“DE ACUM INAINTE PROFETIILE VOR DEVENI STIRILE ZILEI… Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda“- Mitropolitul cipriot NEOFIT despre nevoia de pocainta, CATASTROFELE NATURALE care urmeaza legalizarii pacatelor impotriva firii si SEMNELE apropierii ultimului RAZBOI MONDIAL: Atacarea Iranului de catre Israel si caderea lui Erdogan

11-06-2019 Sublinieri

Mitropolitul Neofit: Profetiile s-au terminat, de acum le vom vedea la stiri!

Fragment din a III-a sinaxa duhovniceasca cu IPS Mitropolit Neofit de Morfou, care a avut loc pe 22 Mai 2019 cu ocazia evenimentului sarbatoresc din Biserica Sfintii Constantin si Elena, Idaliou:

Intrebare: Ne puteti vorbi despre semnele vremurilor? Credeti ca a inceput numaratoarea inversa ca sa inceapa anul acesta razbiul turco-grec? (…) Ce se va intampla cu Cipru? Ce se va intampla cu lumea in general? (…)

Raspuns:

Uitati! Asta va mai spun, dupa care inchei. Mi-a spus un om al lui Dumnezeu, acesta despre care v-am spus mai devreme, care a facut rugaciune ca sa vada unde se gaseste Gheron Evmenie [Cuviosul Evmenios Saridakis din Creta], si i-a aratat Hristos ierarhia cereasca a sfintilor contemporani. Acesta [omul lui Dumnezeu amintit – n.n.] traieste undeva, nestiut de lume, nici nu il voi da in vileag vreodata deoarece avem nevoie de oameni sfinti ascunsi de lume. Si l-am intrebat cu durere cand am vazut ca platformele petroliere ale turcilor au ajuns in apele Ciprului – stiam de mult ca se vor intampla acestea, mi le-au spus sfintii, nu ca le-am vazut eu – si un coleg de-al dumneavoastra, ministru, a venit sa vorbim ca sa inteleaga cum vad oamenii sfinti cele ce se vor intampla. (…)

Nu va lasa Hristos Ortodoxia si elinismul sa piara, vom fi incercati ca sa ne lepadam cu totii starea pacatoasa pe care noi insisi am cultivat-o in noi. Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda. Si asta se va intampla odata cu al treilea razboi mondial in care toti se vor infricosa, chiar daca in Cipru si in Grecia nu va ajunge acesta, dar va ajunge la vecinii nostri. La unii vor cadea si bombe nucleare. Ganditi-va ca Cernobîl a afectat atata lume si avem atatea cazuri de cancer. Ganditi-va ce va fi daca vor arunca cu bombe nucleare rusii in Turcia – si o vor face – care este chiar langa noi, sau in Israel…

Pe mine, ceea ce m-a facut sa vreau cu tot dinadinsul sa vorbesc cu acest om, desi ma ocup de multa vreme de profetii, asa cum mi-au dat ascultare sfintii contemporani – pentru ca trebuie un episcop macar sa se ocupe de profetii, care sunt adevarate si care sunt mincinoase, pentru ca sunt si unele false. Peste tot se baga satana ca sa dea nastere la teama si necredinta… si a reusit. Azi avem si ierarhi care ironizeaza cuvantul profetic al Sfantului Paisie, unul din cei mai mari sfinti contemporani.

Deci, pe mine m-a ingrijorat, domnule primar, intentia fatisa a evreilor de a bombarda programul nuclear al Iranului. Asta ne-a spus un ascet din Creta, necunoscut multora, Gheron Theodor, care a trecut la Domnul acum trei ani. El ne spunea: Copiii mei, va veti bea cafeaua si veti auzi ca evreii au lovit programul nuclear al Iranului. Atunci vor incepe marile evenimente. Si, in aceeasi perioada, sau putin inainte, va cadea Erdogan. Astea vor fi semnele pe care le veti avea ca sa intelegeti ca incep marile evenimente.Acum, cand vad ca evreii fara nici un ascunzis au ca obiectiv sa loveasca in programul nuclear al Persiei si Trump slujeste acestui scop, inteleg ca cele de departe au ajuns aproape. Cat de aproape, nu putem sti, deoarece pocainta oricaruia dintre noi poate sa intarzie cat de putin aceste evenimente. Ca sa dea timp de pocainta mult-milostivul Hristos cator mai multi oameni pe Pamant.

Si l-am intrebat pe acest om al lui Dumnezeu: frate, tu ce zici? Si mi-a raspuns: “Parinte Episcop, am vorbit multe despre profetii pana acum, dar acum timpul profetiilor s-a terminat. De acum inainte, profetiile vor deveni stirile zilei. Le vom vedea la televizor si le vom auzi la radio. Este important sa intelegem care sunt adevarate si care sunt false.”

In ceea ce priveste locurile noastre, vom avea parte de 3 zile de actiuni de intimidare din partea turcilor – inca nu le-am avut (…). Stim ca se vor intampla, pocainta noastra s-a imputinat… Asta este intristarea Maicii Domnului care vrea sa inalte Ortodoxia, sa o duca in toata lumea si cere putina pocainta de la noi. Si parlamentarii nostri ce legi voteaza? Legi impotriva firii care, in Grecia si Cipru – ne-a spus Gheron din Creta, omul lui Dumnezeu -, vor aduce catastrofe naturale, pentru ca se va rascula natura toata. Se vor deschide brusc cratere in orase atat de mari ca se vor scufunda cladiri intregi. Vor fi cutremure neobisnuite din cauza faptelor impotriva firii pe care le facem. Acum a devenit periculos sa mai si vorbim impotriva acestora, ca daca zicem ceva in curand ne vor pedepsi cu inchisoarea, ca judecam oamenii…

Mai multe detalii nu vreau sa dau despre profetii. Noi, ca si crestini ortodocsi, sa avem in vedere aceste semne despre care am vorbit: caderea lui Erdogan, daca va fi politica sau biologica nu pot sa spun. Cei ce ii vor urma, vor fi fara scrupule, nu vor mai face politica, vor incerca sa indrepte greselile lui Erdogan, dar vor face mai mult rau Turciei. Ei vor inchide stramtorile de la Bosfor si falsii lor prieteni – rusii – le vor deveni dusmani peste noapte. Nu va ramane oras in Turcia care sa nu fie bombardat. Incepand de atunci vom avea si noi, cipriotii, rolul nostru in politica internationala. Daca cele 3 zile de foc pentru noi se vor petrece in timpul lui Erdogan sau nu, nu stiu. Dar le vom trece. Trebuie sa ne infricosam. Inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu. Sa ingenunchem, sa ne rugam si sa ne plangem pacatele, ceea ce va aduce multa binecuvantare in locurile noastre, binecuvantare pe care a profetit-o Hatziflourentsos: se va elibera Ciprul fara razboi. Si o alta binecuvantare pe care o vom trai va fi aceea ca se vor boteza foarte multi turci, atat in Turcia cat si in Cipru.  Deci noi, crestinii, care mergem la conferinte duhovnicesti, care mergem la privegheri, care ingenunchem si ne rugam noaptea – si daca nu o facem, sa incepem sa o facem, – noi, dragii mei, vom fi cei care ii vom catehiza pe acesti oameni, le vom vorbi despre Hristos si ii vom boteza. (…)

Sa fim smeriti si sa ramanem in Adevar. Daca Cipru doreste sa reziste in mijlocul acestor mari tulburari mondiale care vin in toata lumea, nu doar in Orientul Mijlociu… Daca v-as spune profetiile pe care le-am auzit despre America, jumatate din cetatenii americani ar fugi in lumea larga. Dumnezeu are pentru toate popoarele medicamentul potrivit spre vindecare. Totusi noi, rusii, românii, cei care suntem ortodocsi, ar trebui sa avem o atitudine duhnoviceasca mult mai profunda, atat conducatorii cat si cei condusi, atat credinciosii cat si cei mai putin credinciosi, ar trebui sa avem o alta calitate umana. Din pacate, nu avem aceasta calitate sufleteasca pe care o aveau inaintasii nostrii. Dumnezeu sa ne dea pocainta si sa fie milostiv cu noi pacatosii!

 

Legaturi:

Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU cheama la CURATIREA INIMILOR PRIN POCAINTA: “Problema nu sunt ceilalti, problema suntem NOI, pentru ca ne-a slabit credinta, dragostea dintre noi si catre Hristos… TOTI VOM FI SMERITI, si laicii si clericii, si politicienii, si oamenii simpli. Pentru ca trebuie sa se intample planul lui Dumnezeu si nu al oamenilor” (audio, TRADUCERE)

“SA INTELEGEM ORTODOX EVENIMENTELE care se intampla. SA VA RUGATI NU DOAR PENTRU GRECIA, ci pentru toate tarile despre care veti auzi ca vor trece prin propriile lor incercari in urmatoarele saptamani si luni – si vor fi multe acestea”. PREDICA MITROPOLITULUI NEOFIT al Ciprului in urma cumplitelor incendii din Peninsula Atica (VIDEO, TRADUCERE)

“HRISTOASE AL MEU, DA-MI RABDAREA SI CREDINTA SFINTILOR!” – Predici noi ale MITROPOLITULUI cipriot NEOFIT DE MORFOU (audio, text): “Trebuie sa stiti ca EXAMENELE INCEP! Trebuie cu totii sa fim gata de mari evenimente neasteptate”

MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou primește sfat de la o maică sfântă să ne îndemne la RUGĂCIUNI COMUNE LA ORELE NOPȚII, pentru a putea lupta cu duhurile de DISPERARE ȘI FRICĂ și pentru că… “țara noastră este în pericol și țările tuturor ortodocșilor sunt în pericol”

MITROPOLITUL NEOFIT (Cipru) despre SEMNELE VREMURILOR, apropierea Razboiului Mondial si a MARILOR CUTREMURE. Care sunt motivele pentru care ingaduie Dumnezeu nenorocirile si CE AVEM DE FACUT: “Nu Dumnezeu provoaca aceste probleme, ci pacatele oamenilor. IN ACESTI ANI, 2017 si 2018, INMULTITI RUGACIUNEA! Este foarte important sa fim gasiti in pocainta”

O noua predica a MITROPOLITULUI NEOFIT (Cipru): “2018 – UN AN CRITIC. RECUNOASTEREA IERUSALIMULUI DREPT CAPITALA A ISRAELULUI – PUNCTUL DE INCEPERE A CELUI DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL”. “Martiriul este o realitate contemporana cu noi. Se poate sa vina ceasul cel greu si deodata va trebui sa marturisim”. SA CULTIVAM POCAINTA, SA CEREM CREDINTA SI RABDARE!

Omilia MITROPOLITULUI CIPRIOT NEOFIT DE MORFOU la Inaltarea Sfintei Cruci: “Cand ne rastignim prin pocainta trupul si sufletul, vom avea dreptul la Inviere si ca persoane, si ca popor”. CEA MAI MARE PROBLEMA – NU CEA POLITICA, CI LIPSA SMERENIEI SI A LUCRARII DE CURATIRE A INIMII (si audio – gr.)

SFINTII PAISIE, PORFIRIE, IACOV, harisma profetiei si APRINDEREA OPAITULUI pentru oamenii contemporani – extras tradus din conferinta Mitropolitului NEOFIT DE MORFOU despre marii duhovnici greci canonizati ai secolului XX (si VIDEO)

Mitropolitul Neofit de Morfou: INVATAND SMERENIA LUI HRISTOS prin TACERE, SLUJIREA CELOR SUFERINZI, RABDAREA BOLII si RUGACIUNEA CU DURERE

PROFETIILE CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL despre Turcia, Grecia, Cipru si CUM INCEPE RAZBOIUL MONDIAL

Marturiile lui Athansios Rakovalis si Ierom. Grigorios Papasotiriou privitoare la PROFETIILE SFANTULUI PAISIE AGHIORITUL despre RECASTIGAREA CONSTANTINOPOLULUI, “CARDUL CETATEANULUI” si REZISTENTA IN ANII ANTIHRISTULUI

“Sa nu ne ingaduim naivitatea, sa nu dormim in opinci”. CLARIFICARI SI AVERTISMENTE NECESARE PRIVIND PROFETIILE SI FALSELE PROFETII APOCALIPTICE

“Situatia actuala poate fi remediata numai duhovniceste, nu intr-un mod lumesc”. Monahul MOISE AGHIORITUL despre PROFETICUL CUVIOS PAISIE si tendintele de rastalmacire a cuvintelor sale

Ce este si cum (nu) se citeste o PROFETIE ORTODOXA? Scurta lamurire pentru neavizati sau AMATORI DE SENZATIONALISM APOCALIPTIC

“Din Siria va incepe…”. Parintele Paisie Aghioritul despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (si VIDEO). PROFETII si apocrife despre DISTRUGEREA SIRIEI SI A DAMASCULUI. “Rugati-va neincetat!”

DIN PROFETIILE CUVIOSULUI AMBROZIE LAZARIS: “Vor veni ani grei, dar nu va temeti!”

Parintele grec ELPIDIE: “Va cer sa va rugati toti impreuna, sa faceti un lant al rugaciunii… Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi”

STARETUL SIMON ARVANITIS: “Va veni ziua cand nu veti avea loc sa ingropati mortii din nenorociri si boli si ii veti ingropa in gropi comune”

PARINTELE DIONISIE DE LA COLCIU: “Conducatorii lumii vor sa schimonoseasca firea omului. O SA FIE UN RAZBOI INFRICOSAT. Si acum o sa fie foarte multi mucenici. NU NE-A RAMAS ALTCEVA DECAT SA NE PREGATIM PRIN POCAINTA”

Parintele Serafim Rose: SEMNELE SFARSITULUI LUMII (III). Antihrist, Templul din Ierusalim, dezumanizarea, globalizarea… RISCUL ABORDARII GRESITE A SEMNELOR APOCALIPTICE

Despre EPOCA LUI ANTIHRIST si REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA “al doilea inaintemergator al venirii lui Hristos”. ILIE SI ENOH – PROOROCII DINAINTE SFARSITULUI LUMII

CE VREMURI TRAIM SI CUM SA LE INFRUNTAM? – Parintele Rafail ne raspunde (VIDEO)

Parintele Rafail Noica (si audio): TRAIM IN PERIOADA ESHATOLOGICA, A SFARSITULUI. Cu Primul Razboi Mondial a inceput o alta lume, iar azi “toate valorile crestine se desfiinteaza, toate uraciunile cele mai cumplite sunt moneda curenta”. DAR NU DA DRUMUL LA “BARA” NADEJDII!


Categorii

Al treilea razboi mondial, Mitropolitul Neofit de Morfou, Profetii si marturii pentru vremurile de pe urma, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

37 Commentarii la ““DE ACUM INAINTE PROFETIILE VOR DEVENI STIRILE ZILEI… Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda“- Mitropolitul cipriot NEOFIT despre nevoia de pocainta, CATASTROFELE NATURALE care urmeaza legalizarii pacatelor impotriva firii si SEMNELE apropierii ultimului RAZBOI MONDIAL: Atacarea Iranului de catre Israel si caderea lui Erdogan

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Admin
  Mulțumim pt acest cuvânt al mitropolitului ,plin de adevăr si har .
  Mulțumim ca țineți lumina aprinsa sa vedem pe unde suntem . Profețiile se vor împlini.
  Cu adevărat nu mai avem calitatea umană . Avem cea a dobitoacelor . Ba si ele fac cele ale firii , nu știu ce calitate mai avem . Ca si draci fac doar lucrul lor , numai noi am ieșit din afara firii .

 2. Bogdaproste fratilor!

 3. Daca pana acum ne-am tot infrumusetat imaginea de crestini ortodocsi cu tot felul de operatii estetice, se pare ca a venit vremea sa facem ceva mai mult – o operatie pe cord.

  “Pocainta oricaruia dintre noi poate sa intarzie cat de putin aceste evenimente” – iara si iara, pocainta.

  Ca sa fie clar pentru toata lumea, cauza cutremurelor neobisnuite ( si nu numai) sunt faptele noastre impotriva firii. Asta in primul rand pentru cei care citesc in stele (verzi) si studiaza fenomenul Haarp cu o ravna demna de ceva mai bun.

  Si eu vreau sa-mi exprim recunostinta penttu munca pe care o faceti si ma rog Domnului sa va rasplateasca cum stie El mai bine!

 4. Multumim, frati admini !

 5. Un lucru nu inteleg,ce lume va fi dupa un razboi nuclear?.

 6. Mii de multumiri ca ne mai aduceti acesti Sfinti contemporani si pofetiile lor in casele noastre. De luat aminte caci vremea s-a cam imputinat.

 7. @Gheorghe

  In urma cu doi ani, cred, cand am fost la Dna Aspazia Otel Petrescu ( cred ca penultima oara) am intrebat-o ce se va intampla cu Bucurestiul dupa rezboi. Mi-a raspuns ca va fi ras si mi-a aratat si cu mana, asa cum razi ceva. Ras mi-a spus!
  Si l-a intrebarea cum va fi lumea dupa acest razboi mi-a spus ca nici nu ne putem imagina macar. Mia zis ca nici ea nu isi poate inchipui. Oricum va fi total diferita fata de lumea pe care o stim si cu care n-em abisnuit pana acum.
  Oricum pocainta fiecariuia dintr noi mai poate amana catusi de putin interventia chirurgicala. Doar putin…….
  Aaaa si a mai spus ca va veni o perioada …dupa razboi…cand ortodoxia va straluci….dar nu mult timp.
  Doamne, ajuta!

 8. GHEORGHE
  Oare ce lume a putea fi ? Dupa cele 2 razboie mondiale in care au tras cu glontu , tunu si avionu , prapad a fost , ce putem deduce cand a trage cu racheta , atomica si nucleara ?
  Resursele vor incaiera statele . Lacomia . Mandria. Puterea . Vai de noi cand dementi se vor incaiera ..
  Nu degeaba se zice la liturghie/jertfa – pentru pacea a toata lumea . Nu degeaba mai sunt sfinti nesfintiti . Zicea Arsenie Boca ca – demult ar fi trebuit sa piarda lumea Tatal , dar Fiul – iubirea de tot omul – mereu se aduce jertfa mijlocind iertarea noastra..

 9. Eucred
  Oare cine ne-or rade ? Rusii ?
  Basescu intr-un interviu a zis ca cea mai grea decizie din viata lui a fost cea de instalare a scutului De-vesel . Asa ca am intrat in hora … si din hora asta , scapa cine mai poate .
  Ma intreb cum de Grecia va scapa fara daune majore . Cred ca i a pazit Maica Domnului cu sfintii de nu s-au bagat in hora ..
  Stiu ca rusii vor face pilaf Turcia .
  Numai ca nu stiu noi romani ce rol avem de ne fac praf Bucurestiul. Si cine ?

 10. @ Petru
  Rămâne de văzut și cu grecii. S ar putea să nu scape așa ușor. Cine va rade Bucureștiul nu știu și nici nu am mai întrebat. Mi a spus și că vom fi cuceriți de ruși, unguri, bulgari dar și de sârbi. Aceștia vor lua Banatul și mai mult de jumătate din Oltenia. Rămâne de văzut și în ce măsură se vor împlini. Eu, unul, cred că așa va fi.

 11. Si inca o interventie. Ma simnt dator intr-un fel sa spun ceea ce mi-a zis Dna Aspazia, acum ca tot veni ocazia! Mi-a spus ca nu vor fi afectate de norul (praful) radioactiv zonele de munte din moldova , muntenia si oltenie. mai putin carpatii de curbura, De ce…nu stiu si nici nu am intrebat. Ne-a spus (pentru ca nu eram doar eu, mai erau doua persoane cu mine) ca si la Cernobal, norul radioactiv ar fi omorat o treime sau jumatate ( nu mai stiu exact) din populatia lumii, dar Dumnezeu a trimis ingerii lui si au curatat cerul de radiatii. Asa va fi si in cazul acestor locuri de la munte ( Durau, Rarau, Ceahlau, Fagarasi, Buila). Dumnezeu, zicea Dna Aspazia , le va curata de praful radioactic si nu vor suferi .

 12. @eucred
  Focoasele actuale sunt bombe cu hidrogen, care dau foarte putin praf radioactiv, mult mai putin decat Cernobal!

 13. Profetiile astea contemporane……deh, ce sa zic……prea ne ambalam la fiecare eveniment…..Lucrurile nu merg spre bine. E evident. Dar nu mai ma impresioneaza naratii de genul ” se intimpla x in lume.deci .. sfarsitul e aproape”. Sfarsitul asta a fost mereu aproape de cind e lumea lume. Ca noi chiar traim in anticamera vremurilor din urma asta este adevarat…. acuma, cit de aproape sint acele vremuri…habar n-am si nici nu mi se pare foarte important sa stiu- in acest moment. Probabil doar inceperea unui razboi at fin cu adevarat evenimentul real care at anunta asa ceva. Insa pina atunci…..ramin altele mai importante

 14. Exista o profetie a par Irineu: La Man Ponor, pe camp, in jurul ei, multi credinciosi vor sta in ploaie si viscol dar nu se vor inchina lui antihrist.

 15. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-nicolae-tanase-in-culcarea-pe-o-ureche-ca-suntem-noi-un-popor-ales-vom-avea-un-sfarsit-ca-al-evreilor-noi-vom-fi-inlocuiti-de-ce-pentru-ca-nu-realizam-pe-ce-fel-de-pamant-stam/

  În ceea ce privește situația din România, nici nu este nevoie de profeții… Ceea ce a spus părintele Nicolae Tănase în interviul din linkul de mai sus, postat la vremea respectivă de frații admini, plus încă alte avertismente ale părintelui Nicolae Tănase puse aici pe site spre a noastră luare aminte, dar și alte avertismente ale marilor noștri părinți duhovnici de după ’89, au trecut pe lângă urechile noastre…
  Într-adevăr, lupta împotriva dreptcredințe, împotriva drepcredincioșilor români este deosebit de puternică (“toți dracii sunt acum pe pământ, nu mai sunt în iad”, spunea vrednicul de pomenire părintele Proclu Nicău), dar “omul, nobilă făptură/împodobit cu chip ceresc/azi nu mai vrea să ia aminte/la glasul cel dumnezeiesc.”(Sfântul Ioan Iacob Hozevitul).
  Toate imperiile, toate popoarele lumii, toate civilizațiile, au dispărut atunci când au decăzut în destrăbălări trupești, în păcatul desfrânării !!! Dar, nouă nu ne pasă de nimic, de parcă ceea ce s-a petrecut cu alții nu s-ar putea petrece și cu noi… Bunul Dumnezeu să ne lumineze pe toți cei care vrem să-l urmăm Domnului pe Cale… Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 16. Mi-ar fi fost de folos sa aflu ce se va intampla cu Romania si cu America. Din profetiile par. Paisie Aghioritul inteleg ca Grecia si Cirpul scapa, nu avem nimic clar despre Romania, dar nimic! Intrebarea care ma framata este daca vom mai continua ca neam. Sincer, ma tot framant sa aflu. Si daca grecii scapa, oare chiar noi sa disparem?!Ca n-or fi grecii aia de pus la icoana. Au sfinti, dar avem si noi, iar sfintii din inchisori inca n-au “rodit” ca sa zic asa. Stie careve ce va fi cu noi din sursa serioasa? Si pt ca traiesc in America, bineinteles ca m-ar interesa sa aflu ce va fi. Cine stie, poate asa ne vom re-intoarce.

 17. Mihaela
  Nu va mai frământați . As vrea sa zic ca vom dăinui ca neam , dar NU știu . Nu cred ca știe cineva . Cel puțin eu nu am aflat vreo profeție ca vom rezista/pieri ca neam . Doar aceea a par Arsenie Boca cum ca o ploaie de foc se va abate peste cei care ne vor ocupa ( in speța – rușii , unguri si bulgari ) . Cum bine zicea – Petra – altele is prioritățile acum . Nu disprețuim prorociile , dar ele se împlinesc la măsura/faptele omului . Cât despre America , bănuiesc ca mântuirea va fi individuală .. adică , scapă cine poate . Sa nu ne tulburam in inimile noastre . Cele care vin , sa le primim ca si Iov – Domnul a dat , Domnul a luat , fie Numele Lui binecuvântat . El – Hristos – e cu noi pana la sfârșitul veacurilor pământești , nădăjduim ca si după . Iar Numele lui are mare putere .
  Așa ca doamna draga , pomeniți mai des Numele Lui , in scurta rugăciune a călugărilor . Si incetuc , El va luminează si va alunga framantarea .
  Din România – țara noastră de glorii , de dor – 🙂 va salut . Doamne ajuta

 18. @ Mihaela:

  Cititi ultimul paragraf al postarii, va rog.

  E de ajuns sa privim in jur si deja vedem, cum zice Mitropolitul Neofit, profetiile implinindu-se, apocalipsa se petrece live, sub ochii nostri adormiti sau orbiti. Neamul asta si-a dat examenul in toamna, aproape toti parintii si episcopi ne-au avertizat ca ACELA era examenul capital al nostru. L-am ratat cu brio. A urmat acum votul (chiar daca si fraudat) de la europarlamentare si de la referendumul urii, scornit de Iohannis. Iarasi un pas inainte de lepadare si de drepturi date stapanitorilor intunericului. De scapat nu avem cum sa scapam si nimeni nu poate sa-ti spuna ca te poti duce intr-un loc de pe pamant unde sa fii in siguranta. Si, pana la urma, asta ne dorim, oare? Sa ramanem in viata in timp ce copiii nostri vor fi pervertiti sexual, luati de la noi, poate sodomizati etc? Cred ca nu peste mult timp ne vom dori moartea, ca sa nu fim nevoiti sa asistam la Sodoma si Gomora la puterea n, chiar pe pielea copiilor nostri!

 19. @ Mihaela:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/esecul-unui-neam-simptom-al-apostaziei-sale-in-fapte-romanii-inaintea-postului-mare-intre-duhul-mucenicilor-si-duhul-lui-iuda-vai-tie-neam-pacatos-popor-impovarat-de-nedreptate-cum-a-ajuns-c/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/parintele-ciprian-gradinaru-belgia-in-revista-familia-ortodoxa-i-dez-amagirile-necesare-ale-referendumului-picat/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/pr-ciprian-negreanu-dupa-referendum-poporul-roman-duh-rece-moarte-sufleteasca-lepadare-de-hristos-am-devenit-ca-neamul-din-gadara-duh-mut-surd-ne-credem-cunoscatori-nu-ascultam-de-biserica-de-dumnezeu/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/parintele-cezar-axinte-pilda-semanatorului-samanta-inabusita-pamantul-romanesc-neroditor-otrava-ucigasa-ideologia-neomarxista-omul-nou-antihrist-predica-audio-text/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/sabia-referendumului-momentul-adevarului-zilele-cernerii-si-mortii-vii-de-langa-noi-generatia-apostata-lepadarea-de-hristos-apocalipsa-in-direct-eliberarea-fiarei-sodoma-pamant-romanesc/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/referendum-familie-predica-parintelui-tudor-ciocan-audio-text-va-veni-o-perioada-foarte-grea-pentru-biserica-ne-indreptam-spre-o-noua-dictatura-neomarxista-caderea-poporului/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/reflectii-post-referendum-pr-constantin-sturzu-din-nastere-roman-in-vesnicie-al-lui-hristos-conferinta-cluj-video-transcriere-criza-neamului-criza-oamenilor-bisericii-constiinta-eshatologica-neputinta/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/strigatul-disperat-al-unui-arhiereu-care-plange-disparitia-iminenta-a-neamului-romanesc-romania-inlacrimata-isi-striga-fiii-ratacitori-prin-pastorala-dureroasa-de-pasti-a-episcopului-maramuresului/

  Eu zic ca e destul de clar… Si ce ne asteapta si ce avem de facut, in linii mari.

 20. “E de ajuns sa privim in jur si deja vedem, cum zice Mitropolitul Neofit, profetiile implinindu-se, apocalipsa se petrece live, sub ochii nostri adormiti sau orbiti. Neamul asta si-a dat examenul in toamna, aproape toti parintii si episcopi ne-au avertizat ca ACELA era examenul capital al nostru. L-am ratat cu brio. A urmat acum votul (chiar daca si fraudat) de la europarlamentare si de la referendumul urii, scornit de Iohannis. Iarasi un pas inainte de lepadare si de drepturi date stapanitorilor intunericului. De scapat nu avem cum sa scapam si nimeni nu poate sa-ti spuna ca te poti duce intr-un loc de pe pamant unde sa fii in siguranta. Si, pana la urma, asta ne dorim, oare? Sa ramanem in viata in timp ce copiii nostri vor fi pervertiti sexual, luati de la noi, poate sodomizati etc? Cred ca nu peste mult timp ne vom dori moartea, ca sa nu fim nevoiti sa asistam la Sodoma si Gomora la puterea n, chiar pe pielea copiilor nostri!”

  Subscriu. Intru totul asa cred si vad si eu ca este…

 21. @ Admin

  Multumesc!

 22. @Mihaela
  Și eu tot în America, în Babilon…
  O profeție zicea că in România lucrurile vor începe să meargă mai bine înainte de căderea SUA/Babilonului.
  Poate ne dă bunul Dumnezeu o șansă de întoarcere…
  Dacă poți, întoarce-te in România: mai bine o invazie decât un război nuclear.
  Doamne ajută

 23. Sarutmana admini pentru aritcolul excelent!! Ce s-a scris mai sus mi s-a confirmat si mie de niste sfinti de aici din America de Nord pe care mila si dragostea bunului Domn Iisus Hristos mi i-a scos in cale. Cand am intrebat daca am voie sa zic mai departe mi s-a spus: “NU, pentru ca lumea nu va intelege”. Si am vazut in timp ca au avut dreptate. Pentru ca daca sti dar nu faci ceva ca sa te schimbi sau macar sa te pregatesti adica sa te pocaiesti zilnic si efectiv sa te schimbi in bine,degeaba sti ce o sa se intample in viitor.

  Cand ninivitenii au aflat de la prorocul Iona ca Dumnezeu ii va pedepsi cu moartea pentru faradelegile lor, s-au imbracat in sac si si-au pus cenusa in cap si s-au pocait si Dumnezeu i-a miluit. Se pare ca cu noi se va trece la planul B (tratamentul pe care au reusit ninivitenii sa-l evite prin pocainta).

  Si un citat de la Parintele Arsenie Boca:

  ” In ordinea chemarii la pocainta, Dumnezeu te cheama mai intaii prin glasul constiintei; daca nu asculti iti randuieste dupa aceea glasul preotilor; nu asculti nici de aceasta chemare, iti da necazuri, boli, suferinte – le ingaduie. Daca nici de acestea – iti graieste Dumnezeu cu tunul. Unii, e drept se fac mai credinciosi dupa ce au fost pe front. Altii nu vor crede nici cand Dumnezeu le graieste cu tunul.. Caci, daca de glasul domol al preotilor nu au vrut sa asculte, de glasul aspru al tunului la fel, atunci le randuieste Dumnezeu chemarea a cincea, care este anarhia…, unde numai este temere de Dumnezeu ci prigonire.

  Si cine trece prin aceasta incercare dreptcredincios, este mantuit. Caci in acele zile sau esti cu ei sau cu Dumnezeu. Acestia sunt cei veniti de pe pamant in vremea stramtorarii celei mari. Locul e biblic. Citiorii de Apocalispa stiu- si Apocalipsa este cea mai citita carte in vreme de stramtorare”.

  Si pentru Petra:

  https://www.youtube.com/watch?v=rFr4C2BPLeM

  Doamne ajuta!

 24. Iertare, am omis ceva:

  Puteti vedea din acest clip cu Parintele Iosif Vatopedinul incepand de la minutul 4 al clipului ca a prevestit exact starea lumii din ziua de azi ( la nivel global), caci uriciunea pustirii a ajuns acum pe bancile copiilor de gradinita si scolarilor unde deja in mai toate tarile dezvoltate ale lumii se invata si promoveaza micutilor elevi practicile sodomitilor.

  https://www.youtube.com/watch?v=XkVIC9h3JrM

 25. Buna ziua
  Din ce stiu una din profetiile parintelui Arsenie Boca este ca Romania va fi teren pentru razboiul mondial, iar din ce am mai citit din celelalte profetii ale Sfintilor Parinti este ca pentru ca aceste urgii ale Domnului sa vina peste noi, depind de modul nostru de luare in seama a acestor vremuri. Prin urmare suntem prinsi in aceasta sfera a timpului, iar sfarsitul depinde in primul rand de faptele noastre, fie ele rele sau bune caci suntem “madulare unul celuilalt” si depindem unul de celalalt prin insasi firea umana. Eu cred ca dupa razboiul mondial, vom ramane foarte putini, implinindu-se cele spuse in apocalipsa prin venirea celor 2 trimisi ai lui Dumnezeu, Ilie si Enoh care vor propovadui adevarata credinta, incercand sa combata nalucirile si amagirile lui antihrist…. si se vor instaura in lume acei 3 ani si jumatate de foamete.
  Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.

 26. Pingback: FERICIREA CELUI PRIGONIT: MITROPOLITUL cipriot NEOFIT DE MORFOU – cuvant (audio, traducere) la SFINTII MACABEI pentru “nebunia” MARTURISIRII ADEVARULUI CREDINTEI in vremurile “noii dezordini” mondiale | Cuvântul Ortodox
 27. Pingback: RASPUNSURILE MITROPOLITULUI NEOFIT din Morfou (Cipru) despre RECUNOASTEREA BISERICII SCHISMATICE UCRAINENE si ce sa faca credinciosii din Bisericile care au legitimat pe EPIFANIE al KIEVULUI. “Ce v-a spus Efrem, aceasta sa faceti! SA ASTEPTATI, SA NU VA
 28. Pingback: ÎPS NEOFIT DE MORFOU și CRUCEA CALOMNIEI. Lumina opaițului mărturisirii adevărului despre acele “fapte care ard sufletul si trupul”. CUM A TRAVERSAT MITROPOLITUL PRIGOANA DECLANȘATĂ ÎMPOTRIVA SA: “Vă rog, frații mei, să faceț
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate