CORECTITUDINEA POLITICA si GLOBALIZAREA TOTALITARA a “noii ordini” care distruge familia, traditiile, elitele si ierarhiile consacrate: “Cum patrunde corectitudinea politică? Nu doar prin mass-media, ci prin PROMULGAREA DE LEGI” (video)

5-08-2015 6 minute Sublinieri

TRINITAS TV: Credinta si cultura azi. “Corectitudinea politică” și marxismul cultural. (06 07 2015)

 • ActiveNews:

Scriitorul Răzvan Codrescu: Ne îndreptăm spre o globalizare totalitară

Nu puțini sunt aceia care consideră că România a înlocuit totalitarismul de tip comunism, cu totalitarismul de tip globalist. Temerile acestora sunt confirmate de recențele declarații ale scriitorului Răzvan Codrescu.

Editor, scriitor și poet, Răzvan Codrescu, a fost invitat la Trinitas TV, acolo unde a vorbit despre marxismul cultural și corectitudinea politică.

Ne îndreptăm spre o globalizare totalitară. Este la fel de periculoasă și în Occident și în Orient. Am ieșit din comunism în 1989, e adevărat. Dar cum bine observa un remarcabil analist francez, Jean Francois Revel, nu contează numai să ieși din comunism, contează să părăsești toate consecințele comunismului, ceea ce e mult mai greu. Noi am ieșit din comunism, dar funcționăm în formele lui mentale. Care era criteriul absolut, în comunismul marxist, după care era judecată realitatea socială? Factorul economic. Este astăzi un alt factor mai important decât cel economic? Nu. Comunismul era certat cu ideea de tradiție. Și lumea de azi, cu ideologiile de azi, caută să o distrugă. Comunismul era anti-naționalist, cu desființarea granițelor naționale. Este exact ce se întâmplă astăzi în comunitatea europeană. Va să zică am rămas pe aceleași coordonate, numai că lanțul e ceva mai lung. Asta e tot ce-am câștigat. Sau dacă vreți, am căzut din lac în puț“,

a spus Codrescu la Trinitas TV.

Lansare de carte. Corectitudinea politică: “religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale

Marți, 23 iunie, Editura Rost a lansat volumul “Corectitudinea politică: “religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale, coordonat de William S.Lind, Andrei Dîrlău și Irina Bazon.

Conform editorului, “această carte vă spune ce este corectitudinea politică, de  ce și cum trebuie să o combatem. Corectitudinea politică este o ideologie: marxism cultural. Şi e mai primejdioasă decît marxismul economic, pentru că vizează schimbarea mentalităţilor şi a comportamentelor, deci a vieţii noastre, în profunzime şi în mod ireversibil”.

[…]

TVR 1 – Universul credintei – 28 iunie 2015 – realizator: Lucia Alexandrina Toader


ABUZURILE CORECTITUDINII POLITICE si NOUA ORDINE MONDIALA…

Sorin Lavric la lansarea volumului “Corectitudinea politică. “Religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale

Am să încep spunându-vă că până în 1989 nu auzisem de această expresie bizară, “corectitudine politică” și, de fapt, până în jurul anului 2000, atenția nu mi-a fost atrasă de corectitudinea politică. Simțim fiecare că expresia este cât se poate de inofensivă și benignă, este bine intenționată… Cine nu vrea să fie corect? Toți vrem să fim corecți. Ce înseamnă să fii corect? Înseamnă să lupți împotriva abuzurilor și împotriva nedreptăților, înseamnă să lupți împotriva discriminării. Intenția este cât se poate de filantropică, nu are cum să nu te cucerească, ce este uimitor și extraordinar de rafinat în primejdia acestui mesaj este că, în spatele dorinței de a înlătura discriminările, se ascunde scopul de a introduce alte discriminări. Întotdeauna încercarea de a înlătura niște abuzuri culminează, sfârșește prin nașterea altor abuzuri. Corectitudinea politică este genul de propagandă foarte rafinată în care scopul este tot timpul ascuns în spatele unui paravan cât se poate de filantropic. Toți vrem să dispară răul din lume, să nu mai existe defavorizați, să nu mai existe nedreptățiți. Cei care vin cu acest mesaj introduc, de fapt, alte discriminări și alte nedreptăți. Scopul final al corectitudinii politice este instaurarea altei ierarhii decât cea în care am trăit în matca tradiției.

“Cum putem să fim corecți?” ne învață corectitudinea politică. Înlăturând discriminarea. Ce înseamnă discriminarea? Orice diferență care naște ierarhii pe verticală. Întotdeauna într-un loc, într-o cultură în care există ierarhii pe verticală, normal că cineva este mai sus și cineva este mai jos. Există trepte valorice, există o aristocrație de spirit, adică o elită, și masa cea mare. Întotdeauna a fost așa, există o pătură dominantă și există o plebe. Versatilitatea, malignitatea adepților corectitudinii politice este că încurajează, flatează plebea, care se consideră egală cu elita. Asta este îngrozitor de periculos și aceasta a fost, de fapt, pârghia de la început a marxismului și a comunismului. Că oamenii inferiori, oamenii care nu cer mult de la ei înșiși, sunt flatați și sunt încurajați să se privească ca fiind egalii celor care au făcut istorie. În felul acesta, orice ierarhie dispare, nu mai există personalități culturale, istorice, politice, eroi. Să mai rostești cuvântul “erou” într-o societate stăpânită de corectitudine politică sună deja desuet. Să vorbești de martiri într-o societate corectă politic e deja fundamentalism. Toate categoriile însoțitoare ale corectitudinii politice sunt niște categorii pe care, dacă le preiei, ca de pildă “fundamentalism”, “fanatism”, automat începi să gândești în schemele impuse de corectitudinea politică. În clipa în care ai preluat conceptele și încerci să le combați, automat accepți regulile de joc ale corectitudinii politice. Ăsta este motivul pentru care corectitudinea politică este redutabilă și cu greu poți lupta împotriva ei. Scopul pe care îl intuiesc eu acesta este: instaurarea unei noi ierarhii după distrugerea celei tradiționale. Înlăturarea diferențelor obișnuite legate de cutume, obiceiuri. Cum? Prin legi, prin directive. Dacă o lege poate modifica mentalitatea unei națiuni, unui popor, unei comunități, atunci corectitudinea politică va izbândi. Dacă mentalitatea unui popor nu poate fi modificată, dacă obiceiurile, cutumele, psihologia aceea atavică rămâne în vigoare și nu poate fi alterată de legi, atunci această mașinărie formidabilă nu va avea sorți de izbândă.

Cum pătrunde corectitudinea politică? Nu doar prin mass-media, nu este vorba doar despre un război mediatic, ci prin promulgarea de legi. Prin directive ale Uniunii Europene care, mai devreme sau mai târziu, sunt acceptate de parlamentul fiecărei țări europene și, din clipa aceea, ele sunt literă de lege. Și atunci marja de libertate, de încercare de a te împotrivi ei nu mai există. Atunci când, printr-o lege, căsătoria nu numai că nu mai are un statut sacru, nu se mai pune problema de cununie, căsătoria se preschimbă într-un simplu parteneriat civil, unde obligațiile sunt foarte laxe și unde deja noțiunea de familie se pierde, se spulberă, atunci lupta nu mai are nicio putință de a izbuti. Asta preschimbă propaganda corectitudinii politice într-o campanie căreia cu greu i te mai poți împotrivi.

Mecanismele sunt trei. În primul rând, plutocrația. Uniunea Europeană înseamnă, întâi de toate, această forță redutabilă a banului, a băncilor. Apoi urmează birocrația, care ajunge să dea indicații, directive pentru orice chichiță și, în fine, cea de-a treia latură este latura legislativă. Corectitudinea politică pătrunde prin legi, care sunt formulate de parlamentele fiecărei țări din Uniunea Europeană. Dacă legile modifică mentalitatea poporului, atunci corectitudinea politică va izbândi. Dacă există o natură umană care este invariabilă pentru că este rodul creației, nu al evoluției darwiniene, atunci mentalitatea nu poate fi schimbată și nici natura umană. Există diferențe de sex, există diferențe de etnii, nu le poți șterge doar printr-o propagandă mediatică și doar prin niște presiuni ideologice sau legislative. Asta înseamnă că corectitudinea politică nu va răzbi, va fi un nou marxism, va dura 20-30 ani, îi vom suporta consecințele dar, până la urmă, va dispărea, fiind înlocuită de un nou marxism.

Nu trebuie uitată rădăcina aceasta: corectitudinea politică nu este o nouă doctrină care a apărut ca o generație spontanee de acum 20-30 de ani. Nu. Cei care răspândesc corectitudinea politică sunt nepoții și strănepoții lui Marx, Engels, Lenin, Troțki, toți marxiștii, toți bolșevicii de la începutul marxismului și până în ziua de astăzi.

Ce-ar mai fi de spus? Îmi amintesc tot timpul de Vladimir Bukovski, acel dizident rus care, cred că de acum 15-20 de ani, a spus: aveți grijă, Uniunea Europeană este un edificiu birocratic, ideologic, care seamănă izbitor cu URSS-ul. Așa cum URSS s-a prăbușit, colapsând, pur și simplu, din cauza ineficienței birocratice și din cauza unor lacune interioare pe care această birocrație nu le putea înlătura, așa se va întâmpla cu Uniunea Europeana, va colapsa înăuntru din cauza acestor excese legislative, care sunt aberante. Când ți se cere prin lege să accepți ceva pe care natura ta umană nu îl agreează, prin presiuni mediatice și prin, firește, jocurile de culise pe care noi nu le știm, dar le vedem din când în când și le intuim. Corectitudinea politică este același marxism cu alți protagoniști, cu alte aparențe, cu un alt jargon, însă ținta, până la urmă, e aceeași. Acum nu se mai pune problema de desființare a proprietății individuale sau de desființare a bisericii sau a claselor, cum se spunea în urmă cu 50 sau 100 de ani. Acum se distruge familia, se distruge tradiția, se distrug elitele pentru că orice ierarhie este privită ca o sursă de discriminare. Trebuie să distrugem ierarhiile și, în felul acesta, toți vom fi egali și demni. Demni în ce? Nu există demnitate și nu există măreție fără ierarhii. Ierarhiile nasc modele, nasc dorința de emulație, dorința de a păși pe urma unor persoane a căror conduită te-a impresionat și cu care vrei să semeni. Într-o societate stăpânită de corectitudinea politică, nu va mai exista dorința de a păși pe urma vreunui model pentru că nu vor mai exista modele, toți vom fi egali.

Asemenea lansări sunt pentru noi, ele sunt o simplă pâlpâire, o adiere, o picătură în oceanul de corectitudine politică din jurul nostru. Deznodământul nu depinde de asemenea perorații mai mult sau mai puțin patetice, deznodământul stă în putința sau nu a naturii umane de a fi modificată. Cum? Prin legi, prin propagandă mediatică și prin subtilități psihologice. Dacă noi putem fi modificați în natura noastră și dacă mentalitatea noastră creștină poate fi modificată prin aceste pârghii, atunci corectitudinea politică va izbândi. Dacă nu, atunci putem fi liniștiți, ea va trece și va veni un alt val pentru că, până la urmă, este vorba de o formă de a ascunde o hegemonie de tip regional sau planetar.

lind-william-s-dirlau-andrei-bazon-irina-corectitudinea-politica-religia-marxista-a-noii-ordini-mondiale-13167

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Sorin Lavric, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

29 Commentarii la “CORECTITUDINEA POLITICA si GLOBALIZAREA TOTALITARA a “noii ordini” care distruge familia, traditiile, elitele si ierarhiile consacrate: “Cum patrunde corectitudinea politică? Nu doar prin mass-media, ci prin PROMULGAREA DE LEGI” (video)

 1. Multa lume spunea ca vine al treilea reich,dar eu am presimtirea ca vine marele comunim care acum nu mai are culoarea rosie ci albastra, asa cum se afiseaza la UE, Bruxelles.Se tinde spre marea ordine mondiala adica globalism pe toate palierele:anularea limbilor, natiunilor, traditiilor popoarelor si impunerea unor noi ideologii care sa elimine total creationismul, punandu-se accent pe marile descoperiri stiintifice.Internetul este sursa principala de raspandire a limbii engleze care va deveni limba noii ordini mondiale.Sa nu uitam ca s-au facut unele nationalizari in occident si este inceputul.In apocalipsa spune ca un capat rosu al balaurului ranit de moarte se va reface, este comunismul care va reinvia , dar aici este pacaleala ca simbolul pentru oamenii de rand nu mai este culoare rosie ci cea albastra ca sa induca in eroare , fiind simbolul credintei, dar se pregateste religia unica , poporul unic al planetei (babilonia)pentru intampinarea antichristului.

 2. Bogatia planetei s-a strans in miinile noilor faraoni si acestia se vor impune cu forta, cu arma.

 3. @mada:

  Sa nu ideologizam excesiv discutia. Pericolul nu e doar ”comunismul” sau ”marxismul cultural” , mai ales ca traim sub un regim neoliberalist in plina forma. Nu comunistii vin peste noi acum. Ideologiile nu sunt relevante in asemenea masura si nu in primul rand, ci STTIINTA PUTERII si TEHNICILE de putere care se folosesc pentru controlul social si infuzia acestuia in cele mai sensibile tesuturi ale societatii, in facerea si desfacerea grupurilor, familiilor etc. In acest sens, nu vreo doctrina oficiala, ci cunoasterea despre om si societate pe care o ofera diversele orientari, scoli filosofice, este folosita in acest scop si este problematica. Ideologiile intervin abia in al doilea rand, adica drept acoperire, justificare, rationalizare a unor procese care se desfasoara deja in maruntaiele omului si societatii. Daca tinta noastra ramane doar ideologia, atunci e ca lupta cu hidra: tai un cap si cresc alte doua si tot asa. Tinta este intelegerea si combaterea acestor tehnici ale puterii care se insinueaza in noi, in relatiile sociale, in viata de zi cu zi.

 4. Asa este dar oamenii de rand accepta de buna voie aceste tehnici:carduri electronice, ca daca s-ar fi opus nu s-ar fi facut, legea LGTB in unele tari unde si asa zisi crestini declarati participa la paradele gay sustinandu-i si tot asa.Daca oamenii ar asculta un profesor sau un preot care spune ca nu este bine si s-ar revolta impreuna cu el s-ar mai diminua aceste tehnici.Dar sunt putini care se revolta , ceilalti nu-i iau in seama pentru ca nu sunt capabili sa vada pericolul care ii paste din necredinta.Am folosit ideologie la termenul general caci acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu.UE a fost un concept ideologic care a devenit realitate.

 5. @mada:

  Adevarat, ideea era doar de a nu merge exclusiv pe aceasta directie si observatiile erau valabile si pentru cele afisate in postarea de mai sus. Poate, insa, e o discutie prea nuantata, iar azi nimeni nu mai are rabdare de asa ceva, si ar fi fost nepotrivit sa adaugam propriile observatii acolo.

 6. Asa este ca nimeni nu mai are rabdare.

 7. Sub masca neoliberalismului de acum se ascund vechii comunisti.PDL-ul nu a devenit noul PNL?Dar oamenii nu vad asta?PSD-ul asa a fost de cand il stiu.Nu tin cu nici un partid.Eu cred ca se vrea distrugerea marilor partide de oricefel ca sa nu mai fie o masa omogena cu ideile proprii .Fractionandu-i isi pot impune ideile filosofice asa cum ati spus prin scolile de filosofie.Si oamenii sunt de vina .Cunosc cativa , la modul concret care spun ca este Dumnezeu dar de ce sa ne opunem legii LGTB, ca doar sunt si ei oameni si ca si crestini sa-i acceptam ca de asta ne numim asa.

 8. E bunicica cartea,dar se fundamteaza pe o conceptie gresita(preluata de la conservatorii americani,cei care acopera o buna parte din carte si care influenteaza foarte mult miscarile pro-familie din Romania ):cum ca disparitia freudo-marxismului si a corectitudinii politice in campusurile americane ar “salva” (in cazul respectiv) America . E o problematica falsa abordarea “se va salva-nu se va salva” .Caci nu au cum sa se salveze o societate in principiu eretica(desi samanta buna a Ortodoxiei a prins radacini),fundamentata pe principiile franc-masonice ale “Parintilor” (in timp ce Ortodoxia ii are pe Sfintii Parintii,americanii isi au “Parintii fondatori” …ce caricatura ,ca doar nu Washington era vazut -si pictat in acest fel pe cupola Capitoliul din Washington-ca incarnarea Lui Iisus Hristos,Dumnezeu Adevarat ? ).

  Salvarea in vremurile de pe urma trebuie sa vina de la Ortodoxie.Nu de la abandonarea unor principii mult supra-evaluate de conservatorii americani .SUA inainte sa devina patria “corectilor politici influentati de Scoala de la Frankfurt(unde baietii jidani au avut un rol exponential) ” era patria capitalistilor rapace :Rockefeller si Carnegie ,desigur secondati de alti “afaceristi” si jidani venali ,stabiliti in Noul Pamant .

  Pentru a intelege cine sunt “Parintii Fondatori” (atat de citati -pentru amendamentele,chipurile crestine,din Constitutie si mai ales prin reprezentarea “magistrala” a Lui Dumnezeu pe spatele monezii de un dolar ) :

  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/mystical-sites-u-s-capitol/

  Alte situri din SUA cu o simbolistica pagano-masonica covarsitoare :

  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-rockefeller-center/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-st-john-the-divine-cathedral/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/the-occult-symbolism-of-the-los-angeles-central-library/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-temple-square-utah/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/analysis-of-the-occult-symbols-found-on-the-bank-of-america-murals/
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-irs-headquarters-maryland/

  Si nu in cele din urma:http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

  Asta ca sa intelegeti cine carmuieste S.U.A. .Si sa nu ne mai miram .

  Frank Schaeffer (“Dans de unul singur”) este un alt critic ai “Parintilor Fondatori” .

 9. @admin

  Acum am observat discutia purtata cu mada. Concluzia finala e trasa de dumneavoastra.

 10. Oo,domnul Razvan Codrescu e invitat la Trinitas. Ce ma… agaseaza astfel de personaje colorate ale Ortodoxiei romanesti .Cand vorbeste si imi face placere sa il ascult,cand da cu bata in balta ,fiind prezent la emisiuni ca asta: https://www.youtube.com/watch?v=cHfK6FjmlqM .As fi vrut ca cineva sa se duca si sa promoveze la TVR si Trinitas volumul “Zeul tolerantei” .Asta daca nu ar fi primit spituri in posterior .O lucrare cel putin necesara pentru un ortodox care vrea sa inteleaga ce-i cu lumea.Din pacate,s-a cam epuizat.

  Alte stiri:

  http://vigilantcitizen.com/latestnews/bobbi-kristina-brown-dies-at-age-22-and-her-death-was-not-an-accident/
  http://vigilantcitizen.com/latestnews/the-satanic-temple-unveils-a-massive-statue-of-baphomet-in-detroit/

  https://www.youtube.com/watch?v=RvYnWBdmcQk

  http://www.evz.ro/scandal-pentru-legea-antilegionara-care-impune-spionarea-internetului.html

 11. @emanuel:

  Pai “vigilentii” aia sunt ortodocsi rau…, nu?

 12. Pingback: Tot mai aproape de cosmarul totalitar “profetit” de Orwell: “CIZMA” CARE ZDROBESTE FARA MILA CAPETELE INCOMODE sau “MINISTERUL ADEVARULUI”/ Angela Merkel ii cere fondatorului Facebook sa ia MASURI IMPOTRIVA CELOR CARE E
 13. CIne e circumspect poate citi “Dans de unul singur”.Autorul,un fost protestant convertit la Ortodoxie,concluzioneaza ca la baza raului din USA sta…chiar presupusa Constitutie “religiosa” a “religiosilor”(in fapt,iluministi anti-religiosi) Parinti(pfff…ca Sfintii Parinti acusa’,ce mai…) ai Americii .

  @admin

  Neutri .Daca ar avea cu cine sa vorbeasca…

 14. Pingback: Proiect de lege halucinant, UNIC IN UE (!) privind “DEFAIMAREA SOCIALA” si “promovarea tolerantei”, care ar crea o PSIHOZA A TERORII CORECTITUDINII POLITICE, facand, practic, IMPOSIBILA LIBERTATEA DE EXPRIMARE! Scoala – OBLIG
 15. Pingback: Condamnarea si incatusarea TORTIONARULUI VISINESCU – dreptate tarzie, razbunare inutila sau doar ALIBI pentru OCULTAREA MARILOR VINOVATI MORALI pentru ideologia si crimele comunismului? SISTEMUL SECURISTIC NU CUMVA S-A PERPETUAT, S-A INTARIT SI S-A
 16. Pingback: RAZBOIUL CU INVIEREA. Secularismul radical, noua prigoana a crestinilor si REEDUCAREA CONSTIINTELOR. “În nici măcar o jumătate de generaţie, românii chiar Îi întorc spatele lui Hristos, se leapădă jenaţi de propria ţară”/ Pastorala
 17. Pingback: ANA BLANDIANA – discurs fulminant la Cluj despre SINUCIDEREA EUROPEI PRIN DISTRUGEREA RADACINILOR SALE CRESTINE: “Satanizarea noțiunii de NAŢIUNE de către internaționalismul proletar sau de către POLITICAL CORRECTNESS, se manifestă cu ac
 18. Pingback: NESFANTA ALIANTA A CORPORATISMULUI GLOBALIST CU NEOMARXISMUL CULTURAL. Care este legatura intre transformarea familiei in “bun de consum” si redefinirea acesteia in sens homosexualist?/ SUB DICTATURA NOULUI COMUNISM. Conferinta Virgiliu Gheorg
 19. Pingback: CORECTITUDINEA POLITICA – NOUA RELIGIE pentru CONSTRUIREA TOTALITARA A “OMULUI NOU” prin aplicarea programului “REVOLUTIEI CULTURALE” pana la ultimele consecinte. Fundamentele marxist-freudiene si evolutiile noii ordini ideol
 20. Pingback: Cuvantul PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei, despre RADICALIZAREA SECULARISTA SI CEA ISLAMICA IN EUROPA, multiculturalism si sincretism religios: “SE LOVESTE SISTEMATIC IN CRESTINISM”; “Se organizeaza demostratii nerusinate pentru pacatele
 21. Pingback: DOMINATIA TERORISMULUI CULTURAL. Cum a transformat MARXISMUL CULTURAL America/ PLANNED PARENTHOOD – o industrie a mortii indreptata impotriva familiei. Acum si in România – sub numele de ”Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală
 22. Pingback: ANA BLANDIANA avertizeaza din nou cu privire la RAUL CORECTITUDINII POLITICE si al GLOBALZIARII. “Puterea e din ce în ce mai puțin transparentă. Nu știm cine a hotărât acum mondializarea” | Cuvântul Ortodox
 23. Pingback: Un critic al MARXISMULUI deghizat in CORECTITUDINE POLITICA. Jordan Peterson, profesor la Universitatea din Toronto, despre psihologia RANCHIUNII la activistii progresisti si LEGILE PERICULOASE care obliga la folosirea pronumelor TRANSGENDER
 24. Pingback: IDEOLOGIA DE GEN, IMPUSA CU FORTA IN ROMÂNIA? In timp ce in BULGARIA Conventia de la Istanbul, care normativizeaza ideologiile de gen, a fost respinsa inclusiv de opozitia BISERICII, la noi a fost ratificata INTEGRAL/ Liceeni adusi pe liste (?) la filmul
 25. Pingback: PS IGNATIE TRIF despre TOTALITARISMUL IDEOLOGIILOR “PROGRESISTE” ANTICREȘTINE. John Coffey: “Mitul secular al progresului tinde să creeze o eshatologie triumfalistă şi INTOLERANTĂ. În tradiţia iluminismului radical, dispreţul fa
 26. Pingback: Cele 3 SOLUȚII de supraviețuire ale lui STEINHARDT INTERZISE PE FACEBOOK DE NOUA POLIȚIE A GÂNDIRII/ "Trăim un Pitești încă soft…" / DE UNDE VINE SI CINE FINANȚEAZĂ NOUL COMUNISM CULTURAL?/ Decelarea mecanismelor infernale de actiune
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare