Aduse cu posta (electronica) de cititorii nostri (1): PARINTELE IRINEU CURTESCU (Manastirea Ponor) VORBIND PENTRU ROMANII ORTODOCSI DIN STATELE UNITE

27-02-2011 9 secunde Sublinieri

“Traiti in lume, ca si cum nu ati fi in lume!”

ASCULTATI:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Predica parintelui Irineu (de descarcat)

***

Cuvant pentru tineri la biserica romaneasca din Chicago:


Categorii

Inregistrari, Pagini Ortodoxe, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

29 Commentarii la “Aduse cu posta (electronica) de cititorii nostri (1): PARINTELE IRINEU CURTESCU (Manastirea Ponor) VORBIND PENTRU ROMANII ORTODOCSI DIN STATELE UNITE

 1. La aceasta rubrica (“Aduse cu posta (electronica) de cititorii nostri”) vom gazdui de acum inainte, cu ajutorul lui Dumnezeu, si cele mai frumoase si mai folositoare marturii personale sau materiale duhovnicesti primite pe e-mail de la cititorii nostri.

  Va asteptam pe cei care aveti de impartasit ceva ziditor, din propria experienta sau din cuvintele duhovnicesti ascultate, inregistrate si pe care le socotim, impreuna cu indrumatorii nostri duhovnicesti, de buna calitate si folositoare de suflet.

  Va multumim!

 2. Slujind la Sf. Maslu cu blandul Parinte Irineu a fost intradevar o binecuvantare deosebita. Bunul Dumnezeu sa-l intareasca pe dansul intru implinirea tuturor cerintelor misiuni sale preotesti. Poate ca va randui Mangaietorul Dumnezeu sa ne mai intalnim. Multumesc din suflet iubite Parinte Irineu!

 3. cine stie cum se poate ajunge la Parintele Irineu?

 4. Multumim de dragoste, Parinte Irineu, de “sarea in bucate” si de nadejde, ca spuneti pentru slaba noastra inima : “Dumnezeu stie ca dumneavoastra sunteti aici. Stie de cele ce aveti in gand.”

 5. Multumesc Bunului Dumnezeu ca in pofida nevredniciei si nimicniciei mele, a ingaduit mangaierea de a-l cunoaste, a-l asculta si a-i vorbi Parintelui Irineu.
  Mare este Dumnezeu!

 6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Aduse cu posta (electronica): CUVINTE PUTERNICE PENTRU TREZIRE SI CERCETARE LAUNTRICA de la Parintele Arsenie Muscalu
 7. Pingback: Război întru Cuvânt » Aduse cu posta electronica (3): PR. GHEORGHE HOLBEA: CUNOASTEREA DUHOVNICEASCA SE DA PE MASURA POCAINTEI. Si o “parcurgere” duhovniceasca aplicata la viata noastra a Canonului celui Mare al Sfantului Andrei Crite
 8. va rog datimi si mie numarul de telefon al manastiri ponor.

 9. @ Cristofor:

  Nu-l cunoastem.

 10. http://www.youtube.com/watch?v=9k9WsjJB-lk&feature=related

  O alta inregistrare audio a unei predici de-a Parintelui Irineu este postata la acest link. Dumnezeu sa ii ocroteasca si sa-i mantuiasca pe toti parintii nostri care ne indruma spre Calea, Adevarul si Viata crestinilor ortodocsi!

 11. Crisofor cum pot sa va trimit in privat numarul de la Ponor?

 12. @ catiusha:

  Ni-l puteti trimite noua, daca aveti incredere si noi il dam mai departe. Sau daca nu, incercam sa va intermediem legatura prin mail cu Cristofor, in caz ca acesta mai citeste aici.

  Doamne, ajuta!

 13. vreau si eu numarul de telefon de la manastirea ponor la adresa de email oprea_marius @ yahoo.com

  multumesc.

 14. @ Marius:

  Cine il are…

 15. Cuvantul Parintelui Irineu vine din si spre adancul inimii.
  Predicile sfintiei sale taie radacina pacatului si ne trezeste din somnul nepasarii si al delasarii.
  Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat privilegiul sa avem aceasta resursa duhovniceasca.
  Sa-i ajute Dumnezeu, parintelui Irineu, sa-l binecuvanteze si sa-l tina sanatos ca sa pastoresca sufletele spre Hristos.
  Ferice de cei care ii sunt fii duhovnicesti si care cresc cu si alaturi de dansul!
  Parinte Irineu, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi, pacatosii.

 16. Pentru toti cei interesati:
  Numarul de telefon de la manastirea Ponor il puteti gasi pe site-ul manastirii (cautati cu Google, Manastirea Ponor si veti gasi adresa si telefonul m-rii)
  Doamne ajuta.

 17. Cum se poate descarca predica parintelui?

 18. Acum 1h am fost la Parintele Irineu undeva pe Strada Icoanei nr 95 (se ajunge fin 5 min de la metrou – statia Stefan cel Mare)

 19. vreau sa stiu unde ii manastirea la care slujeste parintele irineu,il cunosc de la varsta de 8 9 ani am 25 de ani,era duhovnicul familiei mele,stiu vreau sa stiu daca el este nui mai stiu numele de fam,din poza il cunosc sant sigura ca este sfintia sa,cum se numeste orasul unde slujeste ma poate ajuta cineva va implor? va multumesc

 20. @ Nicoleta:

  Manastirea Ponor, jud. Alba. Vedeti comentariile anterioare.

 21. va rog datimi si mie numarul de telefon de la manastirea Ponor!

 22. Buna,

  Cum fac sa ajung la parinte si sa pot sta de vorba cu el?

 23. va rog daca se poate sa primesc nr tlf,al parintelui Irineu…pe adresa
  padrepetroniu@yahoo.com
  Doamne ajuta ! multumesc

 24. Îmi puteți va rog trimite, cine are, un număr de telefon al părintelui Irineu și o adresa de e-mail a mănăstirii Ponor. Mulțumesc mult! Doamne ajută!

 25. As dori nr de telef al Parintelui Irineu.multumesc

 26. As dori un nr de telefon a părintelui Irineu…am mare nevoie e ajutor ,Va rog sa ma ajutati!Multumesc mult, Doame-ajuta

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare