PROTESTE împotriva VACCINĂRII FORȚATE a populației. LANȚ UMAN PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE – duminică 29 octombrie, Piața Constitutiei, Bucuresti. COSTEL STANCIU (APC) remarca, justificat, “GRABA cu care a trecut de Senat acest proiect de lege” si cu care SE FORTEAZA SUSPECT ACCELERAREA PROCEDURILOR DE ADOPTARE SI APLICARE a masurilor brutale ale legii. CINE VREA SA NE JOACE LA RULETA RUSEASCA?

28-10-2017 8 minute Sublinieri

Pro Decizii Informate:

Proiectul LEGII VACCINARII FORTATE a intregii populatii a Romaniei (copii, tineri, adulti si batrani) este ILEGAL, NECONSTITUTIONAL SI ABUZIV: nu vom mai avea libertatea de a decide asupra sanatatii si corpului nostru!

Ia atitudine, protesteaza pasnic! Vino alaturi de noi sa formam un Lant uman in jurul Palatului Parlamentului!

Duminica, 29 octombrie 2017, ora 14. Piata Constitutiei, Bucuresti

***

APC România:

Lanț uman în jurul Parlamentului României organizat de 8 ONG-uri!

Votul pozitiv dat de Senat pentru LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII A COPIILOR ȘI ADULȚILOR, scoate încă o dată în stradă mii de cetățeni îngrijorați de încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților democratice

Duminică, 29 octombrie, ora 14.00, în Piața Constituției, va avea loc o nouă acțiune de protest a următoarelor organizaţii: Asociaţia Pro Consumatori, Asociaţia Pro Decizii Informate, Asociaţia Lion Mentor, Alianţa Părinţilor din România, Asociaţia Christiana, Asociaţia pentru Apărarea Dreptului la Proprietate şi Sănătate al Cetăţeanului, Asociaţia Învaţă să zbori şi Alianţa pentru Demnitate Naţională, având ca temă proiectul legii vaccinării, care a primit luni votul pozitiv al Senatului României.

Totodată, prin prezenta comunicare facem cunoscut opiniei publice faptul că în ziua de 31.10.2017, între orele:

  • 10.30 -11.30 se va picheta sediul ALDE,
  • 12.00 -13.00 se va picheta sediul PSD,
  • 14.00 -15.00 se va picheta sediul PNL,

     respectiv în ziua de 01.11.2017, între orele:

  • 11.00 -12.00 se va picheta sediul USR,
  • 13.30 -14.30 se va picheta sediul PMP,
  • 15.30 -16.30 se va picheta sediul UDMR,

acţiuni care se vor concretiza prin depunerea unui memoriu referitor la prevederile neconstituționale ale Proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România, votat în Senatul României și care urmează să fie dezbătut în Camera Deputaților. Precizăm că la memoriu au achiesat mai multe organizații. La pichetare vor participa între 15 și 20 persoane.

Proiectul de lege prevede vaccinarea obligatorie atât a copiilor, cât și a adulților, cu prioritate a personalului medical și din educație, fără o limitare a numărului de doze și fără testări prealabile. În plus, legea condiționează accesul copiilor în instituțiile de învăţământ de efectuarea unei scheme obligatorii de 8 vaccinuri.

Proiectul de lege prevede sancțiuni pentru cetățenii și medicii care au alte opinii decât cea acceptată oficial.

Pe lângă implicațiile etice și medicale, proiectul de lege are consecințe și la nivel financiar. Costurile implicate de vaccinarea propriilor angajați vor fi suportate de către angajatori, iar achiziția de vaccinuri este exceptată de la legea achizițiilor publice.

„Credem că dezbaterea asupra acestui proiect de lege cu implicații uriașe pentru societatea românească nu s-a încheiat. Aportul unei prese libere este esențial pentru a avea un dialog real pe acest subiect. Dacă libertatea asupra propriului corp este pusă în discuție, atunci și libertatea cuvântului este în pericol. Graba cu care a trecut de Senat acest proiect de lege,  precum şi declaraţia halucinantă a ministrului sănătăţii referitoare la finalizarea normelor metodologice de aplicare a unei legi care nu a trecut încă de Camera Deputaţilor şi cu atât mai puţin promulgată de preşedintele Republicii, ridică suspiciuni rezonabile cu privire la parcursul legal al acestui act normativ şi la existenţa unor interese de natură financiară. Declaraţia recentă a cancelarului Germaniei, doamna Angela Merkel, care se opune instituirii obligativității vaccinării în Germania, ar trebui să dea mult de gândit parlamentarilor români, membrilor Guvernului României şi preşedintelui Republicii în privinţa necesităţii obligativităţii vaccinării”, a declarat Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, președinte APC.

În urmă cu o săptămână au fost organizate acțiuni de protest în mai multe orașe ale țării, printre care amintim Constanța, Bacău, Timișoara, Craiova, Cluj, Iași etc. Chiar dacă numărul participanților din fiecare oraș nu a depășit câteva sute, este vorba de mii de oameni care realizează că o lege care dă dreptul statului să dispună de corpul unei persoane creează un teren propice instalării unui regim de tip totalitar în România. Așa cum regimul comunist a naționalizat proprietățile în 1948, în 2017 se pare că ne aflăm la un pas distanță de naționalizarea corpului uman.

Proiectul de lege încalcă mai multe articole din Constituția României și din Codul Civil, cu privire la dreptul persoanei de a dispune de propriul corp, dar și prevederi ale unor tratate intrenaționale la care România este parte. De asemenea, vine în contradicție directă cu Codul de Deontologie Medicală al Colegiului Medicilor din România.

În toate deciziile cu caracter medical, (…) interesul și binele ființei umane prevalează interesului societății ori al științei.” (Art. 4 din Codul de Deontologie Medicală al Colegiului Medicilor din România)

“O intervenție în domeniul sănătății nu se poate efectua decât după ce persoana vizată și-a dat consimțământul liber și în cunoștință de cauză.” (Art. 4 din Convenția europeană pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane față de aplicațiile biologiei și medicinei).

Reamintim că în România (ca și peste tot în lume), vaccinurile sunt înregistrate la Agenția Națională a Medicamentului; ca orice medicament, trebuie prescrise după o consultație medicală, de către un medic cu drept de liberă practică medicală. Fiecare vaccin este prevăzut cu un prospect în care sunt descrise foarte multe reacții adverse (nedorite):http://www.anm.ro/nomenclator/medicamente?dci=vaccin&page=15

“Vaccinurile sunt medicamente injectabile, sunt produse farmaceutice sofisticate, nu sunt bunuri de larg consum care să fie recomandate întregii populaţii fără nicio deosebire. În acest context, vaccinarea obligatorie ar însemna administrarea unui medicament întregii populații, sănătoase și bolnave deopotrivă, fie că are nevoie, fie că nu. La nivelul de cunoaștere medicală actual, nu avem însă metode să prevedem care persoane sunt vulnerabile și vor dezvolta efecte nedorite și care nu”, a declarat Dr. Anca Nițulescu, Doctor în Medicină.

De asemenea, este un fapt atestat de studii că vaccinurile nu sunt sigure. Pe prospectele vaccinurilor sunt enumerate multiple reacții nedorite, ce pot apărea după injectare. Unele dintre acestea sunt boli invalidante permanente: paralizii, encefalopatii (afectări ale creierului), comă şi chiar deces.

Vaccinul se doreşte a fi o metodă de prevenire a bolilor, care se administrează în primul rând persoanelor sănătoase. Un astfel de produs nu poate fi administrat fără discernământ întregii populaţii. Efectul este că se previne o boală infecto-contagioasă, dar se creează alte boli cronice, cu evoluție imprevizibilă.

Pentru că implică riscuri pentru omul sănătos, vaccinarea, ca procedură medicală obligatorie, încalcă jurământul lui Hipocrate.

***

Activenews:

Scrisoare deschisă a Alianței Părinților către Parlament împotriva vaccinării obligatorii: Guvernul comite o imensă eroare când încearcă să legifereze o astfel de lege care creează premisele unei dictaturi medicale și premisele unor abuzuri fără precedent

Un număr mare de părinți din România se opun obligativității vaccinării copiilor lor. La sfârșitul săptămânii trecute, au fost organizate în România marșuri împotriva inițiativei legislative curente din Parlament privind obligativitatea vaccinării copiilor.

Au fost organizate de mai multe organizații non-guvernamentale, între care și de Alianța Părinților din România.

Mii de persoane au participat la protestele care au avut loc la București, Constanța, Timișoara, Craiova, Sibiu și Cluj.

Alianța Părinților din România a dat publicității o Scrisoare Deschisă adresată Parlamentului în care își exprimă argumentele împotriva obligativității vaccinării copiilor și adulților:

„Ca și părinți, primul lucru care ne unește pe toți este Dragostea pentru Copiii Noștri! Ne dorim ca atât noi, cât și copiii noștri să ne bucurăm în România de o viață sănătoasă și demnă! Venim către dumneavoastră cu o chestiune care ne preocupă și ne îngrijorează în cea mai mare măsură, în calitatea noastră de părinți, pacienți și cetățeni ai României. Venim însă și cu speranța că, prin rolul dumneavoastră de reprezentant și voce a cetățenilor României, poate și de părinte dar în primul rând de OM, veți contribui decisiv la rezolvarea acestei chestiuni!

Așa cum știți, Guvernul României a înaintat Parlamentului un proiect de lege care propune vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților și sancționarea dură a cetățenilor care refuză să se supună sau să își supună propriii copii unui act medical care, așa cum întreaga comunitate medicală internațională este de acord, comportă riscuri pentru sănătatea și viața lor.

În calitatea noastră de părinți, pacienți și cetățeni ai României, acest proiect de lege ne îngrijorează în cea mai profundă măsură, din următoarele considerente:

Experiment. Obligativitatea vaccinării întregii populații a României nu poate fi privită decât ca un uriaș experiment uman, medical, social și chiar politic, ale cărui efecte negative se vor vedea atât pe termen scurt cât și lung, și de care vor fi responsabili cei care îl promovează, îl votează și îl implementează.

Greșeală. Guvernul României comite o imensă eroare când încearcă să legifereze obligativitatea vaccinării și o astfel de lege creează premisele unei dictaturi medicale și premisele unor abuzuri fără precedent. De ce? Pentru că vaccinurile nu sunt 100% sigure si nici eficace, pot declanșa cancerul și alte boli invalidante, pot cauza moartea subită. În acest acest moment, înainte de orice vaccinare (inclusiv a nou-născuților) în România nu se realizează un screening complet al pacientului și o investigare a istoricului medical al familiei sale cu două generații în urmă pentru a decide dacă persoana este, sau nu, potrivită pentru vaccinare cu riscuri minime.

Din punct de vedere social, proiectul legii discriminează copiii nevaccinați și adulții, din punct de vedere juridic este pur și simplu o catastrofă, chiar dacă unii o îmbracă în haine constituționale de gală. Din punct de vedere economic, costul este pur și simplu exorbitant. Din punct de vedere politic este un reflex al dictaturii, iar din punct de vedere uman poate fi cauza multor tragedii atât individuale și familiale, cât și pentru un întreg popor! Ne opunem! Ne opunem categoric proiectului Legii vaccinării obligatorii și oricărei forme de impunere a unor tratamente medicale întregii populații a României!

Nu suntem împotriva vaccinării. Suntem însă împotriva obligativității vaccinării.

De ce? Pentru că știm că vaccinurile au limite care le fac imposibil de prescris tuturor pacienților în mod obligatoriu, așa cum prevede proiectul legii. Am prezentat în această scrisoare o parte dintre aceste limite și puteți citi mai multe argumente în paginile următoare. Vă rugăm! Vă rugăm, stimați membri ai Parlamentului României, să respingeți Proiectul legii vaccinării obligatorii în integralitatea lui și să votați împotriva oricărui experiment medical, social, politic sau de altă natură care ne implică pe noi și pe copiii noștri!

Vot de conștiință. Acest vot nu este unul obișnuit. Prin implicațiile pe care le poate avea asupra vieții dumneavoastră, a soției dumneavoastră, a soțului dumneavoastră, a copiilor și nepoților dumneavoastră, ca și asupra fiecăruia dintre noi înșine, oameni obișnuiți și cetățeni ai României, adulți și copii, adolescenți și vârstnici este un Vot de Conștiință! Vă rugăm să îl considerați ca atare și să faceți toate demersurile necesare pentru respingerea Proiectului Legii vaccinării obligatorii.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Varianta Legii vaccinării votată de Senat poate fi descărcată și consultată aici.

  • Cristina Covali:

#ruletavaccinurilor# Dana Bocsan

– știați că daca refuzați cel mult un vaccin sunteți pasibil de amendă și închisoare?
– știați că dacă copilul dumneavoastră a făcut deja bolile copilăriei el va trebui vaccinat obligatoriu cu ROR?
– știați că cele din cele 35 de decese din mass media asociate rujeolei marea majoritate din ele au fost cazuri cu mai multe boli? printre care si HIV?
– știați că ROR este un vaccin obligatoriu ce vrea a preveni bolile copilariei care lasă imunitate pe viață?
– știați că injectandu-vă cu ROR se amănă bolile copilariei până în perioada adultă cand pot avea complicații mult mai grave?
– știați că vaccinul hepB administrat în primele zile de naștere e inutil dacă mama nu are hepatita B, dar va fi obligatoriu?
– știați că, conform unui doctor al Societății Naționale de Medicina Familiei vaccinul BCG nu eradichează boala?
– știați că poliomielita salbatică a fost eradicata, iar extrem de rarele cazuri sunt poliomielita cu virusul vaccinal?
– știați că exista studii care arată ca copiii nevaccinați sunt mai sanatoși ca cei vaccinați?
– știați că dacă apare un efect advers al vaccinării nici medicul, nici compania producatoare nu sunt responsabile? ci statul roman?
– știați că marea majoritate a persoanelor nu au rapelurile făcute la zi, deci sunt(em) ca și nevaccinați?
– știați ca vaccinurile sunt riscante?
cei care au creat legea nu știu…
– nu vreți să nu jucam ruleta rusească?

***

Ministrul Sanatatii Florin Bodog si viceprim-ministrul Marcel Ciolacu s-au vaccinat antigripal miercuri, la Forumul Pro-Imunizare, care are loc la Palatul Parlamentului, pentru a da un exemplu si pentru a-i indemna pe parinti sa-si vaccineze copiii, potrivit news.ro. “Vorbim de vaccinurile din schema obligatorie de vaccinare”, a declarat ministrul Sanatatii, afirmand ca “legea vaccinarii nu este despre obligativitate, ci despre copiii nostri”.

In cursul zilei de marti, prima transa de vaccinuri gripale au ajuns in Romania, potrivit lui Florin Bodog.“Prima transa va fi de 20.000 de doze, fiind distribuite direct la Directiile de Sanatate Publica, nu se vor mai opri nicaieri, si cand vom semna contractul pentru intreaga cantitate de vaccin ele vor fi transmise ca pana acum”, a transmis ministrul.

“Legea vaccinarii este o lege pentru copii, pentru protectia copiilor, este o lege pentru prevenirea bolilor care pot fi prevenite prin vaccin, pentru imbunatatirea sistemului de sanatate din Romania si a starii de sanatate a natiunii”, a afirmat Florin Bodog, care a transmis deja indicatii la Directiile de Sanatate Publica pentru ca dozele sa fie distribuite cat mai repede, iar prima faza de vaccinare va include personalul medical si pacientii cu risc.

Peste un milion de doze de vaccin antigripal vor fi achizitionate anul acesta, cantitate care va asigura necesarul. “In fiecare an a fost achizitionata aceeasi cantitate”, a precizat ministrul.

“Se lucreaza la normele de aplicare, practic nu vom astepta ca legea sa isi faca tot parcursul, noi vom fi cu normele de aplicare pregatite, cu toate ca initial in lege era prevazut un alt termen de aplicare colegii de la comisia de sanatate l-au scos (…) au dinamizat mult lucrurile, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog, intrebat daca este prea devreme ca cei responsabili sa se axeze pe normele de aplicare a legii vaccinarii.

Florian Bodog a afirmat ca  legea vaccinarii aduce modificari si in buget, “pozitive pentru Ministerul Sanatatii”.

“Legea nu este despre obligativitate, este despre copiii nostri. Am facut aceasta lege pentru a ne proteja copiii, pentru a ne proteja starea de sanatate a natiei, viitorul. Am doua fete si amandoua sunt vaccinate la zi si au facut si vaccinurile care nu sunt obligatorii pentru ca eu am incredere ca aceasta parte a sistemului de sanatate este foarte importanta si are rolul ei”, a subliniat Florin Bodog in deschiderea Forumului National Pro-Imunizare, care are loc miercuri la Palatul Parlamentului.

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor s-a declarat în favoarea vacinării obligatorii și susține că este necesar ca legea vaccinării să fie adoptată cât mai repede de către Camera Deputaților. În același timp însă deputatul PSD este de părere că ”avem nevoie de o amplă campanie de informare publică, în care posturile TV și de radio joacă un rol major în modelarea opiniei publice”.

“Legea vaccinării a trecut de Senat și trebuie adoptată cât mai repede de către Camera Deputaților. Susțin obligativitatea vaccinării, pentru că este vorba despre sănătatea generală a populației. Nu există negociere și nu există spațiu de manevră politică când e vorba de starea de sănătate generală a populației. Legea vaccinării este obligatorie, vaccinurile sunt intrumente medicale moderne. Trebuie să avem o amplă campanie de comunicare publică, în care posturile TV și de radio să fie actori principali, pentru a contrabalansa aberațiile și conspirațiile care sunt vehiculate în mare parte în mediul online”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București este de părere că o foarte mare parte dintre părinți sunt derutați pentru că se confruntă cu o mulțime de informații contradictorii, dintre care unele sunt false cu siguranță, iar obligativitatea vaccinării, în paralel cu o campanie de informare publică, vor restabili normalitatea în ceea ce privește acest subiect.

“Părinții sunt victime ale dezinformării sau intereselor unor grupări vocale în spațiul virtual. Acești oameni care profită de grija unui părinte pentru copilul lui sunt iresponsabili. Nu poți să negi, în 2017, beneficiile vaccinării. Trebuie să adoptăm repede legea, ca să restabilim starea de normalitate în rândul copiilor, și trebuie să-i informăm pe părinți în paralel, pentru a nu mai fi victimele unor informări false”, a mai spus Beatrice Tudor, care consideră că în egală măsură statul este obligat să exercite un control strict asupra calității vaccinurilor.

REPUBLICA NAZISTĂ ROMÂNIA. Reactii fata de votarea, la Senat, a VACCINARII OBLIGATORII. ”O lege cruda care nu lasa nici cea mai mica portita de scapare”. CE NE ASTEAPTA? IMPLICATII URIASE asupra drepturilor parintilor si drepturilor omului de decizie libera asupra propriului corp! “Se instituționalizează abuzul și violarea libertății fiecărui om născut in România”

LEGEA LIBERTICIDA SI ANTI-FAMILIE A VACCINARII OBLIGATORII A FOST VOTATA IN SENAT. Niciun vot impotriva, niciun amendament care sa imblanzeasca regimul sanctiunilor/ PROTESTE IN MARILE ORASE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Numarul participantilor – sensibil mai mare decat in protestele anterioare (Video)

VACCINUL CONTRA FAMILIEI/ Presedinta medicilor de familie din Cluj: NU RECOMANDAM OBLIGATIVITATEA VACCINARII/ Vaccinul impotriva Hepatitei B, care poate cauza scleroza in placi, pe lista vaccinurilor obligatorii?

Cum a aratat DEZBATEREA din COMISIA de SANATATE pe marginea proiectului LEGII VACCINARII (Inregistrare video). Dr. Pavel Chirila: „Nu poți să omori un om, ca să salvezi o țară”

21 PERSONALITATI IMPOTRIVA VACCINARILOR OBLIGATORII (Video)/ Un raport incomod tinut la secret: RISCURILE ALUMINIULUI DIN VACCINURI/ Predica Pr. Bogdan Vlaicu: Atunci când este risc, trebuie să fie libertate!/ DEZBATERI IN PARLAMENT: VACCINARE OBLIGATORIE PENTRU MEDICI?/ Halal asociatie pentru drepturile omului: APADOR CH sustine OBLIGATIVITATEA!

“Martiri fără voie”: una dintre CELE MAI SFASIETOARE si mai limpezi MARTURII ALE UNEI MAME, Aura Vodă, care si-a pierdut copilul, dupa 9 ANI DE SUFERINTA CUMPLITA in urma administrarii unui VACCIN DUPA NASTERE (video)/ PROTESTE IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII, prin care, practic, NI SE “NAȚIONALIZEAZĂ” TRUPURILE. Virgiliu Gheorghe arată pericolul PRECEDENTULUI INSTITUIRII CONSIMȚĂMÂNTULUI PREZUMAT: “Legea ne întoarce în anii 50!”

Actualizat cu interventiile lui VIRGILIU GHEORGHE si IULIAN CAPSALI (Video)/ RELATARI DE LA MITINGUL IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINURILOR/ Cateva observatii simple si necesare: LISTA VACCINURILOR – STABILITA NETRANSPARENT, RECUNOASTEREA EFECTELOR ADVERSE, FARA CRITERII/ Vasile Astarastoae: Cum ar fi posibil consensul in privinta vaccinarii

Guvernul modifica netransparent LEGEA VACCINARII. Parintii care refuza vaccinarea vor fi acuzati de “NEGLIJARE MEDICALA”, caz de interventie a PROTECTIEI COPILULUI/ Sponsorizari uriase si subraportate ale medicilor de catre industria farmaceutica

Jurnalistul RAZVAN DUMITRESCU a difuzat o ancheta a postului TV american CBS despre cum au fost ASCUNSE date despre VACCINUL ANTIRUJEOLIC

BOCANCUL STATULUI PE GATUL PARINTILOR/ De ce mor copiii in România? MORTALITATEA INFANTILA, AVORTURILE SI VACCINAREA OBLIGATORIE/ Rujeola si acoperirea vaccinala: date contradictorii/ ”Surprizele” proiectului LEGII VACCINARII: achizitii FARA LICITATIE, produse ”INOVATIVE” scumpe, sanctiuni draconice pentru parinti

Actualizare: Premierul TUDOSE face presiuni pentru inlesnirea DECADERII DIN DREPTURILE PARINTESTI. Cu pasi repezi catre un BARNEVERNET românesc/ REGIMUL SANCTIUNILOR DIN NOUL PROIECT AL LEGII VACCINARII OBLIGATORII/ Delir vaccinist: FUNERIU vrea ca opiniile anti-vaccin sa fie considerate INSTIGARE LA CRIMA/ DE CE ESTE VACCINAREA FORTATA O CRIMA? – pledoaria unui suporter al vaccinarii

SANCTIONAREA PARINTILOR PENTRU NEVACCINARE – de la AMENZI la DECADEREA DIN DREPTURILE PARINTESTI. Noile prevederi din proiectul de lege/ PREMIERUL TUDOSE INSISTA AGRESIV: parintii care nu vaccineaza sunt IRESPONSABILI; legea vaccinarii OBLIGATORII trebuie emisa PRIORITAR. Totodata, declara ca ”VREA SA CREADA” in calitatea VACCINURILOR IMPORTATE/ Replica medicului MIRCEA PUSCASU

VACCINAREA OBLIGATORIE – TOT MAI APROAPE DE TEROAREA TOTALITARA. Raportul ministrului BODOG, inca un PR pentru achizitii de la marile companii/ PRIM-MINISTRUL TUDOSE doreste nimic mai putin decat DECADEREA DIN DREPTURI A PARINTILOR CARE REFUZA VACCINAREA!/ DSP Suceava cere ELIMINAREA DIN RANDUL MEDICILOR a unui stomatolog care exprima OPINII ANTI-VACCIN si vrea implicarea BISERICII in dubioasa campanie care are ca pretext EPIDEMIA DE RUJEOLA. Si e doar inceputul…/ NOUA ORDINE VACCINATORIE sau decimarea populatiei in profitul BIG PHARMA?

PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII IMPINS INAINTE PRIN MANEVRE DUBIOASE/ Voci critice fata de proiectul Ministerului Sanatatii/ INTERVIU CU GHEORGHE PIPEREA (2)/ Vaccinare obligatorie ca-n Germania? Mai degraba fakenews la Antena 3/ PREA PREOCUPAT DE VACCINURI, BODOG A UITAT DE URGENTE. Acuzele doctorului Arafat si criza ambulantelor

IOHANNIS SUSTINE VACCINAREA OBLIGATORIE si descrie epidemia de rujeola drept “CATASTROFA”. Liderul PSD, Liviu Dragnea, ramane cu “REZERVE” privind OBLIGATIVITATEA/ Doi specialisti italieni acuza mai multe firme producatoare de VACCIN HEXAVALENT de neglijenta pentru NANO PARTICULE TOXICE in produs

DEZBATEREA LEGII VACCINARII – inca o bataie de joc din partea autoritatilor/ SERGIU MOROIANU ACUZA, DIN NOU, GANDIREA TOTALITARA A LEGIUITORULUI/ Avocatul Gheorghe Piperea: “Vaccinarea obligatorie e neconstituțională!”/ OFICIAL AL MINISTERULUI SANATATII: mare parte din copiii decedati de rujeola aveau afectari genetice grave

Ionut Mavrichi, purtator de cuvant al Patriarhiei, despre VACCINARE si OBLIGATIVITATE. “Militam foarte clar pentru DREPTUL parintelui de a DECIDE informat”

Atitudinea PATRIARHIEI ROMÂNE pe tema VACCINURILOR/ Mai bine de o treime din parintii din SUCEAVA ar fi refuzat VACCINAREA/ EPIDEMIA DE URA


Categorii

Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “PROTESTE împotriva VACCINĂRII FORȚATE a populației. LANȚ UMAN PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE – duminică 29 octombrie, Piața Constitutiei, Bucuresti. COSTEL STANCIU (APC) remarca, justificat, “GRABA cu care a trecut de Senat acest proiect de lege” si cu care SE FORTEAZA SUSPECT ACCELERAREA PROCEDURILOR DE ADOPTARE SI APLICARE a masurilor brutale ale legii. CINE VREA SA NE JOACE LA RULETA RUSEASCA?

  1. Pingback: LANT UMAN IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINURILOR (Video)/ Mesaj dur al medicului crestin PAVEL CHIRILA trimis parlamentarilor/ OPINIE aparuta intr-un BULETIN al COMISIEI EUROPENE: Legea vaccinarii ar trebui sa ofere protectie PERSONALIZATA copiiilor si sa
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare