PUTEREA GLOATEI, a “turmei turbate care răcnește”. NOUA INCHIZIȚIE PROGRESISTĂ și TACTICILE DE INTIMIDARE a majorităților tăcute și decente: #NĂPUSTIREA și #ASURZIREA. Despre referendum și PROPAGANDIȘTII NEOBOLȘEVICI AI NEBUNIEI: “Activiștii de azi sînt ucigașii de mîine, pentru că părinții lor au fost ucigașii de ieri”

2-10-2018 Sublinieri

Parintele Savatie Baștovoi (Facebook):

Oamenii slabi, invidioși, oportuniști, cei care așteaptă să li se dea, care caută cîștig de pe urma lingușelii lor, sînt primii care te vor apostrofa, îți vor atrage atenția că nu faci bine, că nu spui bine, că nu măninci corect, că nu crezi corect, că trebuie să te schimbi.

Presiunea gloatei e atît de mare încît a fost capabilă să-L condamne și să-L răstignească pe Dumnezeu.

Imperiile au făcut din gloată o armă. Gloata controlează și veghează ca spiritele libere să nu poată transmite libertatea lor. Gloata nu doar controlează, ci de la o vreme încolo e împuternicită să pedepsească, așa cum a fost la instaurarea bolșevismului, dar în orice caz elementul vulgului pedepsește prin denunț, trăind satisfacția drăcească că cineva a fost pedepsit prin el.

Ceea ce dă putere acestei mase slabe și impersonale este iluzia majorității pe care le-o creează sistemul.

Evitați, pe cît se poate, elementul vulgar în cercul vostru de prieteni.

Acest element e cel care vă va costa într-o zi toată agoniseala voastră și pacea familiei voastre.

Activiștii de azi sînt ucigașii de mîine, pentru că părinții lor au fost ucigașii de ieri.

Lumea nu se schimbă, se schimbă doar cîntecele pe care le cîntă Mulțimea.

Ce a fost va mai fi. Nu e nimic nou sub soare. Totul e deșertăciune și vînare de vînt.

Rămîne doar iubirea care se descoperă prin credința în Dumnezeu. Acel Dumnezeu care a pătimit de la oamenii răi și păcătoși pentru a face ca iubirea și adevarul sa strălucească în veci.

***

Atunci cînd o țară întreagă se mobilizează să susțină prin vot că o căsătorie se face între bărbat și femeie e clar că s-a întîmplat ceva cu Adevărul.

Și dacă nu ar năvăli asupra celor ce au inițiat Referendumul o turmă turbată care răcnește că a susține căsătoria dintre un bărbat și o femeie e inuman, ai zice că nebuni sînt cei dintîi, că au purces să demonstreze că albul este alb și negrul este negru.

Uitîndu-mă la ce se întîmplă, de cîteva zile am înțeles că nu mai avem de a face cu o chestiune morală, ci cu una de sănătate mintală, cu un examen menit să stabiească disponibilitatea cetățenilor pentru orice fel de aberații: piața de organe, lichidarea organizată a bătrînilor, eugenia (lichidarea copiilor și a fetușilor cu malformații), apologia sinuciderii, interzicerea și limitarea nașterilor, sterilizarea, pedofilia și alte monstruozități care există de acum în multe țări, iar în altele pătrund prin același fel de campanii ce se fac în grădinițe scoli si pe lingă Guverne.

[…]

Liviu Pleșoianu (Facebook):

Susțin referendumul! Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții „progresiste”…

Iată de ce voi vota la referendum:

1. Pentru că propaganda LGBT este extrem de agresivă, atât la nivel mondial, cât și strict la noi în țară! Este atât de agresivă – folosind ca vectori de imagine persoane „cool” cu priză la public (în special la publicul tânăr) – încât orice persoană care îndrăznește să aibă alte opinii cu privire la subiect este de îndată înghesuită în colțul ringului de box. TEHNICA #NĂPUSTIRII este aplicată cu maximă eficiență… Cutezi să te exprimi în alt sens decât cel dictat ca fiind „corect” și „progresist”? Atunci e musai să fii redus grabnic la tăcere prin năpustirea asupră-ți a unei cohorte de atacuri publice, injurii și dezaprobări agresiv-dezgustate.

2. Pentru că TEHNICA asta a #NĂPUSTIRII nu e specifică doar propagandei LGBT, ci este parte a unei mișcări mult mai ample împotriva căreia voi lupta mereu cu toată puterea: așa-zisa mișcare „progresistă”.…Unde prin „progres” se înțelege blamarea și repudierea oricărei norme, convenții, credințe sau pur și simplu opțiuni care nu rimează pozitiv cu normele, convențiile, credințele și opțiunile IMPUSE. „Progresiștii” sunt cei care sunt gata în orice clipă să vitupereze împotriva oricăror idei și persoane care nu corespund liniei stabilite de către cercurile de unde-și primesc seva globalistă.

Noile valori, noile convenții și noile matrici de gândire sunt impuse la nivel mondial (dar în special la nivel european) de către un grup de inși care acționează prin instrumente foarte eficiente de la Bruxelles, prin așa numiții „progresiști”. Iar dacă religia creștină, spre exemplu, este de câțiva ani atacată fățiș pe motiv de „desuetudine” sau „rigiditate medievală”, nu pot să nu remarc faptul că totalitarismul agresiv al „progresiștilor” este aproape identic cu totalitarismul agresiv al Inchiziției! Cu alte cuvinte, între vechea Inchiziție religioasă și noua Inchiziție progresistă nu există decât diferența de nuanță impusă de actualul context istoric. Cei care nu împărtășesc credința și religia progresistă sunt noii eretici. Iar orice luare publică de poziție în alt sens decât cel progresist este rapid categorisită ca blasfemie. Ea va atrage aproape instantaneu valuri de reacții negative – în fapt, o repudiere programată! Tactica #NĂPUSTIRII e simplă: dacă, în mod constant, asupra unui ins cu opinii diferite se năpustește un grup de polițiști ai gândirii, de inchizitori de rit și obiectiv nou, atunci probabilitatea ca acel ins să se retragă până la urmă în carapacea sa este maximă!

3. Pentru că tehnica #NĂPUSTIRII progresiste a condus, așa cum enunțam în paragraful anterior, la o anomalie extrem de periculoasă: majoritatea devine tot mai tăcută și mai timorată, în vreme ce vectorii antrenați ai oricărei minorități acaparează prin omniprezența lor o mare parte din agenda publică!

Finalmente, dacă acceptăm această nouă filosofie, această nouă paradigmă globalistă – cea a minorității care TREBUIE să conducă tocmai pentru a respinge o… „dictatură a majorității” –, atunci vom ajunge inevitabil, în scurt timp, la paradoxul sinistru al unei largi majorități care nu se mai cunoaște pe sine ca majoritate! Vom ajunge o majoritate de indivizi care se vor fi închis în propria carapace tocmai ca reacție la agresivitatea propagandei unor minorități antrenate.

4. Pentru că progresiștii (indiferent că au ca agendă propaganda LGBT, propaganda globalistă sau orice alt tip de propagandă) au ca temă predilectă diminuarea încrederii în sine a membrilor oricărei majorități până într-acolo încât chiar majoritarii să ajungă să se considere pe sine o minoritate. În fond, dacă 100 de oameni citesc într-un parc și alți doi încep să strige din toate puterile corzilor lor vocale, cine credeți că va fi subiect de știre?!… Pe lângă TACTICA #NĂPUSTIRII, funcționează perfect și sora ei geamănă – TACTICA #ASURZIRII: nu contează că ei sunt mult mai mulți, important este ca cei puțini dar antrenați să țipe fără oprire atât de tare încât doar „adevărul” lor să se mai audă!

5. Pentru că România (ca și multe alte state) NU mai este de multă vreme un „stat laic”. România este un stat condus de noua papalitate globalist-progresistă. Este un stat în care, pentru a pătrunde în sfere înalte ale puterii, trebuie să faci mărturisiri de nouă credință bruxelleză. Este un stat în care, dacă ai nebunia de a exprima puncte de vedere care contravin noilor scripturi progresiste, ești automat catalogat drept eretic și excomunicat. Cine nu corespunde trebuie să fie grabnic anatemizat și supus oprobriului public, până când publicul însuși, deși majoritar, ajunge să se repudieze pe sine. În prezent, grație eforturilor asidue ale Noii Inchiziții Progresiste, care practică zilnic o minuțioasă chirurgie emoțională prin intermediul monstrului înfricoșător al propagandei, majoritarii ajung să se autorepudieze, să se excomunice singuri din propriul cap și din propria inimă. De teama #NĂPUSTIRII și ca efect al #ASURZIRII, membrii majorităților – oricare ar fi ele – ajung să fie convinși că sunt de fapt membri ai unei minorități nesemnificative prin dimensiuni.Apoi, fără măcar să mai realizeze, fac următorul pas, cel care le distruge inevitabil fibra mentală și sufletească – aderă la falsa majoritate (în fapt o minoritate antrenată).

Globalismul, progresismul nu pot învinge într-o luptă directă cu adevăratele majorități. Și atunci apelează la un truc simplu dar extraordinar de eficient – DETERMINĂ ADEVĂRATA MAJORITATE SĂ SE CONSIDERE PE SINE O MINORITATE NESEMNIFICATIVĂ PRIN DIMENSIUNI! În acest sens, tactica #NĂPUSTIRII și tactica #ASURZIRII funcționează, din nefericire, aproape perfect!

…Acestea sunt principalele motive pentru care voi participa la referendum și pentru care susțin o participare masivă! Pentru că nu este vorba doar despre tema „LGBT”. Este vorba despre mult mai mult decât atât și, din fericire, am inclusiv amici de altă… orientare care înțeleg perfect planul mai amplu.

Altfel, despre subiectul în sine, am de spus doar două lucruri:

a. Nu am absolut nicio problemă cu oamenii care au alte opțiuni decât propriile mele opțiuni! Cunosc persoane de altă orientare sexuală care fac numai bine în jurul lor de când s-au născut pe planeta asta și care refuză cu obstinație orice asociere cu „comunitatea LGBT”. Au altă orientare sexuală, dar nu agreează exhibarea publică a acestei orientări, așa cum nu agreează în general orice exhibare publică a propriei sexualități. Ideea de intimitate nu ține de „rigiditate medievală”, ci chiar de… intimitate. Adică de profunzimile unei relații care n-are nevoie de exhibări publice demonstrative pentru a se legitima.

b. Cu adopțiile de copii de către cuplurile de altă orientare sexuală chiar am o mare, mare problemă! Acesta este pasul următor pretutindeni unde Noua Inchiziție Progresistă învinge. Ține de planul faptic, de evidențe! Și nu am de gând deloc să mă scuz pentru că nu sunt de acord nici cu adopțiile respective, nici cu defilările LGBT pe străzi alături de copii de câțiva ani îmbrăcați în curcubeu care asistă nedumeriți la scene în care elgibitiști-progresiști goi pușcă simulează acte sexuale! Asta este o OROARE! Iar dacă inchizitorii noii papalități bruxellez-progresiste au o problemă cu faptul că mai suntem încă mulți care alegem să spunem lucrurilor pe nume, să se trateze cu ceai de tei și antidepresive bio…

***

UPDATE:

Alin Bogdan (Facebook):

O mână de oameni căzuți victimă unei înșelătorii dibaci executate, prin recurs atât la simțăminte, cât și la uitarea dreptei socotințe, au ajuns să numească „vacă” o masă, pe unicul considerent că are patru picioare. Pentru că, zic ei, o vacă nu e ce e, ci ce stabilim noi, ăștia de-acum, fiindcă mintea noastră e măsura tuturor lucrurilor și e a mai tare minte dintre toate câte s-au pomenit. De ce? Cum de ce? Pentru că ăia dinaintea noastră, părinții și (stră)bunicii noștri, care au zis că vaca-i vacă și masa-i masă, musai să fi fost niște tâmpiți. Cum de ce să fi fost? Pentru că-și goleau mațele în fundul curții, agățați de un par, iar noi ne golim în piese Villeroy et Boch…

Zis și făcut. Făcut, pentru că omuleții în cauză nu s-au oprit la a zice că vaca-i masă, ci au purces la a mulge masa. Ba, mai mult, prin unele locuri, i-au pus să o mulgă și pe ceilalți, pe cei mulți, cu bunul-simț și cu dreapta socotință la purtător, care se încăpățânează în a crede și a afirma că masa nu-i vacă. I-au pus, firește (de fapt, nefirește), fără să-i mai întrebe ce părere au. De sus în jos, după ce au populat sferele puterii cu fanatici ai echivalenței dintre vacă și masă.

Noi, spre deosebire de alții, avem, sâmbătă și duminică, șansa de a fi întrebați dacă (mai) credem că vaca-i vacă și masa-i masă.

Despre asta este vorba în referendumul pentru clarificarea definiției căsătoriei ca uniune liber consimțită între bărbat și femeie. Referendumul este despre libertatea noastră, a celor mulți, de afirma că vaca-i vacă și masa-i masă și de a refuza să mulgem masa. Noi și, mai ales, copiii noștri.

Referendumul este despre libertatea de a spune că 2 și cu 2 fac 4, așa cum scria, în anul 1948, în romanul „1984”, un om ieșit din comun, pe care îl cheamă George Orwell.

Referendumul este despre libertatea de a spune că împăratul din poveste este gol, atunci când se plimbă despuiat pe stradă și încearcă să ne convingă că are pe el haine noi, așa cum scria, deunăzi, pe Facebook, un om obișnuit, pe care îl cheamă Iuliu Cristian Herea.

La acest referendum suntem chemați să afirmăm că vaca-i vacă și masa-i masă toți acei oameni care se încăpățânează să creadă și să afirme acest adevăr simplu și evident prin el însuși, indiferent de orientarea lor politică, religioasă ori chiar sexuală (cuplul homosexual format din Domenico Dolce și Stefano Gabbana, creatori de haine de fiță, este un astfel de exemplu).

Să mergem, dară, trecând încă un pic prin norul gros și toxic al etichetelor fără sens, lipite nouă din neștiință și nesocotință, al sofismelor ieftine și al manipulărilor emoționale chicioase ca o carpetă „Răpirea din Serai”, și să ne apărăm libertatea de a mulge numai vaca, iar pe masă, de a mânca.Poftindu-i, firește, la masa noastră, și pe cei care, astăzi, în înșelarea lor, ne consideră mai draci decât dracul în existența căruia ei nu cred (din care cauză pică și atât de ușor în plasa lui).

 

REVOLUTIA SEXUALA, pericolul NOII ORDINI TOTALITARE a lumii si MIZA MAI PROFUNDA A REFERENDUMULUI pentru normalitate. “Adevarata cinstire a memoriei martirilor din inchisorile comuniste este continuarea luptei lor impotriva Comunismului, care s-a intors acum in varianta Revolutiei culturale sexuale, a ideologiei gender”

Harry Mihet, avocat pro-bono al crestinilor persecutati din SUA: “Românie, ai o șansă istorică de a decide pentru tine însăți ce înseamnă căsătoria. DACĂ RATEZI ACEASTĂ ȘANSĂ, NU CRED CĂ VEI MAI AVEA ALTA”/ Copiii nu sunt deloc bine în familiile „unisex“/ Ce ni se va întâmpla dacă Referendumul eșuează?/ De ce nu trebuie sa ajunga niciodata “progresistii” la putere/ PEDOFILIE ȘI IPOCRIZIE

Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50?

CORECTITUDINEA POLITICA – NOUA RELIGIE pentru CONSTRUIREA TOTALITARA A “OMULUI NOU” prin aplicarea programului “REVOLUTIEI CULTURALE” pana la ultimele consecinte. Fundamentele marxist-freudiene si evolutiile noii ordini ideologice, de la DECONSTRUCTIA VALORILOR si LICHIDAREA ORDINII TRADITIONALE pana la CONTROLUL SOCIAL AL GANDIRII prin NOUL LIMBAJ

PS IGNATIE TRIF despre TOTALITARISMUL IDEOLOGIILOR “PROGRESISTE” ANTICREȘTINE. John Coffey: “Mitul secular al progresului tinde să creeze o eshatologie triumfalistă şi INTOLERANTĂ. În tradiţia iluminismului radical, dispreţul faţă de religie a fost adesea transpus în POLITICI DE SUPRIMARE”

Cuvant puternic al Preasfintitului Ignatie Mureseanul la Nicula despre ATACURILE SI MANIPULARILE LA ADRESA BISERICII in numele fals al “tolerantei”: “EUROPA ESTE MURIBUNDĂ, n-are nevoie de Biserică, de familie, de Dumnezeu. AVEȚI GRIJĂ DE COPIII DVS., nu-i lăsaţi să fie contaminaţi de ideologiile lumii de astăzi! NU EXISTĂ UN ALT FEL DE FAMILIE!” (video)

PSIHIATRUL GALINA RADULEANU despre PROPAGANDA ANORMALITATII, dependentele devastatoare ale tinerilor de azi si ofensiva nimicitoare a “minunatei lumi noi”: “ASA CUM PE VREMEA COMUNISMULUI TI SE PUNEA PECETEA DE DUSMAN AL POPORULUI, ACUM TI SE PUNE O PECETE DE FUNDAMENTALIST. E ab­solut la fel: nu ai dreptul sa fii impotriva…”

NEBUNIA PROPAGANDEI SCHIMBĂRII GENULUI, catastrofa pretextelor și FORMELE DIABOLICE DE REFUZ AL LUI DUMNEZEU de către SOCIETATEA OCCIDENTALĂ (FOST) CREȘTINĂ. Predica părintelui Florin Stan la Pilda celor chemați la cină (AUDIO): “Ca să faci fericiţi o mână de oameni, nefericeşti alte zeci de milioane de oameni, cărora le impui să respecte anomalii, să spună minciunii adevăr”

SA NU NE RUSINAM DE HRISTOS, SA NU FIM INDIFERENTI! Pr. Florin Stan si Pr. Calin Popovici – predici insufletitoare in sprijinul REFERENDUMULUI si pentru denuntarea ASALTULUI PERVERTITOR asupra FAMILIEI, CREDINTEI CRESTINE si a COPIILOR. Desfranarea – politica de stat. Homosexualitatea – folosita ca varf de lance in AGENDA IDEOLOGICA NEOMARXISTA DE CREARE A OMULUI NOU (audio+text)

PATRIARHUL DANIEL NE INDEAMNA “SA FIM MARTURISITORI, afirmand, aparand si promovand FAMILIA binecuvantata, bazata pe CASATORIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE”/ Mesajul Parintelui Episcop MACARIE DRAGOI cu privire la REFERENDUMUL din 6-7 octombrie 2018/ FANATISMUL ANTICRESTIN al “influencerilor” si JOCUL SANTAJULUI, INTIMIDARII, MARGINALIZARII Bisericii

Sa spunem un DA limpede NORMALITATII, sa ne aparam valorile si familia, SA MARTURISIM CU DEMNITATE SI FERMITATE! “Prezenţa noastră la referendumul din 6-7 octombrie reprezintă o mărturisire de credinţă, iar neprezentarea noastră o lepădare de credinţă. AICI NU SUNTEM ÎN SODOMA”

PĂRINTELE IUSTIN, starețul Mănăstirii Oașa – cuvânt-bisturiu despre REFERENDUMUL pentru apărarea NORMALITĂTII și FAMILIEI: “Este un laş cine nu merge la vot! NEPREZENȚA LA VOT ESTE PĂCAT STRIGĂTOR LA CER. După aceea vei da socoteală pentru toate care vor urma, că or să urmeze foarte multe” (VIDEO, TEXT)


Categorii

Corectitudine politica, Crestinul in lume, LGBT.../ Casatoriile homosexuale, Parintele Savatie Bastovoi, Portile Iadului, Prigoana impotriva crestinilor, Reeducarea ieri, azi si maine, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “PUTEREA GLOATEI, a “turmei turbate care răcnește”. NOUA INCHIZIȚIE PROGRESISTĂ și TACTICILE DE INTIMIDARE a majorităților tăcute și decente: #NĂPUSTIREA și #ASURZIREA. Despre referendum și PROPAGANDIȘTII NEOBOLȘEVICI AI NEBUNIEI: “Activiștii de azi sînt ucigașii de mîine, pentru că părinții lor au fost ucigașii de ieri”

 1. Lumea s-a polarizat si este pregatita de haos
  Este importanta definirea familiei in Constitutie ca uniunea dintre un barbat si o femeie?
  (16352 răspunsuri)
  Total de acord: 44.06%
  Dezacord total: 32.33%
  https://www.mediafax.ro/externe/tensiuni-statele-unite-rusia-washingtonul-ameninta-cu-distrugerea-arsenalului-atomic-rus-17540937

 2. Pingback: CUVINTE ARZATOARE si INSUFLETIT(OAR)E, APELURI EMOTIONANTE si CLARIFICARI NECESARE pentru a sublinia importanta CRUCIALA a votului la REFERENDUMUL pentru NORMALITATE si FAMILIE. Arhim. Hrisostom Rădășanu, Nichifor Horia si Clement Paunescu (video, audi
 3. Stimate Admin,
  Sunt convinsa ca nu veti publica comentariul meu inainte publicat. L-am scris cu bun simt, cu respect pt adevar si dragoste. Inversunarea, nationalusmul, lipsa de toleranta nasc ura intre oameni. Dumbezeu mu-a dat o levtie cu multi ani in urma. Atunci cand am intrat in sala de operatie, am intrat cu rugaciune la Dumnezeu. Nu am intrat inchinandu-ma la partide, la politicieni, slavind pe unul si pe altul, mintind si lingusind pt cativa lei. Atunci, acolo in sala de operatie, unde granita dintre viata si moarte este subtire, acolo esti numai tu cu Dumnezeu si Dumnezeu este singurul care te ajuta. El nu rade de tine, nu te minte si nu te inseala. Oamenii l-au vandut fara remuscari si pe Hristos …. Am multumit doctorului si echipei medicale care mi-au salvat viata. Nu i-am ales eu, mi i-a ales Dumnezeu, dar sigur Dumnezeu in marea Lui bunatate si intelepciune le-a dat stiinta de a vindeca oameni si nu i-a ales dupa orientare relgioasa, politica sau sexuala. Le-a dat harul vindecarii oamenilor, le-a dat stiinta de a deveni doctori. De ce atata ura indusa politic si dezbinare? Cine trage foloasele ?

 4. @ Florence: Va dorim multa, multa sanatate! Sa fiti binecuvantata si Domnul sa va daruiasca pocainta si intelepciune pana la sfarsitul vietii, ca sa nu muriti in razvratire si in credinta dupa mintea proprie sau dupa propaganda anticrestina si antiromaneasca, iar nu dupa crezul Bisericii! Mergeti cu bine! Doamne, ajuta!

  PS: La Judecata ne rugam sa NU vi se socoteasca aceste comentarii, dintre care pe cel mai rau chiar nu il facem public, ca sa nu fie spre sminteala si rusine.

 5. Pingback: MESAJUL PĂRINTELUI CIPRIAN GRĂDINARU din Belgia pentru PARTICIPAREA LA REFERENDUM: “A nu mărturisi public crezul că înţelegem căsătoria ca unirea între un bărbat şi o femeie de frica bârfelor ori din comoditate e o lepădare de credinț
 6. Pingback: Filozof și Jurnalist Român - "Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții „progresiste”…" - Incorect Politic
 7. Pingback: CUVANT GRAV SI IMPORTANT (pentru) DUPA REFERENDUM, in duh profetic, al Parintelui Cezar Axinte (Constanta): ESTE VREME DE CERNERE, DE “APOCALIPSA”, DE “RIDICARE A VALULUI”. “De acum războiul se mută într-o altă dimensiune
 8. Pingback: SUSTINERE PENTRU REFERENDUM din SFANTUL MUNTE ATHOS. Staretul EFREM de la VATOPEDU si Parintii Schitului PRODROMU ii indeamna pe români la MARTURISIRE prin vot si prin cuvantul de propovaduire si ii sfatuiesc “sa nu-si plece urechea la soaptele ins
 9. Pingback: CUM SA MAI RESPIRAM SI SA REZISTAM PRINTRE MUNTII DE GUNOAIE ALE MINCIUNII SI TICALOSIEI SUFOCANTE? - Cuvântul Ortodox
 10. Pingback: Preasfințitul IGNATIE, Episcopul Husilor despre “PIRATII” spirituali PROGRESISTI, care vor sa ne “salveze”, smulgandu-ne din corabia Bisericii, spre a ne ineca in “MAREA DIVERSITATII TOTALITARE”: “Nu va temeti de nic
 11. Pingback: PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei – CUVÂNT CURAJOS ÎN PASTORALA DE PAȘTI 2020: “Dumnezeu a murit de tot?! VA MAI ÎNVIA HRISTOS ȘI ANUL ACESTA? Păi ce, oamenii chiar au crezut că pot face orice, oricând și oricum? Sunt prea imprevizibil
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate