prin ce ni se oferă, un cui al lui Pepelea
…de care se vor folosi apoi ca să transforme liberalitatea în corvoadă.
E bine să stabilim că toate măsurile pot fi luate de părinți și de oricine numai în interesul superior al copilului?
E bine, dar standardul interesului superior îl definim și apoi îl re-definim noi, elitele progresiste.

Fie folosesc tactica darului grecesc (calului troian)
E bine să combatem violența împotriva femeilor și să încheiem o convenție internațională pentru asta?
E bine, da, numai că acolo introducem definiția genului ca fiind un construct cultural și necesitatea combaterii stereotipurilor de gen și băgăm virusul în organismul social și-l lăsăm să lucreze.

Metoda tacâmurilor obligatorii anexă la pachet, metoda cuiului lui Pepelea, metoda calului troian.

Prof Dr Alina Mirică – Școala, ținta ideologiei de gen

Vă invităm să urmăriți conferințe doamnei profesor Alina Mirică despre atacul ideologiei de gen asupra școlii din România, susținută la Galați în ziua de 11 martie 2018.

IDEOLOGIA DREPTURILOR COPIILOR – instrument de DISTRUGERE a FAMILIEI/ Expert UNICEF si activist al drepturilor copilului, condamnat pentru PEDOFILIE/ Partea intunecata a organismelor de PROTECTIE A COPILULUI/ Elevii din Focsani au facut exercitii de NON-BINARITATE cu un TRANSSEXUAL!/ Picatura de OTRAVA din CONVENTIA DE LA ISTANBUL

Cele 3 SOLUȚII de supraviețuire ale lui STEINHARDT – INTERZISE PE FACEBOOK DE NOUA POLIȚIE A GÂNDIRII/ “Trăim un Pitești încă soft…”/ DE UNDE VINE SI CINE FINANȚEAZĂ NOUL COMUNISM CULTURAL?/ Decelarea mecanismelor infernale de actiune ale IDEOLOGIEI PROGRESISMULUI: “Războinicii justiției sociale au transformat SOCIOPATIA într-o mișcare pentru drepturi civile”

ESENȚIAL DE VĂZUT: Ana Săcrieru și Vasile Bănescu la Trinitas TV despre RECONSTRUIREA IDEOLOGICĂ A OMULUI prin instrumentul otrăvit al EGALITĂȚII DE GEN – normativizarea juridică a enormităților prin CONVENȚIA DE LA ISTANBUL (video)/ “Catehismul transgender este obligatoriu și nu are vârstă de consimțământ”: TRANSGENDERISMUL – NOUA RELIGIE OBLIGATORIE DE STAT sau Zorii Noii Lumi Totalitare a Absurdului și Demenței care ne va afecta RADICAL pe toți/ REVOLUȚIA PRONUMELOR DE GEN – “NEWSPEAK”-UL ORWELLIAN DE COȘMAR este deja realitate!

Nou studiu sociologic: ROMÂNII SUNT CONSERVATORI SI NU VOR LGBT/ Noi informatii despre scandalul provocat de activistii ideologiei de gen in Focsani. INITIATORII EVENMENTULUI NU AU COMUNICAT, INITIAL, SCOPUL CONFERINTEI/ Invataturile TRANSGENDERULUI PATRICK catre ELEVII MINORI/ Respingerea categorica a CONVENTIEI DE LA ISTANBUL de catre confesiunile crestine din SLOVACIA

***

NESFANTA ALIANTA A CORPORATISMULUI GLOBALIST CU NEOMARXISMUL CULTURAL. Care este legatura intre transformarea familiei in “bun de consum” si redefinirea acesteia in sens homosexualist?/ SUB DICTATURA NOULUI COMUNISM. Conferinta Virgiliu Gheorghe (VIDEO)

DOMINATIA TERORISMULUI CULTURAL. Cum a transformat MARXISMUL CULTURAL America/ PLANNED PARENTHOOD – o industrie a mortii indreptata impotriva familiei. Acum si in România – sub numele de ”Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS)”

NOII BOLSEVICI SUNT PRINTRE NOI! Deputatul Daniel Gheorghe denunta OFENSIVA MARXISMULUI CULTURAL in România, anti-national si anti-crestin, prin noile trupe de ocupatie ideologica, “maestrii hipsterizarii societatii românesti”

Critica MARXISMULUI deghizat in CORECTITUDINE POLITICA. Jordan Peterson, profesor la Universitatea din Toronto, despre psihologia RANCHIUNII la activistii progresisti. De ce sunt PERICULOASE legile care impun folosirea pronumelor TRANSGENDER?


Categorii

Corectitudine politica/ Marxism cultural, Educatia sexuala, Homosexualitate, Ideologia genului, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “MARXISMUL CULTURAL, INSTRUMENT HEGEMONIC AL ELITELOR CORPORATISTE. Marii Inchizitori in Probleme de Diversitate nu sunt agenti ai schimbarii, ci ai distrugerii/ MIHAI GHEORGHIU in Ziarul Lumina: “​S​untem cu toţii într-o situaţie foarte gravă. SE URMĂREȘTE INSTAURAREA UNUI REGIM IDEOLOGIC TOTALITAR”/ Tacticile neobolsevismului cultural: PARAZITAREA TEMELOR LEGITIME SI TRANSFORMAREA IN VEHICOL DE PROPULSARE A AGENDEI/ Școala, ținta ideologiei de gen

 1. Conducatorii marilor puteri vor sa instaureze controlul si totalitarismul absolut sub masca unui nou razboi rece. Toata retorica belicoasa este falsa si are ca unic scop prostirea si controlul propriilor populatii (nu popoare, ca astea au cam disparut). In ciuda retoricii belicoase si a expulzarii reciproce a diplomatilor, Rusia s-a imprumutat cu 4 miliarde dolari din Anglia, prin vanzare de eurobonduri, chiar inaintea (re)alegerii lui Putin!
  https://www.rferl.org/a/russia-easily-selss-4-billion-dollar-eurobonds-despite-escalating-tension-with-britain-west/29105311.html
  https://www.bloombergquint.com/onweb/2018/03/16/russia-s-bond-sale-defies-u-k-spat-as-bids-reach-4-5-billion

  Deci cam astea au fost “sanctiunile” impuse Rusiei, care tocmai a declarat ca a inceput al doilea razboi rece (LOL).
  RUSSIA has declared via Twitter that Cold War II has begun.
  http://www.news.com.au/world/europe/how-cold-war-ii-could-play-out-now-that-russia-has-cryptically-declared-its-ready/news-story/7aff9b739343d2a0f009996ad6678636

  Acum patru ani, NY Times publica un articol intitulat “The New Cold War That Isn’t”, care spunea urmatoarele:
  Este profund greşit să ne închipuim că există o nouă confruntare între Vest şi Est. Nu este vorba de niciun nou Război Rece deoarece lumea nu se îndreaptă către o nouă confruntare dintre civilizaţii care să aibe la bază motivaţii ideologice.
  În timpul Războiul Rece principala ameninţare era cea de ordin ideologic, deorece comunismul vrea să ofere o alternativă pentru capitalism. La ora actuală nu există nici o ameninţare comunistă.
  Spre deosebire de interdependenţa economică actuală, în perioada Războiul Rece existau destul de puţine legături economice dintre Vest şi Est. O lungă perioadă a Războiului Rece, Moscova nici măcăr nu avea Bursă de Valori.
  Nici în timpul Războiului Rece, cele două superputeri, SUA şi URSS, nu s-au confruntat direct, preferând să folosească state terţe. Chiar şi în cazul atrocităţilor comise de sovietici în timpul Revoluţiei ungare din 1956 şi a celei din Cehoslovacia din anul 1968, SUA şi aliaţii occidentalii s-au limitat prin ale cataloga ca inacceptabile, iar apoi au ajuns să-se conformeze realităţilor. Totul s-a rezumat la o simplă retorică. SUA şi Europa de Vest nu erau dispuse să înceapă un război cu URSS, doar pentru a apăra statele din Europa de Est, ţinute sub controlul Moscovei.
  Situaţia a rămas neschimbată. Nimeni nu vrea să rişte o confruntare militară cu Rusia, chiar dacă Putin ar decide să anexeze jumătate din Ucraina, până la râul Dniepr.
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/cat-de-real-este-noul-razboi-rece
  http://www.nytimes.com/2014/03/22/opinion/the-new-cold-war-that-isnt.html

 2. America a fost avertizata de fosti comunisti, in 1948, asupra pericolului comunismului, dar lucrurile au mers inainte. A se vedea si ce putere uriasa avea Secretarul Trezoreriei (ministrul de finante), care lucra impreuna cu comunistii.

  HEARINGS REGARDING COMMUNIST ESPIONAGE IN THE UNITED STATES GOVERNMENT
  TUESDAY, AUGUST 3, 1948
  Mr. CHAMBERS. It is 10 years since I broke away from the Communist Party. During that decade I have sought to live an industrious and God-fearing life. At the same time I have fought communism constantly by act and written word. I am proud to appear before this committee. The publicity inseparable from such testimony has darkened, and will no doubt continue to darken, my effort to integrate myself in the community of free men. But that is a small price to pay if my testimony helps to make Americans recognize at last that they are at grips with a secret, sinister, and enormously powerful force whose tireless purpose is their enslavement.
  Mr. RANKIN. In other words, communism would make a slave of every American man, woman, and child excepting the commissars that dominated them; is that correct ?
  Mr. CHAMBERS. That is.
  Mr. RANKIN. And would close every Christian church in America?
  Mr. CHAMBERS. Well, the Russian Church seems to have some kind of unhappy existence.
  Mr. RANKIN. I understand, but you know that they closed every church in Russia and they were closed at the time you quit the Communist Party?
  Mr. CHAMBERS. It can be said quite simply that communism is completely atheistic and is the enemy of religion in every form.
  Mr. McDOWELL. I would like to observe to the committee that-referring back to Mr. White, who was surprised and shocked at the testimony given by Miss Bentley-that the Secretary of the Treasury has more skilled investigators and detectives and various people who are supposed to be able to develop information than any other department of the Government except the Attorney General; and it is passingly strange that this man could associate and be connected personally with this gang of international conspirators for as long a period as he was and then still not know what he was doing.
  http://www.famous-trials.com/algerhiss/654-8-3testimony

 3. Tineri cu varste intre 16 si 29 ani care declara ca nu apartin niciunei religii
  Cehia 91%
  Suedia 75%
  Ungaria 67%
  Rusia 49%
  Polonia 17%
  In the United Kingdom and the Netherlands 7 out of 10 young adults identify as having no religion. The highest share on non-religious youth was recorded in the Czech Republic where the share stood at 91 percent. Estonia came second with 80 percent while Sweden was third with 75 percent.
  https://www.statista.com/chart/13345/where-young-europeans-arent-religious/

 4. Un celebru colegiu de arte destinat exclusiv femeilor intentioneaza sa admita si studenti barbati care se simt femei si le cere cadrelor didactice să nu mai utilizeze cuvântul „femei” în sălile de clasă și să îl înlocuiască prin termenul de gen neutru „students”.
  Fondat în 1837 sub denumirea de „Seminarul pentru Femei Mount Holyoke”, colegiul și întemeietoarea acestuia, Mary Lyon, sunt considerați printre cei mai importanți inovatori în domeniul educației femeilor. Școala are astăzi 2.300 de studente venite din mai multe țări iar în 2011–2012, Mount Holyoke a fost una din instituțiile de educație care a dat cele mai multe Burse Fulbright.
  Any “biologically born female” can apply for admission, but only a “biologically born male” who “identifies as other/they/ze and when ‘other/they’ identity includes woman” and one who “identifies as a woman.”
  http://www.culturavietii.ro/2018/03/27/un-celebru-colegiu-american-pentru-femei-le-cere-profesorilor-sa-nu-mai-foloseasca-cuvantul-femei/

 5. Pingback: Daniel Gheorghe, DEPUTAT PNL: "Președintele Iohannis are datoria morală de a promulga în regim de urgență legea procedurală de modificare a Constituției. ROMÂNIA ESTE ÎNTR-UN EXERCIȚIU DE SUVERANITATE"/ Senatorul Titus Corlățean dema
 6. Feminista Hillary Clinton sprijina “lupta de clasa” intre sexe: i-a scris o scrisoare unei eleve de 8 ani in care o incurajeaza, dupa ce a pierdut la diferenta de un vot alegerea pentru presedintele clasei in favoarea unui baiat: “As I know too well, it’s not easy when you stand up and put yourself in contention for a role that’s only been sought by boys”
  https://www.washingtonpost.com/education/2018/12/15/hillary-clinton-writes-an-year-old-who-ran-class-president-lost-boy-i-know-too-well-its-not-easy/?noredirect=on&utm_term=.495cf5414e2f

  Cum o fi aflat Hillary de acest caz si de ce a tinut sa-l faca cunoscut lumii printr-o perspectiva sexista?

 7. Pingback: DICTATURA „DIVERSITATII” FACE NOI VICTIME. Israel Folau, exclus din nationala de rugby a Australiei pentru opiniile sale religioase/ Avertisment pentru un LIKE incorect-politic/ Jucator croat, OBLIGAT sa poate curcubeul LGBT/ Angajata a unei scoli din
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare